Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkan_

ne kadar yakın ve başka detay var mı?

detaylar yarın
  • quote:

Orjinalden alıntı: spark73

Bende yeni bir araba bakıyorum ve Opel İnsignia ve yeni Avensis arasında gidip geliyorum açıkçası. 1,6 Avensis 48'in üzerine çıkmaması lazım değilse Opel'e çok müşteri kaptırır.

Eğer 52-53 civarına olursa alacak olanlar 3-4 daha verip 180 beygirlik 1,6 turbo insignia alır diye düşünüyorum... Birçok özellikde standart donanımda mevcut.

Avrupadaki fiyatlara göre yeni 1.6 Avensis'in 46-48 arasında olmasını bekliyorum...

Verilen bilgiler için teşekkürler,

Okan

hocam Insignia iyi hoş da geçenlerde gidip sormuştum işte navigasyon olsun istiyorum araçda dedim.. (navturk ya da garmin bulursam yüklerim fln die) kadın dediki navigasyon olmasını istiyorsanız en üst donanımını almanız gerekiyor, en üst donanımın fiyatı da motor seçeneğine göre değişiyor dedi.. 2.0 CDTI dedim 87.000 TL dedi.. içimden dedim ve "heee ei o zaman" fln diyip direk ortamdan uzaklaştım..

yani iyi bir şey istiyorsanız Insignia için, artık cepleri fln masaya bırakmanız gerek bayide

• detayları bekliyorum yarın, bakalım ne zaman yakından inceleyecek noktaya gelicez
  • Pazartesi bayilerde.....

Avensis 1.6 Elegant > 51.400 ytl

gerisi pazartesi plazalarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkucay -- 24 Ocak 2009; 9:06:22 >
  • sizin test ettğiniz 1.6 elegantta vardı sanırım ama satışa çıkacaklarda şu 3 donanımdan hangileri var belli oldu mu?

bi xenon far
    cruise control
    anahtarsız giriş ve çalıştırma
  • quote:

sizin test ettğiniz 1.6 elegantta vardı sanırım ama satışa çıkacaklarda şu 3 donanımdan hangileri var belli oldu mu?

bi xenon far
    cruise control
    anahtarsız giriş ve çalıştırma

donanım listesi gelmedi henüz
  • fiyatı hani 48 gibi deniliyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: caslann

fiyatı hani 48 gibi deniliyordu

o bir temenniydi..

ama bence yine de makul..yeni bir araç sonuçta..
  • 1.6 benzinli 51.400 ha vaybe (.......satar Toyota bu arabaları)
  • Bence satarlar çünkü vergi avantajı var ve 132hp gayet iyi bir rakam. Birkaç sene öncesine kadar 2.0 motorlar 130 - 140hp arasıydı ve yakıt tüketimleri de çok daha fazlaydı. 1.6 "Elegant" ise donanım seviyesi de makuldur. Şubat ayında kampanya da yaparlarsa iyice makul bir fiyat olur bence.
  • yeni çıkan bi arabayı hemen kampanyaya dahil etmezler diye düşünüyorum, ama orta vadede inebilir bir miktar
  • quote:

Orjinalden alıntı: caslann

fiyatı hani 48 gibi deniliyordu

onlar tahmindi

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay
    corollanın düz vitesi 43.200, avensis düz viteside 49-50 olabilir.
    çıkış tarihi dediğiniz gibide olabilir, bekleyelim görelim

bende kötü bir tahminde bulunmamışım
  • donanım seviyesi bir belli olsun fiyatla ilgili net yorumu o zaman yapmak lazım, çok iyi de denebilir vasat da. ben haftaya bi gidip inceleyeceğim.
  • quote:

donanım seviyesi bir belli olsun fiyatla ilgili net yorumu o zaman yapmak lazım, çok iyi de denebilir vasat da. ben haftaya bi gidip inceleyeceğim.

yorumlarınızı bekliyorum
  • Bugün öğlen üzeri Sahrayıceditteki E5 yanı Toyota Plazaya uğradım. Araba sabah gelmiş ve hemen showroom'a koymuşlar. 1.6 fiyat 51.400TL. Oradaki satıcının konuşmasından sanki bu fiyat üzerinde bir indirime yada kampanyaya gidecekleri gibi bir hisse kapıldım. Diğer motor seçeneklerinin fiyatları henüz belli değildi.

- Türkiye ye getirecekleri hiçbir araçta navigasyon olmayacakmış,
    - Aracın dışardan görünümü güzel
    - Ön göğüs nerdeyse eski Avensis ile tamamıyla aynı. Çok fazla bir değişiklik yok.
    - kataloglar halen hazır değildi,
    - şubat sonu teslimatlat başlıyacakmış
  • quote:

Diğer motor seçeneklerinin fiyatları henüz belli değildi.

belli, net fiyatları hatırlamıyorum ama 2.0 cvt premium 80.000 tl nin üstünde
  • quote:

Orjinalden alıntı: callandor

Selam,

Onu bunu bilmem de Jaguar 2009 X-type 2.0 Diesel Executive modelini 66000TL'ye veriyor. Reklama göre luxury donanım paketi de hediyeymiş....
    Sanırım başka planlarım olmasaydı paramı buna gömerdim. Güncel fiyat listesinde avensis D4D 2.0 Elegant 65700 gözüküyor....

kasım ayında aynı araba 2008 model olarak kampanyalı 59000tl'ye satıldı...mondeo 2.0 tdci motoru var üzerinde...
  • quote:

quote:

Otomatikler cvt tipi mi olacak, bu tip sorunlu değil miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahan35 -- 25 Ocak 2009; 0:30:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahan35

quote:

quote:

Otomatikler cvt tipi mi olacak, bu tip sorunlu değil miydi?

yetkililerin söylemi, sistemin iyileştirildiği ve cvt ile yola devam edileceği
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.