Şimdi Ara

200w anfi yapıcam yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 200w anfi yapıcam devre cizili bir şekilde bende hemde calışan bir devre ama daha yuksek anfi devresi olan varsa bana bir zahmet verebilir mi? şimdiden herkeze teşekür ederim

• burada da 200W lık birtane var. Bak bakalım belki bu hoşuna gider daha güçlüsünü ben de bulamadım

http://www.electronics-lab.com/projects/audio/013/index.html

• arkadaşım ssağol teşekkür ederim bu devreyi uyguladın mı sen
  • arkadaşım ssağol teşekkür ederim bu devreyi uyguladın mı sen :::::::) NAKKASSS YANışlıkla yazdım onun kinden
  • Bu devreyi uygulamadım sadece arkadaşın sorusuna ilişkin kendisine bir fikir vermek için devrenin linkini verdim. Bana devre çok fazla komplex görünmediği için güzel bir alternatif olabileceğini düşündüm...PCB çiziminin olması da son derece cazip kılıyor bu devreyi...BENCE......

Herkes ekolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanmj -- 23 Aralık 2005 12:12:09 >
  • kardeş bu gibi devreler cok eski ve cok gürültülü ... önermem ...
  • stk4048II yi tavsiye ederim. bi cok kişi tarafından denenmiştir.
  • klutch stk4048II arkadaş daha iyi bir bilgi veririmisin
  • stk4048II 200W degerinde mono bi anfidir. distörsiyonu fln cok düşük. arama yaparsan hakkında cok seye ulasabilirsin. cok baba bi entregre diye gecer.
  • stk nın üzerinde hifi kalitesinde ses weren başka bi komplike entegre tanımam. SADECE STK.

uğur böceğine gelince "araba anfisini ewde nasıl kullanırız" başlığına bakmanı tawsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taka8604 -- 25 Aralık 2005 12:15:07 >
  • stk 4048 2 entegresinin özellikleri
    distorsion %0,4
    kanal mono
    çıkış gücü 180w-200w arası
    vcc:14-17vile besleniyor
    bu entegreyi amper olarak ne kadar güçlü bir trafo ile beslersen o kadar watt açısından verim alırsın.
  • hakan kardeş sen stk 4048 i 14-17 voltla çalıştır ben bu mesleği bırakırım....

yazdığınız değerlere dikkat edin lütfen insanlar söylediğiniz şeyin doğru olduğunu zannedip yanlış düşüncelere kapılabilirler.
  • Bwn şu an 52+ 52- ile besliyorum trafo sekonderinin bir üst seviyesi 69+ 69- veriyor bu gerilimş uygulamaya korkuyorum acaba sorun olur mu?Bilgi verirseniz sevinirim.
  • bu gerilimi hangi entegreye uygulayacaksın??

entegreye uygulanacak gerilimin voltajı kaç filtreli weya filtresiz. ( ac veya dc yani.)
  • STK4048II.Verdiğim değerler dc değerler.
  • stk için +-50V max. olabilir. ama anfiye fazla kastıgı için tavsiye edilmez. ben stk4048 i +-24 volt ile besledim. watt düştü ama entegreyi kasmadan cok süper kaliteli bi ses alıyorum.
  • Ben 2x65 volt ile 4 ohm yükte uzun bir müddet çalıştırmıştım tabi iyi bir soğutma ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarKin -- 30 Aralık 2005 13:00:31 >
  • bahsedilen STK +-87VDC gibi boşta maximum bir besleme değerine dayanabilmekte. 200W üzeri denirken kaç Watt bir ampli yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşım. Devre çizebiliyormusunuz... Bu sisteme göre hoparlörler ve trafoyu temin edebilme şansınız var mı. Bu konuları aydınlatabilirseniz şema araştırayım. Bu arada o entegre 8Ohm luk bir empedansa sahip hoparlörü çalıştırabilir. Bunun manası ise , tek bir 8 Ohm luk hoparlör ve kaliteli birşey olmasının şart olduğudur !!!
    Saygılar.
  • SLM.ARKADAŞIM ÖNCELİKLE ŞUNU SÖYLEYİM.DEVREYİ ŞU AN KULLANIYORUM.ÇOK KALİTELİ VE GÜÇLÜ BİR DEVRE.
    FAKAT DİKKAT ETMEN GEREKEN EN ÖNEMLİ HUSUS DEVRE DE KISA DEVRE KORUMASI YOKTUR (BİLDİĞİM KADARIYLA) EN UFAK Bİ KISA DEVRE DURUMUNDA STK YI YAKABİLİRSİN.STK NIN FİYATI 10_15 YTL CİVARINDA.DİKKATLİ OLMAN GEREKİR.
    YARDIMCI OLABİLDİĞSEM NE MUTLU BANA
    SAYGILAR...
  • bir de 8 Ohm olduğunu unutmayalım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.