Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
3
Favori
186.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w.antilles

quote:

Orijinalden alıntı: qwertylion

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

Yeni citye lpg taktıran oldu mu hiç? lpg yi ciddi ciddi düşünüyorum.

açıkçası bende benzin fiyatlarından şikayetçiyim ama lpg taktırınca 6 yıllık garantinin bozulacak olması beni düşündürüyor. Motor aksamı garantiden çıkacak o kesinde şanzımanda garantiden çıkar mı çıkamazmı onu bilmiyorum

Zaten takmadan önce şanzıman konusunu kesinleştiririm.Ben osmaniyedeyim.Bana adana servisi de hatay da maraşta antepte olur.Mesela diğer aracım vw ,lpg takılırsa sadece motor garanti dışı kalır diye soylediler.city de de aklımı karıştıran sadece şanzıman zaten

Alıntıları Göster
    inşallah bende aranıza katılıyorum heralde çarşamba belkide yarın 2010 jazz joy i-shift koyu gri aracımı teslim alacağım. renk olarak başka alternatif yoktu güzelde bir renk metalik gri olmasında ne olursa olsun diyordum. ayrıca fun i-shift'de yoktu olsada fiyat açısından beni baya bi aşardı. zaten bunun içinde güzel bir meblağ ödedik. açıkcası kıydık paraya corsa 1.2 easytronic enjoy 111 ve yaris 1.33 multimode'dan sıyrılıp bir kere alıyoruz honda jazz olsun dedim hadi hayırlısı. vsa (esp) yokuş kalkış desteği, 8 hava yastığı, bagaj hacmi, arka koltukların havaya kalktığında oluşan devasa boşluk arka kapıların 90 derece açılması. konsol ve gösterge paneli çok hoşuma gitti. aynanın katlanması, dijital klima güzellikler. arka camın manuel olması pratikte fazla bir şey ifade etmesede bu devirde resmen çağ dışı tabi sis farının olmamasıda keza. 15" çelik jant beğencem. araba dolu dolu olcak benim için. az yakmasıda süper olcak inşallah. sizin tavsiyeleriniz nelerdir ilk 1.000-2.000 km. belli devirde/hızda kullanma durumu söz konusumu?

yanlış yere attık mesajı jazz diye city'ye yazmış olduk neyse abi kardeşler nede olsa... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s40 classic -- 31 Mayıs 2010; 14:08:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: s40 classic

inşallah bende aranıza katılıyorum heralde çarşamba belkide yarın 2010 jazz joy i-shift koyu gri aracımı teslim alacağım. renk olarak başka alternatif yoktu güzelde bir renk metalik gri olmasında ne olursa olsun diyordum. ayrıca fun i-shift'de yoktu olsada fiyat açısından beni baya bi aşardı. zaten bunun içinde güzel bir meblağ ödedik. açıkcası kıydık paraya corsa 1.2 easytronic enjoy 111 ve yaris 1.33 multimode'dan sıyrılıp bir kere alıyoruz honda jazz olsun dedim hadi hayırlısı. vsa (esp) yokuş kalkış desteği, 8 hava yastığı, bagaj hacmi, arka koltukların havaya kalktığında oluşan devasa boşluk arka kapıların 90 derece açılması. konsol ve gösterge paneli çok hoşuma gitti. aynanın katlanması, dijital klima güzellikler. arka camın manuel olması pratikte fazla bir şey ifade etmesede bu devirde resmen çağ dışı tabi sis farının olmamasıda keza. 15" çelik jant beğencem. araba dolu dolu olcak benim için. az yakmasıda süper olcak inşallah. sizin tavsiyeleriniz nelerdir ilk 1.000-2.000 km. belli devirde/hızda kullanma durumu söz konusumu?

yanlış yere attık mesajı jazz diye city'ye yazmış olduk neyse abi kardeşler nede olsa... :)

Alıntıları Göster
    beyaz honda city otomatik es sahibiyim. 10000 bakımını yeni yaptırdım. Servise xenon taktırmayı düşündüğümü söylediğimde; "bunlarda tek ampül var kısa ve uzun için, arıza çıkarıyor, tavsiye etmiyoruz dediler". Xenon nadir arabaya bu kadar yakışır halbuki. Led uygulaması yaptıran (a4) veya xenon taktıran var mı? Ayrıca cam filmi için ne önerirsiniz?

• 2009 City ES Otomatik sahibiyim, dusuk tork yuzunden yokuslarda zorlandigi dogru ama yokus oncesi araci devirlendirip ciktigimda vites 3 ten asagi dusmuyor. Zaten performanstan cok ekonomik bir aile arabasi kategorisinde, fiyati yuksek oldugu icin de insan ic mekanin malzeme kalite beklentisi yuksek oluyor ama malesef degil. Ic mekani ve bagaji cok genis, USBden MP3 caliyor ama parca ismi veya Radyo RDS yazmiyor, Cisentili yagmurda lazim olan silecekte fasila ayari yok 40000TL lik arabaya gore ne sacma dimi.

quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

merhaba arkadaşlar. 2006 polo trendline otomatik polo sahibiyim. aracım şehir içinde 10 litre ve üzer yakıyor. daha ekonomik bir araç bakıyrum ve city yi çok beğendim. benm aracım 75 beygir 130 tork civarı olması gerek. yeni polo almaya meraklandım ancak değeri kadar etmeyeceğine karar verdim bomboş araça o kadar para vermek istemiyorum. city nin yeni kasası çok hoşuma gitti. 100 hp 127 tork luk bir motor bu kasayı taşıyormu acaba. bu arada 1.4 es otomatik modelini düşünüyorum. evimin oldugu yer biraz bayırda kalıyor polo çıkarken buram buram bagırıyor. vitesi 1 e düşürmek zorunda kalıyorum. kullanan arkadasların dediğine göre pek performanslı değilmiş. şuanda kullandıgım polo dan daha mı kötüdür sizce ve bayırlarda daha mı cok zorlanır. yardımcı olursanız çok memnun olurum ? bende city kullananlar grubuna en kısa surede dahil olmak istiyorum çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: piratefree

2009 City ES Otomatik sahibiyim, dusuk tork yuzunden yokuslarda zorlandigi dogru ama yokus oncesi araci devirlendirip ciktigimda vites 3 ten asagi dusmuyor. Zaten performanstan cok ekonomik bir aile arabasi kategorisinde, fiyati yuksek oldugu icin de insan ic mekanin malzeme kalite beklentisi yuksek oluyor ama malesef degil. Ic mekani ve bagaji cok genis, USBden MP3 caliyor ama parca ismi veya Radyo RDS yazmiyor, Cisentili yagmurda lazim olan silecekte fasila ayari yok 40000TL lik arabaya gore ne sacma dimi.

quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

merhaba arkadaşlar. 2006 polo trendline otomatik polo sahibiyim. aracım şehir içinde 10 litre ve üzer yakıyor. daha ekonomik bir araç bakıyrum ve city yi çok beğendim. benm aracım 75 beygir 130 tork civarı olması gerek. yeni polo almaya meraklandım ancak değeri kadar etmeyeceğine karar verdim bomboş araça o kadar para vermek istemiyorum. city nin yeni kasası çok hoşuma gitti. 100 hp 127 tork luk bir motor bu kasayı taşıyormu acaba. bu arada 1.4 es otomatik modelini düşünüyorum. evimin oldugu yer biraz bayırda kalıyor polo çıkarken buram buram bagırıyor. vitesi 1 e düşürmek zorunda kalıyorum. kullanan arkadasların dediğine göre pek performanslı değilmiş. şuanda kullandıgım polo dan daha mı kötüdür sizce ve bayırlarda daha mı cok zorlanır. yardımcı olursanız çok memnun olurum ? bende city kullananlar grubuna en kısa surede dahil olmak istiyorum çünkü :)

Arkadaş bu nasıl iştir 40 binlira veriyosun, en dandik araçlarda bile olan en azından iki kademeli silecek hız ayarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 20 Eylül 2010; 0:54:37 >

• herkeze merhabalar ...-----ben şuan aldım.......... ve 35:500 den başlıo cıtyler .ben fullunu 41.000 e aldım -----navigasyonda istedim ama onla birlikte 44.500 yakın para istediler bende takdırmadım .saygılar 41.000 aldım navigasyonsz olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20inc

herkeze merhabalar ...-----ben şuan aldım.......... ve 35:500 den başlıo cıtyler .ben fullunu 41.000 e aldım -----navigasyonda istedim ama onla birlikte 44.500 yakın para istediler bende takdırmadım .saygılar 41.000 aldım navigasyonsz olarak
    navigasyon farkı 3.500 tl mi? nasıl yani?
  • quote:

navigasyon farkı 3.500 tl mi? nasıl yani?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar 2009 ES model 15.000km yeni kasa honda city almayı düşünüyorum fiyat 29.000e anlaştık sizde almalımıyım ?

Acil yorumlarını bekliyorum , teşekkürler ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusufhoca

Arkadaşlar 2009 ES model 15.000km yeni kasa honda city almayı düşünüyorum fiyat 29.000e anlaştık sizde almalımıyım ?

İyi fiyat bence!
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

quote:

İyi fiyat bence!

Alıntıları Göster
    bencede iyi fiyat
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastkhan

beyaz honda city otomatik es sahibiyim. 10000 bakımını yeni yaptırdım. Servise xenon taktırmayı düşündüğümü söylediğimde; "bunlarda tek ampül var kısa ve uzun için, arıza çıkarıyor, tavsiye etmiyoruz dediler". Xenon nadir arabaya bu kadar yakışır halbuki. Led uygulaması yaptıran (a4) veya xenon taktıran var mı? Ayrıca cam filmi için ne önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    hakikaten zenon ne yakışırdı ama banada aynı cevabı verdiler
    onları dinlemeyecektim ama ne yazıkki garanti olayı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan19792003

hakikaten zenon ne yakışırdı ama banada aynı cevabı verdiler
    onları dinlemeyecektim ama ne yazıkki garanti olayı var.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar arabayı aldım 1 hafta oldu çok memnunum yanlız yakıt konusu alırken ortalama 7,6 gösteriyordu sıfırladım şuan 10,4 gösteriyor sanırım zamanla düşecek diye tahmin ediyorum arabayıda devirli kullanıyorum ama bakalım zamanla ne olacak ... Bu arada arabayı ilk kullanan biri olarak neyi tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim sizce ve yapmamı önereceğiniz birşey varmı ?

• quote:

Arkadaşlar arabayı aldım 1 hafta oldu çok memnunum yanlız yakıt konusu alırken ortalama 7,6 gösteriyordu sıfırladım şuan 10,4 gösteriyor sanırım zamanla düşecek diye tahmin ediyorum arabayıda devirli kullanıyorum ama bakalım zamanla ne olacak ... Bu arada arabayı ilk kullanan biri olarak neyi tavsiye edersiniz nelere dikkat etmeliyim sizce ve yapmamı önereceğiniz birşey varmı ?

Alıntıları Göster
    10.4 city için çok yüksek bir değer. Ya çok üst devirlerde yada çok çok yoğun trafikte kullanıyor olmalısınız. Her gün sabahları yaklaşık 10 km araba 3. vitesi görmeden dur kalk trafikte gidiyorum , 8,5 aşmadı daha. Kar lastiklerini takınca yarım litre daha artar ama 10,5 olmaz.

• quote:

10.4 city için çok yüksek bir değer. Ya çok üst devirlerde yada çok çok yoğun trafikte kullanıyor olmalısınız. Her gün sabahları yaklaşık 10 km araba 3. vitesi görmeden dur kalk trafikte gidiyorum , 8,5 aşmadı daha. Kar lastiklerini takınca yarım litre daha artar ama 10,5 olmaz.

Alıntıları Göster
    100km oldu yol bilgisayarını sıfırlayalı 8,6 gösteriyor suan arkadaslar sanırım biraz daha düşecek kilometre 16400 civarı
  • quote:

100km oldu yol bilgisayarını sıfırlayalı 8,6 gösteriyor suan arkadaslar sanırım biraz daha düşecek kilometre 16400 civarı

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Yeni Kasa CITY için Kauçuk paspas nerden alabilirim tavsiyeleriniz var mı ?
  • quote:

araç otomatik mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

araç otomatik mi?

Alıntıları Göster
    Araç manuel vites arkadaşım ..
  • quote:

teşekkür ederim...ÖTV indirimi döneminde yeni kasa Citylerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

quote:

teşekkür ederim...ÖTV indirimi döneminde yeni kasa Citylerin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı?

Alıntıları Göster
    ben es manuel modelini 30 a almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cannavaro44

ben es manuel modelini 30 a almıştım

Alıntıları Göster
    29.500 ila 31.000 arası aldılar sanırım OTV indirimi zamanında ....
    Bende 2.el aldım 1 ay önce 2009 nisan çıkışlı OTV indirimden yararlanmış alan bana 28.750Tl ye sattığına göre fazla zarar etmemiş olsa gerek... (ilk istediği fiyat 29.500tl)
  • quote:

29.500 ila 31.000 arası aldılar sanırım OTV indirimi zamanında ....
    Bende 2.el aldım 1 ay önce 2009 nisan çıkışlı OTV indirimden yararlanmış alan bana 28.750Tl ye sattığına göre fazla zarar etmemiş olsa gerek... (ilk istediği fiyat 29.500tl)

Alıntıları Göster
    teşekkürler,

ben de bir araç ile ilgileniyorum...2009 model Füme ES OTOMATİK...ilanda 31.000 TL diyordu, sonra telefonda 30.000 TLye iniverdi...ÖTV döneminde alındığından emin değilim ama pazarlık aralığını öğrenmek için bu bilgiye ihtiyacım vardı...peki bu durumda 31.000 TLye 0 km alınan bir aracı artık 2 yaşını devirdiği bir dönemde 30.000 TLye almak mantıklı mı arkadaşlar sizce?

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.