Şimdi Ara

2009 YENİ HONDA CITY (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
819
Cevap
3
Favori
187.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar dün auto showa gittim ve cityi ayrıntılı inceleme fırsatım oldu, gerçekten çok güzel olmuş. jantları 16", krom egzos ucu, ön konsol, anlık, ortalama tüketim ve menzili gösteren yol bilg. bunlar gözüme çarpanlar. ama maalesef şu bagaj açma olayı yine aynı. illaki anahtarla açacan bagajı. eski kasalarda öyleydi heralde civiclerde olduğu gibi
  • ARKADASLAR SİZCE YENİ HONDA CİTY İN FİYATI NE OLUR???

BİDE HONDA 6 YIL GARANTI OLAYINI 2009 DA DA DEVAM ETTİRİR Mİ????

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

• city durdu durdu turnayı gözünden vurdu iç dizayn harika dış dizayn da güzel bir hondacı olarak çok beğendim benim civic biraz pahalı ama bu inş pahalı olmaz .Honda toyota ile beraber en az servise uğrayan araçtır.
  • fiyatları 28binle 32 bin arasında olacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: sscasta

fiyatları 28binle 32 bin arasında olacakmış

bu duyumu nerden aldık; kaynak var mı??
  • fuardaki görevlilerden aldım
  • İŞTE YABANCI BİR SİTEDEN HONDA CİTY'İN KATALOĞUNU BULDUM SİZDE BAKMAK İSTERSENIZ TIKLAYIN :

*************** HONDA CİTY CATALOGUE ***************
  • I LOVE HONDA THANKS HONDA
  • arkadaşlar bende bu gün fuardaydım city çok güzel olmuş resimlerinide çekmiştim ama bende önce yüklemişlerdir diye yanıma almadım . genel izlenimlerim çok sportif olmuş bende bagaj kısmı çok hoş olmuş ben bmw 3 serisine benzettim ama neyse , bagaj kapağının anahtarsız açılmaması çok garibime gitti , birde 1,5 motor kullanılmış 100 bg gücünde bence eski city kadar yakıtta cimri olmayacaktır ama makul fiyatlar arasında satılırsa çok satacağına eminim
  • quote:

Orjinalden alıntı: alexdesouza35

I LOVE HONDA THANKS HONDA

not at all alex
  • Yav arkadaşlar dün bende fuardaydım adamlar bana yeni city'nin fiyatının 29 ila 30 bin ytlden başlayıp 35000ytl'ye kadar gideceğini söyledi. Burada 27,28binytl fiyatlar dolaşıyor görevliler her gelene farklı fiyat mı veriyor. Ayrıca Türkiye satışının ocaktan sonra olacağını da söylediler. Birde araba 1500cc değil yine 1400cc i-vtec motora sahip 100hp, şehirler arası kesin eskisiyle aynı 4,8 ortalama ve şehir içini tam olarak hatırlayamamakla birlikte ( çünkü şu an kullandığımla ya aynıydı yada çok küçük bir fark vardı) ortalama 5,6 şehir içi yakıt tüketimi ise 6,9 du sanırım. Etrafında iyi bir kalabalık vardı. Şu an satılanlar gibi iki versiyonu vardı giriş versiyonunun önceki kasadan donanım farkları 2yan hava yastığı, derinlik ayarlı direksiyon, usb ve aux girişi, 15''jant idi. Başka kayda değer bişi göremedim. Tabiki dış görünüşü çok iyiydi ama benim fikrim iç mekanda aynı oranda iyileştirme yoktu. Hatta yeni jazz'ın iç mekanı daha kullanışlı gibiydi. Özellikle devir saati ve sanırım benzin göstergesini sağ ve sola yaslamaları çok şık olmuş. iki parçalı torpidoyu jazz'da korumuşlar ayrıca bardak koymak için konsolun sağ cam kenarına bardaklık felanda yapmışlardı.
    Bence 27000ytl'den girerse almak için çok çok iyi bir araba. Ama 30000ytl'den girerse aynı donanıma sahip çok araba var. Mesala yeni lancer 31300ytl'den satılıyordu fuarda hem C sınıfı hemde 7hava yastığı standart.

• City'nin de C sınıfından farkı kalmamış.Ayrıca VSA bütün modellerde standart.

28den felan başlar diye düşünüyorum ben
  • fuardan biraz resim

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poman -- 12 Ekim 2008; 15:40:15 >
  • devam

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY
  •  2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

•  2009 YENİ HONDA CITY
  • 1,4 motor, i vtec, 100 bg, City'nin otomatik şanzımanı (klasik otomatik) ve orta konsolu Jazz'dan farklı, motoru ve platformu aynı. Autoshowda çektiğim fotoları ve donanım listesini aşağıya ekliyorum.

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

2009 YENİ HONDA CITY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sofokles2000 -- 12 Ekim 2008; 23:32:52 >

• koltuk döşemesi resimdenmidir nedendir pek anlamadım ancak iğrenç gibi duruyorrr..

yanılıyor muyum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

koltuk döşemesi resimdenmidir nedendir pek anlamadım ancak iğrenç gibi duruyorrr..

yanılıyor muyum??

evet resimlerde öle duruyor ama eskisine göre iyi ...
    yakından daha hoş bide....

sonuçta city arkadaşlar çok şeyde beklememek lazım
  • Yakından daha güzel ama çok da süper değil arkadaşın dediği gibi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.