Şimdi Ara

2009 Supercharged görünümlü 2001 RangeRover 4.0SE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: individual

çok çakma duruyor bence
    şu ünlü bmw 5 serisine benzemiş. önü arkası E60 , ortası E39 olan.

Aynen çok saçma apaçi gibi olmuş keşke orjinal haliyle kalsaydı..
  • Bence araç komple beyaz renk olsa daha güzel olurdu. Önden çok güzel olmuş ama arkayı hiç beğenmedim. Arka tampon ve arka farlarda bir değişiklik yapabiliosanız bnce mutlaka yapın. O zaman çok daha güzel olacağına inanıyorum. Emeğinize sağlık...
  • Bence güzel olmuş ama araç da renk farkları var. Tampon,kaput ile ızgaranın olduğu yerlerde. Araca kaplama yapılsa, tam olur diye düşünüyorum.

İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kılıç_ -- 7 Haziran 2010; 0:30:06 >
  • üst tarafıda boyaması lazım bnce tek renk olsun..
  • Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkürler

nero67 arka tarafta bagaj kapağındada far vardı onları iptal edip sadece yanlarda bıraktık o farlarında içi komple el yapımıdır led ler dizilmiştir geri vites lambası fotodada görüldüğü gibi yüksek voltajlı led tir en fazla bu kadar değilştirdik daha fazla oynama yapmak istemedik

KediQ ve mert107 tavan hariç komple beyaz yapmayı düşündük direkleri falan ama arka tarafta problem oldu eğer boyansaydı saçma bişey ortaya çıkıyordu boyatırken denedik bu şekil daha hoş geldi gözümüze

ayrıca arkadaşlar aracın sahibi şu an ben değilim bir kaç ay önce araç Adana da şanslı birine satıldı yeni sahibi arada arayıp memnuniyetini iletir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsaUlusoy -- 7 Haziran 2010; 1:50:14 >

•  2009 Supercharged görünümlü 2001 RangeRover 4.0SE

Bence bu haliyle kalmalıydı ..
  • araç guzel olmus ama ön panjuru begenmedm

dogan panjuru gibi olmus...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

araç guzel olmus ama ön panjuru begenmedm

dogan panjuru gibi olmus...

o konuda haklısın o panjurun içine güzel bi kabartmalı kral tacı takıcaktık çok boş kalmıştı çünkü ancak oraya uygun bişey bulamadık aksesuarcılardan bişeyler bakalım dedik o zamanda arac yine şahin doğan hesabına dönücekti bizde sade boş kalsın dedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

2009 Supercharged görünümlü 2001 RangeRover 4.0SE

Bence bu haliyle kalmalıydı ..

evet aracın bu hali gayet hoştu fakat bilirsin modifiye bir hastalıktır insan kendini tutamıyo hele bi başladınmı gerisi iplik söküğü gibi geliyo şunu yaptık şunuda yapalım bu olmazsa olmaz derken baya bi uğraştık arabayla

He bide stochastic34 arkadaşımız demiş ne gerek vardı sanki eski kasa olduğu hiç anlaşılmıyo iyide arkadaşım biz eski kasanın belli olmamasını istemiyordukki sadece gözümüze nasıl hoş geldiyse o şekil bi modifiye çektik Eğer Eski Kasa İstemeseydik Direk Gider 2009SuperCharged alırdık ki Almamamızın Sebebi 4.0 motor deli gibi ses çıkaran sesi sokak aralarındaki arabalar gibi egzostan değil motordan veren bi araba varken Tamam belki daha lüks belki daha yeni belki daha rahat bi araba 2009 SC la kıyaslıyorum ama beni gaza getirmedikten sonra o benim için bir hiç anladınmı ;) bende hem beni gaza getirip hemde görüntüsü BENİM İÇİN güzel olan bir araba çıakrdım... her yiğidin farklı bi yoğurt yiyişi vardır ;) bu lafta buraya oturdu sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsaUlusoy -- 7 Haziran 2010; 1:49:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Bence güzel olmuş ama araç da renk farkları var. Tampon,kaput ile ızgaranın olduğu yerlerde. Araca kaplama yapılsa, tam olur diye düşünüyorum.

İmla.

evet düzeltmeden sonra anlaşabildik Kılıç :D ben kullanırken herhangi bi farklılık hissetmedim göremedim belki resimlerde öyle gözüküyordur. ama yinede açıklama yapayım aracın tüm parçaları aynı renk boya ile boyanmıştır araç fırın boyaya girmiştir sadece panjur ekstradan dışarda boyanmıştır onda bi renk farkı olabilir
  • Jantlar, ön panjur ve arka farlardan dolayı çakma olduğu çok belli.Zevk meselesi ama bunlar değişse bence çok daha güzel olurdu.
  • Bu araç Adana'da mı? Sürekli görüyorum.. Yoksa aynısından bir tane daha mı yaptnız.
  • arabanın orjinal fiyatı ve sizin yaptıklarınızla toplamda ne kadara mal oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcevik

Bu araç Adana'da mı? Sürekli görüyorum.. Yoksa aynısından bir tane daha mı yaptnız.

Araç Adana da Aykut sattık ordan birine
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

arabanın orjinal fiyatı ve sizin yaptıklarınızla toplamda ne kadara mal oldu?

30.000 Lira ya ilk gördüğün haliyle aldık daha sonradan ilk jantlara 3000 lira verdik kaliper kapaklarıydı fren diskleriydi falan derken 5000i buldu 2. jantları eski jantları verip üzerine 2000 lira koyarak aldık yani 5000lira 2. jantlar 2009 farları 2500 € arka farlar el yapımı onlar fazla tutmadı yalnız orjinal farlara değil yeni far alıp onları elden geçirdik araç mod a girdiğinde (body kit olarak) 12000 harcandı body kit için 5000 lira harcandı çünkü Range Rover için böyle hazırda tamponlar satılmıyor sıfırdan kalıp döküldü oldu 17000lira aracın boyası Q7 Beyazıdır onun için 5000lira verildi (ruhsata işlenmesi vs. dahil) camlar film değildir Güvenlikli Karartmalı Camdır Onlar İçin 2000 lira verildi . İç tesisat olarak 2 tane 1500watt lık Audiobahn Kolon vardır 250$ tanesi anfi AUDİOBAHN A 2200 HCT modelidir yakaşık 500 $ 2. Anfi eski arabadan kalmadır onun fişyatıda yaklaşık 1000 liradır Mıd takımı Audiobahn dır yine onlar içinde 500lira civarı verildi , koltuk kafalarındaki ekranlar PlayStation 1000lira ya yakındır Pionner Double-Din Teyp Vardır Onun Fiyatı 2500 liradır iç tesisata 10000 lira harcanmıştır bi 40000 lira kadar masraf yapılmıştır toplam 70000 e mal olmuştur

Ancak bir kere motor yatak sardı 8000 ona verildi bir kere şanzıman dağıldı 2500 ona verildi yani 10000 lira kadarda Aracın Arızalarına Harcandı 80000e Mal olmuş oldu ama şu anki sahibine hiç bir sorun çıkarmamış Maşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsaUlusoy -- 7 Haziran 2010; 15:00:59 >

• Eee o kadar masraf edip kaça sattın?
  • 35000 e gitti yapılan masraf sadece keyfe kedere
  • vay be ! amma para dökülmüs...
    yeni proje varmi peki ?
  • valla şu aralar hiç kalkışmayı düşünmüyorum öyle bir işe sıkıntılarım var. 2010 Ibıza aldım Xenon + Film o kadar daha fazlasına kaçmam ama ilerde başka bir araba alıp yine zevkime göre bişeyler yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsaUlusoy -- 8 Haziran 2010; 22:49:23 >
  • boşu boşuna parayı gommusun.. bole zevk olmaz hacı kusura bakmada madem yaptın satmayacaktın
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.