Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir (1 Mobil) - 13 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni city'nin tayland'da üretildiği ve daha çok ortadoğu ve asya pazarına yönelik bir model olduğu doğru mudur? Civic ile arasında ciddi kalite farkı olur böyle ise. Jazz'ın daha kaliteli göründüğüne katılıyorum ben de fuarda incelemiştim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: forumnik

yeni city'nin tayland'da üretildiği ve daha çok ortadoğu ve asya pazarına yönelik bir model olduğu doğru mudur? Civic ile arasında ciddi kalite farkı olur böyle ise. Jazz'ın daha kaliteli göründüğüne katılıyorum ben de fuarda incelemiştim.

doğuda üretiliyorsa doğuya avrupada üretiliyorsa avrupa pazarına göre bir araç yapacaklarını zannetmiyorum
  • Avrupa pazarında Japonların payı çok küçük. Dolayısıyla buralara yapacağı önemli bir satış olmayacağı için gelen talebe göre cevap verecektir. Belki de honda city hiç girmez bile. Açıkçası Almanya'da sokaklara baktığınızda honda civic ve toyota corolla gibi arabalar hiç göremiyorsunuz. VW, Mercedes, BMW, Audi, Opel, Skoda daha sonra da fransız ve italyan markaları geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cervinff -- 27 Ocak 2009; 13:35:59 >
  • Şefika birazdan ekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

i-shift'li yeni Jazz Türkiye ile birlikte Avrupa'ya da satılıyor olsa da, "Jazz Forumları"ndan edindiğim izlenim CVT'ye göre tercih edilmediği.
    Bu nedenle, üzerinde barındırdığı diğer tüm gerekli donanıma rağmen, satın almaktan vqazgeçtik şimdilik.
    İnsan düşünmeden edemiyor:
    "Madem bu kadar iyi bir otomatik vites bu i-shift, neden Japonya ve Amerika'da satılan Jazz'larda kullanılmıyor ?"

Bir CVT Jazz kullanıcısı olarak ishift'e o kadar soğuk bakmıyorum. Bunda JazzcıKardeşler'de ishift Jazz sahiplerinin olumlu yorumları etkili oluyor.
    Honda Jazz o fiyata alınabilecek en donanımlı ve en kaliteli seçeneklerin başında geliyor. 1. nesli zaten sınıfının bir numarasaydı. 2. nesille bu başarıyı pekiştirecektir. CVT Jazz'ımı satacak olsam Fiesta otomatik, Grande Punto Duologic ve Jazz ishift arasında kalırdım ama sonunda büyük ihtimalle Jazz ishift alırdım yine.

City mi Jazz mı tercihinden önce HB mi sedan mı ya karar vermek lazım bence öncelikle.

• quote:

Orjinalden alıntı: sofokles2000

quote:

Orjinalden alıntı: BRAVEHEART11

i-shift'li yeni Jazz Türkiye ile birlikte Avrupa'ya da satılıyor olsa da, "Jazz Forumları"ndan edindiğim izlenim CVT'ye göre tercih edilmediği.
    Bu nedenle, üzerinde barındırdığı diğer tüm gerekli donanıma rağmen, satın almaktan vqazgeçtik şimdilik.
    İnsan düşünmeden edemiyor:
    "Madem bu kadar iyi bir otomatik vites bu i-shift, neden Japonya ve Amerika'da satılan Jazz'larda kullanılmıyor ?"

Bir CVT Jazz kullanıcısı olarak ishift'e o kadar soğuk bakmıyorum. Bunda JazzcıKardeşler'de ishift Jazz sahiplerinin olumlu yorumları etkili oluyor.
    Honda Jazz o fiyata alınabilecek en donanımlı ve en kaliteli seçeneklerin başında geliyor. 1. nesli zaten sınıfının bir numarasaydı. 2. nesille bu başarıyı pekiştirecektir. CVT Jazz'ımı satacak olsam Fiesta otomatik, Grande Punto Duologic ve Jazz ishift arasında kalırdım ama sonunda büyük ihtimalle Jazz ishift alırdım yine.

City mi Jazz mı tercihinden önce HB mi sedan mı ya karar vermek lazım bence öncelikle.

ikiside farklı araç derken bunu kasdetmiştim tamamladığın için saol arkadaşım

• eklemedi bak!!!

Orjinalden alıntı: enginu

Şefika birazdan ekler
  • quote:

teamhondaturkey de city nin bu gün şekerpınar honda fabrikasında bu gün çekilen resimleri var duyurulur

Ben sitede bulamadım buraya eklermisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkngzr

quote:

teamhondaturkey de city nin bu gün şekerpınar honda fabrikasında bu gün çekilen resimleri var duyurulur

başka bir site arkadaşım orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AXAPTA -- 28 Ocak 2009; 17:34:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

eklemedi bak!!!

quote:

Şefika birazdan ekler

sabreden derviş muradına erermiş

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hkngzr

quote:

başka bir site arkadaşım orası

Farkındayım başka site olduğunun. Sayfanın linkini kastetmiştim.
  • fiyatları öğrenen arkadaşlar varmı?
  • 33,000 den başlayıp 36,000 ye kadar çıkacağını söylediler bence bu fiyat fazla honda city için
  • Eğer o fiyatlara satarlarsa eder abi arabanın tipi çok güzel.
  • peki neden aynı fiyata üst klasman civic yerine city tercih edilsin ki? bence en pahalısı ve en donanımlı modeli civic dream'in kampanyalı fiyatından ucuz olmalı.
  • Ben latife yaptım hocam hayatta o parayı etmez.
  • Bencede etmez, Honda yönetimde bunu biliyordur.Daha doğru düzgün bir fiyat çıkacaktır.28-32 arası olabilir.
  • yeni city piyasaya mart ay başı gibi çıkar tahminimce.. şubat ayı da yalan oldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sony006

yeni city piyasaya mart ay başı gibi çıkar tahminimce.. şubat ayı da yalan oldu..

mart'a kalmaz şubat sonu showroomlarda yerini alır
  • eli kulağında heran için gelebilir:)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.