Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi....
    quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: aya027

Söylemeden geçemeyeceğim ama en sinir oldum, en çok güldüğüm ve bende karşımdaki insana karşı değişik duygular oluşturan bir klasik cümle var onu sizlerle paylaşmak istiyorum:

Ben: Herşeyi anladımda neden dizelde bej döşme yok (corolla için)
    Satış Görevlisi Arkadaş: Beyfendi şirket politikası.

gelde sinirden çatlama..........

hiç iç döşemesi bej ve 70-80bin km de corolla gördünüz mü? neden dizelde bej olmadığının cevabı bu sorunun cevabında gizli ?

• bej döşeme çabuk kirleniyor. hatta 1.6 elegant sattığımız müşterilerden hep çabuk kirlendiğiyle ilgili şikayet alıyoruz. zaten toyotada dizel çok kullanılacağı için çok daha çabuk kirlenir düşüncesi ile bej koymuyor. tek sebeb budur.

quote:

Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi....
    quote:

quote:

Söylemeden geçemeyeceğim ama en sinir oldum, en çok güldüğüm ve bende karşımdaki insana karşı değişik duygular oluşturan bir klasik cümle var onu sizlerle paylaşmak istiyorum:

hiç iç döşemesi bej ve 70-80bin km de corolla gördünüz mü? neden dizelde bej olmadığının cevabı bu sorunun cevabında gizli ?

• quote:

Orjinalden alıntı: TechZone
    aradaki 30bg'lik fark ise abartı derecede büyük bir fark değil.. ha kullanırken farkettirir mi? elbette...

verdiğiniz bu cevap bu konunun sizinle daha fazla tartışmanın gereksiz olacağını düşünmeme neden oldu....

iyi akşamlar
  • Şaka bir yanada neyse boşver az çok verebileceğin evabı tahmin edebiliyorum. Uzatmadan şunu söyliyeyim ister sen istersede Toyotasa'nın CEO'nun bu konu hakkında vereği cevap beni hiçmi hiç ilgilendirmiyor. İlgilendirmiyor lafı biraz sert olabilir amaözetle dediğim gibi bunun sebebi ne olursa olsun saçmalıkta öteye gitmiyecektir. Bej döşöme adı üzerinde açık renk bir döşeme bunu koymamanın ne gibi bir mantıklı cevabı olabilir bilmiyorum gerçi bilmekte istemiyorum. Saygılar.
  • Siz daha tartışmayla normal bir şekilde fikir alışverişinin arasında ne gibi bir farklar olduğunu anlayamamışsınız. Bende de sizin bir algılama sorununuzun olduğu düşüncesi hasıl oldu sizede iyi akşamlar diliyorum.
    quote:

quote:

aradaki 30bg'lik fark ise abartı derecede büyük bir fark değil.. ha kullanırken farkettirir mi? elbette...

verdiğiniz bu cevap bu konunun sizinle daha fazla tartışmanın gereksiz olacağını düşünmeme neden oldu....

iyi akşamlar
  • yeni avensisin

dış tasarımı

yeni olduğunu hissettiriyor. bence oldukça şık ve sade.

iç tasarımı

yeni corollaya benzer ancak daha kaliteli plastikler kullanılmış.

arka kısım eski avensisten daha dar gibi.

motor

eski 110 hp ye göre 22 beygir ve birmiktar tork artışı var.

şanzıman

1.6 larda otomatik yok. 2.0 larda vgt.

bence toyota özellikle otomatik şanzıman konusunda acilen yeni birşeyler yapmalı.

sonuç:

sadık toyota müşterisi bu aracı alır.
  • "Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi.... "

demiştiniz ya

bende anlamadım anlatır mısınız neymiş bu farklar?

quote:

Siz daha tartışmayla normal bir şekilde fikir alışverişinin arasında ne gibi bir farklar olduğunu anlayamamışsınız. Bende de sizin bir algılama sorununuzun olduğu düşüncesi hasıl oldu sizede iyi akşamlar diliyorum.
    quote:

quote:

iyi akşamlar

• Şaka bir yanada neyse boşver az çok verebileceğin evabı tahmin edebiliyorum demiştimya yanılmadığıma sevindim hayatımda bu kadar komik bir neden duymamıştım.

1- Madem hal böyle neden benzinlilere koyuyorsunuz koymayın ve şikayet almamış olursunuz.
    2- Benimde arkadaş çevremden bir çok insan inanın buna dizel corolladan hep içi karanlık diye vazgeçti
    3- Bej döşeme koyan diğer üretici firmalar anlaşıldığı üzere Toyatadan birz feyz almaları gerekiyor değilmi ?

quote:

bej döşeme çabuk kirleniyor. hatta 1.6 elegant sattığımız müşterilerden hep çabuk kirlendiğiyle ilgili şikayet alıyoruz. zaten toyotada dizel çok kullanılacağı için çok daha çabuk kirlenir düşüncesi ile bej koymuyor. tek sebeb budur.

quote:

Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi....
    quote:

quote:

• Bu zamana kadar öğrenmediyseniz sizin için yapacağım pek bir şey yok ama bir tavsiyem olabilir aile büyüklerinize sorabilirsiniz fikir alışverişi ile tartışmanın arasında ne gibi farklar olduğunu. Saygılarımla...
    quote:

"Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi.... "

demiştiniz ya

quote:

Siz daha tartışmayla normal bir şekilde fikir alışverişinin arasında ne gibi bir farklar olduğunu anlayamamışsınız. Bende de sizin bir algılama sorununuzun olduğu düşüncesi hasıl oldu sizede iyi akşamlar diliyorum.
    quote:

quote:

iyi akşamlar

• quote:

Şaka bir yanada neyse boşver az çok verebileceğin evabı tahmin edebiliyorum demiştimya yanılmadığıma sevindim hayatımda bu kadar komik bir neden duymamıştım.

1- Madem hal böyle neden benzinlilere koyuyorsunuz koymayın ve şikayet almamış olursunuz.
    2- Benimde arkadaş çevremden bir çok insan inanın buna dizel corolladan hep içi karanlık diye vazgeçti
    3- Bej döşeme koyan diğer üretici firmalar anlaşıldığı üzere Toyatadan birz feyz almaları gerekiyor değilmi ?

sizde burada şunu atlıyorsunuz. biz sizlere hizmet ve ürün sunarız, sizde satın alırsınız, firma müşterilerin isteklerine cevap veremezse elbette müşteri kaybeder, ama kendi içindeki maliyet hesaplarında bu kaybı düşünerek hareket etmiştir. o yüzden dizel de bej olmamasının değerlendirmesini müşteri yapar. eğer bej olmadığı için vazgeçecekse yapacak birşey yok. zaten firma bunu göze almıştır...

• zaten corolladaki gibi bej kullandıysa avensiste bana göre biraz olumsuz..çünkü fazlasıyla açık bir ton
    daha grimsi daha iyi olur..veya şöyle yeni nesil bir kahve tonu var çok elit duruyo araçlarda

bu arada techzone arkadaş doğuş muhabbeti o kadar ciddiye alınacak bir usluble yazılmamıştır
  • quote:

quote:

iyi akşamlar

bir satış danışmanı olduğunuzu hatırlatır ve daha düzgün cevaplar vermenizi temenni ederim..

öyle zannedersem 1.6 132bg'lik motoru siz üretmediniz..

bahsettiğimiz 2 motor arasındaki 30bg'lik farkın fiyatlarını da açıklayalım!

VW PASSAT 1.6lt 102bg Trendline: 47.180TL
    TOYOTA AVENSIS 1.6lt 132bg Elegant: 51.400TL

arada 4.200TL fark var..

• ben sizin birçok mesajını okumuş değer vermiştim ama bana karşı olan bu tavırlarınız maalesef beni üzdü...

quote:

Bu zamana kadar öğrenmediyseniz sizin için yapacağım pek bir şey yok ama bir tavsiyem olabilir aile büyüklerinize sorabilirsiniz fikir alışverişi ile tartışmanın arasında ne gibi farklar olduğunu. Saygılarımla...
    quote:

"Benim bir daire başkanım vardı çoğu zaman bana şu lafı kullanırdı ben biraz zor anlarım şimdi onun kullanmış olduğu ifadenin aynısını size kullanıyorum. Ben biraz zor anlarım eee sizede açıklamak düşüyor nedemek istediğinizi.... "

demiştiniz ya

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 5 Şubat 2009; 21:41:55 >

• Her zaman müşteri haklıdır prensibinden yola çıkacak olursam geçenlerde yine bu forumdan şu cümleyi kurmuştum "Bir daha mı Toyota asla" Toyota bu kafayla gitmeye devam etsin hoş tassıda bana düşmüş gibi cümleler kuruyorum ama yanlış anlaşılmasın Toyatanın ne yaptığı ve yapacağı umrumda değil. Benim gibide düşünen bir çok insan var hiçde umurumda değil müşteri kaybetmiş kazanmış önemli olan şudur sizinde dediğiniz gibi hizmet veren ve ürün satan bir firma öncelikle kendi prensipleri değil müterinin prensiplerini, tarzıı, isteklerini ve ihtiyaçlarını göz önüne almalıdır. Bir önceki kasa corollaya arka cam tarafındaki kısmı kumaş yapan zihniyete sormak lazım bir neden yeni kasa corollada plastik yapmış bakalım. Ben kendi adıma konuşuyorum ben artık Toyotayı kazandırmaktan bıktım ama artık yeter.
  • Şimdi sen o farkı sadece 30hp olarak görürsen, konuşmamız anlamsız, bunu demek istiyorum...

Şunu unutmaki vw atmosferik 1.6 dan en çok 115 hp alabildi, sonrada ondan vazgeçti...

quote:

quote:

quote:

iyi akşamlar

bir satış danışmanı olduğunuzu hatırlatır ve daha düzgün cevaplar vermenizi temenni ederim..

öyle zannedersem 1.6 132bg'lik motoru siz üretmediniz..

bahsettiğimiz 2 motor arasındaki 30bg'lik farkın fiyatlarını da açıklayalım!

VW PASSAT 1.6lt 102bg Trendline: 47.180TL
    TOYOTA AVENSIS 1.6lt 132bg Elegant: 51.400TL

arada 4.200TL fark var..

• quote:

Şimdi sen o farkı sadece 30hp olarak görürsen, konuşmamız anlamsız, bunu demek istiyorum...

Şunu unutmaki vw atmosferik 1.6 dan en çok 115 hp alabildi, sonrada ondan vazgeçti...

doğru diyorsunuz, aradaki malzeme kalitesi ve özellikle konfor farkını da tartışmaya gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Şubat 2009; 21:49:49 >
  • Sizin kurmuş olduğunuz cümleler bir sorun teşkil etmiyorda benimkilermi sorun yaptı eğer gerçekten üzüldüyseniz hiç söylemedim farz edin.
    quote:

ben sizin birçok mesajını okumuş değer vermiştim ama bana karşı olan bu tavırlarınız maalesef beni üzdü...

quote:

Bu zamana kadar öğrenmediyseniz sizin için yapacağım pek bir şey yok ama bir tavsiyem olabilir aile büyüklerinize sorabilirsiniz fikir alışverişi ile tartışmanın arasında ne gibi farklar olduğunu. Saygılarımla...
    quote:

demiştiniz ya

quote:

• ben zaten 1.6 düşünmediğim için sorun yok.. vaktiniz varsa 2.0 dizellere geçelim...
  • Bak bende üzüldüm gerçekten bugün biraz sinirliyim bazı şeylerden dolayı kusura bakma Utkucay uzun lafın kısası alt tarafı bir araba yüzünden birbirimizi kırmaya hiç değmez.
    quote:

ben sizin birçok mesajını okumuş değer vermiştim ama bana karşı olan bu tavırlarınız maalesef beni üzdü...

quote:

quote:

demiştiniz ya

quote:

• Sonuç olarak arkadaşlar kendi adıma toparlayacak olursam Avensis benim gözümde tek kelime ile hayal kırıklığıdır. Toyota bu kafayla gitmeye devam etsin bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.