Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ccecy

Arkadaşlar karamsarlığım Honda'nın seçenek sınırlamasından. Evet gerçekten az yakıyor, sorun çıkarmıyor, kaliteli ama benzililer arasında. Hondanın sattığı araçlarda kaç tip motor seçeneği var ( hiç ). Bakın diğer firmalar sürekli motorlarını geliştiriyor. 3-5 yıl önce Honda'nın benzinli değerlerine dizelle ancak ulaşabilen firmalar şu anda Turbo teknolojisini kullansada benzinli araçlarda yüksek performans düşük yakıt tüketimi verilerini yakalamaya başladı. Nerdeyse otomobil firmalarının tamamında inanılmaz derecede az yakan dizel motorlar var. Honda ya hibrit araçları piyasaya sürmeli yada şu üstün motor teknolojisini dizeldede kullanmalı. Hayal edelim bakalım 1,6lt dizel, şehir içi 3,8- karma 4,5 şehir dışı 5,4 yakan bir civic var. Sizce satışlar çok rahat ikiye katlanmaz mı ? Olmadığına göre insanlar çok fazla renault almakla haklı bence.

motor konusunu bilmiyorum ama hondanın donanım konusundaki sınırlaması bence en iyisi. 2 tane donanım seçeneği sunuyor al birini. vw ve opel ne öyle ya. yok ep şu kadar yok şehir paketi yok konfor stil bilmemne paketi. nefret ediyorum arabayı beğensem de alasım gelmiyor.

• honda yaşamına ilk önce motosiklet üreterek başladı, şimdide aynı teknolojiyi otomobil motoruna uygulayarak seri motorlar üretiyor, mesela CRX nasıl seri hepimiz biliriz, bu arad hiç diesel motosiklet duyan, gören oldumu
  • katalogta 1.5 yazıyor neden bize 1.4 motoru satıyorlar
  • Yeni city, benim gibi honda'ya terfi etmek isteyenler için harika bir araç. Çok güzel de bir görünüme sahip...

Fiyatı ile ilgili net bi bilgisi olan varmı acaba...
  • honda jazz 29000 ytlden başlayacakmış diye okudum bir yerden herhalde yeni city de o civarlarda olur
    city nin dış görünümüne gösterilen özenin birazını iç mekana da gösterselermiş gerçekten güzel olurmuş bayilere gelsin de bi görelim artık
    city gelene kadar symbol yine tozunu attıracak herhalde city nin donanımları daha fazla olduğu için biraz fiyatın yüksek tuttulması symbole kaymayı artıracaktır bomboş symbol alabilirsin ama bomboş honda alamazsın bir pazarlama stratejisi
  • arkadaslar bugun honda park in onunden gecerken ''YENİ HONDA CITY 26.820 YTL DEN BASLAYAN FİYATLARLA'' diye bir yazi gordum. tabi hizli gittigim icin bi anlik okuyabildim baska birseyde goremedim. yarin tekrar bakmaya calisirim. umarim dogru gormusumdur
  • Eski kasa city nin başlangıç fiyatı 26.850 idi. (honda nın sitesinden baktım tekrar)

O gördüğün yazının eski bir yazı olması mümkün mü acaba..

Yeni kasayı eski fiyat listesinden satmazlar gibi geliyor bana.. umarım yanılırım..
  • 2007 de yeni civic çıktığında eski kasanın fiyatı neydi hatırlayan varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

arkadaslar bugun honda park in onunden gecerken ''YENİ HONDA CITY 26.820 YTL DEN BASLAYAN FİYATLARLA'' diye bir yazi gordum. tabi hizli gittigim icin bi anlik okuyabildim baska birseyde goremedim. yarin tekrar bakmaya calisirim. umarim dogru gormusumdur

o eski kasanın 2009 'udur.
  • valla bilmiyorm 2009 model eski kasa midir yoksa yeni kasamidir. ama gordugume eminim bugun yine bakicam. 26820 sayidan kesin eminim. sitede de eski kasa 26.850 den basliyor banada garip geldi hatta gorunce baya sevindim. yeni kasa eski kasadan 30 ytl ucuz. bilmiyorum park i arayip sormak lazim yada gidip bakmak.neyse bugun yine bakarim eger gorursem arayip sorarim neymis ne degilmiş
  • eski kasanın adıda yeni honda city

• http://www.marmarahonda.com/

bakin google dan yeni honda city die aratinca eski kasa cityde yeni honda city olarrak çikio.

bide bunu buldum eski fiyatlari yeni honda ctyninmiş gib verren bisite inşallah öle olu

• bu ayki evo dergisinde honda jazz ın fiyatının 26bin YTL den başlayacağını söylüyor
    Honda Jazz yenilenmiş haliyle honda tutkunlarının beğenisine sunuldu. Otomobilin başlangıç fiyatı 26bin YTLden başlıyor diye yazıyor inşallah böyle olur ama ben pek sanmıyorum böyle olacağını honda jazz böyle olursa honda city de buna yakın olur
  • jazz 30 dan başlayıp 34 e kadar gidiyor

www.honda.com.tr

• Donanımlar ve Teknik özellikler

• yeni jazz 30-34 arası fiyatlandırılmış, yeni city de bununla paralel olur bence.
    Bu arada yeni jazz da düşük donanım seçeneğinde bile 8 hava yastığı ve VSA standart
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaaaaa

http://www.marmarahonda.com/

bakin google dan yeni honda city die aratinca eski kasa cityde yeni honda city olarrak çikio.

bide bunu buldum eski fiyatlari yeni honda ctyninmiş gib verren bisite inşallah öle olu

Bu fiyatlar eski city e ait. Çünkü Yeni City Comfort - Elite olarak değil, LS - ES donanım seviyeleri ile çıkıyor.
    Bu Fiyatlarla city çıksa jazz satılmaz.

• city concept...

• ...

• city modulo body kit süper olmuş bence..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.