Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 60km ile çıkılırsa iyi bence o kadar bile yapmaz.

122hp olan Passat donanım olarak Avensis'ten çok mu üstün?

Avensis'in tasarımı eleştiri alabilir ancak bana göre gayet şık bir araç. Teknik ve konfor olarak da gayet iyi olduğunu düşünüyorum, en azından Corolla'dan daha iyi olduğuna göre yeterince iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahan35 -- 5 Şubat 2009; 13:04:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

passat 102bglik versiyonunu alanın aklına şaşarım. 1350 kglık araca 102 hp motor ? sırf ucuz olsun diye konulmuş bir seçenek

1.4 TSI 122bg varken de Avensis alanın aklına şaşalım o zmn.. arada 6.000TL fark var.. Passat'a biniyorum derim en azından gibi saçma mantıklar üretelim...

hiç saçma olur mu

102 bg 1350 kg araca 45 lira para verecen, dik yokuşları 60la çıkacan

tamam o zmn bende diyorum ki işte 1.4TSI 122bg olanını alalım 6.000TL fark ile dik yokuşları rahat çıkalım hemde passat'a binmiş olalım...

• opsiyonel olan bir donanımın sonradan takılamaması diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum, neticede bu forumda bile baya bir kullanıcı corollası için çinden navigasyon getirtti ve kullanıma geçti. olay eski cd çaları söküp bunu takmaktan ibaret.

ayrıca adam sıfır alırken navigasyonlu aldı ve hırsız girip çaldı yada bi şey ters gitti kırıldı. bu durumda toyota "kusura bakmayın, parça olarak veremeyiz" mi diyecek?

quote:

Orjinalden alıntı: ceyar81

quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

ilgilenenler için almanyada opsiyon listesinde 6,5" lcd ekranlı dvd navigasyon sistemi 950€, 7"lcd ekranlı ve 30gb hafızalı olanı 1900€

bildiğim kadarıyla toyotada navigasyon araca fabrika monte ediliyor.o yüzden parça bazında almak imkansız gibi

• artık yurt dışından getirtmeye de gerek yok zaten. benim izmirde gittiğim servis yapıyordu. hatta broşür gibi birşeyde hazırlamışlar. markasını falan hatırlamıyorum ama fiyat sormuştum 2.300 tl idi. konsolla renk farkıda yoktu. radyoyu söküp onu takıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erincar -- 5 Şubat 2009; 13:55:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

hiç saçma olur mu

102 bg 1350 kg araca 45 lira para verecen, dik yokuşları 60la çıkacan

tamam o zmn bende diyorum ki işte 1.4TSI 122bg olanını alalım 6.000TL fark ile dik yokuşları rahat çıkalım hemde passat'a binmiş olalım...

passatın 1.4 tsi 122 hp muadili avensis 1.6 132 hp dir.
    dolasıyla bunu kıyaslamak daha doğru olur.

• ya bu avensis navigasyonu yurtdışından getirilirse navigasyon özelliği ya kullanılamayacaksa?....benim eski lagunadaki gibi sırf boşluk dolsun diye aynı teybin cd sinden takmama benzeyebilir..4 sene önce 600 tl vermiştim şu an olsa 100 tl vermem..o riskede girilmemeli...ya tam benzetme değil tabi avensis navigasyonuda fazla şık duruyo konsolda...

techzone doğuşta işemi başladın diyemicem zavkler ve renkler...bu arada passatın iç mekanda kullandığı kaliteyi avensis belki 2 kasa sonra kullanmaya başlar oda ayrı

galiba megane 3 üde beklemeye başladım birazda otomatik vites takıntım var buda d segmentte bu fiyatlara hayal...passat önermeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: erincar

artık yurt dışından getirtmeye de gerek yok zaten. benim izmirde gittiğim servis yapıyordu. hatta broşür gibi birşeyde hazırlamışlar. markasını falan hatırlamıyorum ama fiyat sormuştum 2.300 tl idi. konsolla renk farkıda yoktu. radyoyu söküp onu takıyorlar.

Siz hangi servise gidiyorsunuz?
  • akdemire gidiyorum
  • artık bir çok firma navigasyonu sadece yazılım olarak satıyor, daha bugün electroworld kataloğunda vardı 119 liraya route66 türkiye haritası, yani o cihazı aldıktan sonra navigasyonu kullanamamak diye bir şey olacağını hiç zannetmiyorum zira otomobil firmaları kendi adlarına navigasyon yazılımı çıkartmıyorlar dşiye biliyorum, hepsi bu işte uzmanlaşmış firmalarla ortak hareket ediyor.
  • pasatın bu sınıfın en iyileri listeside başı çektiği aşikar ancak mevcut fiyatlandırmasıyla ele aldığımızda 1.4 comfotline ile avensis 1.6elegant arasında 10bin lira gibi ciddi bir fiyat farkı var olduğunu görüyoruz.

ayrıca 1 ay sonra passatın makyajlanacağını ve 2 sene sonra da kasa değiştireceğini düşündüğümüzde uzun vadeli kullanmak için araç alım kararı verecek kimseler için daha yeni çıkmış bir avensise yönelme eğilimi de olabilir.

neticede herkes için passat fiyat performans manasında en iyi olsaydı şu an piyasada ondan başka araba olmazdı.
  • passat 1.4 tsi avensisten sadece tork olarak üstün bence.kalite dayanıklılık konfor yol tutuş sorunsuzluk memnuniyet??.. hangi konuda passat üstün?? üstüne 6bin verip passat alanlara gülüyorum sadece..
  • yani

aslında yepyeni bir aracı hemen almanında dezavantajları olabiliyo...belki hiçç sorun çıkarmayacaktırda..zaman içersinde fazla şikayet olduğunda üretici makyajı beklemeden çaktırmadan sorunu gidererek piyasaya sürüyo...corolla ilk çıktığı ay 3-4 arkadaşım m/m aldı adamlar şanzıman problemınden servisten çıkamadı..hatta bi tanesini TOYOTA üretim hatası dedi aracı geri aldı..arkadaşta soğudu tabi düz vitesini aldı..belki makyajla beraber şu m/m olayını bayağı geliştiriler...gözünü seviyim tam otomatiğin biraz yakıyo ama konfor
  • (benim yorum furkan arkadaşa..
  • Biraz önce Toyandaydım tekrardan yeni avensisi bir inceleyeyim dedim satış görevlisiyle muhabbet ederken dizel otomatik nezamn gelecek dedim sipariş üzerine getireceğiz ama dizel düz vites demesinmi pes valla pes artık ya.
  • egunns

kesinlikle haklısın bu konuda, yeni çıkan araba mercedes dahi olsa sorunlu olabilir, neticede belki tüzlerce kez testten geçse de normal kullanım şartlarında son kullanıcı tarafından yapılan testin yerini hiç bir şey tutmuyor. bu yüzden ben yaz başında almaya karar verdim, belki o zamana kadar 1.6 için otomatik gelir benim için çok daha iyi olur.
  • quote:

opsiyonel olan bir donanımın sonradan takılamaması diye bir şey olacağını hiç sanmıyorum, neticede bu forumda bile baya bir kullanıcı corollası için çinden navigasyon getirtti ve kullanıma geçti. olay eski cd çaları söküp bunu takmaktan ibaret.

ayrıca adam sıfır alırken navigasyonlu aldı ve hırsız girip çaldı yada bi şey ters gitti kırıldı. bu durumda toyota "kusura bakmayın, parça olarak veremeyiz" mi diyecek?

quote:

Orjinalden alıntı: ceyar81

quote:

ilgilenenler için almanyada opsiyon listesinde 6,5" lcd ekranlı dvd navigasyon sistemi 950€, 7"lcd ekranlı ve 30gb hafızalı olanı 1900€

bildiğim kadarıyla toyotada navigasyon araca fabrika monte ediliyor.o yüzden parça bazında almak imkansız gibi

http://www.toyota-eshowroom.com/partner/ToyotaNavLandCruiser/toyota_nav.html sayfasında SSS kısmında
    öyle yazıyor.yurtdışından orijinal toyota navigasyon getirtebiliyormuyuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyar81 -- 5 Şubat 2009; 16:59:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: aya027

Biraz önce Toyandaydım tekrardan yeni avensisi bir inceleyeyim dedim satış görevlisiyle muhabbet ederken dizel otomatik nezamn gelecek dedim sipariş üzerine getireceğiz ama dizel düz vites demesinmi pes valla pes artık ya.

otomatik dizel, yurtdışında 2200 cc de var. türkiyeye gelme ihtimali yok.
  • Al sana toyotanın saçmalıklarından biri daha..... Şuan avensisle (dizel için konuşuyorum) aynı segmenti paylaşan bir çok markada yada şöyle söyliyeyim tamamına yakınında otomatik var. dediğim baştan aşağıya Toyota saçmalıklarından bir demet daha....
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aya027

Biraz önce Toyandaydım tekrardan yeni avensisi bir inceleyeyim dedim satış görevlisiyle muhabbet ederken dizel otomatik nezamn gelecek dedim sipariş üzerine getireceğiz ama dizel düz vites demesinmi pes valla pes artık ya.

otomatik dizel, yurtdışında 2200 cc de var. türkiyeye gelme ihtimali yok.
  • hem mayıs başında güzel kampanyalar olabiliyo...acele yoksa ağustos ayıda uygun olabilir 2010 model
    otomatik konusunda çok da umutlar olmasın derim...turbocharge kullanmadan bence avensise otomatik konmayacaktır...ama rekabet bu ilerde ne olur bilinmez..toyotanında daha muhafazakar olduğu olduğu bi gerçek...mesela passat severin 1.4 otomatik seçebilmeside bi ayrıcalık
  • benim niyetim 1 ağustosta almak zaten, bu kadar bekledikten sonra 2010 model olsun, hem ufak tefek sorunları varsa giderilmiş olur, hem de cruise control vs netliğe kavuşur. otomatik seçeneği olmazsa çok bi şey değişmez benim için ama olursa sürüş zevki daha fazla olacak
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.