Şimdi Ara

2009 model Ford focus 1.6 100ps yakıtı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
1
Favori
73.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

olamaz ya bukadarda sanmıyorum ben.satan kişi bana özellikleri bu şekilde dedi.eğer araç geldiğinde böle olmadığını görürsem arabayı almam giderim zaten,pes yani.

hiç bir trend modelinde dijital klima yok yurtdışı sitelerde. bu bile yeterince ikna edici. tekrar uyaraım, feregatname konusunda maddeleri mutlak tek tek okuyun. bu arada büyük ihtimalle 5000 tl gibi bir kapora almışlardır. bununla ilgili imzalanan sözleşme kopyasına da tekrar bakmak lazım. o araçlarda böyle bir donanım yok.
  • arkadaşlar ben de bu modelden aldım söylenen özelliklerin olduğunu belirttiler fakat stil paket değil konfor paket olarak geçiyomuş.jako bu arada benim hb kasa mayıs 20 gibi gelecek senin sedan mı hb ben 30 700 e anlaştım park sensörü ve sis farı eklenecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: okandemir45

arkadaşlar ben de bu modelden aldım söylenen özelliklerin olduğunu belirttiler fakat stil paket değil konfor paket olarak geçiyomuş.jako bu arada benim hb kasa mayıs 20 gibi gelecek senin sedan mı hb ben 30 700 e anlaştım park sensörü ve sis farı eklenecek

inşallah vardır. sonuçta buradaki arkadaşlarımız kazanır.

bu tarihler de tümüyle afaki. araçlar mayısın ilk haftasında gelmeye başlıyor. başlıyor diyorum çünkü bir ayda tamamlanacak. şimdi hemen hatırlatayım tüm markalar aynı dönemde yığınla araç getirecekler. bunlar gümrükte yığılacak.

benim aracım da aynı dönemde gelecek ve gecikmeler olacağına eminim. bir kaç tanıdıktan da benzer laflar gelmeye başladı. ay sonuna sarkabilir demeye başlamış bayiler. hayır bir şey değil eski arabamı sattım bile. bir ay arabasız kalmak şu dönemde çok sıkıntı yaratıyor bana.v

• bugün ford bayisine gittim ve bu aracı sordum hiçbir şekilde dijital klima ve hız sabitleme yok olma ihtimalininde olmadığı söylendi ve bu araçların almanyada üretillip ukraynaya gittiğini ve satılmadığı için türkiye ye gönderileceğini söylediler...
    üzücü bir durum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

bugün ford bayisine gittim ve bu aracı sordum hiç bir şekilde dijital klima ve hız sabitleme yok olma ihtimalininde olmadığı söylendi ve bu araçların almanyada üretillip ukraynaya gittiğini ve satılmadığı için türkiye ye gönderileceğini söylediler...
    üzücü bir durum..

dediğim çıkıyor ne yazık ki. buna göre deri direksiyon da yok. deri vites topuzu da yok. kol dayama da yok vs vs. bence en kötüsü eski 100 ps motor. ben olsam almazdım. almadım da zaten. zorla 115 lik istedim. o olacak inşallah.

satılmadığı olayı ayrı bir konu. sonuçta talep patlaması olunca türkiyede, otosan yurtdışındaki depolardan araç istedi fazladan. bunlar da öyle geliyor. ukraynada talep azsa onların araçları da biz alırız o kadar.tam bir yıl önce bu kasalar için insanlar %15 fazla fiyat ödediler makyajsızlara göre.

diyorum ya gelmiş bana da "yazılımla 115'ten 100' e dşürülmüş dediler ilk başta. şöyle bir döndüm baktım yani o kadar cahil mi görünüyorum diye. sana bir kafa atıcam PS'in allahını görücen yani yuh artık. bariz düşük versiyon işte neyi iddia ediyor bu satıcılar 3 kuruş akıllarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 1 Mayıs 2009; 17:16:57 >

• isteğe göre deri direksiyon ve vites topuzu var onda bir sorun yok sadece otomatik klima ve hız sabitleme yok...
    motor 100 ps olduğundan daha doğrusu değişken subab olmadığından fiyat farkı biraz daha olabilirdi ama 100 ps ile 115 ps arasında kullanım açısında çok büyük fark yok arkadaşlar kesin ve net söylüyorum endişeniz olmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alp2828 -- 1 Mayıs 2009; 17:18:55 >
  • quote:

isteğe göre deri direksiyon ve vites topuzu var onda bir sorun yok sadece otomatik klima ve hız sabitleme yok...

o da olamaz çünkü cruise control deri direksiyonla var. ben otosan'ın gönderdiği maili gördüm kendi gözlerimle. sadece lastik ve arka cam farkı var. onun dışında aynı.

gerçi bir düzeltme yapayım. isteğe bağlı bilmem kaç liraya bir paket ekledilerse o ayrı konu ama fiyatı da farksız görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xedos. -- 1 Mayıs 2009; 17:21:08 >
  • yani ben bire bir konuşdum isteğe göre deri opsiyonu var dendi ama bunların ne dediğinede güvenilmiyor ki baksanıza otomatik klima var diyor biri, biri hayır yok diyor anlamak güç..
  • quote:

yani ben bire bir konuşdum isteğe göre deri opsiyonu var dendi ama bunların ne dediğinede güvenilmiyor ki baksanıza otomatik klima var diyor biri, biri hayır yok diyor anlamak güç..

yo doğru olabilir o deri paket olayı çünkü bana gösterdikleri mail de opsiyonlu araçlarda sadece dizel ve 115likler vardı. mesela stil paketli 115 lik gibi. belki başka acenteye benzer bir şekilde bilmem ne paketli 100 lükler geliyor olabilir.

tek düşüncem 30 liralık 100 lük focusa hem otomatik klima, deri direksiyon, CC, hem de deri topuz vs. koymazlar. öyle bir paket içiniyi bir fiyat isterlerdi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xed

quote:

yani ben bire bir konuşdum isteğe göre deri opsiyonu var dendi ama bunların ne dediğinede güvenilmiyor ki baksanıza otomatik klima var diyor biri, biri hayır yok diyor anlamak güç..

yo doğru olabilir o deri paket olayı çünkü bana gösterdikleri mail de opsiyonlu araçlarda sadece dizel ve 115likler vardı. mesela stil paketli 115 lik gibi. belki başka acenteye benzer bir şekilde bilmem ne paketli 100 lükler geliyor olabilir.

tek düşüncem 30 liralık 100 lük focusa hem otomatik klima, deri direksiyon, CC, hem de deri topuz vs. koymazlar. öyle bir paket içiniyi bir fiyat isterlerdi diye düşünüyorum.

Evet katılıyorum..

• şimdi arkadaşlar ben normalde bu paketten haberdar değildim doğal olarak bunlar var die almadım arabayı fakat pazarlık yaptıktan sonra satış elemanı elinde bu konfor paketli olan modelin olduğunu söyleyip üstte biraz daha ödeme yaparak bunu aldım standart deil yani bu özellikler .Herelade olmayan özellikler ortaya atıp fazla para verip aynı modeli bana veremez ayrıca ben ford sitesinde böyle bi paketin olmadığını söylediğim de zaten yok bunlar rusya pazarına giden arabalar ötv indirimi dolayısıyla türk pazarına kaydırılıdığıını sölediler.Herhalde iki ayrı bayi aynı yalanı sölemez die düşünüyorum
  • banada Ukrayna pazarından gelen otomobiller dendi araç eksikliğinden nereden araç getirceğini şaşırmış demek ki ford nerde fazla varsa istemiş ve farklı donanımdaki araçlar bi şekilde geliyor türkiye ye kimse arabayı alıp şunlar şunlar var demeden kesin bir bilgiye ulaşamayacağız sanırım...[b/]
  • arkadaşlar ben bu arabayı alırken bu özelliklerin olduğunu bilmiyordum fakat sipariş verirken satış elemanı elinde bu düz modelin olmadığını fakat üzerine belli bir ücret karşılığı konfor paketli olan bu deri direksiyon dijital klima vs. özellikli modeli verebileceğini söyledi ben de kabul ettim.Yani bu özellikler standart değil.trendlerden farkı
    100hp olması ve arka kapı camlarının manuel olması tam boy da stepnenin bulunmasıydı.Ben bunları kabul edip de aldım.Ayrıca Almanya 'da servisi olan bi akrabamıza arasında motor farkı sorduğum da belli bi farkın olmayacağının söyledi tabi bekleyip görücez.
  • alp 2828 tüp takılınca bi problem oluyo mu peki ya da hangi markalar daha uygun oluyo senin tüplü galiba arabalar
  • daha önce de yazdığım gibi focus motorları lpg ye iyi uyum sağlıyor güvenilir firma ve iyi ustaya yaptırıldı sürece teknik açıdan hiç sorun yaşanmıyor bende olduğu gibi..yalnız objektif olmak gerekirse zaten bizim focuslarda bulunan yalıtım sorununu biraz daha ortaya çıkarıyor lpg nin çalışmasından dolayı soğuk havalarada motor sesi artıyor...ancak sıcak havalarada ve motor ısındıkdan sonra bu ses farkı kalkıyor..kendi tecrübelerimle söylüyorumm
  • atikerden memnunmusun peki benim bundan önceki arabam 95 model hyundai accentti onda sıralı olmamasına rağmen tüp çok uyumluydu fakat benzinde kullanınca problem yaşıyoduk sen benzinde kullanıyo musun hiç problem oluyo mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xed

quote:

şöle anlatayım size arkadaşlar.bugün aracı aldığım edirne ford tuzcuları aradım ve bana satışını yapana satış danışmanıyla tekrar görüştümçkendisine internette okuduğum yorumlar doğrultusunda içime bi kurt düştüğünü acaba size yanlış bilgilendirme yapılmış olamazmı diye sordum.kendisi bana kesinlikle böle bişeyin olamayacağını haftalar öncesinden kendilerine gelen mailde aracın bu donanım ve teknik özelliklere sahip olduğunu söledi,kendi talepleri üzerine almanyadan bu şekilde bi araç üretilip geleceğini sölediler.bende daha fazla üstüne gitmedim sonuçta adama en son söleyebileceğim şey aracım gelmeden ''yalan sölüyosun'' olurdu ki bunuda demeye hakkım yok,sonuçta aracım henüz gelmemiş.koskoca fordun bu şekilde müşteriye yalan söyleyebileceğine inanmıyorum bi yerde.sonuçta büyük bi meblağ vat ortada ve bana satacağı 1 araçlada zenginleyecek halleri yok diye düşünüyorum artık.yakıt konusunuda tekrar söledim 100 lükler 115 liklerden daha fazla yakıyomuş diye,kendilerine gelen yazıda 1 lt daha az yakıt tüketeceğini yazdıklarını belirtti.yakıta takılma binip kullanınca kendin göreceksin zaten dedi,biyerde doru kullanmadan bi sonuca varamam.fiyat konusuna gelince 32 olan 1.6 100 ps hb metalik fırtına gri ve bu donanıma sahip focusu 2bin tl pazarlıkla 30bin tl'ye almış bulundum.hayırlısıyla mayısın 2. haftası araç bi gelsinde görcez.

• hayırlısı olsun ben de aynı donanımı dediğim gibi 30700 e aldım park sensörü ve sis farı ekleterek bu fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: okandemir45

arkadaşlar ben de bu modelden aldım söylenen özelliklerin olduğunu belirttiler fakat stil paket değil konfor paket olarak geçiyomuş.jako bu arada benim hb kasa mayıs 20 gibi gelecek senin sedan mı hb ben 30 700 e anlaştım park sensörü ve sis farı eklenecek

arkadaşım öncelikle hayırlısı olsun.allah kazadan eladan korusun inşallah.ben aracı tam 30bin tlye aldım.sis farı ve park sensörüde taktırcam bana tam 30.500'e gelcek.aramızda 200 tl fark yani,hemen hemen aynı ;)
  • bu arada paranın tamamını mı verdin bi kısmını mı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.