Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
3
Favori
186.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qwertylion

quote:

Orijinalden alıntı: milas1

bendede 2009 1.4 LS HONDA CİTY var, ankaradan 2. el aldım, 5.ooo km deydi aldığımda 10.000 bakımına BUrsa İnalllr Honda ya götürdüm, çok yakıyor dedim 360 km de benzini bitiyor dedim, 10 bin bakımı yapılsın çok şaşırcaksınız benzin sarfiyatına dediler, bu sefer 345-350 de bitmeye başladı, gene gittim acele etmeyin dediler ama hiç bir ilerleme de yok, beni daha çok şaşırtan araba bir 8.7 de yakıyor, bir 9 yakıyor bir 11.1 yakıyor, kullanımım aynı gittiğim yol hep aynı, söylüyürom servise tatmin edici cevap yok, bir sefer daha gelin de 100 km kontrolü yapalım diyorlar ama hiç gidesim yok.

ankarada keçiören-kızılay arasında (çok yoğun trafikte ) 8,5 yakıyorum. Bence siz servisten tatmin edecek bir cevap alana kadar işin peşini bırakmayın. bu arada benimde depomda kışın 360 km de bitiyor ama benzinede 125 tl ( yaklaşık 33-34 lt) ödüyorum. Dairedeki arkadaşım cruze aldı , depoyu 200 tl ye dolduruyor.(55 lt)

Alıntıları Göster
    DEĞERLİ ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR SİZİ TAKİP EDİYORUM HARİKA ÖTESİ BİR FORUM O YÜZDEN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,
    Bİ SORUM OLUCAK....

HONDA CİVİC HATCHBACK 1.4 TEN I SHIFT VİTESİNDEN ŞİKAYET ÇOK GELİYOR DUYUMLARI NEDENİ İLE VAZGEÇTİM ,
    BİR TANE CİTY AYIRDIK, AMA BİR SEAT CORDOBA 1.4 DİZEL KULLANICISI OLARAK DA AKLIMDA YİNE BİR DİZEL OLAN TOYOTA COROLLA VEYA AURİS 'TE KALDI..... EŞİMDE 2005 MODEL OTOMATİK Bİ JAZZ VAR ACCAAİP YAKIYOR ACABA BU CİTY 'DE ÇOK YAKAR MI ALMALI MIYIM, RAHATLIK KONFOR VE SORUNSUZLUK HARİKA BELKİ AMA YAKIT EKONOMİSİ OLARAK SİZCE PİŞMAN OLURMUYUM.....
    CEVAPLARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi martı

DEĞERLİ ARKADAŞLAR 2 GÜNDÜR SİZİ TAKİP EDİYORUM HARİKA ÖTESİ BİR FORUM O YÜZDEN SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM,
    Bİ SORUM OLUCAK....

HONDA CİVİC HATCHBACK 1.4 TEN I SHIFT VİTESİNDEN ŞİKAYET ÇOK GELİYOR DUYUMLARI NEDENİ İLE VAZGEÇTİM ,
    BİR TANE CİTY AYIRDIK, AMA BİR SEAT CORDOBA 1.4 DİZEL KULLANICISI OLARAK DA AKLIMDA YİNE BİR DİZEL OLAN TOYOTA COROLLA VEYA AURİS 'TE KALDI..... EŞİMDE 2005 MODEL OTOMATİK Bİ JAZZ VAR ACCAAİP YAKIYOR ACABA BU CİTY 'DE ÇOK YAKAR MI ALMALI MIYIM, RAHATLIK KONFOR VE SORUNSUZLUK HARİKA BELKİ AMA YAKIT EKONOMİSİ OLARAK SİZCE PİŞMAN OLURMUYUM.....

Alıntıları Göster
    işyerinde otm. jazz sahibi arkadaşlar var. İmzamdaki araç onlardan 1-1,5 lt 100 km de fazla yakıyor.Çok rahat bir araç yanlız 1,4 motor kasayı rahat taşımıyor. tek eksiği bence bu.

• quote:

işyerinde otm. jazz sahibi arkadaşlar var. İmzamdaki araç onlardan 1-1,5 lt 100 km de fazla yakıyor.Çok rahat bir araç yanlız 1,4 motor kasayı rahat taşımıyor. tek eksiği bence bu.

Alıntıları Göster
    city güzelde dış ısı göstergesi yok ona çok kızıyorum.Ayrıca hem devir hem hız limitörü koymuşlar.Araç 190 km yi geçmiyor.190 da devir kesici devreye giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.antilles

city güzelde dış ısı göstergesi yok ona çok kızıyorum.Ayrıca hem devir hem hız limitörü koymuşlar.Araç 190 km yi geçmiyor.190 da devir kesici devreye giriyor.

Alıntıları Göster
    babam dün bitane aldı eve gelirken gördüm. güzel görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulsac

babam dün bitane aldı eve gelirken gördüm. güzel görünüyor

Alıntıları Göster
    Aşağıdaki sitede civiclerdekine benzer bir ayna buldum, fiyat yazmıyor. aracın görünüşünü baya bi değiştirmiş.
    http://www.jeepandcar.com/urunler.php?kategori_id=9〈=tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertylion -- 12 Nisan 2010; 16:11:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mavi martı

Bİ SORUM OLUCAK....

arkadasim kolay gelsin.

2010 1,4 city es at sahibiyim. ekonomik bir arac ariyorsan maalesef city cok dogru bir secim olmayacaktir. cok yakmiyor ancak az da yakmiyor. sehir ici 8,5 ortalama, sehirler arasi 6 ya kadar dusuyor. bunlar sana uyarsa ve yakisikli bir araba ariyorum diyorsan 1 dk dusunme :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bakaydın

quote:

yeni cıty ye LPG taktıran varmıı?ben arastırdım ıstanbul ızmır ankara honda servıslerını aradım lpg takmadıklarını.takıldıgında 6 yıllık garantı ıptal olacagını konustuk.arastıran ve ılgılenen varsa cevapları beklıyorum.taktırıpta kullanan arkadas varsa yorumları beklıyoruzzz..sevgılerleee...........

şu linkte yanıtını bulabilirsin:
    http://forum.donanimhaber.com/m_4938361/mpage_230/key_/tm.htm

şöyle diyor:
    quote:

2007 City'me STEFANELLİ LPG taktırdım.Şimdilik çok memnunum. Yer: Afyon merkez. Hiçbir sıkıntı yaşa
    tmadı. Yakıtı yaklaşık 185 şehir içi.süreklki dur kalk kontak kapat aç. Şehir dışı henüz ölçme şansı
    m olmadı. Yalnız bu işte tecrübe işçil çok önemli. Sormak istedikleriniz olunca cevap verebilirim. LPG taktırdım çünkü benzim 3,20 olmuş ben bir öğretmenim. Beni çok zorluyor.

Alıntıları Göster
    Merhabalar 5 nisanda bende yeni city ls düz vites aldım ve 10 gündür kullanıyorum,10 günlük izlenim + ve - lerimi sizlerle paylaşıyorum;

Beğenmediğim yöler;
    *sürücü koltuğu en alt seviyede iken bile çok yüksek duruyor,boyum 1.77 eğer 1.85 olsaydı tavana kafam çarpar sığmazdım araca,koltuğu daha aşağılara indirme ihtiyacı duyuyorum,sanki kamyon koltuğu gibi yüksek.
    *Vites geçişleri özellikle 1 ve 2 nci vitesler çok zor geçiyor.
    *1.vites oranı çok çok kısa tutulmuş hemen 2 ye atmak gerekiyor,yokuş çıkarken 1.viteste araç çok bağırıyor
    *araçta yol bilgisayarı palavra gibi geldi sanki gerçekleri vermiyor ve yol bilgisayarı fonksiyonları çok az,başka markalarda en az 6 fonksiyon var.
    *benzin göstergesi daha en alt çeyreğin yarısında iken ışık yakıyor,normalde ibre dibe gelince yanması lazım ve yanınca en az 50 km gitmesi gerekir.
    *Bagaj içi çok basit kaplanmış detaylar sanki çok acele edilerek yapılmış gibi,ilerde bagaj halı kaplamaları yerlerinden çıkacak gibi duruyor,en azından bagaj iç kaplaması bu markaya yakışır birşey olmalıydı
    *Şoför camı tek seferde kapama yapınca lap diye ses çıkarıyor kapanınca buda ilerde cam kaldırma kızak plastiklerinin kırılacağını gösteriyor.
    *Cam açıkken hafif bozuk yolda camda titreme oluyor 0 araçta olmaması gerekirdi.
    Beğendiğim yönler;
    *yakıtı hep 100km de 6.2 gösteriyor ş.içi kullanımda psikolojik olarak hoşuma gidiyor
    *İç genişlik doyurucu
    *Dış görünüm güzel
    *6 yıl garanti olması iyi
    *Amortisörler iyi dizayn edilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: saday20

Merhabalar 5 nisanda bende yeni city ls düz vites aldım ve 10 gündür kullanıyorum,10 günlük izlenim + ve - lerimi sizlerle paylaşıyorum;

Beğenmediğim yöler;
    *sürücü koltuğu en alt seviyede iken bile çok yüksek duruyor,boyum 1.77 eğer 1.85 olsaydı tavana kafam çarpar sığmazdım araca,koltuğu daha aşağılara indirme ihtiyacı duyuyorum,sanki kamyon koltuğu gibi yüksek.
    *Vites geçişleri özellikle 1 ve 2 nci vitesler çok zor geçiyor.
    *1.vites oranı çok çok kısa tutulmuş hemen 2 ye atmak gerekiyor,yokuş çıkarken 1.viteste araç çok bağırıyor
    *araçta yol bilgisayarı palavra gibi geldi sanki gerçekleri vermiyor ve yol bilgisayarı fonksiyonları çok az,başka markalarda en az 6 fonksiyon var.
    *benzin göstergesi daha en alt çeyreğin yarısında iken ışık yakıyor,normalde ibre dibe gelince yanması lazım ve yanınca en az 50 km gitmesi gerekir.
    *Bagaj içi çok basit kaplanmış detaylar sanki çok acele edilerek yapılmış gibi,ilerde bagaj halı kaplamaları yerlerinden çıkacak gibi duruyor,en azından bagaj iç kaplaması bu markaya yakışır birşey olmalıydı
    *Şoför camı tek seferde kapama yapınca lap diye ses çıkarıyor kapanınca buda ilerde cam kaldırma kızak plastiklerinin kırılacağını gösteriyor.
    *Cam açıkken hafif bozuk yolda camda titreme oluyor 0 araçta olmaması gerekirdi.
    Beğendiğim yönler;
    *yakıtı hep 100km de 6.2 gösteriyor ş.içi kullanımda psikolojik olarak hoşuma gidiyor
    *İç genişlik doyurucu
    *Dış görünüm güzel
    *6 yıl garanti olması iyi
    *Amortisörler iyi dizayn edilmiş

Alıntıları Göster
    ne kadara aldınız acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

ne kadara aldınız acaba

33,250 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: saday20

quote:

Orijinalden alıntı: pandelis

ne kadara aldınız acaba

33,250 tl

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar. 2006 polo trendline otomatik polo sahibiyim. aracım şehir içinde 10 litre ve üzer yakıyor. daha ekonomik bir araç bakıyrum ve city yi çok beğendim. benm aracım 75 beygir 130 tork civarı olması gerek. yeni polo almaya meraklandım ancak değeri kadar etmeyeceğine karar verdim bomboş araça o kadar para vermek istemiyorum. city nin yeni kasası çok hoşuma gitti. 100 hp 127 tork luk bir motor bu kasayı taşıyormu acaba. bu arada 1.4 es otomatik modelini düşünüyorum. evimin oldugu yer biraz bayırda kalıyor polo çıkarken buram buram bagırıyor. vitesi 1 e düşürmek zorunda kalıyorum. kullanan arkadasların dediğine göre pek performanslı değilmiş. şuanda kullandıgım polo dan daha mı kötüdür sizce ve bayırlarda daha mı cok zorlanır. yardımcı olursanız çok memnun olurum ? bende city kullananlar grubuna en kısa surede dahil olmak istiyorum çünkü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: fuchs_78

merhaba arkadaşlar. 2006 polo trendline otomatik polo sahibiyim. aracım şehir içinde 10 litre ve üzer yakıyor. daha ekonomik bir araç bakıyrum ve city yi çok beğendim. benm aracım 75 beygir 130 tork civarı olması gerek. yeni polo almaya meraklandım ancak değeri kadar etmeyeceğine karar verdim bomboş araça o kadar para vermek istemiyorum. city nin yeni kasası çok hoşuma gitti. 100 hp 127 tork luk bir motor bu kasayı taşıyormu acaba. bu arada 1.4 es otomatik modelini düşünüyorum. evimin oldugu yer biraz bayırda kalıyor polo çıkarken buram buram bagırıyor. vitesi 1 e düşürmek zorunda kalıyorum. kullanan arkadasların dediğine göre pek performanslı değilmiş. şuanda kullandıgım polo dan daha mı kötüdür sizce ve bayırlarda daha mı cok zorlanır. yardımcı olursanız çok memnun olurum ? bende city kullananlar grubuna en kısa surede dahil olmak istiyorum çünkü :)

Alıntıları Göster
    polonun otomatiğini bilmiyorum ama önceki aracım 2005 polo düz vitesti. Şimdi ise es otomatik kullanıyorum. iç mekan ferahlığı görünüm dışında motor olarak polodan pek bir farkının olacağını zannetmiyorum. Motor bence biraz zayif kalıyor. eski aracım 75 beygir düz vitesti (torkunu bilmiyorum), yenisinin 100 bg 127 nm torku var yokuşta neredeyse aynı performansı gösteriyor. Otomatik var olan beygirlerin bir kısmını götürüyor. Bu arada yeni polonun torku 132 nm. yakıt değeri olarak poloyla yeni city aynı yakıyor. poloyla yoğun trafikte 8,5 lt yakıyordum city ile aynı güzargahta 8,6 yakıyorum. Sonuç olarak BENCE yeni city nin performans olarak polodan eksiğide yok fazlasıda yok. Benim poloyu satıp city almamım nedeni city nin geniş bagajı idi ama sizin kriteriniz performans sa çok memnun olacağınızı zannetmiyorum

• quote:

polonun otomatiğini bilmiyorum ama önceki aracım 2005 polo düz vitesti. Şimdi ise es otomatik kullanıyorum. iç mekan ferahlığı görünüm dışında motor olarak polodan pek bir farkının olacağını zannetmiyorum. Motor bence biraz zayif kalıyor. eski aracım 75 beygir düz vitesti (torkunu bilmiyorum), yenisinin 100 bg 127 nm torku var yokuşta neredeyse aynı performansı gösteriyor. Otomatik var olan beygirlerin bir kısmını götürüyor. Bu arada yeni polonun torku 132 nm. yakıt değeri olarak poloyla yeni city aynı yakıyor. poloyla yoğun trafikte 8,5 lt yakıyordum city ile aynı güzargahta 8,6 yakıyorum. Sonuç olarak BENCE yeni city nin performans olarak polodan eksiğide yok fazlasıda yok. Benim poloyu satıp city almamım nedeni city nin geniş bagajı idi ama sizin kriteriniz performans sa çok memnun olacağınızı zannetmiyorum

Alıntıları Göster
    qwertylion tesekkur ederim cevabın için. eski polo kullanıcısı olarak sana birkac sey sormak isterim. polodan once 2001 clio hb otomatik aracım vardı. poloyu alınca o aracı biraz yadırgadim polo nun kapıları bile daha agır ve saglam duruyordu. acaba polo dan sonra city e dönmem bu acıdan beni hayal kırıklıgına ugratırmı. performans çok önemli değil açıkçası 2005 polo düz ile city otomatik es aynı performansı gösteriyorsa hemen hemen, benm aracımdan daha iyi performans gösterir yinede herhalde az da olsa cunku otomatikti benim aracım. yeni pololarda dsg vites var ve o vites için pek iyi şeyler söylenmiyor. hondanın otomatigi ise övülüyor. daha önce otomatik arac kullandınız mı acaba honda nın otomatigi onlara göre bir fark sagladı mı. polo dan sonra benim için city iyi bir tercih olur mu siz memnun musunuz aracınızdan ?

• quote:

qwertylion tesekkur ederim cevabın için. eski polo kullanıcısı olarak sana birkac sey sormak isterim. polodan once 2001 clio hb otomatik aracım vardı. poloyu alınca o aracı biraz yadırgadim polo nun kapıları bile daha agır ve saglam duruyordu. acaba polo dan sonra city e dönmem bu acıdan beni hayal kırıklıgına ugratırmı. performans çok önemli değil açıkçası 2005 polo düz ile city otomatik es aynı performansı gösteriyorsa hemen hemen, benm aracımdan daha iyi performans gösterir yinede herhalde az da olsa cunku otomatikti benim aracım. yeni pololarda dsg vites var ve o vites için pek iyi şeyler söylenmiyor. hondanın otomatigi ise övülüyor. daha önce otomatik arac kullandınız mı acaba honda nın otomatigi onlara göre bir fark sagladı mı. polo dan sonra benim için city iyi bir tercih olur mu siz memnun musunuz aracınızdan ?

Alıntıları Göster
    Hondanın otomatiği sağlamdır.Vw nin sağı solu belli olmaz.Ben otomatik araç aradığımda eşime yeni kasa city aldım.Polo nun otomatigine guvenemedim.

• quote:

Alıntıları Göster
    city alırsanız nelerden vazgeçeceğinizi yazayım; (söylediklerim 2005 trendline abs siz polo için)
    -polonun radyosunda hangi radyoyu dinlediğinizi radyoda gösterir iken bu özelliği city de bulamayacaksınız.(rds deniliyordu galiba, emin değilim)
    -sileceklerdeki fasıladan vaz geçeceksiniz
    -kirli camı silmek için cam suyunu kullandığınızda poloda silecek 3 kere çalıştıktan sonra duruyor 3-5 saniye sonra 1 kez daha çalışıyordu. bu özellik city de sadece 3 kere çalışıyor ve bitiyor.
    -poloda elektro servo direksiyon varkan bu city de yok (elektrik kontrollü direksiyon var ne işe yaradığını bilmiyorum)
    -poloda ön 2 camda tek basmayla camı tamamen indirip kaldırabilirken bu özellik city de sadece sürücü camı için geçerli
    -poloda otomatik camlar, yan aynaları kontrol eden joistiğin ışıklandırmaları var iken cityde sadece yolcu cam düğmesinin ışıklandırması var.
    -poloda bagaj taban halısı suntaya sabit iken cityde değil.
    -süspansyonu polodan daha sert (buna karşın viraja city ile daha hızlı giriyorum)

şimdide citynin alısanız elde edecekleriniz;(bir çok + özelliği netten bulabilirsiniz ben dikkatimi çeken özellikleri yazıyorum)
    -poloda fm1 ve fm2 olamak üzere 12 kanal kaydedebilirken city de fm1 fm2 ayrımına gitmeden 20 kanal ekleyebilirsiniz.(30 da olabilir tam hatırlamıyorum ama bende 20 kanal kayıtlı)
    -usb takabileceksiniz. bende 8 gb lik flash var içindeki klasörleri ve istediginiz parçalara ulaşmak kolay ve kullanışlı.
    -cruize control; eskiden ne gerek var diyordum bulandan allah razı olsun uzun yolda çok işe yarıyor
    -polonun arka koltuklarım ortasında bulunan yükselti cityde yok. arka koltukta çocuk koltuğu var iken 1 yetişkin bir çocuk var iken şimdi 2 yetişkin rahatça yolculuk yapabiliyor. Poloda arkanın ortasında oturan ayağını nereye koyacağını bilemezken bu sorun cityde yok.
    -kapıları poloya göre daha yumuşak kapanıyor.
    -ön ve arka kol dayama var. Ancak civicteki gibi öne arkaya hareket etmiyor. Boyutu biraz ufak

daha önce pederin mercedes b 150 si vardı şimdi aveo su var. onları kullandım. 2 side otomatikti. vites geçişlerindeki hassaslık bakımından b 150, city, aveo olarak sıralanır. başka araçta kullanmadım.

dsg konusundada dediğiniz gibi çok beğenen de var çabuk bozuluyo diyende kullanmadığım için net birşey diyemem

sonuç olarak şunu söyleyebilirim, ben memnunum aradığım standartta ihityaçlarımı ve beklentimi karşıladı

umarım yardımcı olabilmişimdir.

• Selam arkadaşlar bende de 2009 model yeni kasa city düz vites var,
    ankaradan 2. el satın aldım şu anda 17.000 km de , yakıtından gidişinden vs çok memnunum, önceki arabam 2004 megane II yi servise götürmekten bıktığımızdan bu araççokiyi geldi :))
    yanlız iç mekan kalitesi megana göre düşük kaldı,
    kapı camı açma düğmelerinde şöför hariç aydınlatmaları bile yok mesela..

herneyse benim asıl sorunum şudur,
    aracı aldığımızda radyo ekranında arıza vardı,
    ekranın bir köşesinin içi kararmış ya içine araba parfümü dökülmüş yada cd koymak için açıp kapatılırken oluşmuş bir arıza olabilir,
    bu yüzden ben radyo çalarken hiç bişey görmüyorum rastgele cd ve radyo dinliyorum:))

6 yıl garantili :)) aracımızı honda efeye götürdük tabikide kullanıcı hatası denildi :))
    e iyi madem hatasız kul olmaz dedik parası neyse yaptıralım; kaç para acaba ücreti diye sorduk
    bakın burayı abartmıyorum! """yaklaşık üç aydır parçanın fişyatının fabrika tarafından bildirilmesini bekliyoruz""""

belirli periyotlarla honda efeyi arıdık,
    "efe"de çalıştığının hakkını veren efe bir bayan müşteri temsilcisi fabrikalarına mail attığını ama halen cevap gelmediğini söyüyor baçkada bişey demiyor:))
    bunun üzerine honda.com.tr den uzun araştırmalar sonucu ulaştığım müşteri şikayet bölümüne mail ve fax gönderdim. 2 gün sonra hemen aradılar,
    şikayetimi bir kere daha ilettim biz araştırıp size dönüş yapalım dediler..yaklaşıkta 2 hafta sonra radyo ekranının hani cdyi koymak için açıp kapanan dandik ekran yok mu, sadece o parçanın fiyatını öğrenemediklerini komple müzik sisteminin fiyatının ise 1.000 küsür tl olduğunu bildirdiler "olurmu sadece basit bir ekran için koca set değişirmi dediğimizde biz fabrika ile iletişime geçip öğrenelim size tekrarhaber veririz" dediler ve 2 ayda öyle geçti ses seda yok..

birde tamam tamir edin desek heralde 1 sene sürer..

benim anlamadığım koskoca bir araç yapmışsın aracın herhangibir yerinde bile kullandığın küçük bir vidanın bile bir kodu yok mudur? yedekparça listesinde bir vida bile yer alır sanıyordum; müzik sistemi yokmuş galiba..

siz siz olun sakın ekranınızı bozmayın :))

sizinde bu araçla ilgili servise işi düşen hiç oldumu acaba?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tipolu -- 28 Nisan 2010; 12:23:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tipolu

Selam arkadaşlar bende de 2009 model yeni kasa city düz vites var,
    ankaradan 2. el satın aldım şu anda 17.000 km de , yakıtından gidişinden vs çok memnunum, önceki arabam 2004 megane II yi servise götürmekten bıktığımızdan bu araççokiyi geldi :))
    yanlız iç mekan kalitesi megana göre düşük kaldı,
    kapı camı açma düğmelerinde şöför hariç aydınlatmaları bile yok mesela..

herneyse benim asıl sorunum şudur,
    aracı aldığımızda radyo ekranında arıza vardı,
    ekranın bir köşesinin içi kararmış ya içine araba parfümü dökülmüş yada cd koymak için açıp kapatılırken oluşmuş bir arıza olabilir,
    bu yüzden ben radyo çalarken hiç bişey görmüyorum rastgele cd ve radyo dinliyorum:))

6 yıl garantili :)) aracımızı honda efeye götürdük tabikide kullanıcı hatası denildi :))
    e iyi madem hatasız kul olmaz dedik parası neyse yaptıralım; kaç para acaba ücreti diye sorduk
    bakın burayı abartmıyorum! """yaklaşık üç aydır parçanın fişyatının fabrika tarafından bildirilmesini bekliyoruz""""

belirli periyotlarla honda efeyi arıdık,
    "efe"de çalıştığının hakkını veren efe bir bayan müşteri temsilcisi fabrikalarına mail attığını ama halen cevap gelmediğini söyüyor baçkada bişey demiyor:))
    bunun üzerine honda.com.tr den uzun araştırmalar sonucu ulaştığım müşteri şikayet bölümüne mail ve fax gönderdim. 2 gün sonra hemen aradılar,
    şikayetimi bir kere daha ilettim biz araştırıp size dönüş yapalım dediler..yaklaşıkta 2 hafta sonra radyo ekranının hani cdyi koymak için açıp kapanan dandik ekran yok mu, sadece o parçanın fiyatını öğrenemediklerini komple müzik sisteminin fiyatının ise 1.000 küsür tl olduğunu bildirdiler "olurmu sadece basit bir ekran için koca set değişirmi dediğimizde biz fabrika ile iletişime geçip öğrenelim size tekrarhaber veririz" dediler ve 2 ayda öyle geçti ses seda yok..

birde tamam tamir edin desek heralde 1 sene sürer..

benim anlamadığım koskoca bir araç yapmışsın aracın herhangibir yerinde bile kullandığın küçük bir vidanın bile bir kodu yok mudur? yedekparça listesinde bir vida bile yer alır sanıyordum; müzik sistemi yokmuş galiba..

siz siz olun sakın ekranınızı bozmayın :))

sizinde bu araçla ilgili servise işi düşen hiç oldumu acaba?...
    10.000 bakımı götürdüm.Bakım sonu verdikleri parçalar arasında hava filtresi yoktu filtre nerde dedim.Abi elimizde filtre yok sonra degistiriz dediler:) Filtre ne kadar dedim 39 tl dediler.Sonra başka bir servise gecerken ugradım aynı filtre orda da 69 tl

• quote:

10.000 bakımı götürdüm.Bakım sonu verdikleri parçalar arasında hava filtresi yoktu filtre nerde dedim.Abi elimizde filtre yok sonra degistiriz dediler:) Filtre ne kadar dedim 39 tl dediler.Sonra başka bir servise gecerken ugradım aynı filtre orda da 69 tl

Alıntıları Göster
    Yeni citye lpg taktıran oldu mu hiç? lpg yi ciddi ciddi düşünüyorum.
  • quote:

Alıntıları Göster
    @tipolu:
    hocam sen sen ol kesinlikle EFE'ye gitme, ne olursa olsun. Bir de Bora'ya sorsaydın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

açıkçası bende benzin fiyatlarından şikayetçiyim ama lpg taktırınca 6 yıllık garantinin bozulacak olması beni düşündürüyor. Motor aksamı garantiden çıkacak o kesinde şanzımanda garantiden çıkar mı çıkamazmı onu bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diskriminant

açıkçası bende benzin fiyatlarından şikayetçiyim ama lpg taktırınca 6 yıllık garantinin bozulacak olması beni düşündürüyor. Motor aksamı garantiden çıkacak o kesinde şanzımanda garantiden çıkar mı çıkamazmı onu bilmiyorum

Zaten takmadan önce şanzıman konusunu kesinleştiririm.Ben osmaniyedeyim.Bana adana servisi de hatay da maraşta antepte olur.Mesela diğer aracım vw ,lpg takılırsa sadece motor garanti dışı kalır diye soylediler.city de de aklımı karıştıran sadece şanzıman zaten

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.