Şimdi Ara

2009 Supercharged görünümlü 2001 RangeRover 4.0SE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tolgacem Hacı insanların durumlarını bilmeden yorum yapma satmam gerekmeseydi satmazdım zaten o an nakit paraya ihtiyacım vardı sattım pişmanmıyım değilim ilerde bir daha Range alırım bir daha böyle yaparım ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsaUlusoy -- 8 Haziran 2010; 0:22:01 >
  • hocam öledir.. dogru allah kimseyi nakit ihticaycı cıkarmasın.. hazırlıksız yakalanıo insan..

ama tesisatı sökseydin jantları cıkarsaydın.. vs vs arabayı her turlu 32 ye 33 e verirdn artı söktuklerini diger arabana kalırdı yada onlarıda satardın
  • böyle bi araca sahip olmak isterdim çakmada olsa

ama 80.000 e mal edip 35.000 e satmak öldürür adamı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triger

böyle bi araca sahip olmak isterdim çakmada olsa

ama 80.000 e mal edip 35.000 e satmak öldürür adamı.

işte diyorum ya modifiye böyle bir iş zevkine göre yaparsın ama masrafı kendine kalır alan adamı ilgilendirmez 2001se 2001 dir sen istediğin kadar 2009 yap :D ama gerçekten çok zevk veren bir araçtı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgacem

hocam öledir.. dogru allah kimseyi nakit ihticaycı cıkarmasın.. hazırlıksız yakalanıo insan..

ama tesisatı sökseydin jantları cıkarsaydın.. vs vs arabayı her turlu 32 ye 33 e verirdn artı söktuklerini diger arabana kalırdı yada onlarıda satardın

amin kardeşim.. zaten tesisatla beraber satmadım arabanın üstünde ne var ne yoksa söktüm sadece jantlar kaldı taktığım iç aydınlatma ledlerini bile söktüm
  • alakası yok.
  • Gta 4 teki Range Rover 'ın benzeri olarak konulan aracın birebir aynısını çıkarmışsınız , tebrik ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUNERBOY

Gta 4 teki Range Rover 'ın benzeri olarak konulan aracın birebir aynısını çıkarmışsınız , tebrik ediyorum :)

Evet birebir aynısı zaten ordan görüp yaptık
  • Çok çok kötü olmuş. Ben dalga geçilmek için açılmış bir başlık olduğunu sanırken, forumdan bir dostumuza ait olması beni ayriyetten üzdü. Araç gayet sanayi işi ve basit duruyor, artık insanlara bunun bir range rover olduğuna inandırabilmek için bile ruhsata ihtiyacınız var. Üzgünüm.
  • Kardeş zevkler ve renkler tartışılmaz ama yeni kasa alsaydın daha ucuza gelirdi.
  • polis cevırdıgınde ne olucak? ruhsatta 2001 yazıyo gorunum 2009
  • quote:

Orijinalden alıntı: lgndkllr

polis cevırdıgınde ne olucak? ruhsatta 2001 yazıyo gorunum 2009

1kaç kere polis çevirdi hatta plaka yokken bile çevrildik sadece plakanız düşmüş deyip yolladılar ama hiçbirindede sorun çıkmadı çünkü şahin doğan gibi bilindik bi araç değil Range o yüzden sorun olmuyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

Çok çok kötü olmuş. Ben dalga geçilmek için açılmış bir başlık olduğunu sanırken, forumdan bir dostumuza ait olması beni ayriyetten üzdü. Araç gayet sanayi işi ve basit duruyor, artık insanlara bunun bir range rover olduğuna inandırabilmek için bile ruhsata ihtiyacınız var. Üzgünüm.

Kimseyi inandırmaya ihtiyacım yok 1.si araç kendi zevkime göre yapıldı kimseye ne olduğuna dair bişey kanıtlamama gerek yok 2.si onu yeni sahibi düşünsün

lgndkllr :Devet haklısın daha ucuza geliyordu ama bunun verdiği keyfi veremezdi bana eğer yeni kasa alsaydım sadece tesisattı cam filmiydi gibi şeylerle uğraşıcaktım ama bu araç benim için bi hobi oldu 1sene boyunca boş zamanlarımı bununla değerlendirdim 1 senede kaymağını yedim yetti

• quote:

Orijinalden alıntı: Soylukan

Çok çok kötü olmuş. Ben dalga geçilmek için açılmış bir başlık olduğunu sanırken, forumdan bir dostumuza ait olması beni ayriyetten üzdü. Araç gayet sanayi işi ve basit duruyor, artık insanlara bunun bir range rover olduğuna inandırabilmek için bile ruhsata ihtiyacınız var. Üzgünüm.

Üzülerek katılıyorum.
  • Modifiye şirketlerinin yaptığı modları bile beğenmiyoruz genelde, (bod kit vs' den bahsediyorum) orjinali her zaman daha çekici geliyor.
    Şimdi bu araç çok özür dileyerek yazıyorum maymuna dönmüş, ama siz halinden memnun kaldıysanız bize muz bile düşmez.

bu arada satışta da epey zarar etmişsiniz, geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

Modifiye şirketlerinin yaptığı modları bile beğenmiyoruz genelde, (bod kit vs' den bahsediyorum) orjinali her zaman daha çekici geliyor.
    Şimdi bu araç çok özür dileyerek yazıyorum maymuna dönmüş, ama siz halinden memnun kaldıysanız bize muz bile düşmez.

bu arada satışta da epey zarar etmişsiniz, geçmiş olsun.

inan şu Range i yapana kadar bodykit vs işlemler benimde hoşuma gitmiyordu o fiber tamponlar vs beni deli ediyordu ancak araba için uğraşıp ter döküp emek harcayıp sonra o arabaya binince herkes berbat dese bile sen emeğin olduğu için gayet memnuniyetlikle kullanıyosun başkalarının kötü yorumlarını değerlendiriyosun ama yinede o senin el emeğin göz nurun oluyor / bu arada sağolasın

• Bizenee arkadaş ne kadar zarar ettiği vs si bize giren cıkan ne yani , beğenmedim demek yeterli değilmi , biri bir sey söylesin fırtınalar kopuyor forumda adam bizi kale alıp olayını paylaşıma açmış dayak yemediği kalmış , ayıp yaw
    Paylaşımın için sağol hocam emeğine sağlık tadını almışsın belli , amaca giden yolda yeterli kriterlere sahipsen , sonuçun tadını cıkarmak kalıyor bir geri keyfli olmuş senin adına , farklı seyler görmkte keyf verdi en azından bana , yeni projelernde başarılar rasgele
  • quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

Bizenee arkadaş ne kadar zarar ettiği vs si bize giren cıkan ne yani , beğenmedim demek yeterli değilmi , biri bir sey söylesin fırtınalar kopuyor forumda adam bizi kale alıp olayını paylaşıma açmış dayak yemediği kalmış , ayıp yaw
    Paylaşımın için sağol hocam emeğine sağlık tadını almışsın belli , amaca giden yolda yeterli kriterlere sahipsen , sonuçun tadını cıkarmak kalıyor bir geri keyfli olmuş senin adına , farklı seyler görmkte keyf verdi en azından bana , yeni projelernde başarılar rasgele

Hay Ağzına Sağlık Kardeşim Benim Bee Tüm Derdime Tercüman Olmuşsunuz Vallahi Sağolasın

• öncelikle elinize sağlık iyi kötü ugrasmıssınız kendi zevkiniz
    iyi kötü yorum olabilir tabi herkes aynı düşünmez bana kalsa tamam oky güzel olmus ancak
    80 mılyara mal edip 35 satmakta neyin nesi onu anlamadım aradaki uçurum ne öyle
    tamam sıkıştık ettik diyosunuzda,yaklasık 50 mılyar ilave harcayıp 35 e sıkışmak çok enteresan
    yanlış anlama ekonomık durumunu falan irdelemiyorum sadece bahsettiğim kısım hayrete düşürdü beni
    fıyatla ilgili soruma cevap vermeyebilirsin bu seni ilgilendirmezde diyebilirsin sadece uyuşmazlık oldu yani
    hani tamam modifiye iyi bişey herkes yapar çevremdede cok 3-5-10 mılyar harcanırda burdaki rakam çok abes ve satış rakamı çok komik
    o yüzden soruyorum yanlış anlama

ve son soru 1993 lüsün bu moda senmi girdin yoksa büyüklerin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jebote

öncelikle elinize sağlık iyi kötü ugrasmıssınız kendi zevkiniz
    iyi kötü yorum olabilir tabi herkes aynı düşünmez bana kalsa tamam oky güzel olmus ancak
    80 mılyara mal edip 35 satmakta neyin nesi onu anlamadım aradaki uçurum ne öyle
    tamam sıkıştık ettik diyosunuzda,yaklasık 50 mılyar ilave harcayıp 35 e sıkışmak çok enteresan
    yanlış anlama ekonomık durumunu falan irdelemiyorum sadece bahsettiğim kısım hayrete düşürdü beni
    fıyatla ilgili soruma cevap vermeyebilirsin bu seni ilgilendirmezde diyebilirsin sadece uyuşmazlık oldu yani
    hani tamam modifiye iyi bişey herkes yapar çevremdede cok 3-5-10 mılyar harcanırda burdaki rakam çok abes ve satış rakamı çok komik
    o yüzden soruyorum yanlış anlama

ve son soru 1993 lüsün bu moda senmi girdin yoksa büyüklerin mi ?

yok cevap vermek istemeyeceğim bi soru değil seni ilgilendirmez de demem merak edilebilecek bi konu ilk başta satmaya kalktığımızda 85bin yazdık 1-2 kişi ilgilendi fakat alıcı hiç çıkmadı yavaş yavaş düştük 65 bin e geldiğimizde modifiyeli bir Caravelle takas teklif etti kabul etmedik daha sonra 2000-2003 arası Cadillac Escalade teklifleri geldi ancak takas düşünmüyoduk para lazımdı tam satmamaya karar verdik kredi çekelim dedik işyerinde otururken Adana dan biri gelip aracı almak istediğini söyledi peşin 35bin var dedi bi anlık olayla sattık arabayı sabah arabayla işe gittik akşam taksiyle döndük :D he bide ben 93 lüyüm doğru tabikide bu kadar işe ben kalkışmadım konunun başında söylemiş olmam gerekio ama birdaha söyleyeyim araba dayımın tüm maddi işlemler ona ait biz 4 kuzen sadece fikir konusunda yardımcı olduk

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.