Şimdi Ara

200k km de 2004 toyota corolla alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
7.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Tecniq

O araba o fiyata havada karada alınır.

yıllarca sorunsuz olarak binilir,

satacağın zaman piyasasının 2 milyar altına her türlü satılır.

bak o arabayı alacaksan al, almıycaksan aracı ol bari ben alayım, yabancıya gitmesin yani o bakımdan

eğer ciddi kazası belası yoksa ve bakımları eksiksiz yapılmışsa cidden ben alabilirim, bizim bi arkadaş için.

naberrrrrr nerdesin sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: hilmigs1905

quote:

Orjinalden alıntı: Tecniq

O araba o fiyata havada karada alınır.

yıllarca sorunsuz olarak binilir,

satacağın zaman piyasasının 2 milyar altına her türlü satılır.

bak o arabayı alacaksan al, almıycaksan aracı ol bari ben alayım, yabancıya gitmesin yani o bakımdan

eğer ciddi kazası belası yoksa ve bakımları eksiksiz yapılmışsa cidden ben alabilirim, bizim bi arkadaş için.

arkadaşım arabayı şirket çalışanlarından başkasına o fiyata vermiyolar.banada 17500 demişlerdi ben 16 veririm dedim.olay o yani.ama sorayım zaten ellerinde iki tane daha aynısından araba var.onları da bugün yarın satarlar...

bence paran varsa al kolay satarsin beğenmez isen .

• Aslında 200.000 km bana göre düşük neden diye sorarsanız her 100.000 kmden sonra satıp illa bir daha sıfır araçmı alıcaksın araba bitmişti napalım diye bunu herkesten duyuyorum.Aslında bakımları zamanında ve düzgün yapılmışsa inanın sizde aldıktan sonra gene aynı bakımı zamanında düzgün yaptırırsan 500.000 km daha sorunsuz binersin.Toyota motorları güçlüdür.Nasıl olaki japon sonuçta.Fiyat bence piyasadaki TOYOTA lardan daha düşük yani süper bir fiyat bence kaçırma kazası yoksa..
  • 1997 Corolla GLi şirker aracı 270bin km de , ilana çıktığı gün satıldı.... Corollalar taş gibi motorlara sahip 200 bin km de hiç bir şey değil korkma
  • 200k neyin kısaltması abicim ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramerturk

200k neyin kısaltması abicim ya...

K , kilo, KG veya 1000 ' e denk gelir. Dünyanın her yerinde 100K 100.000 ' e eşittir örneğin.
  • Bin yazmak bu kadar mı zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bencede alınır. 16000 ytl iyi fiyat bakımlarıda yapılmışsa sorun yok.
    alın güle güle binin.
    günümüzde üretilen hiç arabanın motoruna 200.000 km de normal şartlar altında bir şey olmaz.
    ancak zaten yukarda bir arkadaşın dediği gibi motor değilde diğer ıvır zıvırdan ufak tefek şeyler çıkar ama sende arabayı oldukça ucuza alacağından bunlarda önemli değil.

Şu an bir arkadaşımda 200000de 2003 toyota var. Onu almak istiyorum. Araba değişensiz full servis bakımlı ne dersiniz alınırmı? Üstad bir el atarmısın:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

bencede alınır. 16000 ytl iyi fiyat bakımlarıda yapılmışsa sorun yok.
    alın güle güle binin.
    günümüzde üretilen hiç arabanın motoruna 200.000 km de normal şartlar altında bir şey olmaz.
    ancak zaten yukarda bir arkadaşın dediği gibi motor değilde diğer ıvır zıvırdan ufak tefek şeyler çıkar ama sende arabayı oldukça ucuza alacağından bunlarda önemli değil.

Şu an bir arkadaşımda 200000de 2003 toyota var. Onu almak istiyorum. Araba değişensiz full servis bakımlı ne dersiniz alınırmı? Üstad bir el atarmısın:)

hocam yazdığımın arkasındayım.
    200.000 km deki araba alınır mı? evet alınır.
    ama şartlarım var?
    -arabanın geçmişini biliyorsan
    -bakımlarının yapıldığından eminsen (heleki yetkili servis bakımlıysa hiç düşünmeye gerek yok)
    -arabayı çoluk çocuk bebe belik kullanmamışsa
    alınır ama tek şartım var emsallerinden fiyatı biraz daha uygun olmalı.

• 210.000 de corolla alındı. 210.000 de LPG gördü. aracın geçmişi hakkında tek bilgi şirket aracı olduğu. 240.000 e geldi bir problem yok... japonun km sinden korkmayın LPG de Sipop ömrü 70-80 bin civarında 1000-1500 tl arasında sıfırlanır. Polislerin 1.000.000 km'de 2003 model corollaları kapak açmadan benzinle devam ediyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdigital

210.000 de corolla alındı. 210.000 de LPG gördü. aracın geçmişi hakkında tek bilgi şirket aracı olduğu. 240.000 e geldi bir problem yok... japonun km sinden korkmayın LPG de Sipop ömrü 70-80 bin civarında 1000-1500 tl arasında sıfırlanır. Polislerin 1.000.000 km'de 2003 model corollaları kapak açmadan benzinle devam ediyorlar...

konu 6 yıllık yanlız , saglam hort olmuş
  • aracları satıp 3-4 tane corollamı alsak 4 nesıl arac oalmadan bınse... hey allahım ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.