Şimdi Ara

2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

• bilgilerimde hiçbir değişiklik olmadığı için kılavuza falan gerek duymuyorum. bireysel olarak başvurcam da hangi bankalara para yatacak bilmiyorum. öğretin
  • İnternetten parayı yatırdım , internettende başvurumu yaptım Hedef Marmara Bilgisayar ve kontrol öğrt,(ikinci öğretim)
  • bugün kılavuzla formu aldım. haftaya da başvuru için randevu aldım. umarım bir sorun çıkmadan başvurabilirim.
  • Garanti internetten sadece..

Halk , Ziraat ve vakıflar bankası bütün şubelerden ve internetten
  • ben iş bankasından yatırdım ÖSYM SINAV HESABI diye ama bireysel başvurum açılmadı yanlış mı yatırdım acaba?
  • Hmm iş bankasından olmuyor ama onlar toplu yapıyorlarsa bilemem.. Ben garanti internet şubesinden yatırdım... Sayfayı kapatıp başvurmak için girdiğimde açılmıştı
  • iş bankasını aradım telefon bankacılığından ordakiler ösym için aracılık yaptıkları söylediler bende kktc de olduğum için burda iş bankası bulmak kolay olduğundan oraya yatırdım sanırım intenetten başvuranların sizi gibi ya garantiden yada ziraattan yatırması gerekiyor.
  • ya peki halen üniversite ögrencisi olanlar formu doldururken nelere dikkat etmeli?var mı böle afilli bişiler
  • son başvuru tarihi ne zaman ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MillionDollarBaby

son başvuru tarihi ne zaman ?

27 mart
  • Salı günü 40 TL yatırıp, çarşamba işlemi yaptırıcam.

Hayırlısı bakalım.

• Mezun olanların kayıt bürolarından yapmalarını tavsiye etmiyorum..
    5 liranız gidiyor..
    Form almadan kayıt yaptırmıyorlar..Aldıktan sonra kesinlikle formu okumuyorlar..

-Değişiklik varmı bilgilerde,no,adres kilo falan ?
    -Yok..

Tamam yeniledim kaydı,3lira veriniz..

Kesinlikle soygun..Evden değiştirin..
    İlk çıktıdaki şifre ile herşey oluyor..
    Şifresini unutanda 3 lira verip almak zorunda..
  • Arkadaşlar dormu doldurduktan sonra okula vereceğiz ya. Dekontta vermemiz gerekiyor mu? Ya da dekontla formun alakası yok mu?
  • yok yok. dekont'a gerek yok çünkü işlem yapılma sayfası para yatırmadan gelmiyor. form'da ösym ye dilekçe yazacağın ya da sınav zamanı itraz etceğin zaman işe yarıyor
  • 4 yıllık Sözel bölümler+Ortak alanlar+Ek puanlı bölümler..
     2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

4 yıllık Eşit Ağırlık bölümler+Ortak alanlar+Ek puanlı bölümler..

4 yıllık Sayısal bölümler+Ortak alanlar+Ek puanlı bölümler..

• Selam ,
    Şuan meslek lisesindeyim ve meslek liseleri ile yapılmış yenilikten pek fazla bişey anlayamadım açıkçası.Benim amacım Bilgisayar Mühendisliği meslek lisesi okuyorum bu bölümü seçebilirmiyim seçersem puanım düşer mi ona göre düz liseye geçiş yapabilirim.Şimdiden sağolun.
  • pazartesi parayı yatırayım da başvurayım bari. öylesine gireceğim için 40 tl boşa gidecek ama olsun. bakalım aklımda kalan ne kadar? :)
  • Slm dostlar 40 lirayı yatırdıkdan sonra mı başvuru yapıcaz ? + Hangi bankalar ? Pfff ösym kılavuzu niye pdf oymadı ki ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Etkisiz Eleman

Slm dostlar 40 lirayı yatırdıkdan sonra mı başvuru yapıcaz ? + Hangi bankalar ? Pfff ösym kılavuzu niye pdf oymadı ki ya

Vakıf,Garanti,Ziraat,Halkbankası..

Parayı yatırıktan sonra hemen aktif oluyor sayfan..
    Makbuz sadece açılmazsa kanıtın oluyor,üstündeki numaralara falan gerek yok..

Yatırmak şart yani..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.