Şimdi Ara

2009 model Ford focus 1.6 100ps yakıtı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
1
Favori
73.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet dün yeni aracıma kavuştum,edirneden aracımı aldım ve lüleburgaza doru otobandan yola çıktım depoyu fulleyip.150 nin altına düşmedim ortalama olarak.gelişde 80 km ve bi çeyrek depo benzin yedi,tabi 180 190 la gittiğim zamanlar bayağı bi oldu buarada.motor biraz açılsın diye sürat yaptım hem yol tutuşu nasıl diye merak ettim dorusu.ara. 180 bile giderken yola çok iyi tutunuyo bu yönünü çok tuttum bizim doğana hiç benzemiyo yani aracın içi çok ferah.boyum 1.95 çok rahatım şoför koltuğunda siz düünün artık iç hacmi.. her yönüyle güzel beğendim,tek beğenmediğim tarafı motor sesini umduğumdan fazla içeri alması oldu bunun dışında bi şikayetim yok şu an gerçeği sölemek gerekirse.umarım yakıtta zamanla daha aza iner keyifle binmeye devam ederiz.herkeze hayırlı yolculuklar dilerm,allah kazadan korusun herkezi.en kısa zamnada fotolarını koyacam inşallah..

• quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

evet dün yeni aracıma kavuştum,edirneden aracımı aldım ve lüleburgaza doru otobandan yola çıktım depoyu fulleyip.150 nin altına düşmedim ortalama olarak.gelişde 80 km ve bi çeyrek depo benzin yedi,tabi 180 190 la gittiğim zamanlar bayağı bi oldu buarada.motor biraz açılsın diye sürat yaptım hem yol tutuşu nasıl diye merak ettim dorusu.ara. 180 bile giderken yola çok iyi tutunuyo bu yönünü çok tuttum bizim doğana hiç benzemiyo yani aracın içi çok ferah.boyum 1.95 çok rahatım şoför koltuğunda siz düünün artık iç hacmi.. her yönüyle güzel beğendim,tek beğenmediğim tarafı motor sesini umduğumdan fazla içeri alması oldu bunun dışında bi şikayetim yok şu an gerçeği sölemek gerekirse.umarım yakıtta zamanla daha aza iner keyifle binmeye devam ederiz.herkeze hayırlı yolculuklar dilerm,allah kazadan korusun herkezi.en kısa zamnada fotolarını koyacam inşallah..

Hayırlı uğurulu olsun kazasız belasız sürüşler.
    Yakıt zamanla düşüyor önce çok yakıyor ama sonra düşüyor. Keşke arabayı alır almaz 180'i görmeseydiniz. Nys yine de sorun yok hayırlı olsun. Ben bu focusa binince inmek istemiyorum:)

• quote:

Orjinalden alıntı: elif-orhan@windowsli

Fotograf cekmek aklima gelmedi acikcasi.
    Araci satin alirken aklimda olan tek sey, bir an once islemlerin tamamlanip aracimi alip babamin yanina gitmekti (agir hasta, henuz vakti varken gormesini ve mutlu olmasini istiyorum, onu arabamla gezdirmek istiyorum).
    Gecen hafta araba almaya karar verdim (daha once hic planlamadigim birseydi bu, ani oldu), persembe gunu galerileri dolasmaya basladim, fiat, toyota, renault, honda ve ford'a bakabildim acele ettigimden. Bugun Sali ve araci satin aldim.
    Iste bu acelenin icerisinde fotograf da cekemedim.
    Arac teslim edilince (Cuma ya da Cumartesi, plaka farkli ilden getirtilecek) insallah birkac fotografini ceker ve burada sizlerle paylasirim.

Sizinde yeni aracınız hayırlı olsun. Focus almakla çooook doğru bir seçim yapmışsınız. Bende ilk zamanlarda golf yada civic almak istiyordum ama Focusu görünce diğerlerinden vazcaydım :))
    Babanıza acil şifalar.
    Tekrar hayırlı olsun kazasız belasiz inş.

• jako senin sis farı ve yağmur sensörü de mevcut mu peki araba da
    ben bugün paranın geri kalanını yatırdım extra özellik olarak 300 ytl daha verdim yağmur sensörü kararan iç dikiz aynası ve 2 yıl artı garanti için araç yarın teslim olacak
  • elif orhan öncellikle hayırlısı olsun .
    Tam olarak özelikleri ve aldığınız fiyatı yazarsanız sevinirim.Karşılaştırma imkannımız olur hem.
    ben bu özelliklere artı olarak park sensörü eklettim ve 2 yıl extra garanti dahil 31000 ne aldım.Fiyatlar hemen hemen aynı gibib geldi bana
  • Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.

Aracin butun ozelliklerini sayabilmem mumkun değil. Ama yazmaya calisayim kesin bildigim seyleri. Trend donanim derken kastettigim web sayfasindaki trend donanim degil tam olarak, hatirlatayim. (hangi özellikler trendden hangileri konfor paketinden geliyor ayirt etmek guc, sormak lazim)

Ford Focus 1.6, 100ps, 150nm, 5 ileri manuel. (Trend donanim + konfor paketi) + boya koruma hediye
    Fiyat:30.750

Deri direksiyon
    Hız sabitleyici
    Otomatik yanan farlar
    Yağmur sensörü
    Çift bölgeli otomatik klima
    Ön sis farları
    Otomatik kararan iç dikiz aynası
    Tam boy stepne
    Dört cam değil, iki cam otomatik (eksisi)

Diğer donanim özellikleri için Ford'un sayfasindan trend donanimina bakabilirsiniz. Bunlarin haricindekiler ayni.
    Ancak dedigim gibi yukaridaki artilarin hangisi trend donanimin icinde geliyor, hangisi eklettigim konfor paketinden bilemiyorum. Ancak trend+konfor aldiysaniz bunlar icinde olmali.

Okan Demir1:
    elif orhan öncellikle hayırlısı olsun .
    Tam olarak özelikleri ve aldığınız fiyatı yazarsanız sevinirim.Karşılaştırma imkannımız olur hem.
    ben bu özelliklere artı olarak park sensörü eklettim ve 2 yıl extra garanti dahil 31000 ne aldım.Fiyatlar hemen hemen aynı gibib geldi bana
    Okan Demir2:
    jako senin sis farı ve yağmur sensörü de mevcut mu peki araba da
    ben bugün paranın geri kalanını yatırdım extra özellik olarak 300 ytl daha verdim yağmur sensörü kararan iç dikiz aynası ve 2 yıl artı garanti

Ben: Park sensörü hediye edeceklerdi, ancak ben yerine boya koruma dedim. Aracim siyah renkte oldugu icin. 2 Yil ekstra garanti de almadim. Tek basima pazarlik ancak bu kadar. Bence Okan senin odedigin fiyat eger benim aractaki ozellikler varsa ve uzerine park sensoru ve 2 yil garanti koyularak cikartilmis bir fiyatsa normal. Ancak yağmur sensoru ve kararan ic dikiz aynası icin ekstra odediysen o garip. Cunku eger sen de trend donanim ustune konfor eklettiysen zaten bunlar aracin fiyatina dahil.

Xed: elif güle güle kullan. hiç anlamam deyipte focus almak!!! vallahi bravo. sınıf liderini seçmeyi bilmişsin.
    Ben: Tesekkürler. Gercekten anlamam. Arabalarla ilgili tek bildigim, vites, gaz, debriyaj, fren, direksiyon, aynalari kontrol, emniyet kemerini tak, aracta giderken cep telefonu kullanma, direksiyonu artist gibi tutma, mecbur kalmadıkça kornaya basma gurultu kirliligi yapma vb. bilgiler. Tesekkur ederim, iyi bir secim yaptiysam ne mutlu. Onaylanmak guzel.

• Elif-orhan senin saydığın özelliklere ek olarak benim park sönsörü(sen boya koruma yaptırmışsın) ve iki yıl extra garanti var bunların hepsi 31000 e geldi.Ben önce senin gibi kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü olmadan pazarlık yapıp 30700 anlaşmıştım fakat satış elemanı bi kaç gün önce arayıp bu özelliklerin de mevcut olarak geldiğini ve extra 2 yıl da garantiyi 300 ytl bedelle verebileceğini söyledi ben de kabul ettim fakat senin yazını okuyunca sis farının üzerinde geldiğini söyledim satış elemanı da hayır biz taktık dedi ben de doğrudur dedim.Normalde pazarlığımızda sis farı ve park sensörühediye olarak konuşmuştuk.Yani senin arabana göre extra garantiyi 300 tl bedelle almış oldum.Hayırlısı olsun bakalım .Ayrıca babana geçmiş olsun dilerim inşallah acil şifasını bulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okandemir45

Elif-orhan senin saydığın özelliklere ek olarak benim park sönsörü(sen boya koruma yaptırmışsın) ve iki yıl extra garanti var bunların hepsi 31000 e geldi.Ben önce senin gibi kararan iç dikiz aynası ve yağmur sensörü olmadan pazarlık yapıp 30700 anlaşmıştım fakat satış elemanı bi kaç gün önce arayıp bu özelliklerin de mevcut olarak geldiğini ve extra 2 yıl da garantiyi 300 ytl bedelle verebileceğini söyledi ben de kabul ettim fakat senin yazını okuyunca sis farının üzerinde geldiğini söyledim satış elemanı da hayır biz taktık dedi ben de doğrudur dedim.Normalde pazarlığımızda sis farı ve park sensörühediye olarak konuşmuştuk.Yani senin arabana göre extra garantiyi 300 tl bedelle almış oldum.Hayırlısı olsun bakalım .Ayrıca babana geçmiş olsun dilerim inşallah acil şifasını bulur.

aslında bu araçlar donanım açısından güzel araçlar ve fiyatlarıda uygun alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum
    motor farkınada takmayınız paşa paşa binersiniz..ucuz sonuçda

• Ford Focus 1.6, 100ps 5 ileri düz vites, almanya üretimi, ukrayna pazarına gidenlerden,

özellikleri:

Deri direksiyon
    Hız sabitleyici
    Otomatik yanan farlar
    Yağmur sensörü
    Çift bölgeli otomatik klima
    Ön iki arka bir det sis farı, arka sol sis farı
    Otomatik kararan iç dikiz aynası
    ayarlanabilir far yüksekliği
    Tam boy stepne
    ön iki cam otomatik
    yan dikiz aynaları çift açılı
    mp3 bağlayabilme özelliği, aux girişi var torpido gözünde.
    soğutmalı torpido gözü
    önde iki adet airbag ( koltuklarda da airbag etiketi var sanırım yan hava yastıkları da var)
    renk: fırtına gri
    fiyat : 30.200 TL
  • aracım komfort paket olup,artı sis farı ve yağmur sensörüde şansımıza üstünde geldi,tam 30bine anlaştık.ön ve arka park sensörü+alarm+15''çelik jant toplam bim ytl de öle masraf ettim.yani araç bana 31'e maal oldu herşeyiyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: x_ir

quote:

Orjinalden alıntı: jacko_aj_s

evet dün yeni aracıma kavuştum,edirneden aracımı aldım ve lüleburgaza doru otobandan yola çıktım depoyu fulleyip.150 nin altına düşmedim ortalama olarak.gelişde 80 km ve bi çeyrek depo benzin yedi,tabi 180 190 la gittiğim zamanlar bayağı bi oldu buarada.motor biraz açılsın diye sürat yaptım hem yol tutuşu nasıl diye merak ettim dorusu.ara. 180 bile giderken yola çok iyi tutunuyo bu yönünü çok tuttum bizim doğana hiç benzemiyo yani aracın içi çok ferah.boyum 1.95 çok rahatım şoför koltuğunda siz düünün artık iç hacmi.. her yönüyle güzel beğendim,tek beğenmediğim tarafı motor sesini umduğumdan fazla içeri alması oldu bunun dışında bi şikayetim yok şu an gerçeği sölemek gerekirse.umarım yakıtta zamanla daha aza iner keyifle binmeye devam ederiz.herkeze hayırlı yolculuklar dilerm,allah kazadan korusun herkezi.en kısa zamnada fotolarını koyacam inşallah..

Hayırlı uğurulu olsun kazasız belasız sürüşler.
    Yakıt zamanla düşüyor önce çok yakıyor ama sonra düşüyor. Keşke arabayı alır almaz 180'i görmeseydiniz. Nys yine de sorun yok hayırlı olsun. Ben bu focusa binince inmek istemiyorum:)

180 ini görmem ne gibi sakıncalar yaratar peki bana?

• çelik jantı aldınız mı nası bişi aldınız 15 küçük olmadı mı?? çok olmadım inşallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: alp2828

çelik jantı aldınız mı nası bişi aldınız 15 küçük olmadı mı?? çok olmadım inşallah..

evet biraz küçük oldu ama yinede fena durmadı yani.tabi 16 yada 17'' olmuş olsa şahane olurdu,oda nazarlık olsun artık.gören herkez beğenen gözlerle bakıyo aracıma,beğendiklerini farkediyorum yani insanların.bende çok sevdim aracımı gerçekten çok rahat.tek kusuru motor sesi ya rengi arabanın rengine yakın bi metal tonda en yaın zamanda resim çekip koycam yarın koyarım inşallah şu an işten geldim acayip yorgunum.

• siz beğendiyseniz içinize sindiyse sorun yok demekdir küçük büyük idare edilir..
    merak ettim şimdi resimleri bekliyoruz o zaman...
  • Jako ben yarın aracı teslim almaya gidicem fakat şöle bi durum var benden sis farı ve yağmur sensörü artı kararan iç dikiz aynası için extra ücret talep ettiler bende kabul ettim
    benim merak ettiğim size de bu sonradan çıkan özellikler için bi ücret talep ettiler mi yoksa bunlar da üzerinde geldi deyip teslim ettiler mi çünkü ben sorduğum da ısrarla sis farını biz taktık diyolar onu merak ediyorum yarın gidip kavga edicem gibi görünüyo maalesef insanlara inanmamak gerekiyomuş
  • bizde alırken sis farı yok demişlerdi. yağmur sensörü ve kararan dikiz aynası hiç konuşulmadı zaten.

araba gelince , satıcı heyecanla aradı bizi, yağmur sensörü sis farı dikiz aynası var diye.
    yani sürpriz oldu bayi içinde. fiyat farkının konusu bile açılmadı.

bence dikkat edin. araçlar almanyadan o şekilde geliyor. 100 ps düz vites , konfor paketli olanlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: form1

bizde alırken sis farı yok demişlerdi. yağmur sensörü ve kararan dikiz aynası hiç konuşulmadı zaten.

araba gelince , satıcı heyecanla aradı bizi, yağmur sensörü sis farı dikiz aynası var diye.
    yani sürpriz oldu bayi içinde. fiyat farkının konusu bile açılmadı.

bence dikkat edin. araçlar almanyadan o şekilde geliyor. 100 ps düz vites , konfor paketli olanlar.

Kesinlikle! Ben de bu sekilde aldim, aksama gidip aracima kavusacagim kismetse.
    Okan Demir tekrar bir gorus istersen! Konfor paketli aldiysan bunlarin zaten icinde olmasi lazim.
    Ford'u ara onlarin yaninda, ya da onlara arayin gorusmek istiyorum vs. de. Ya da diger bayileri arayip sorsunlar.
    Yeni arac oldugundan kafalari karismis olabilir, normaldir, bende de baslangicta oyle olmustu.
    Dikkatlerini cekmemis olabilir. Ya da hala konfor paket olmayanla karistiriyor olabilirler.

• quote:

Orjinalden alıntı: okandemir45

Jako ben yarın aracı teslim almaya gidicem fakat şöle bi durum var benden sis farı ve yağmur sensörü artı kararan iç dikiz aynası için extra ücret talep ettiler bende kabul ettim
    benim merak ettiğim size de bu sonradan çıkan özellikler için bi ücret talep ettiler mi yoksa bunlar da üzerinde geldi deyip teslim ettiler mi çünkü ben sorduğum da ısrarla sis farını biz taktık diyolar onu merak ediyorum yarın gidip kavga edicem gibi görünüyo maalesef insanlara inanmamak gerekiyomuş

sakın ekstra ücret vermeyi kabul etmeyin gidince.ben bir kuruş fazladan vermedim aracımın üzerinde bunlar olduğunu bana telefonla haber bile etti satış danışmanım aracımı almaya gitmeden 3 gün evel.komfort pakette sis farı+yağmur sensörü+kararn iç dikiz aynası mevcut.sizin bilginiz dışında diye fazladan para kazanmak amacında olunabilir yinede günahlarını almim ben ama öle gözüküyo.inanmıyorlarsa diğer bayileri arayıp sorsunlar.bizim araçlar bu şekilde geliyo sonuçta.sonradan takılma diye bişi olamaz onların sölediği gibi yani.gerekirse kavganıda et yani

• arkadaşlar herkese merhabalar(ilk mesaj:))bende focus 1.6 5 manual konfor paketini ayın 23'üne kadar bekliyorum,aracı kullanan tüm arkadaşlar performansı ve donanımla ilgili tüm yorumları yapabilirlerse sevinirim.
  • Ewet arkadaşlar dün itibariyle arabamı almış bulunuyorum bayiye gidip daha önce de telefonda anlattığım durumu belirtip para iadesi istedim veee tam 500 ytl geri aldım.Onlar da evet araba bu özellikle geliyomuş biz de bilmiyoduk falan dediler.Yani araba bana 30500 e geldi extra olarak park sensörü ve izofix çocuk kilidi hediye edildi.Eğer forumda konuşmasak ben bu özelliklerin üzerine geldiğini öğrenemeyip paşa paşa 500 ytl daha fazla verecektim.
    Bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.