Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu araba bize çok şanssız geldi yahu. Can kaybı falan olmadı çok şükür ama birçok kaza geçirdik. Vergi indirimi zamanında almıştı bizimkiler Nisan ayında sanırım, Temmuz'da bir kazada şu hale geldi:

2009 YENİ HONDA CITY

2km'lik mesafe gidilecekti, dedem yürüyemediği için arabayla götürelim demişler. Yol kısa olduğu için emniyet kemeri de takmamışlar hava yastığı falan açılmıyormuş takılmayınca. Neyse ki önemli bir şey olmadı ama araba pert oldu, ön taraf komple değişti 13.000TL ödedi kasko. Bu en kötü kazaydı, bunun benzeri birçok küçük büyük kaza yaşandı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anil.K -- 2 Mart 2012; 13:38:55 >

• şu araç için yorumlarınız nedir acaba?
    fiyat ve performans olarak önerir misiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-ogretmenden-sorunsuz-full-city-67072245/detay/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ua_anil

Bu araba bize çok şanssız geldi yahu. Can kaybı falan olmadı çok şükür ama birçok kaza geçirdik. Vergi indirimi zamanında almıştı bizimkiler Nisan ayında sanırım, Temmuz'da bir kazada şu hale geldi:

2009 YENİ HONDA CITY

2km'lik mesafe gidilecekti, dedem yürüyemediği için arabayla götürelim demişler. Yol kısa olduğu için emniyet kemeri de takmamışlar hava yastığı falan açılmıyormuş takılmayınca. Neyse ki önemli bir şey olmadı ama araba pert oldu, ön taraf komple değişti 13.000TL ödedi kasko. Bu en kötü kazaydı, bunun benzeri birçok küçük büyük kaza yaşandı...

Geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun inşallah ...

• jazz ötv indirimi sırasında 2000tl daha ucuza satılıyordu. city satılan tüm ülkelerde jazz'dan pahalı. anlayamıyorum nasıl 2. elde daha pahalı oluyor Türkiye'de. bu nasıl bir tüketici beklentisi
  • quote:

Bu araba bize çok şanssız geldi yahu. Can kaybı falan olmadı çok şükür ama birçok kaza geçirdik. Vergi indirimi zamanında almıştı bizimkiler Nisan ayında sanırım, Temmuz'da bir kazada şu hale geldi:

2009 YENİ HONDA CITY

Kaza kaç km hızla oldu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: City 34

quote:

2009 YENİ HONDA CITY

Kaza kaç km hızla oldu ?

Bizimkilerin en fazla 20-30dur, karşıdan gelen araba da 60 falandir herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: City 34

quote:

2009 YENİ HONDA CITY

Kaza kaç km hızla oldu ?

Bizimkilerin en fazla 20-30dur, karşıdan gelen araba da 60 falandir herhalde.

Kafa kafaya çarpışmada genelde arabalar kendini bırakır lastik bi tarafa kaporta bi tarafa ama yine salmamış kendini araba farkındaysanız göçük dışında arabanın sağa sola fırlayan parçası yok. Geçmiş olsun bu arada..

• Merhaba arakdaşlar

bende yakşık 20 gün gün önce aldığım 2009 city es manuel ile aranıza katıldım :). şimdilik mennumun. fakat birşey sormak istiyorum çoğu araçta hareket ettiğinde kapılar otomatik kilitleniyor. Bizim araçta bu özellik varmı. varsa nasıl ayarlanıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szr_trace -- 15 Eylül 2012; 12:31:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Merhaba arakdaşlar

bende yakşık 20 gün gün önce aldığım 2009 city es manuel ile aranıza katıldım :). şimdilik mennumun. fakat birşey sormak istiyorum çoğu araçta hareket ettiğinde kapılar otomatik kilitleniyor. Bizim araçta bu özellik varmı. varsa nasıl ayarlanıyor ?

Varsa bu özellik benimde çok beğendiğim bir özelliktir, genelde renault ta var ama bizim araçlarda yok zannedersem eğer varsa çok mutlu olacağım, kim biliyorsa söylesin.
  • Merhaba Arkadaşlar;

2009 model Honda City aracıma 3 hafta önce tartarini marka sıralı Lpg taktırdım.Şuana kadar performans ve yakıt olarak çok memnunum.Araca kit takıldıgından beri aracın benzin göstergesi çalışmıyor.Konu ile ilgili bilgi sahibi olan varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saday20

quote:

Orijinalden alıntı: szr_trace

Merhaba arakdaşlar

Varsa bu özellik benimde çok beğendiğim bir özelliktir, genelde renault ta var ama bizim araçlarda yok zannedersem eğer varsa çok mutlu olacağım, kim biliyorsa söylesin.

2009 otomatik aracimizda boyle bir ozellige denk gelmedik. Ayari vs varsa bilemem ama hareket edince otomatik kilide rastlamadim hic. :)

• Herkese selam arkadaslar 2009 yeni kasa city es 112000 de bagaj ve arka iki camurluk lokal boyali degisen yok manuel vites ederi nedir, 31000 yazmis 30000 e birakiyor yardimci olursaniz sevinirim

• İyi günler herkese Honda city yeni kasa otomatik vites almayı düşünüyorum , ilk otomatik vites arabam olacak bundan dolayı yardımlarınıza ihtiyacım var ilk olarak yeni kasa city de kış modu var mı ve kış tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz , sahibinden ilanlara baktığımda bazı otomatik citylerin viteslerinde p n d r ve s var bazılarında ise p n d r d3 2 ve 1 var bunların arasındaki fark nedir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

• Cevap geç olacak ama almak isteyen olursa bilgi olsun.Bende 2011 kayınçoda 2009 Kardeşim 2009 modeli vardı.

Honda City 2012 ES - Kış modu yok. Ben kışın kaymasını önlemek ve vitesi kendim kontrol edebilmek adına F1 vitese geçiş yapıp kullanıyorum. F1 düz vitese yakın sayılır inişlerde vites düşürmeler vs. imkanı sağlıyor. (F1 vites direksiyonun arkasında sağ ve solunda Formula sistemi bir vites sistemi)

Benim bildiğim tüm vitesler aynı o da D - R - N ve S
    D (sürekli kullandığım) R (Geri) N (Boş) S (Yüksek devirli kullanım)(yokuşlarda vs kullanmak için düşük vites yüksek devir hiç kullanmadım.)

Araca ben LPG taktırdım menunum. Pirins marka. Bu güne kadar yolda kalmamın tek sebebi akü oldu. Oda hondanın ışık açık kalmasında vs de kendini kapatan bir sistemi yok bu nedenle unutursanız akü bitiyor. Akü şarj kablosu ilkinde iş görsede ikinci kalmamda Daha kalın büyük akım geçiren lazım oldu. Bilginiz olsun bu ip bir aracınız varsa kaiteli bir bakır kablolu akü takviyesi lazım.
    Araç ağır gazlayım hız yapayım diyen fazla bakamasın ama tam aile arabası, ikinci eli şuanlarda 38-42 arası dolaşıyor sıfır araç almak için dolaştım ve anladımki arabam baya iyimiş :D

• honda city 2009-2011 arası yeni kasaya bakıyorum(düz vites bakıyorum). bana şuan f/p oranı en iyi araçlardan gibi geldi.
    tavsiye eder misiniz hala?
    +ları -ları neler?
    motorun tüple uyumu iyi mi?
    2. eli neden kötü acaba?(4-5 sene kullansam zarar edermiyim?)

cevaplar için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fufu_38

honda city 2009-2011 arası yeni kasaya bakıyorum(düz vites bakıyorum). bana şuan f/p oranı en iyi araçlardan gibi geldi.
    tavsiye eder misiniz hala?
    +ları -ları neler?
    motorun tüple uyumu iyi mi?
    2. eli neden kötü acaba?(4-5 sene kullansam zarar edermiyim?)

cevaplar için teşekkürler
    Bende 2009 1.4 ES Otomatik Vites var. Allah nazardan saklasın Maşallah şu ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım bu araçla. Bagajı oldukça geniş, arabanın iç hacmi de tatmin edici. Arabanın artısı az yakması, bagaj hacmi oldukça geniş, araç iç hacmi gayet yeterli, arka koltuk kol dayama ve bardaklık süper bişey, dijital klima çok başarılı, hız sabitleyici uzunyolda büyük rahatlık, tüple gayet uyumlu, usb girişi var. Eksileri araçta derece (termometre) yok, bluetooth yok, hız yapmayı sevenler keyif alamaz.

• Konuyu incelemek adına mesajım bulunsun. Bu aralar düşündüğüm bir araç kendileri.
  • 2024 Türkiye'sinden herkese merhaba,

konuyu hortlatmak istiyorum çünkü güncel ekonomi koşullarına göre bu araca anca anca bütçe yeterli oluyor. 2009 Honda City ES otomatik versiyonunu ilk defa araç sahibi olacak ve 1 çocuk sahibi aile için hâlâ tavsiye eder misiniz? Kilometresi maksimum kaç olmalıdır? Tecrüberlerinize istinaden alırken nelere dikkat edilmelidir? Bu artık alınmaz diyen arkadaşların tam otomatik ve benzeri şanzımanlı hangi modelleri tavsiye ettiğini öğrenmek isterim. Tek koşul 2009/2010 ve üzeri yaşa sahip olması ve tam otomatik ve benzeri şanzıman olmasıdır. Donanımhaber forum sayesinde çok şey öğrendim, hepinize içten teşekkürlerimi sunuyorum.

• Hâlâ tavsiye eder misin?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.