Şimdi Ara

2009 KPSS YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    seramik mühendisliğinden mezun olacağım
    benim sorum,başvurularda ne kadar ücret yatıracağımı bilmiyorum?bilen varsa yardımcı olabilir mi?
    kpss ye girip polislik için giricem,yoksa benim bölümümden devlet memuru alımı yok malesef

Kamu Personel Seçme Sınavı (A Grubu ve Öğretmenlik)
    2009-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik

www.osym.gov.tr (*)
    1 Otr: 35 TL
    2 Otr: 45 TL
    3 Otr: 55 TL
    4 Otr: 65 TL

• geç kaldın 8 mayıs son tarih

2009 kpss için başvurular 27 nisan 2009 pazartesi günü başlayacaktır. ve 8 mayıs 2009 son gündür.

kaynak
    http://2008-kpss.blogspot.com/
  • yanlışın var osym.gov.tr ye bakarsan başvurular nisan 28 ile mayıs 8 arasında,şaka yapma daha bugün osym bürosuna gittim,herkes haldır huldur kayıt yaptırıyo,bilip bilmeden milleti yanlış bilgilendirmeyin!!!!
  • Arkadaşlar ben de Bilgisayar Mühendisliği bölümünden mezun olacağım ama hangi oturumlara katılmam gerektiğini bilmiyorum. Bu A Grubu ve Öğretmenlik konusunu da anlamış değilim. Bu sınava girmemin bana bir faydası olmayacaksa, yani A Grubu değilsem, boşuna para verip girmek istemiyorum.

KPSS konusunda bilgisi olan yok mu acaba hiç. Hem konuyu açan arkadaşıma hem de bana yardımcı olsun.
  • devlet bilgisayar mühendisi almıyor ve sende başka tercihler yapıcaksan eğer cumartesi sabah oturumuna gireceksin ücret 35lira,ama yabancı dil sınavına gireceksen ne kadar ücret yatıracağını bilmiyorum..
  • hocam 45 ytl yatıracaksın ben yatırdım
  • Mühendislerin bu sene sınavı yok 2010da mühendisler giriyor sınava. Bu sosyal bilimler işletme ikisat hukuk gibi bölümler için olan sınav. Boş yere para harcamayın. 35 TL verip cumartesi sabaha girmeniz yeterli diğer puanlar işletme benzeri diplomanız olmadığından işe yaramaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.