Şimdi Ara

2009 model Ford focus 1.6 100ps yakıtı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
1
Favori
73.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • örnek gösterdiğim siyahlı ve gri li jantlar beyaz focusuma olcak inşallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

örnek gösterdiğim siyahlı ve gri li jantlar beyaz focusuma olcak inşallah...

ya bu alacağım aracın bijon sayısıymış,ebatıymış ne bilmiyorumki.cms nin bi jantı hoşuma gitti fakat uyup uymayacağını nasıl anlıcam?

ürün bu mesela

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacko_aj_s -- 28 Nisan 2009; 1:25:55 >
  • 5 108 modeli sana uygun olacak.bizim jantlar 5 bijonlu ve bu nedenle secim biraz kısıtlı oluyor.
  • bizim araçlar 5.108 bijon aralığına sahip bu yüzden seçenek biraz az ama bulunuyor jantcıları gez onlar sana daha da yardımcı olur eğer çok kararsız kalırsan orjinal jantları dene nede olsa kinetik tasarımla fabrika tarafından hazırlanmış jantlar ancak biraz pahalı olabiliyorlar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

abi türkçesini de yazzdım ya oraya :D göremedin galiba..

Ş.içi:
    8.7 lt/ 100 km
    Ş.ler arası: 5.5 lt /100 km
    Karışık:6.7 lt/ 100 km

gördüm gördüm senin kullandığın aracın rengide fırtına gri,senin kullandığın jant nasıl bişi fikir edinmek amacıyla soruyorum bende taktırcamda..
  • Yeni Ford Focus Başlığında çok foto var
    Orjinal titanium jant'ı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: uA_Y_C_A

Yeni Ford Focus Başlığında çok foto var
    Orjinal titanium jant'ı var

ama çok pahalı orjinal jantları ya.servise sordum 4 tane st tipi janta 2000 tl dedi,okadar olmaz dedim.biz gene 4 tanesi 600'e cms taktırcaz sanırım.mecburum çünki
  • St tipi jant ama o şimdi bakmadan yorum yapmak yanlış olur ama...güzel ise verilebilir ama 2000 çok gibi....ben piyasayı bilmiyorum tmamen duygusal söyledim
  • gerçek st yi ankarada 1500 a veriyolar mondeo trend jantı mı o st tipli jant :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafatufekci

gerçek st yi ankarada 1500 a veriyolar mondeo trend jantı mı o st tipli jant :D

olabilir ama bende kendim görmedim iki tane ford plazzayı aradım ikiside aynı fiyatı verdiler,sipariş üzerineymiş.bende vazgeçtim.bakalım artık yakışan bi jant taktırcaz fazla pahalı olmayan.
  • bu arada jant takınca yetkili servis ön takımda bir sorun olduğu zaman çamura yatabilir :D haberiniz olsun onu iyi bir sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

evet biz uzun uzun konuştuk aracı almadan önce fordda satış danışmanıyla.bana fiesta yerine 1 milyar daha vererek focus almanın daha mantıklı olduğunu söyledi bende 29 vererk fiesat yerine 30 milyara focus almayı tercih ettim.almanyada üretilip avrupaya satılmakta olan bu modelinde türkiyede satılan trend modeline göre artısı şunlar.deri direksiyon,hız sabitleyici,sensörlü farlar,çift bölgeli dijital klima.eksisi ise arka xcamların manuel oluşu buda benim için o kadar önemli değildi zaten ve bu fırsatla aracı almış bulunmaktayım.

illa böle aksikler yaşıcam yani,adam satarken öle demiyodu ama.bu insanları anlamak mümkün değil ya,hevesim gursağımda kaldı desem yeridir.

bu araçların geldiğini ilk ben duyurmuştum forumda da kimse inanmamıştı. 100 ps düz vitesli bu model hakkında benim bildiğim ise seninkinden farklı. bahsettiğin donanımın aksine yerli versiyondan sadece üç farkı var. 100ps modelinde mp3 çalmayan bir radyo-cd, tam boy stepne ve manuel arka kapı camları var. dilersen sorabilirsin ama normale göre bu eksiklerden dolayı aracı teslim ederken sana bir feragatname imzalatacaklar. eksik bilgilendirme olmasın. umarım yanlışım vardır.

yazılımla beygir gücünün düşürüldüğü vs ise tümüyle yalan. hani böyle dedilerse diye söylüyorum. Ti-VCT motor yapısı yazılımla gerçekleştirilemeyecek fiziksel özelliklere sahiptir. bu iki motor arasındaki sürüş farkı devirli kullanımda fazla. bana da en istediğim renkle 100ps önerdiler ama 1.5milyar daha fazla verip ikinci istediğim renkte bir Ti-VCT sipariş ettim. üstelik 100 lükler ay ortası gibi gelecekken Ti-VCT olanı mayıs sonuna kadar bekleyeceğim. 5 sene bineceğim arabada bu önemliydi çünkü yabancı sitelerde okuduğum testlerde benzinli motorlarda verimin ve sürüş zevkinin en az 1.6 Ti-VCT ile yakalanabildiğini yazmışlardı. ilgili testleri de forumda linklemiştim.

bakalım gelince 100 ps likler nasıl olacak? ben de merak ediyorum.

• arkadaşım bende ikiside var bence motora çok kafayı takma paşa paşa binersin çok büyük fark yok kullanımda yani ben kullanırken hissetmedim istediğimi ikisiylede hoplatıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xed

quote:

evet biz uzun uzun konuştuk aracı almadan önce fordda satış danışmanıyla.bana fiesta yerine 1 milyar daha vererek focus almanın daha mantıklı olduğunu söyledi bende 29 vererk fiesat yerine 30 milyara focus almayı tercih ettim.almanyada üretilip avrupaya satılmakta olan bu modelinde türkiyede satılan trend modeline göre artısı şunlar.deri direksiyon,hız sabitleyici,sensörlü farlar,çift bölgeli dijital klima.eksisi ise arka xcamların manuel oluşu buda benim için o kadar önemli değildi zaten ve bu fırsatla aracı almış bulunmaktayım.

illa böle aksikler yaşıcam yani,adam satarken öle demiyodu ama.bu insanları anlamak mümkün değil ya,hevesim gursağımda kaldı desem yeridir.

bu araçların geldiğini ilk ben duyurmuştum forumda da kimse inanmamıştı. 100 ps düz vitesli bu model hakkında benim bildiğim ise seninkinden farklı. bahsettiğin donanımın aksine yerli versiyondan sadece üç farkı var. 100ps modelinde mp3 çalmayan bir radyo-cd, tam boy stepne ve manuel arka kapı camları var. dilersen sorabilirsin ama normale göre bu eksiklerden dolayı aracı teslim ederken sana bir feragatname imzalatacaklar. eksik bilgilendirme olmasın. umarım yanlışım vardır.

yazılımla beygir gücünün düşürüldüğü vs ise tümüyle yalan. hani böyle dedilerse diye söylüyorum. Ti-VCT motor yapısı yazılımla gerçekleştirilemeyecek fiziksel özelliklere sahiptir. bu iki motor arasındaki sürüş farkı devirli kullanımda fazla. bana da en istediğim renkle 100ps önerdiler ama 1.5milyar daha fazla verip ikinci istediğim renkte bir Ti-VCT sipariş ettim. üstelik 100 lükler ay ortası gibi gelecekken Ti-VCT olanı mayıs sonuna kadar bekleyeceğim. 5 sene bineceğim arabada bu önemliydi çünkü yabancı sitelerde okuduğum testlerde benzinli motorlarda verimin ve sürüş zevkinin en az 1.6 Ti-VCT ile yakalanabildiğini yazmışlardı. ilgili testleri de forumda linklemiştim.

bakalım gelince 100 ps likler nasıl olacak? ben de merak ediyorum.

evet sizinde dediğiniz gibi arka camlar manuel,tam boy stepne yok ve cd çaları öp3 değil,bunlar benim iin ilk etapta önemli olmayan özelliklerdi o yüzden kafama takmadım fazla.ama buna nazaranda dediğim gibi dijital klima+deri direksiyon+hız sabitleyici+sensörlü farların oluşu beni bu araca yöneltti,çünkü aradaki 15 ps farkın benim açımdan bi önemi yok.ben aracı çok sakin kullanan aracı zorlamayan yıratmayan bir şoförümdür,2002 den beri trafikteyim herkez araba kullanışımı çok beğenir ayıptır sölemesi
    allah olmayanlara versin diyorum,hayırlısıyla mayısın ortası gelsede aracımıza binsek artık hayırlısıyla.inşallah memnun kalırız arabamızdan,tek temennim bu

• sizi üzerse ilk bir kaç bin km yakıt olur sonra düzelir ama yinede size fazla gelebilir ama bu büyüklükteki bir araç için normal..
    birde şunu söyletim 115 ps daha az yakıyor bende...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

sizi üzerse ilk bir kaç bin km yakıt olur sonra düzelir ama yinede size fazla gelebilir ama bu büyüklükteki bir araç için normal..
    birde şunu söyletim 115 ps daha az yakıyor bende...

hayet ediyorum doğrusu ya,daha dün kaporanın kalan kısmını verirken tekrardan sordum bu 100 ps lik motorlar sizin bana sölediğiniz gibi 115 liklerden 1 lt az yakmıyormuş internette yaptığım araştırmalar sonucu diye,kendisi bana içini ferah tut bu konuya çok takılma fazla yakmaz,binice kendin göreceksin zaten zamanla dedi.neden yalan sölüyolar ya anlamıyorum,o zamansa bana 115 ps lik olanını sat kardeşim,ben sana yakıt benim için önemli demişim sonuçta sende bana 100 pslik olanını önermişsin.insanları alnlamak geröekten güç ya.verdiğin bilgiler için teşekkürler alp2828

• bu arada benim bu söylediğim yakıt değeri lpg de oluyor benzinde farkeder mi bilemiyorum... ama sanmıyorum..
  • quote:

evet sizinde dediğiniz gibi arka camlar manuel,tam boy stepne yok ve cd çaları öp3 değil,bunlar benim iin ilk etapta önemli olmayan özelliklerdi o yüzden kafama takmadım fazla.ama buna nazaranda dediğim gibi dijital klima+deri direksiyon+hız sabitleyici+sensörlü farların oluşu beni bu araca yöneltti,çünkü aradaki 15 ps farkın benim açımdan bi önemi yok.ben aracı çok sakin kullanan aracı zorlamayan yıratmayan bir şoförümdür,2002 den beri trafikteyim herkez araba kullanışımı çok beğenir ayıptır sölemesi
    allah olmayanlara versin diyorum,hayırlısıyla mayısın ortası gelsede aracımıza binsek artık hayırlısıyla.inşallah memnun kalırız arabamızdan,tek temennim bu

anlatamadım sanırım. o araçta deri direksiyon, dijital klima, cruise control ve far sensörü de yok. yani o araçlar trendin biraz daha zayıfı. ingiltere ve almanya sitelerinden inceleyebilirsiniz. bu sitelerde değil dijital klima, klimasız focuslar bile var. 1.4 ler de cabası.

• quote:

Orjinalden alıntı: Xed

quote:

anlatamadım sanırım. o araçta deri direksiyon, dijital klima, cruise control ve far sensörü de yok. yani o araçlar trendin biraz daha zayıfı. ingiltere ve almanya sitelerinden inceleyebilirsiniz. bu sitelerde değil dijital klima, klimasız focuslar bile var. 1.4 ler de cabası.

olamaz ya bukadarda sanmıyorum ben.satan kişi bana özellikleri bu şekilde dedi.eğer araç geldiğinde böle olmadığını görürsem arabayı almam giderim zaten,pes yani.

• Xed in dediği doğru 100ps olarak gelen trendlerin dediği gibi olacağı söyleniyordu ama tabi sizinkinde de bir farklılık olabilir..
    en iyisi siz bir daha konuşun satıcıyla ve tavrınızı da koyun...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.