Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cmylmz: "Aman tanrım bu bir mucize!!!"

Oldu olacak arabanın adını da değiştirip "ACCITYCORD" /aksitykord/ yapsalarmış olurmuş
  • o tasarımdan bu tasarıma pes yani

eskisinin 10 tanesini verseler yensiyle değişmem
  • japonlar tasarımda gecti avrupalıları, uyusun daha fransızlar almanlar kokpitleride adam gibi yapmaya başladılar, ama ii oluyor bırakın bizde arabaya biniyoruz sayelerinde, yalnız sadece adam gibi lansman yapmak zorundalalar, civic'e yapmadılar ama araba taş gibiydi kendi kendini sattı, bu city herhalde ciddi bi paraya çıkacak millete neden city almaları gerektiğini anlatmaları lazım, ama dizel olmaması çok büyük bir handikap olacak yine, honda neden böyle yapıyorsun honda??
  • iyi yapıyo valla , honda klas araba, ne bu , minibusmuki dizel çıkarsın
  • Dizeli olsa tadından yenmez valla ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: caucass

iyi yapıyo valla , honda klas araba, ne bu , minibusmuki dizel çıkarsın

olur mu bee cancazım, seninki herhalde gırgır şamata olsun diyeydi, yoksa ne alaka, keşke olsa da alsak, eğer civic'in dizeli olsaydı ne corolla kalırdı ne megane bu sınıfta, toyota eskiden neden dizel satmıyosun die sorduklarında, TCdeki mazotun kalitesi ii değildi diyordu, bizimkilerin sebebi nedir ki??

• accordun dizeli var, ama honda gibi seri bir arabaya dizel gitmez bee, üstelik mazot yıl sonuna kadar benzinden daha pahalı olur
  • vallahi bu araba simdiki cıty fıyatıyla cıkarsa peynır ekmek gıbı satarbende yakın zamanda 2.el avensıs almayı dusunuyordum ama beklemeye karar verdım.arac cok guzel duruyor.ozellıkle youtube takı videolarda ayrı bır guzel duruyor.ben sıyahına bıttım
  • bu araba benim gözüme tam oturmadı nedense ancak birde arabayı gerçekten görmek var.
    artık autoshowu bekleyip yakından göreceğiz ve son kararımızı vereceğiz.
    ancak civic i çekip cevirip kucultmusler gibi geliyor ilk izlenim olarak
  • önden bakınca kesinlikle accord, yandan bakıncada accord aslında, iç donanım kendine özgü bir stili var, aslında bence direksiyon dışında civic'le hiç bir alakası yok, ama accord'dan baya bir esinti taşımışlar.
  • arkadaslar yenı city turkiyede ocak ayında satısa sunulacakmıs.ama uzucu haber 1.4 100 beygırlık modelı gelıyormusiste acıklama

The all-new Honda City sedan will make its European debut at this October's Istanbul Motor Show in Turkey. Honda’s new subcompact sedan, which shares several design elements with the upcoming Insight Hybrid (see here), is based on the platform of the new Jazz / Fit. Depending on the market, the City will be offered with a 120 HP 1.5-liter i-VTEC or/and a 100 HP 1.4-liter i-VTEC matted to a 5-speed manual or an automatic gearbox with the option of steering wheel mounted paddles. -Continued

With the smaller displacement engine the new City completes the benchmark 0-100 km/h (62 mph) sprint in 11.8 seconds for the manual version while the automatic version hits 100 km/h in 14.7 seconds, almost three seconds slower. In Turkey, sales of the City will be begin in January 2009 where it will be offered exclusively with the 1.4-liter engine.

bu da lınkıhttp://carscoop.blogspot.com/2008/09/honda-city-to-make-european-debut-at.html

• 2009 Ocakta Türkiyeye gelecek olması çok iyi. İmkanım olsa istanbul motor show a gelmeyi çok isterdim ama inşalla başka seneye. motor show a gidecek arkadaşlardan yeni city nin bol bol fotoğraflarını bekleriz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimbulunamadı -- 20 Eylül 2008; 18:09:45 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: PRND

Arkadaşlar ben Allah izin verirse bu City'i ciddi düşünüyorum. benim gibi çıkınca almayı planlayan arkadaşlar toplanalım derim toplu aldığımızda indirim olur diye düşünüyorum saygılar

şirket kurun, şirket indirimindende yararlanırsınız

EVET KOMİK OLDUĞUNU SANAN BİR SAZAN

• quote:

Orjinalden alıntı: isimbulunamadı

2009 Ocakta Türkiyeye gelecek olması çok iyi. İmkanım olsa istanbul motor show a gelmeyi çok isterdim ama inşalla başka seneye. motor show a gidecek arkadaşlardan yeni city nin bol bol fotoğraflarını bekleriz..

ben gidicem ve yeni citynin resimlerini çekmeyi düşünüyorum...
    içini ,dışını,en ince ayrıntısına kadar...
    burda sizinle paylaşırım.....
  • Bende dört gözle bekliyorum auto show u. 2004 teki auto show da civic hb ve hibrid i gördüğümde hayran kalmıştım ve bunlar gelmez, demiştim.
  • 2004 deki autoshow da onlar varmıydı yahu, bende gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben Allah izin verirse bu City'i ciddi düşünüyorum. benim gibi çıkınca almayı planlayan arkadaşlar toplanalım derim toplu aldığımızda indirim olur diye düşünüyorum saygılar

şirket kurun, şirket indirimindende yararlanırsınız

EVET KOMİK OLDUĞUNU SANAN BİR SAZAN

Toplanıp topluca araba almaya gitmekmi sazanlık

• quote:

Orjinalden alıntı: Roque_Jn

2004 deki autoshow da onlar varmıydı yahu, bende gitmiştim ama hiç hatırlamıyorum

Olma mı, hele civic hb lerin yanında fotoğraf çektirmek için kuyruk vardı. Hibrit in yanında ise görevli bu araç elektrikli falan anlatırken insanların pek inanası gelmiyodu. Hatta toyota standında kendi kendine park eden prius muydu yanlış olmasın o bile vardı.
  • Çok başarılı bir tasarım, ancak korkarım yine millet gidip yeni symbol alacak...Renault'un 70'li 80'li yıllarda kurduğu imparatorluk memleketimde halen hüküm sürüyor.Türkiyenin en cok satan aracları symbol ve megane..

Dizel olsaydı keşke lafına katılamayacağım.Mis gibi i-vtec motor var araçta..Daha ne olsun..

Saygılar..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.