Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arac ray basıncı arızası veriyormuş. Böyle bir arıza ile karşılaşan var mı? Arıza kodu ECN119103
  • quote:

Orijinalden alıntı: serberk
    Arac ray basıncı arızası veriyormuş. Böyle bir arıza ile karşılaşan var mı? Arıza kodu ECN119103

Bununla ilgili bi baslik var zaten;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45863822
  • quote:

Arac ray basıncı arızası veriyormuş. Böyle bir arıza ile karşılaşan var mı? Arıza kodu ECN119103

Bununla ilgili bi baslik var zaten;
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=45863822
  • quote:

Bende metalik gri 1,3 dizel düz vitesli aracı 38500 aldım. 1 temmuada teslim edilecek

hayirli olsun, kazasiz belasiz gule gule kullanin. nerden aldiniz acaba?
  • merhabalar,

eylül 2011 de satın alınmış astra sedan dizel konfor paketli 19.000 km de...15.000 bakımı yapılmıs...fiyatı 33.500...ciddi olarak almayı dusunuyorum...ne dersiniz...sanırım sıfırını 39.750 ye bırakıyorlar su an...aralıkta biraz daha duser fiyat ama yine de 5-6 bin tl cebimde kalacak...aracı ben biliyorum cok temiz ciziği bile yok...
    foruma biraz göz attım...genelde memnun insanlar...diğer alternatifim megane hb di ama onun da yerli olması ve fiyatının 42-43 binlere dayanmasından dolayı içim pek sinmiyor...
    yorumlarınız için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORO

merhabalar,

eylül 2011 de satın alınmış astra sedan dizel konfor paketli 19.000 km de...15.000 bakımı yapılmıs...fiyatı 33.500...ciddi olarak almayı dusunuyorum...ne dersiniz...sanırım sıfırını 39.750 ye bırakıyorlar su an...aralıkta biraz daha duser fiyat ama yine de 5-6 bin tl cebimde kalacak...aracı ben biliyorum cok temiz ciziği bile yok...
    foruma biraz göz attım...genelde memnun insanlar...diğer alternatifim megane hb di ama onun da yerli olması ve fiyatının 42-43 binlere dayanmasından dolayı içim pek sinmiyor...

Eylül 2010 demek istemiştiniz sanırım. Bende sedan kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum, özellikle geniş bagaj hacminden. Araçta sıkıntı yoksa kaçırmayın.
  • evet eylül 2010 da alındı...ama 2011 mi 2010 mu emin degilim...aracta bir sıkıntı yok..komsumun aracı alındıgı gunden beri biliyorum...fiyat konusuna biraz takılmıstım...aracın sıfırı yılbasında 35-36 ya verilirmi diye ama kurlar böyle giderse o fiyatlara zor inerler gibi...
    aracın klimasının yetersizliği ile ilgili bir şeyler yazmıslar o da biraz rahatsız etti ama sanırım alacağım...
    tşk.ler cevap için...

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

merhabalar,

Eylül 2010 demek istemiştiniz sanırım. Bende sedan kullanıcısıyım. Aracımdan çok memnunum, özellikle geniş bagaj hacminden. Araçta sıkıntı yoksa kaçırmayın.

• quote:

evet eylül 2010 da alındı...ama 2011 mi 2010 mu emin degilim...aracta bir sıkıntı yok..komsumun aracı alındıgı gunden beri biliyorum...fiyat konusuna biraz takılmıstım...aracın sıfırı yılbasında 35-36 ya verilirmi diye ama kurlar böyle giderse o fiyatlara zor inerler gibi...
    aracın klimasının yetersizliği ile ilgili bir şeyler yazmıslar o da biraz rahatsız etti ama sanırım alacağım...
    tşk.ler cevap için...

Opelin fiyat politikası belli olmuyor. Bi bakarsıznız yükselmiş, 2 ay sonra düşmüş...

Klima konusunda şikayeti ilk kez sizden duyuyorum...
  • Bazı arkadaşlar klima ile havalandırmayı karıştırıyor :)))
  • Astra sedan dizelini 41500 aşağı vermiyorlar. Bilginize... Bana kalırsa kaçırmayın alın..
  • valla aldım geçtim....33,5...umarım memnun kalırız...ilk defa opel kullanıcısı olduk....önceki aracımız renaulttu...renodan sonra opel bizi hayal kırıklıgına ugratmaz diye dusunuyorum...
    essentia+kp li sanırım...dün biraz inceledim....kliması otomatik degil dimi?

quote:

Astra sedan dizelini 41500 aşağı vermiyorlar. Bilginize... Bana kalırsa kaçırmayın alın..
  • Hayırlı olsun,

Yakıt ekonomisi ve konforu sizi memnun edecektir. İyi günlerde kullanın.

Aşağıdaki konuyu inceleminizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22026445

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 22 Haziran 2011; 10:28:06 >
  • çok teşekkürler. verdiğiniz linki mutalaka inceleyeceğim...

quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Hayırlı olsun,

Yakıt ekonomisi ve konforu sizi memnun edecektir. İyi günlerde kullanın.

Aşağıdaki konuyu inceleminizi tavsiye ederim.

http://forum.donanimhaber.com/m_22026445/mpage_1/f_/key_//tm.htm#22026445

• arkadaşlar merhaba arkadaşım için astra classiccomfot 1.6 115 hp ( sanırım tek seçenekmiş artık) 34,000 lira fiyat aldık...

Fiyat konsunda ne diyorsunuz yada araçtan genel olarak memnunmusunuz?
    Ben olsam bende düşünürdüm çünkü b sınıf araçlar artık bu fiyatlarda geziyo... F/P açısından çok uygun geldi ama aralık ayında fiytaın düşebileceğinden emin değilm...
  • Ben dizeli düz viteslisini 39 700 den 38500 aldım. Sizde de en fazla inecekleri 33 500 daha fazla fiyatta indirim yapmıyorlar.
  • HB aldınız sanırım...gule gule kullanın...

quote:

Ben dizeli düz viteslisini 39 700 den 38500 aldım. Sizde de en fazla inecekleri 33 500 daha fazla fiyatta indirim yapmıyorlar.
  • Evet hb aldım. Temmuzun başında teslim edecekler. Sizce fiyat nasıl? Uygun mu?
  • valla izmir kavuklardan ben de aynı fiyatı almıstım (38.500) ...bir kurus indiremeyiz demişlerdi...sedanan ise 41.500 demişlerdi...
    bence fiyat/performans olarak uygun fiyatlar....gerci ben 2.el sedan aldım...19.000 km.de...aracı yarın teslim alacağım...
    insallah memnun kalırız opelden...

quote:

Evet hb aldım. Temmuzun başında teslim edecekler. Sizce fiyat nasıl? Uygun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KORO -- 27 Haziran 2011; 21:58:25 >
  • merhaba astra classic 3 almayı düşünüyoruz ancak sunroof konusunda kafam karışık... Bazıları var diyor bazıları özel siparişle yapılır 2 ay beklersin diyor sizin bu konuda bir bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

merhaba astra classic 3 almayı düşünüyoruz ancak sunroof konusunda kafam karışık... Bazıları var diyor bazıları özel siparişle yapılır 2 ay beklersin diyor sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

sunroof yok, siparişlede yapmazlar dostum
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.