Şimdi Ara

2009 MODEL SEAT EXEO 1.6 102HP STYLE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
18.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • karşısında aynı fiyata passat gibi türkiyenin gelmiş geçmiş en çok tutulan efsane aracı varken bunun şansı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost acı söyler

karşısında aynı fiyata passat gibi türkiyenin gelmiş geçmiş en çok tutulan efsane aracı varken bunun şansı yok

dost acı söyler
  • seat exeoyu bulunduğum ildeki bayide aralık ayında incelemiş ve çok beğenmiştim. malzeme kalitesi çok iyiydi sonra araştırınca zaten eski kasa a4 ün aynısı olduğunu görmüş ve daha ciddi olarak tekrar gidip incelemiştim.3 hafta öncede komşu ilde bir işim vardı ve oradan geçerken seat bayisinede uğradım ve tekrar aracı inceledim ve test aracı varsa bir test sürüşü yapmak istediğimi çünkü aracı gerçekten merak ettiğimi söyledim oradaki satıcılar telefonumu aldılar ve araç gelince sizi çağırırız dediler ve bi hafta sonra (yani 2 hafta önce) test araçlarının geldiğini hem dizel hemde 102 lik araçlarının ellerinde bulunduğunu ve trafik seti hediye edecklerini ve teste beklediklerini söylediler.
    sonuçta 100 km ye yakın yol yapacak olsamda (lpg li 1.0 corsa kullanmamında bunda etkisi büyük) gidip denemek istedim çünkü gerçekten merak ettiğim bir araçtı.
    dediğim gibi bayide 2 araçta vardı ancak ben alabilme ihtimalim daha yüksek olan 102 lik modeli test etmek istediğimi söyledim bayi müdürü ikisinide kullanın dedi sonra ben nasılsa dizelini hiç bir zaman alamayacağımı öyleyince ozaman siz en iyisi hiç dizeli denemeyin dedi ve gülüştük.
    gelelim araca öncelikle aracın içerisindeki malzeme kalitesi zaten direk kapıyı açtığınızda kendini belli ediyor yumuşacık plastikler son derece ergonomik tuşlar gerçekten benim gibi aracın iç kısmına önem verenlerdenseniz sizi etkilememesi mümkün değil (zaten baştan beri bu arabada beni kendine çeken şeyde bu iç mekanın kalitesi ve dizaynı) ancak arka kısma gelirsek aracın arka kısmında yaşam alanı son derece dar ve yetersiz keza bagaj hacminin 450 litre olmasıda bu segment için bence yeterli değil ancak arkada geniş diz mesafesine ihtiyaç duyulmuyorsa çokda önemli problemler değil.
    gelelim motora zaten herkesçede bilindiği üzere 102 hp lik motor alt devirlerde aracı makul şekilde taşıyor ancak performanslı kullanıcıları kesinlikle tatmin etmeyeceğide ortada.
    sonuca gelirsem yıl başında bu aracı seat bayileri full versiyonu 40 binden diğer versiyonu 37,5 binden veriyorlardı şu anda bana verilen fiyat fullunde yanlış hatırlamıyorsam 41.5 dü bu fiyatı ile bence performansla çok işi olmayan ve diz mesafesininde çok önemli olmadığı kullanıcılar için tercih sebebi olabilir.
    gelelim herkesin bu aracı ilk kıyaslayacağı araç olan 102 lik trendline passatla benim açımdan kıyasına ben hem arka diz mesafesinin daha geniş oluşu hem bagajının daha geniş oluşu hemde oturmuş bir ikinci el pazarının varlığı, donanımsal olarakta arada dağlar taşlar kadar fark bulunmaması ve fiyatlarınında neredeyse aynı olması nedenlerinden dolayı passatı tercih ederdm.
    ama en baştada dediğim gibi iç dizaynı ve yumuşak malzemesi nedeniylede her zaman aklımın bir köşesindede exeo kalırdı.
    saygılarımla..

• Yollarda nadiren görüyorum.Bayide de inceleyip,beğenmiştim.
    Aynı motorlu skoda octavia ve passat trendline'a tercih edeceğim bir araba.
    Sebebini sorarsanız aynı paraya verilen donanımı bir nebze daha iyi,5yerine 6ileri vites var,iç mekanını daha çok beğendim.Dış tasarım olarak çok iddialı bir görünümü yok ancak bence sade ve şık.Renk olarak da bence beyaz.
  • Alakasız oldu biraz ama Exeo'ya bakarken Sportage aldık.....
  • Başka exeo kullanıcısı yokmu acaba.
    Yaşadığım şehirde bir yıl önce bir tane denk geldi.bu ne ya dedirtecek bir araçtı.
  • ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir araba
    çünkü 38500 gibi bir fiyata bu donanımda
    bıakın D segmenti C segmenti bir araba bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz112

ciddi ciddi almayı düşündüğüm bir araba
    çünkü 38500 gibi bir fiyata bu donanımda
    bıakın D segmenti C segmenti bir araba bile yok

fiyat çok güzelmiş
  • 1.6 motor kalktığı için sanırım exeo bir sürekiğine fiyat listesinden çıkmış gibi görülüyor:

http://www.seat.com.tr/seat/fiyat_listesi/fiyat_listesi.aspx
    http://www.seat.com/com/generator/su/com/Exeo/site/engines/main.html

• Ölü doğan bir araç olmuş.

İkinci elini tercih etmek doğru olur mu sizce?
  • Binici için her türlü uygun olur. Ucuza alır ucuza satarsınız. A4 konforu ve kalitesini çok daha ucuza elde etmiş olursunuz.
  • Konu açıldığında çiçeği burnunda evliydim. Şimdi 2 evladim var. Böyle hort mu olur agalar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.