musamersin arkadaşımın paylaştığı fotoda ön ızgara manyak güzel ama diğer fotolardakı ızgaralar sıradan ama başarılı satışı yapılacak modelde hangi ızgara kullanılacak merak ettım şimdi cıvıc kadar geniş durmadığı bariz gerçek musa kardeşim o fotodakı ön ızgara cıvıc e takılmaz mı ne dersin bu konuda cıvıc ve cıty iç mekanda ne kadar genışlik farkı olabilir bu da bı merak konusu geniş araba tercihim ne yapabılırım kı
cıty jantları malum küçük duruyor bunun hesabı yapıldığında kasasına oranla araç cıvıc den baya küçük gibime geliyor aslını piyasada görmeden tam bir karar verileceğini sanmıyorum dizayn ne kadar hoş olursa olsun araç fiesta, getz veya polo gibi iç mekanı küçük olursa fazla rabet göreceğinı sanmak hata olur bir aracın dizaynı kadar heybetide önemli
quote:
Orjinalden alıntı: MAHMUTQ
cıty jantları malum küçük duruyor bunun hesabı yapıldığında kasasına oranla araç cıvıc den baya küçük gibime geliyor aslını piyasada görmeden tam bir karar verileceğini sanmıyorum dizayn ne kadar hoş olursa olsun araç fiesta, getz veya polo gibi iç mekanı küçük olursa fazla rabet göreceğinı sanmak hata olur bir aracın dizaynı kadar heybetide önemli
Size katılmıyorum.Bu araç belirttiğiniz araçlar kadar dar da olsa gerek ekonomik kullanım şartları gerek yakıtının düşük olması gerekse Honda olması nedeniyle şu kriz döneminde bile sıraya yazılarak satılır, bayilerde pazarlık sözkonusu bile olmaz.
Aynen, katılıyorum ilk cityi almak için aramadığım bayi kalmamıştı. Sizde önce sıraya girersiniz sonra ne kadar satar görelim bakalım. Fiyatı bi açıklasınlar.
28500 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: KÖRBIÇAK
28500 ytl
Arkadaşım bu tahmin mi, dayanağın var mı? En merak ettiğim otomatik city'nin en güvenli olan modelinin fiyatı.Çatlayacağım meraktan.2010'a kadar araba falan almak yok bana, bu arada 25-26 ya düşer alırım, takarım lpg'yi 130-140 ykr düşman çatlatırım, helaya bile arabayla giderim
TAYLAND SİTESİNDE JAZZ İLE KARŞILAŞTIRMAM SONUCU BU FİYATI BULDUM JAZZ 560000 İLE 705000 BAHT ARASI CİTY İSE 524000 İLE 694000 BAHT ARASI ARADA 36000 BAHT GİBİ BİR RAKAM VAR 1.00 THB = 0.0439241 TRY =1548 YTL YAPIYOR ALIN SİZE CİTY FİYATI
tabi bu yazdığınız hesap hondayı ithal eden anadolu grubun gözünün doyması halinde geçerli.Pazarlık bile etmiyorlarJazz bir üst sınıfın fiyatına çıkarılıyor satışa vs vs
quote:
Orjinalden alıntı: tiner
tabi bu yazdığınız hesap hondayı ithal eden anadolu grubun gözünün doyması halinde geçerli.Pazarlık bile etmiyorlarJazz bir üst sınıfın fiyatına çıkarılıyor satışa vs vs
Honda'nın distirbütörü Anadolu grubu değil uzun bir süredir. Honda direk faaliyet gösteriyor Türkiye'de...
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
quote:
Honda'nın distirbütörü Anadolu grubu değil uzun bir süredir. Honda direk faaliyet gösteriyor Türkiye'de...
Öyle mi? Cahilliğime ver.Öğrenmiş oldum teşekkürler.Buda demekki hında da anadolu grup kadar doyumsuz
Bakalım becerebilirsem bir iki resimde ben koyayım.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sofokles2000
quote:
Öyle mi? Cahilliğime ver.Öğrenmiş oldum teşekkürler.Buda demekki hında da anadolu grup kadar doyumsuz
Bence daha doyumsuz :) Kia'da en azından pazarlık payı sunuyor Anadolu Grubu.. Bu arada Civic sedanda ciddi indirimler yapıyormuş Honda TR duyduğuma göre...
Honda indiirm yapıyorsa kesin kasada güncelleme yapacaktır.
Fiyatı 38.100 olan civic premium'u Erzurumda 35.500'e, Trabzonda 34.500'e, İzmirde 34.000'e alabiliyorsunuz. İsterseniz park sensörü gibi hediyeler dahi alabilirsiniz.
hocam araç eyvallah estetik duruşu on numara yırtıcı ama bu görüntüye heybet şart derim
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: MAHMUTQ
Size katılmıyorum.Bu araç belirttiğiniz araçlar kadar dar da olsa gerek ekonomik kullanım şartları gerek yakıtının düşük olması gerekse Honda olması nedeniyle şu kriz döneminde bile sıraya yazılarak satılır, bayilerde pazarlık sözkonusu bile olmaz.
arkadasım aracı ben otoshowda ıncelemıstım.arac acayıp genıs!on koltugu engerıye cekıp arka koltuga gectıgımde dızlerım yıne de on koltuga degmıyordu.bu arada boyum 1.80.ayrıca arkada da 3 kısı rahat oturabılır.yanı o konuda kımsenın suphesı olmasın.benım mazda 3 ten cok daha ferah!
Bunun lastikleri neden tata nano'nun ki gibi? Küçük lastik hırçın görünüşlü arabayla komik durmuş.
mazda 3 zaten hoş araba mazdanın boyutlarında ise iyi ama küçükse tercih eden sayısı düşer ben cıvıc hastayısım fotoda belli olduğu gibi ama kusursuz değil mesela el freni ve vitesin durumu iğrenç bu yüzden yenı cıty hoşuma gitti boyutlarıda güzelse ben anında cıtye geçerim
bu arada sormayı unuttum silecekler ters açılı mı? yanı cıvıc gibi
el freninin şekli için araç değiştirmek!!! Biz oralara gelemeden dünya değiştiririz herhalde