Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: utkucay

çünkü makyajlı yaris 1.33 lt 100hp 6 ileri vites olarak gelecek...

ne zaman?? ve mmt yine bu 1.33 100hp'likde de kullanılacak mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: guardiola

quote:

çünkü makyajlı yaris 1.33 lt 100hp 6 ileri vites olarak gelecek...

ne zaman?? ve mmt yine bu 1.33 100hp'likde de kullanılacak mı??

tahminen yaza

makyajlı yarisi toyota ingiltere sitesinde görebilirsiniz
    evet kullanılacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 3 Şubat 2009; 21:29:46 >
  • quote:

tahminen yaza

makyajlı yarisi toyota ingiltere sitesinde görebilirsiniz
    evet kullanılacak

Utkucay dostum dediğin siteye baktım evet 1,33 benzinli yeni Yaris vardı gerçi belirgin bi makyaj yok sadece tampon köşelerinde çıta formu verilmiş. Bu arada Aurisin de 1,33 benzinli modeli dikkatimi çekti.Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim.
    Saygılar,
  • Merhaba arkadaşlar...Bugün direksiyon kontrolu (şikayetim yoktu ama Toyota merkezden arayıp gidin dediler) ve kasko için Gökkuşağına gittim...Showroomda yeni Avensis vardı biraz inceledim...Hemen akabinde güncel avensise bindim ve onu inceleyip karşılaştırdım...Ben aracı öyle pek derinlemesine inceleyen,anlayan biri değilim...Ama direksiyona oturunca sanki güncel avensis bana biraz daha sıcak geldi...Ama tabii test sürüşü falan yapmadım,gidişini bilmiyorum...Satış temsilcisi arkadaş birkaç tane satıldığını söyledi...
  • yani doğru güncel 2.0 executice a/t de çok makul indirimler yaptırılabilir gibime geliyo full +full

bu arada evet ya doğuş uçmuş golf un testlerini takip ediyolar heralde her 1.likte 1 zam...bi ara şaka maka golf 5.5 la ilgilenmeye başlamıştım (motoru dsg ve kaliteden dolayı)..comfort sunroof metalic falan 54 e falan geliyo...trendline düşünüp 50 verip sanayiye deri direksiyon kaplatmaya gitmekde biraz acı verici....zaten arabayı inceledikten sonra biraz soğudum arka bacak mesafe mini cooper misali.......
    eşimin kullandığı şirket arabası poloya bile 34 çekiyolar...araba çok rahat oyuncak araba gibi kullanımı ama bence ederi 24....bizim avensis galiba ucuz kaldı
  • vw passat trendline 1.4 tsi 122 hp 57.500 tl olmuş
    onun yanında avensis'in fiyatı gerçekten uygun
  • Ben aksesuarlarla beraber aracımı aralık ayında 36000 ya aldım (comfort benzinli düz vites) + (xenon, park sensör, boya koruma, koruma çıtları) ancak avensis'in 1.6 motoru en düşük donanım ve fiyatı 51.000 ytl. Arada 15 milyar fark var motorları çok yakın (ağırlıkla orantılarsak) ve donanım olarak avensis daha iyi ancak bu iyilik 15 milyar eder mi??? Her ne kadar sınıf farkı olsada sadece donanım farkı ve biraz daha iyi işçilik için 15 milyar çok değil mi?
  • quote:

vw passat trendline 1.4 tsi 122 hp 57.500 tl olmuş

1.6 102bg'lik Trendline Passat ile fiyat karşılaştırmak daha doğru olmaz mı?? (49.000TL)
  • 102bg motorun o araca konması biraz abes bence, arz talep meselesi ama bence hiç zevk vermez. Daha da pahalıya kimse almaz zaten. 122bg ile kıyaslanması gerektiğine inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahan35 -- 4 Şubat 2009; 13:31:28 >
  • 102 passattada benim eski laguna benzinlideki gibi dik yokuşta adam aranabilir arkadan el atsın diye.....2 mılyarlık farkta 132 bg için makul gibi..

magesuko 15 milyar az verip daha kaliteli görünen dashboard kaplamaları almışsın good job
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

102bg motorun o araca konması biraz abes bence, arz talep meselesi ama bence hiç zevk vermez. Daha da pahalıya kimse almaz zaten.

hocam konu o değil.. konu 2 ayrı markanın iki ayrı baz versiyonları.. ikiside 1.6lt motor hacmine sahip ikiside baz modeller.. şimdi sırf 1.4 TSI, 122bg güç üretiyor diye Avensis'le karşılaştırılmamalı..
  • yanlız şu anda baz diyosunuz ama araç baz değil ingilterede tr isimli donanım var 16 jant falan var araçta...ilerdede güncel aractaki gibi bi linea versiyonu gelebilir o zaman bence trendline ile mukayese edilebilir
  • bide yadsınamaz bir gerçek var heralde 5 sene önce çıkmış bir kasa 2009 avensisle fikir ayrılıklarını yol açıyosa 1.5 yıl sonra kasa değiştirdiğinde avensisi yanına yaklaştırmaz heralde fiyatı ne olursa olsun
  • hocam pardonda sen şu anda Avensis almaya kalksan sana gidip ingilteredeki TR modelini vermeyecekler.. ben şu anda Türkiye'de showroomlar da duran araçlardan yani satın almak istersen eline geçecek olan modelden bahsediyorum.. bana ne ingilteredeki modelden?! Türkiye sınırları içerisinde satılan baz model 1.6 Elegant'tır!
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

vw passat trendline 1.4 tsi 122 hp 57.500 tl olmuş

1.6 102bg'lik Trendline Passat ile fiyat karşılaştırmak daha doğru olmaz mı?? (49.000TL)

passat 102bglik versiyonunu alanın aklına şaşarım. 1350 kglık araca 102 hp motor ? sırf ucuz olsun diye konulmuş bir seçenek
  • yazımdaki anafikir elegantın comfortline modeliyle kıyaslanabilmesidir(yada ben öyle kıyaslarım) comfort 59 avensis 51...yarın 1.6 avensis alsan ben sana baz araç almışsın dememki....şu anda 1.6 başka versiyon yoksa ilerdede diğer versiyonlar gelicekse bizim olmasını umud ettiğimiz bikaç donanım yoksa ben araca baz diyemem..o zaman accordda baz tek modelle ithal ediliyo (sunroof deri xenon auto..
  • quote:

Orjinalden alıntı: egunns

bide yadsınamaz bir gerçek var heralde 5 sene önce çıkmış bir kasa 2009 avensisle fikir ayrılıklarını yol açıyosa 1.5 yıl sonra kasa değiştirdiğinde avensisi yanına yaklaştırmaz heralde fiyatı ne olursa olsun

ne yazık ki ben de katılıyorum buna.güncel kasa passat doğuşa rağmen çok başarılı kaç senedir.
  • quote:

passat 102bglik versiyonunu alanın aklına şaşarım. 1350 kglık araca 102 hp motor ? sırf ucuz olsun diye konulmuş bir seçenek

1.4 TSI 122bg varken de Avensis alanın aklına şaşalım o zmn.. arada 6.000TL fark var.. Passat'a biniyorum derim en azından gibi saçma mantıklar üretelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 5 Şubat 2009; 10:25:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

quote:

1.4 TSI 122bg varken de Avensis alanın aklına şaşalım o zmn.. arada 6.000TL fark var.. Passat'a biniyorum derim en azından gibi saçma mantıklar üretelim...

hiç saçma olur mu

102 bg 1350 kg araca 45 lira para verecen, dik yokuşları 60la çıkacan

• quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

ilgilenenler için almanyada opsiyon listesinde 6,5" lcd ekranlı dvd navigasyon sistemi 950€, 7"lcd ekranlı ve 30gb hafızalı olanı 1900€

bildiğim kadarıyla toyotada navigasyon araca fabrika monte ediliyor.o yüzden parça bazında almak imkansız gibi
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.