Şimdi Ara

2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: speedman

form ve klavuzu 2 tl ye aldık.

Sanırsam onlien olarak okul müdürlüğünden başvuru yaparken o anda webcam ile fotografımızı çekecekler.oanda hizmet bedeli olarak 3 tl alacaklar

+ olarak bankaya 40 tl yatırmanız gerekiyor

evde kendimiz çeksek olmaz mı
  • Başvurdum arkadaşlar. Hayırlı ve uğurlu olsun..

Garanti Bankası interaktif ile saat 17.30 da yatırdım hop diye işledi hemen sisteme =)
  • Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Sözel-1 e alınmış ve yüksekokul yazıyor . Eskisi gibi 4 yıllık eğitim vermeye devam mı edecek ? Ortak olan olmaa devam edecek mi ? Bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

form ve klavuzu 2 tl ye aldık.

Sanırsam online olarak okul müdürlüğünden başvuru yaparken o anda webcam ile fotografımızı çekecekler.oanda hizmet bedeli olarak 3 tl alacaklar

+ olarak bankaya 40 tl yatırmanız gerekiyor

2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

resmin orasını neden kapattın ki?

bu sene mavi yapmışlar daha güzel olmuş geçen sene yeşildi

• Halkla ilişkiler ve Reklamcılık söz1 e alınmadı .. Meslek yüksek okulu vardı o kapatıldı. Artık sadece söz 2 ile alıcak olan bir fakülte kendileri
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Halkla ilişkiler ve Reklamcılık söz1 e alınmadı .. Meslek yüksek okulu vardı o kapatıldı. Artık sadece söz 2 ile alıcak olan bir fakülte kendileri

Teşekkür ederim . Ben yanlış anlamışım

Neyse inşallah yaparız bir şeyler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilinmeyensizdenklem

quote:

Orjinalden alıntı: cimen

Halkla ilişkiler ve Reklamcılık söz1 e alınmadı .. Meslek yüksek okulu vardı o kapatıldı. Artık sadece söz 2 ile alıcak olan bir fakülte kendileri

Teşekkür ederim . Ben yanlış anlamışım

Neyse inşallah yaparız bir şeyler

inşallah yaparsın dostum

• bu üsküdardaki yerden başvuru yapabiliriz heralde değilmi? okullardan birine gitmeye gerek yok.?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leite

bu üsküdardaki yerden başvuru yapabiliriz heralde değilmi? okullardan birine gitmeye gerek yok.?

evet
  • başvuru merkezleri arasında istanbul üni. veteriner fakültesi yer alıyor. buraya başvursak olur dimi?
  • Eyw haber verdiğin için Captain_turkiye. Ösym linkleri değiştirmiş =)

Olur olur başvurabilirsin
  • merhaba arkadaşlar ya ben netten başvurmak istediğim seçeneklerde öss başvurusu yok. harç yatırmadan başvurma hakkım doğmuyor mu netten anlamadım bilen varmı ?
  • Bizim sadece ev adresi değişti şifrem de yok okula gidip başvurmam mı gereiyor yoksa kendim de netten yapabilir miyim
  • sınavsız geçişle ilgili klavuzdan bilgiler verirmisiniz..kalktı diyolardı ama hala duyurularda adı geçiyor..
  • ais.osym.gov.tr 2009 OSYS yazar arkadaşlar..

Şifren yoksa okula gitmek zorundasın. Netten adrese de müdahele edebiliyorsun ama şifre olmadan olmuyor
  • Arkadaşlar ben OSYM Başvuru Merkezi görevlisiyim. Takıldığınız konularda yardımcı olabilirim.
  • şimdi ben 2007 de girdim sınava şifremide biliyorum. Bilgilerimde değişmedi ben internetten başvurursam sınav giriş belgem ev adresine gelecek dimi? Birde KKTC deki başvuru merkezlerini nerden öğrenebiliriz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izeg -- 17 Şubat 2009; 10:18:43 >
  • yılın sorusu geliyor

kardeşim yurt dışında, tatil için gelecekti 25 martta. ağustosa kadar kalacak.

öss'ye girmek istiyormuş. ben onun şifresini alamaz mıyım?

ikiz kardeşim de olsa vermezler mi?
  • yurtdışındaki adaylar için posta ile başvuru var kılavuzda bir bak istersen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.