Bildirim
2009 Supercharged görünümlü 2001 RangeRover 4.0SE
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resimlerin hepsi hata verıyor -
erötik olmus resimler. -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 4 Haziran 2010; 11:00:12 > -
Dostum linkler kurbağa olmuş bir el at istersen. -
resimlere tıklayınca çalışıyor -
Ne gerek var arabanın orjinalliğini bozmaya,hiç anlasılmıyo sanki eski kasa oldugu -
o lastikleri 2010 modeline taksalar range'nin terlik gibi durdukdan sonra kimse yüzüne bakmaz bu aracin. -
Arkadaşlar DonanımHaberde fazla takılmadığımdan dolayı resimleri yüklemede bi problem oldu şu an resimleri upload edip öyle koyuyorum kusura bakmayın -
Fotoları 640x480 yapın, sayfanın içine ediyor büyük fotolar ve 1 şey anlaşılmıyor. -
Resimleri [simage][/simage] şeklinde koysanız daha iyi görünür.
Araba önden bi nebze olsun iyi de arkası çok sırıtmış. -
Alper_Srt yardımın için sağol ;) Yorumlarınız için hepinize teşekkürler -
harcadığı paraya değmiş mi acaba -
böyle arkadaşlar sayesinde ekonomide para dönüyor. -
Grand Theft Auto'daki yama araçlara benzemiş -
Harcadığım paraya değdi arkadaşım aracı gayet memnuniyetle modifiye ettim ve keyfini çıkardım insanların ne düşündüğü elbette önemli ama kafama takmam benim için güzel olanı yaparım yaşarım hayat benim para benim ;) değmediğini düşünüyorsan Range almazsın Mod etmezsin ;) kapiş -
ilk yorumu yaptigimda son halinin resimleri yoktu son hali bence güzel olmus tavanda beyaz olsa daha iyi olurdu diye düsünüyorum... -
Ordan burdan toparlanan parçalar uhu ile birbirine tutturlmuş gibi bir havası var.
Hiç beğenmedim. -
yok yok güzel olmuş -
çok çakma duruyor bence
şu ünlü bmw 5 serisine benzemiş. önü arkası E60 , ortası E39 olan.
Benzer içerikler
- martigues silecek yorumları
- kumho lastik yorumları
- kırmızı tr plaka
- sogutma sıvısı uyarısı wolksvagen
- aks arızası titreme yaparmı
- 2024 mtv tablosu
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X