Bildirim
2009 Tuning Fuarı Bilet Hakkında!
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
evet arkadaşlar içeri nasıl giriliyo? daha önceden bilet mi almka gerekiyor yoksa kapıdan mı ödeme yapıyoruz ? -
Ben 3 yıldır girişte alıp giriyorum.Siz de CNR'daki girişten alırsınız. -
Girişte alabilirsiniz.Ücretsiz esse hariç alınabilecek yer varsa arkadaşlar önerebilirmi acaba? -
teşekkürler..emin olmak istedim.Onca yol gidip kapıdan dönmek istememde -
Bide giriş fiyatı ne kadar olur ? -
geçen senenin yarısı olucakmış bilet fiyatları yani 10 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S0NY -- 20 Nisan 2009; 16:31:19 > -
paylaşım için teşekkürler mutlaka gidiceğim.. -
quote:
Orjinalden alıntı: BLu-Ray
geçen senenin yarısı olucakmış bilet fiyatları yani 10 TL
Bilet fiyatı 10tl demişsiniz ben sitede göremedim.Kesin 10tl mi? -
10 yada 15 TL dir.CNR de hep fiyatlar aynı.Bende kesinlikle gidiyorum. -
bende gidicem özellikle jant ve lastik ekipmanlarının olmasıda ayrı güzel umarım bu yıl sıkı araclar vardır...
fiyat 10-15 tl. arası oluyor genelde -
autoshow a 3 kere gitmiştim
ama buna gitmem büyük ihtimalle pek sarmıyo tuning olayları beni -
Acil beleş davetiye bulmak lazım -
kaç yıldır merak edip duruyorum, bi türlü gitmek nasip olmadı.. sağolsun güvenlik şefi arkadaşım var, gel ben seni idare ederim diyo ama...
şimdi bu tuning fuarı denilen olayı anlıyorumda,, bu içerdeki araçlar trafikteyken veya muayenedeyken bi sorun yaşamıyorlarmı? türkiyeden bahsediyorum, dışarısı beni bağlamaz tabi -
ya bu fuarda sergilenen araçlar için özel izinler var yada özel olarak şov amaçlı die yapılıor...muayneden zor geçer bunlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: jagler_78
kaç yıldır merak edip duruyorum, bi türlü gitmek nasip olmadı.. sağolsun güvenlik şefi arkadaşım var, gel ben seni idare ederim diyo ama...
şimdi bu tuning fuarı denilen olayı anlıyorumda,, bu içerdeki araçlar trafikteyken veya muayenedeyken bi sorun yaşamıyorlarmı? türkiyeden bahsediyorum, dışarısı beni bağlamaz tabi
ordaki araçların çoğu şirketlerin tanıtım için yaptığı araçlar yani normalde trafikte kullanılmıyor sadece gösteri amaçlı yoksa imkanı yok onların trafikte kullanılmasının -
Aramızda bugün giden var mı ? -
ben gittim.sakın gitmeyinsesten ne fiyat duyabildim ne bişey.koymuşlar amfileri araçlara yıkılıyo ortalık.bir de çok küçüktü.ben hiç beğenmedim.yarışmaya giren araçlara baktım kırmızı merso vardı tek o güzeldi.diğerleri hep abartı.modifiye şahin var bi de.resimler var ama ekleyemicem şu an.kısaca gitmeyin çok şey kaybetmezsiniz. -
Gitmeyin dicem ama bütün DH yarın fuarda olacak
-
Bende yarın gitmeyi planlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkPlayer00 -- 23 Nisan 2009; 23:51:35 >
Benzer içerikler
- egm kaydı bulunamadi ne demek
- kızılay otopark
- giorgi tevzadze
- geri geri araba kullanmanın püf noktaları
- yeni alınan araba için kan akıtmak diyanet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X