Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2009 YENİ HONDA CITY
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Arabam.com un haberi

2009 YENİ HONDA CITY

acaba makyajlı cıvıcle aynı anda'mı girecek piyasaya belkide uzama sebebi bu
  • fiyatı ne olur acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: shape_

fiyatı ne olur acaba??

30 - 31 den başlar diolar
  • ayakta uyumayalım lütfen hiç o tanıtımda civic lafı geçiyor mu?
    yada bu şekilde bir durum varsa neden city modelin arkasından habersizce yapsınlar bu lansman işini.
    başlı başına tanıtım düşünülür dimi.
    lütfenn dikkatli okuyalım ....düşünelim... yazalım...

quote:

Orjinalden alıntı: okank34

quote:

Orjinalden alıntı: eczem

Arabam.com un haberi

2009 YENİ HONDA CITY

acaba makyajlı cıvıcle aynı anda'mı girecek piyasaya belkide uzama sebebi bu

• dikkatli okuyup dikkatli düşünüp yazıyoruz makyajlı cityle makyajlı cıvıc yaklaşık olarak ne zaman piyasaya çıkacak biraz düşünüp fantezi eklersen böle bi sonuca çok rahat ulaşabilirsin bu lansmanla bi alakası makyajlı accord da aynı şekilde piyasaya sürüldü bunun neresi yanlış anlama?....
  • Acaba nasıl bir fiyatla ülkemize gelicek yeni city?Motor seçenekleri ne olur jazz'daki motoru bundada kullanırlarmı acaba 30bin ytl fiyat ve yakıtta cimri olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 24 Ocak 2009; 14:11:25 >
  • Jazz'daki motor olacak ama ishift yerine tam otomatik şanzıman kullanılacak.
    VSA olmayacak büyük ihtimalle
    30'dan başlayacak 34'e kadar çıkacak...
    Sedan araç isteyenlere birşey diyemem ama yeni Jazz, yeni City'den teknoloji ve işçilik olarak daha üstün.
    City'yi fuarda incelemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

Jazz'daki motor olacak ama ishift yerine tam otomatik şanzıman kullanılacak.
    30'dan başlayacak 34'e kadar çıkacak...
    Sedan araç isteyenlere birşey diyemem ama yeni Jazz, yeni City'den teknoloji ve işçilik olarak daha üstün.
    City'yi fuarda incelemiştim.

peki jazzı yeni cityden üstün yapan nedir?
  • Yukarıda da belirttiğim gibi öncelikle VSA ve işçilik kalitesi.
  • quote:

Son 2 hafta içinde, otomatik vitesli JAZZ almayı düşünürken, i-shift'in eski kasalarda kullanılan CVT'ye höre pek tercih edilmeyen bir otomatik vites olduğu izlenimi edindim ve şimdilik i-shift'li JAZZ'dan vazgeçtim. Yeni JAZZ'ın Japonya'da satılan modellerinden yenilenmiş, tork konverter'u olan CVT kullanırken, asya ve Türkiye pazarına gönderilenlerde i-shift olduğunu öğrenmem de vazgeçmemde etkili oldu. UMARIM Yeni CITY yenilenmiş, tork konverter'u olan CVT şanzıman ile satışa sunulur. VSA olması da iyi olur hani.

sofokles 2000, Yeni CITY'de hangi tam otomatik şanzımanın kullanılacağı veya Türkiye'de hangi otomatik şanzımanla satılacağı konusunda NET, KESİN bilgi var mı?

• İ-shift şanzıman olacak.
  • jazzla city farklı sınıflarda 2 araç olarak biliyordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

Son 2 hafta içinde, otomatik vitesli JAZZ almayı düşünürken, i-shift'in eski kasalarda kullanılan CVT'ye höre pek tercih edilmeyen bir otomatik vites olduğu izlenimi edindim ve şimdilik i-shift'li JAZZ'dan vazgeçtim. Yeni JAZZ'ın Japonya'da satılan modellerinden yenilenmiş, tork konverter'u olan CVT kullanırken, asya ve Türkiye pazarına gönderilenlerde i-shift olduğunu öğrenmem de vazgeçmemde etkili oldu. UMARIM Yeni CITY yenilenmiş, tork konverter'u olan CVT şanzıman ile satışa sunulur. VSA olması da iyi olur hani.

sofokles 2000, Yeni CITY'de hangi tam otomatik şanzımanın kullanılacağı veya Türkiye'de hangi otomatik şanzımanla satılacağı konusunda NET, KESİN bilgi var mı?

jazz dada city dede i-shift olucak. 2. olarak da asya ve turkiyede i-shift kullaniliyor degil japonya ve amerika harici heryerde yani buna Avrupa da dahil oluyor i-shift satılıyor. yani cok kotu bir sanziman olsa avrupaya satmazlardi başta.... tek kavramali otomatikleştirilmiş manuel sanzimani bitek honda kullanmiyor. corolla yaris mitsubishi lancer colt opel corsa (galiba) easytronic mi neydi falan filan cogu marka tek kavramali otomatikleştirilmiş manuel kullaniyor. hiçbirinin de i-shift den iyi olucagini dusunmuyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Exxcrea

quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

quote:

jazz dada city dede i-shift olucak. 2. olarak da asya ve turkiyede i-shift kullaniliyor degil japonya ve amerika harici heryerde yani buna Avrupa da dahil oluyor i-shift satılıyor. yani cok kotu bir sanziman olsa avrupaya satmazlardi başta.... tek kavramali otomatikleştirilmiş manuel sanzimani bitek honda kullanmiyor. corolla yaris mitsubishi lancer colt opel corsa (galiba) easytronic mi neydi falan filan cogu marka tek kavramali otomatikleştirilmiş manuel kullaniyor. hiçbirinin de i-shift den iyi olucagini dusunmuyorum.

şiddetle katılıyorum

• teamhondaturkey de city nin bu gün şekerpınar honda fabrikasında bu gün çekilen resimleri var duyurulur
  • Honda Türkiye bölge müdüründen öğrendim City'nin tam otomatik şanzımanla geleceğini. Tabi son anda bir değişiklik yapmazlarsa Civic'teki şanzıman olacak büyük ihtimalle.
    "Jazz, japonya ve amerika harici her yerde yani buna Avrupa da dahil oluyor i-shift satılıyor." Evet bu doğru.
    Bu arada ishift CVT kadar konforlu bir şanzıman değildir doğru. Ama ishift otomatikleştirilmiş manuel şanzımalanların en iyileri arasında.
    Jazz'da 4. jenerasyon ishift kullanılıyor. Yani Honda TR'nin civic HB ishift'lere bir türlü yüklemediği yeni yazılıma sahip.
    Jazz da City de B sınıfıdır. Bazı kesim Jazz için mini MPV sınıfı da diyebilmektedir.
  • ekleseydin keşke buraya da
  • i-shift'li yeni Jazz Türkiye ile birlikte Avrupa'ya da satılıyor olsa da, "Jazz Forumları"ndan edindiğim izlenim CVT'ye göre tercih edilmediği.
    Bu nedenle, üzerinde barındırdığı diğer tüm gerekli donanıma rağmen, satın almaktan vqazgeçtik şimdilik.
    İnsan düşünmeden edemiyor:
    "Madem bu kadar iyi bir otomatik vites bu i-shift, neden Japonya ve Amerika'da satılan Jazz'larda kullanılmıyor ?"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 27 Ocak 2009; 5:42:56 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.