Şimdi Ara

2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
7.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hertürlü biraysel başvuruda fotoğraf yenilenir..
  • teşekkürler arkadaşım...
  • İnternetten başvurmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum:

Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
    Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Geçer mi? Ne yapmam lazım? Şimdi bi saat form doldur fln uğraşmak istemiyorum. Harcı yatırdım bu öğlen. İnternetten araştırdığımda önceden bu hatayı alanlar olmuş ama nedenini bulamadım.

• 17.Not Sistemi []5'li []10'lu []100'lü

Okuldan aldığım son karne bu
     2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

Diplomamdaki diploma puanı bu
     2009 ÖSS BAŞVURU İŞLEMLERİ / DEĞİŞİKLİKLER GENEL BAŞLIK (Güncellendi)

Benim not sistemim 5'li mi 10'lu mu 100'lü mü?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prerogative -- 4 Mart 2009; 22:14:50 >

• @Prerogative

100'lü dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: F_o_X

İnternetten başvurmaya çalıştığımda şöyle bir hata alıyorum:

Ösym Aday İşlemleri Sisteminde bir hata oluştu. Lütfen işleminizi bir süre sonra tekrar deneyiniz:
    Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown.

Geçer mi? Ne yapmam lazım? Şimdi bi saat form doldur fln uğraşmak istemiyorum. Harcı yatırdım bu öğlen. İnternetten araştırdığımda önceden bu hatayı alanlar olmuş ama nedenini bulamadım.

Yardım edebilecek yok mu?

• Ben de internetten kayıt yaptım ama okula gidip orda bi hocaya yaptırdım. güvenemedim kendime. istersen sende öyle yap garanti olsun. yeniden kağıt doldurmana falan gerek yok..
  • Arkadaşlar bende bi soru soracağım. nerde sınava gireceğimizi kayıt tarihi bittikten sonra internetten öğrenebiliyor muyuz?
  • internetten kaydını yapamayan akadaşım; bi de sen kaydını gece yapmayı dene. belki olur. çünkü gündüz yoğun oluyor..
  • internetten başvuran, o belgenin çıktısını almak zorunda mıyız ?

evdeki printer çalışmıyor da
  • benmde printer sorunlu siyahbeyaz çıktı aldım başvuru bilgilirende yanlışlıklar oluştuğu taktirde itiraz etme dışında başka bir işe yaramıo zaten...
  • merhaba Kolay Gelsin Bilgileriiz İçin Teşşekür ederim benimde Bir Sorum Var eğer Cevaplarsanız Sevinirim Ben Suan KocaeliÜ. de okuyorum 2. sınıfım Yüksekokul Bu sene Öss ye giricem Kısmetse Ben Parayı Bankaya Yatırdıkdan Sora Hiç Bir Yere Gitmeden İnternetden Her Şeyi Yapabiliyormuyum Ve Benim össye Girme Hakkım Var sanırım Kolay Gelsin
  • Allah yardımcınız olsun minnoşlar biz geçtik bu devreyi uni hayatımızı s.... unide rahat edecez diyosunuz içinizden değilmi nahh edersiniz ama inşallah hepınız ıstedıgınız yerı kazanırsınız en azından öss dıye bır derdınız kalmaz ahh o gunler ahh her gun en az 150 soru ( dersane dısı ) cozmeler her pazar kalk 8 de kendı kendıne deneme yapmalar her hafta dersane denemeleri bılmem neyını ne yaptıgımın yayınlarının testleri denemeleri oy oyy dersanede hoca pesınden kosmalar ........ bolumumu merak edenlere işletme bıtırene kadar bızı işletecekler bıtırdıkten sonra bız dunyayı

• Geçen sene açık ögretimi kazanıpta kayıt yaptırmamış durumda olanlar hangi seçeneği yazıyor öğretim durumunda ? birde açık ögretim kazanıp ondan sonraki sene öss ye girince okul puanında kırılma oluyor mu ? bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19:03

Geçen sene açık ögretimi kazanıpta kayıt yaptırmamış durumda olanlar hangi seçeneği yazıyor öğretim durumunda ? birde açık ögretim kazanıp ondan sonraki sene öss ye girince okul puanında kırılma oluyor mu ? bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

puanında bir kırılma olmaz şayet ilk tercihlerde aöf yazıp ek yerleştrmede herhngi bir yerleşik kazanıp da gitmediysen ama ilk tuttrduğun aöf e dewam ediyosan okul puanın yarıya düşer
    ilk sorunaysa tabikide onu okuyo sayılmıyosun bu odtü yü kazandımda gitmedim gibi bişi oluyo
  • mezunum, bilgilerimde bi değişiklik yok. netten kaydolmayı düşünüyorum ama fotoğraf geçen yıl çekildi. bu yıl yeniden çektirmem gerek mi geçen seneki halim kalsa olur mu? sınavda sorun çıkarmasınlarda.
  • selm arkadaşlar benim bir sorunum var iki hafta önce kaydımı yaptırdım fakat yaptırmadan önce bankaya ösym parasını yatırırken bir sorun oldu veznedar 40 yerine 10 ytl yatırmış hesaba bende herzaman dekont a bakarım o gün bakamadım bişey yoktur diye nedense okula gidince hoca pc de farketti 10 ytll yatırmışsın diye daha sonra bankaya gidip düzeltttirdim ve aynı gün kaydımı yaptırdım fakat yinede bir sorun çıkarmı diye sizlere bi danışmak istedim??birde ben aöf yazdım geçen sene..kayıt yaptırıken hoca bir yüksek öğretim programında okuyorumu işaretledi yanımdaki arkadaşımıda aynı şekilde acaba ondada bir problem olurmu puan düşme falan ben sordum hocaya ama önemli değil onlar zaten senin nerde okuduğunu ne yaptığını buraya hiç işaretlemezsen bile bilir dedi???şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of the pes

quote:

Orjinalden alıntı: 19:03

Geçen sene açık ögretimi kazanıpta kayıt yaptırmamış durumda olanlar hangi seçeneği yazıyor öğretim durumunda ? birde açık ögretim kazanıp ondan sonraki sene öss ye girince okul puanında kırılma oluyor mu ? bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.

puanında bir kırılma olmaz şayet ilk tercihlerde aöf yazıp ek yerleştrmede herhngi bir yerleşik kazanıp da gitmediysen ama ilk tuttrduğun aöf e dewam ediyosan okul puanın yarıya düşer
    ilk sorunaysa tabikide onu okuyo sayılmıyosun bu odtü yü kazandımda gitmedim gibi bişi oluyo

teşekkür ederim cevabın için

• Arkadaşlar kimler neye göre 1.oturum 2.oturum 3.oturum seçecek açıklayabilirmisiniz. ÖSYM yeni sistem çıkarıyor ne olduğunu doğru düzgün duyuru bile yapmıyor..

Benim fotoğraf 2007 den kalma bir sorun olmaz diye biliyorum ama bazı arkadaşlar sorun olur demiş bunu açıklarsanız sevinirim ayrıca ösym 3 yıl yada 1 yıl içinde çekilecek bir fotoğraf olacağını belirtmiyor. Belirtmiş olsa bile İnternetden başvuru yapmanın bir anlamı kalmayacağını düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tengrislave -- 24 Mart 2009; 1:08:46 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.