Bir Discovery sahibi değilseniz veya araç ilgi alanınıza girmiyorsa, 2009 modelin 2008 modelden ne farkı olduğunu görmekte zorlanabilirsiniz.
Tampon profilleri revize edilmiş ve artık çamurluklar ile beraber gövde renginde olabiliyor. Bagaj açma kolu da gövde renginde. Çamurlukta bulunan havalandırma ve donanım paketine göre kapı kolları da, "tungsten" rengine boyanmış. Sinyallerde saydam lens kullanılmış. Son olarak yedi kollu 19 inç ebadında jantlar ve yeni üç gövde rengi, 2009 modeli 2008 modelden ayıran özellikleri.
Bu land roverda cip yapıyor yani.Tank gibi maşallah.Her ne kadar arka tarafına uyuz olsamda.Acaba range rover ne zaman yenilenecek?
biz ne zaman böyle bir cip alacağız
tipini beğenmiyorum bunun
quote:
Orjinalden alıntı: forbest
tipini beğenmiyorum bunun
bn tam aksine takım elbisesini giymiş çok tatlı bi kanguruya benzetiorum
quote:
Orjinalden alıntı: aBaBaDaN
Bu land roverda cip yapıyor yani.Tank gibi maşallah.Her ne kadar arka tarafına uyuz olsamda.Acaba range rover ne zaman yenilenecek?
''Ancak Discovery'nin Türkiye için önemi çok farklı. Daha önce Türkiye'de Anadol markasını yaratanlardan biri olan ve Land Rover firmasında tasarımcı olarak çalışan Mehmet Özöztürk, Yeni Discovery'in iç tasarımında görev almış''
Tasarımını beğendiğim yegane 4*4 lerden biridir. Sade, köşeli , güçlü ve asil bir tasarımı var. Cayenne 'e tercih ederim desem yalan olmaz.
bende Discovery ye oldum olası bitiyorum ve 3. nesil gözüme harika görünüyor
Bence range den daha güzel
Kemıl Tropi ile gönlümü çalan yegane arazi aracı...
Discovery... bambaşka...
land rover lar arazide mükemmel
belli kitlesi var bu araçların..yani her ne kadar range ayağa düşsede discovery havasını koruyor..range e ayak dedim ya helal olsun bana kedi hissettim kendimi
hayallerimin aracı ah şu vergiler olmasa
bir gün bir sabah bir bakmışlar, kapının önündeki land' ler range olmuş
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme