Şimdi Ara

2010 102 HP Trendline kapak jantli...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oyle arasında vw ızmıt bayıye gıttım ARK OTO ve su 102 beygırlık arac ıcın bır bakalım dedık bu kadar ovulup ovulup yerlere sıgmayan VE daha cok alan ların ovdugu yogurdum eksı demeyenlerın dedıklerı su aracı dıye neyse orada benımle ılgılenen bayan bır tane oldugunu ve aracı gormeye gıttımde aracta CELIK JANT DEGIL KAPAK VARDI 2010 model trend once cok fazla sasırdım nasıl olur bu 2010 model de jant kapagı seklınde o da 102 beygırlık arac fazla turkıyeye gelmedıgı ve ınsanlar sıralı ıstem ıstedıklerı ve tsı zam gordugu ve yenıden zam gorucegını onlarda talebı karsılamak ıcın baska ulkelere gıdecek araclardan da cektıklerını soyledı 2006 model dekı gıbı jant kapagı vardı ve ıgrenctı kapaklı passat kullanmak komık olsa gerek:D

• quote:

Orijinalden alıntı: Cayci41

oyle arasında vw ızmıt bayıye gıttım ARK OTO ve su 102 beygırlık arac ıcın bır bakalım dedık bu kadar ovulup ovulup yerlere sıgmayan VE daha cok alan ların ovdugu yogurdum eksı demeyenlerın dedıklerı su aracı dıye neyse orada benımle ılgılenen bayan bır tane oldugunu ve aracı gormeye gıttımde aracta CELIK JANT DEGIL KAPAK VARDI 2010 model trend once cok fazla sasırdım nasıl olur bu 2010 model de jant kapagı seklınde o da 102 beygırlık arac fazla turkıyeye gelmedıgı ve ınsanlar sıralı ıstem ıstedıklerı ve tsı zam gordugu ve yenıden zam gorucegını onlarda talebı karsılamak ıcın baska ulkelere gıdecek araclardan da cektıklerını soyledı 2006 model dekı gıbı jant kapagı vardı ve ıgrenctı kapaklı passat kullanmak komık olsa gerek:D

Çaycı kardeşim gerçekten sen bu 1,6 Passat ile bozdun kafayı, ben de sana cevap yazmayı görev bildim kardeşim

1- Herkesin malı kendine güzel, ben güzele güzel demem güzel benim olmadıça
    2- Burdaki 1,6 Passatcılar piskopat değil, bu arabanın mükemmel olduğunu iddaa etmiyorlar, iddaa edilen FİYAT/KALİTE paritesinin çok iyi olması
    3- Ben dahil herkes 2,0 TDI ve 1,4 TSI çok daha iyi olduğunu daha önce mesajlarda belirtti, ortak söylenen bişey vardı, bütçem bu kadardı bunu aldım, ama beni mutlu etmeye fazlasıyla yetti, memnunum dediler..
    4- Bildiğim kadarıyla Highline>Exclusive>Comfortline>Trendline... yani trendline BAZ model... yani 1,6 102hp TRENDLİNE en ucuz en dandik PASSAT ama bize fazlasıyla yetiyor...
    5- Bilip bilmeden cumburlop herşeye o kadar atladığın o kadar belli ki... şöyle izah edeyim.. bir kez bir arabaya biniyorsun, daha sonra onunla ilgili herşeye yorum yapıp kesin hüküm vermeyi kendinde hak biliyorsun...
    6- Örnek mi istiyorsun.. Gitmişsin İzmit'e jant kapağı görmüşsün, yazmışsın da yazmışsın... Bilmiyorsun kardeşim işte, evet o araba öyle olabilir, ama bütün 2010 1,6'lar öylemi?.. Hayır, ben aracımı tam 1 ay önce aldım, Jantlarım aynen Comfortline jantı. Aracımın dıştan Comfortline'dan farkı Sis Farı, park sensörleri ve yağmur sensörü.. İçten de bir kaç tane fark var. Benim gibi yeni araç alıp aracı aynen böyle olan birsürü arkadaş var burada..
    Bundan sonrakiler plastik kapak mı gelir nasıl gelir bilemem, AMA SENİN SAHİP OLMADIĞIN HERŞEYE ÇAMUR ATMAYA DEVAM EDECEĞİN AŞİKAR.....

Umarım kafana göre bir PASSAT bulamazsın ve başka bir marka araç alırsın. Çünkü bu foruma yakışmıyorsun, kaliteyi düşürüyorsun, üstelik bizim de senin seviyene inme gafletine düşmemize neden oluyorsun...

• Hocam passat passattır, ölüsü bile iş yapar, bir ara ben de çok düşündüm ama kısmet olmadı.Bide tüp takılır, dadından yinmez olur Tüm arkadaşlar güle güle kullansınlar 1,6 102 passatlarını..
  • Kampanya var bu model 41 bin tl
  • Fiyat / performans oranı süper bir araç bence.

41 bine D segmenti bir araç alıyorsunuz daha ne olsun?
  • burada yenı gelen aracların kapaklı OLDUGUNU BAHSEDIYORUM arkamdan bayanlar gıbı dır dır konusup konuyu saptırma legolas fazla soze gerek yok muhattabım degılsın pazartesı bende passat fsı sahıbı oluyorum sana soracak halımde yok hos konuyu kapat bayan gıbı agız dalası yapmayı cok sevıyorsan da ben sevmıyorum sana daha fazla cevap verılmeyecektır...
  • ilk passat ı da 99 da 1.9 tdı trendline almıstım 0 km Rengıde melatık artık gumusu dıye gecıyordu 90bın km yaptım!!! show yapmana da gerek yok ozaman 14bin lira idi ve comfort degil trend paketi de vardı. ilk kasada.. standartları da soylım mı yol bilg. 4 hava yastigi. hidrolik vs vs vs ve ozaman da kınde standart olarak kendılıgınden kararan ıc dıkız aynası ve yagmur sensoru standarttı... suandakınde degıl ken...yanı tere cıye tere satma show da yapmanın alemıyok konusmayalım daha ıyı olur... sende dahıl herkese ıyı aksamlar bana bılmıslık yapma sadece dıkkat etsın ınsanlar cunkı sıparıs verdıgınde KAPAKLI PASSAT KIMSE almak ıstemez..99 dakınde kapak vardı bu arada:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Legolas

quote:

oyle arasında vw ızmıt bayıye gıttım ARK OTO ve su 102 beygırlık arac ıcın bır bakalım dedık bu kadar ovulup ovulup yerlere sıgmayan VE daha cok alan ların ovdugu yogurdum eksı demeyenlerın dedıklerı su aracı dıye neyse orada benımle ılgılenen bayan bır tane oldugunu ve aracı gormeye gıttımde aracta CELIK JANT DEGIL KAPAK VARDI 2010 model trend once cok fazla sasırdım nasıl olur bu 2010 model de jant kapagı seklınde o da 102 beygırlık arac fazla turkıyeye gelmedıgı ve ınsanlar sıralı ıstem ıstedıklerı ve tsı zam gordugu ve yenıden zam gorucegını onlarda talebı karsılamak ıcın baska ulkelere gıdecek araclardan da cektıklerını soyledı 2006 model dekı gıbı jant kapagı vardı ve ıgrenctı kapaklı passat kullanmak komık olsa gerek:D

Çaycı kardeşim gerçekten sen bu 1,6 Passat ile bozdun kafayı, ben de sana cevap yazmayı görev bildim kardeşim

1- Herkesin malı kendine güzel, ben güzele güzel demem güzel benim olmadıça
    2- Burdaki 1,6 Passatcılar piskopat değil, bu arabanın mükemmel olduğunu iddaa etmiyorlar, iddaa edilen FİYAT/KALİTE paritesinin çok iyi olması
    3- Ben dahil herkes 2,0 TDI ve 1,4 TSI çok daha iyi olduğunu daha önce mesajlarda belirtti, ortak söylenen bişey vardı, bütçem bu kadardı bunu aldım, ama beni mutlu etmeye fazlasıyla yetti, memnunum dediler..
    4- Bildiğim kadarıyla Highline>Exclusive>Comfortline>Trendline... yani trendline BAZ model... yani 1,6 102hp TRENDLİNE en ucuz en dandik PASSAT ama bize fazlasıyla yetiyor...
    5- Bilip bilmeden cumburlop herşeye o kadar atladığın o kadar belli ki... şöyle izah edeyim.. bir kez bir arabaya biniyorsun, daha sonra onunla ilgili herşeye yorum yapıp kesin hüküm vermeyi kendinde hak biliyorsun...
    6- Örnek mi istiyorsun.. Gitmişsin İzmit'e jant kapağı görmüşsün, yazmışsın da yazmışsın... Bilmiyorsun kardeşim işte, evet o araba öyle olabilir, ama bütün 2010 1,6'lar öylemi?.. Hayır, ben aracımı tam 1 ay önce aldım, Jantlarım aynen Comfortline jantı. Aracımın dıştan Comfortline'dan farkı Sis Farı, park sensörleri ve yağmur sensörü.. İçten de bir kaç tane fark var. Benim gibi yeni araç alıp aracı aynen böyle olan birsürü arkadaş var burada..
    Bundan sonrakiler plastik kapak mı gelir nasıl gelir bilemem, AMA SENİN SAHİP OLMADIĞIN HERŞEYE ÇAMUR ATMAYA DEVAM EDECEĞİN AŞİKAR.....

Umarım kafana göre bir PASSAT bulamazsın ve başka bir marka araç alırsın. Çünkü bu foruma yakışmıyorsun, kaliteyi düşürüyorsun, üstelik bizim de senin seviyene inme gafletine düşmemize neden oluyorsun...

Eline sağlık güzel cevap vermişsin.Tamam insan beğenmeyebilir ama üslûp çok önemli.Adamlar Passat lüksünü 40 bine çekmişler.1.6 motorunada katlanacaksın, dandik jantınada (gerçi artık jelik jant var ama neyse...).

Sonuçta 0 km Passat mı Passat!!!2.0 tdı olsa tabiki iyi olur ama para yetmiyorsa ne yapsın insanlar?

• quote:

burada yenı gelen aracların kapaklı OLDUGUNU BAHSEDIYORUM arkamdan bayanlar gıbı dır dır konusup konuyu saptırma legolas fazla soze gerek yok muhattabım degılsın pazartesı bende passat fsı sahıbı oluyorum sana soracak halımde yok hos konuyu kapat bayan gıbı agız dalası yapmayı cok sevıyorsan da ben sevmıyorum sana daha fazla cevap verılmeyecektır...

Abuk sabuk konuşma, seviyeyi düşürme, beni de kendine benzetme.
    sen duymak istediğin cevapları duymuş ol, ben söylememiş olayım. Aladın sen nasıl olsa tamammı canım?
  • Ben çok kapaklı PASSAT gördüm, hem de 1.6 litre motorlu da değil, 2.0 TDI 140 HP olan TRENDLINE PASSAT, adam almış, biniyor. Eminim jantın kapaklı olması onu lastiği arasına giren ufak taş kadar ilgilendirmiyordur. TRENDLINE'ların donanımı COMFORTLINE'a yaklaştırmaları son zamanlarda oldu.

Ayrıca da ALMANYA'daki gerçek TRENDLINE'i görseniz, PASSAT olduğuna inanmazsınız. Krom yok, hafif alaşım jant da yok, sinyal lambaları kenarı siyah, döşeme çok farklı.

Buradaki TRENDLINE'lar çok donanımlı. Ayrıca hafif alaşım jant da satın alınabiliyor. Kaldı ki 1.6 MPI 102 HP TRENDLINE Passat bulmuşsam 14 Kasım 2009'da 4 tane hafif alaşım jant hediyem olsun ona, hiç düşünmem ve ikisini de alırım (hem aracı, hem hafif alaşım jantları).

Mesaj paylaşımlarında almayı düşündüğünüz araç hakkında sübjektif olduğunuz kadar bu aracı satın almış bulunan kişilerin araçları hakkında da objektif olmakta fayda var diye mütalaa ediyorum. Forumun faydalı paylaşımlarının bu dengede saklı olduğuna inanıyorum.

Taner Göde

• Taner Bey ve diğer arkadaşlar, kusura bakmayın yazdığım cevaplarda ortamın gerilmesine sebep olduysam üzgünüm. Aslında fazla gaza gelmemek gerekiyor, sonuçta herkesin kendi fikri. Sabit fikirler beni oldumolası geriyor, ama yine de dikkat etmek gerekiyor.
    İyi akşamlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.