Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sye88

Merhabalar.. Aracına CID ekran(renkli) taktıran var mı aranızda? Bazı forumlarda gördüğüm uygulamalarda geri görüş kamerasını da cıd ekrana bağlayanlar var. CID ekranın bu yönde bir desteği var mıdır yoksa işin içinde benim vakıf olmadığım bir püf nokta mı var??

Ek: Konuyla ilgili vidyo..

http://www.youtube.com/watch?v=3IZmIntEPY0&feature=player_embedded

CID ekranı sizde taktırabilirsiniz. 600 Tl civarı fiyatı var.
    İlave olarak DVD player bağlayabilirsiniz. Geri görüş kamerası bağlayabilirsiniz. Dokunmatik ekran yapabilirsiniz. Navigasyon bağlayabilirsiniz. türkiyede bu işlerin öncüleri Şükrü 52 & Recep76 ve Murat'tır.

Bu işlemlerin maliyeti yaklaşık 2000TL yi bulur.

http://recep76.blogspot.com/ veya http://sukru52.blogspot.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: oaydogan01

Opel Astra clasic III HB dizel fiyatı alanınız oldu mu, pazarlık yaparken referans oluşturcağım...

20 nisan 2011 de
    1,3 HB 39,250TL.ye alınmıştır.
  • İlhan Bey yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla verdiğiniz linklerde karşıma çıkan uygulamaların hemen hemen hepsi oldukça zahmetli işler ancak yine de her biri arabaya ısınmak için biçilmiş kaftan. Henüz bir Astra sahibi değilim rüzgar düz eserse bu sene sonunda ters eserse inşallah seneye Classic 3 alma fikrim var. Öyle gözüküyor ki başka bir araca yönelmezsem Şükrü Bey ve Recep Bey'i sık sık rahatasız edeceğim.
  • Merhaba,benim de 2011 klasik 3 hb benzinli astram var,yaklaşık 5000km oldu alali ve suan ort tüketim 9lt görünüyor. Aracı hep istanbul trafiğinde kullanıyorum.

Acaba astrasina bardak tutacağı alan oldu mu olduysa nerden aldı ve memnun mu yazabilir mı? Resim de koyabilirse cok sevinirim çünkü bardak tutacağı bulamadım aracıma..

Bu arada ben Ekim sonunda sanırım 33,5 a almıştım astrami.
  • quote:

İlhan Bey yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla verdiğiniz linklerde karşıma çıkan uygulamaların hemen hemen hepsi oldukça zahmetli işler ancak yine de her biri arabaya ısınmak için biçilmiş kaftan. Henüz bir Astra sahibi değilim rüzgar düz eserse bu sene sonunda ters eserse inşallah seneye Classic 3 alma fikrim var. Öyle gözüküyor ki başka bir araca yönelmezsem Şükrü Bey ve Recep Bey'i sık sık rahatasız edeceğim.

Rica ederim. astra H'ın en güzel özelliği, satın aldığınız donanımda olmasa bile sonradan ekleyebiliyorsunuz. Dediğiniz gibi zahmetli işler. Parçaları temin etmek, montajını yapmak-yaptırmak, para + zaman. Tamamen zevkinize kalmış. Siz aracınızı alın gerisi kolay.. :)

quote:

Orijinalden alıntı: realburaq

Merhaba,benim de 2011 klasik 3 hb benzinli astram var,yaklaşık 5000km oldu alali ve suan ort tüketim 9lt görünüyor. Aracı hep istanbul trafiğinde kullanıyorum.

Acaba astrasina bardak tutacağı alan oldu mu olduysa nerden aldı ve memnun mu yazabilir mı? Resim de koyabilirse cok sevinirim çünkü bardak tutacağı bulamadım aracıma..

Bu arada ben Ekim sonunda sanırım 33,5 a almıştım astrami.

İstanbul trafiği için normal sayılabilecek değerler. Sıkışık trafikte ve sürekli kısa mesafe kullanımında ortalama çok yükseliyor.

Ben bardak tutacağına ihtiyaç duymadım. hepsiburada.com ve gittigidiyor.com a bakın belki vardır.

• Cid için bir uyarı aracınızdaki standart teyip ile birlikte yol bilgisayarınız ingilizceye döner, bilgilerinize...

quote:

Orijinalden alıntı: omergenc23

quote:

Merhabalar.. Aracına CID ekran(renkli) taktıran var mı aranızda? Bazı forumlarda gördüğüm uygulamalarda geri görüş kamerasını da cıd ekrana bağlayanlar var. CID ekranın bu yönde bir desteği var mıdır yoksa işin içinde benim vakıf olmadığım bir püf nokta mı var??

Ek: Konuyla ilgili vidyo..

http://www.youtube.com/watch?v=3IZmIntEPY0&feature=player_embedded

onu bilmem ama süper bişeymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjovi0433

Cid için bir uyarı aracınızdaki standart teyip ile birlikte yol bilgisayarınız ingilizceye döner, bilgilerinize...

[

Eminmisiniz ?
  •  2010 astra classic 3
  • arkadaslar aracı aralık ayında aldım o zamanda farketmiştim ama kış olduğu için pek üzerinde duramadım kliması hiç bir işe yaramıyor resmen motor sıcaklığını veriyor aynı zamanlarda bir arkadasım daha aynı arabadan almıştı ondada aynı sorunu gorduk daha sonra onden kaza yaptı aracı klima radyator falan degisti ama yine pek düzelmiş değil onda da farkettiğim kadarıyla acaba opelin kullandığı klima gazından mıdır bu sorun gaz değişimi sorunumu cozebilirmi bu sorunla karsılasan varmı aranızda ?
  • Gayet eminim :) sadece CDC 40 opera ile Türkçe oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

Cid için bir uyarı aracınızdaki standart teyip ile birlikte yol bilgisayarınız ingilizceye döner, bilgilerinize...

[

Eminmisiniz ?
  • Aracınızda klima ayarlarından AC'yi açık tutuyorsunuz değil mi? Fanın yanında Eco yazmıyor
    Ac'yi açmak için klimanın ortadaki yuvarlak tuşuna basarak Ac yazan yerin üstüne gelrek Ok'lemeniz gerekmekte.
    Syg

quote:

Orijinalden alıntı: mrtztkn

arkadaslar aracı aralık ayında aldım o zamanda farketmiştim ama kış olduğu için pek üzerinde duramadım kliması hiç bir işe yaramıyor resmen motor sıcaklığını veriyor aynı zamanlarda bir arkadasım daha aynı arabadan almıştı ondada aynı sorunu gorduk daha sonra onden kaza yaptı aracı klima radyator falan degisti ama yine pek düzelmiş değil onda da farkettiğim kadarıyla acaba opelin kullandığı klima gazından mıdır bu sorun gaz değişimi sorunumu cozebilirmi bu sorunla karsılasan varmı aranızda ?
  • quote:

Aracınızda klima ayarlarından AC'yi açık tutuyorsunuz değil mi? Fanın yanında Eco yazmıyor
    Ac'yi açmak için klimanın ortadaki yuvarlak tuşuna basarak Ac yazan yerin üstüne gelrek Ok'lemeniz gerekmekte.
    Syg

quote:

Orijinalden alıntı: mrtztkn

arkadaslar aracı aralık ayında aldım o zamanda farketmiştim ama kış olduğu için pek üzerinde duramadım kliması hiç bir işe yaramıyor resmen motor sıcaklığını veriyor aynı zamanlarda bir arkadasım daha aynı arabadan almıştı ondada aynı sorunu gorduk daha sonra onden kaza yaptı aracı klima radyator falan degisti ama yine pek düzelmiş değil onda da farkettiğim kadarıyla acaba opelin kullandığı klima gazından mıdır bu sorun gaz değişimi sorunumu cozebilirmi bu sorunla karsılasan varmı aranızda ?

evet Eğer Bilgi ekranında ECO yazsısı varsa içerisini kaloriferle soğutmaya çalışıyorsunuz demektir. Yoksa kliması oldukça yeterli.

• Opel Astra Classic 3 - 1.3 Cdti alındı, nakit ödeme ile 39.500 TL ...

Chip yaptırmayı düşünüyorum, tecrübesi olan var mı bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Opel Astra Classic 3 - 1.3 Cdti alındı, nakit ödeme ile 39.500 TL ...

Chip yaptırmayı düşünüyorum, tecrübesi olan var mı bu konuda?

Zamanında bu konu çok tartışıldı . Chip yaptıran arkadaşlar pek bişey yazmadılar. Arama kısmından aratarak bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba, bende bugün 1.3 CDTİ Şimşek Grisi aracıma kavuşarak aranıza katıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanex3000

arkadaşlar merhaba, bende bugün 1.3 CDTİ Şimşek Grisi aracıma kavuşarak aranıza katıldım

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inşallah. :)
  • Arkadaşlar, ben bu aracı 3 gündür kullanıyorum ama hararet göstergesinin olmaması dikkatimi çekti? Nereden bakacağız acaba aracın hararetine veya motorun ısınıp ısınmadığına ?

Bir de yakıt tüketimi konusunda sorum olacak, araç 7 litrenin altına düşmüyor, ortalama yakıt tüketimim 7 litre şuan, ancak acayip şekilde sakin ve düşük devirde kullanıyorum. 350 km oldu , tamam araç yeni olduğu için %5-%10 fazla yakıyor olabilir diyeceğim ama onu da düşük devirli kullanarak absorbe ediyor olmam gerekirdi diye düşünüyorum, sizin yakıt tüketiminiz ne alemde? Yani aracı sıkıştırmaya kalksam rahat 8 litreyi görecek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asoz -- 28 Mayıs 2011; 15:08:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Arkadaşlar, ben bu aracı 3 gündür kullanıyorum ama hararet göstergesinin olmaması dikkatimi çekti? Nereden bakacağız acaba aracın hararetine veya motorun ısınıp ısınmadığına ?

Bir de yakıt tüketimi konusunda sorum olacak, araç 7 litrenin altına düşmüyor, ortalama yakıt tüketimim 7 litre şuan, ancak acayip şekilde sakin ve düşük devirde kullanıyorum. 350 km oldu , tamam araç yeni olduğu için %5-%10 fazla yakıyor olabilir diyeceğim ama onu da düşük devirli kullanarak absorbe ediyor olmam gerekirdi diye düşünüyorum, sizin yakıt tüketiminiz ne alemde? Yani aracı sıkıştırmaya kalksam rahat 8 litreyi görecek sanırım.

Motor suyu sıcaklığı tehlikeli değerlere gelince zaten uyarı veriyor. İllaki görmek istiyorum dersenizwww.opelimveben.com

2008 model 45,000 km.deki aracım ş.içi 5,5 ş.dışı 4 - 4,5 arası yakıyor. İlerleyen km.lerde değerleriniz biraz daha düşer. Devirsiz kullanmak aracınızda kurum oluşumunu arttırır ve mazot pompanızı gereksiz yere zorlar. Turbonun verimli olduğu aralık 1750 ile 2500 dv/dk aralığındadır.

linkteki başlığı inceleyin. Gerçekten çok yardımcı olacak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22026445

Aracınızı iyi günlerde kullanın. :)

• Sn. ilhaneren,

Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • bende eylül ekim gibi astra classic 3 almayı düşünüyorum malum fiatlar şu ara çok yüksek acaba o zamana fiatlarda bir düşüş yaşanırmı tabi bu fiatlara bile almak için 1 ay beklenildiği düşünülürse zor gibi duruyor ama bakalım hayırlısı
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.