Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

merhaba astra classic 3 almayı düşünüyoruz ancak sunroof konusunda kafam karışık... Bazıları var diyor bazıları özel siparişle yapılır 2 ay beklersin diyor sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

sunroof yok, siparişlede yapmazlar dostum

Anladım teşekkürler
  • 2011 ASTRA CLASSIC III ESENTIA + konfor paketli teknik gri aracımı alalı birkaç gün oldu.Aracım yaklaşık şu an 400 kilometrede.Cruise Control özelliğini şehir içinde E-5 trafiğinde sık sık devreye alıp kulllanmak bir problem yaratırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadir76

2011 ASTRA CLASSIC III ESENTIA + konfor paketli teknik gri aracımı alalı birkaç gün oldu.Aracım yaklaşık şu an 400 kilometrede.Cruise Control özelliğini şehir içinde E-5 trafiğinde sık sık devreye alıp kulllanmak bir problem yaratırmı?

Niye problem olsun ki? Ben ş.içinde sıkışık olmayan trafikte bile kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniaq_qs

merhaba astra classic 3 almayı düşünüyoruz ancak sunroof konusunda kafam karışık... Bazıları var diyor bazıları özel siparişle yapılır 2 ay beklersin diyor sizin bu konuda bir bilginiz var mı?

Astra H ilk çıktığı 2004 yılındaki opsiyonlar olsa J kasa satışları azalır. Birçok firmanın satış taktiği...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

2011 ASTRA CLASSIC III ESENTIA + konfor paketli teknik gri aracımı alalı birkaç gün oldu.Aracım yaklaşık şu an 400 kilometrede.Cruise Control özelliğini şehir içinde E-5 trafiğinde sık sık devreye alıp kulllanmak bir problem yaratırmı?

Bende onu kastettim zaten.
  • quote:

quote:

Bende onu kastettim zaten.Bakıyorum trafik ortalama 60 km/h civarında seyrediyo.Bende 4. vites 60 km'de sabitliyorum ve trafiğin akış hızına göre el gazıyla 70-75 km yapıyorum daha sonra baktım trafik yavaşlıyo tekrar duruma göre hızı cc tuşlarıyla düşürüyorum.

• 2011 astra clasıc kullanıcısıyım. Aracım 8.000km ve hiç bir problemim yok. Klima soğutmamasının aksıne buz gibi içerisi. Şöyle bir durum var, araç güneş altında yatmış yanmış, aç klımayı hemen soğusun, yok böyle bir araba.

Bir hafta önce İstanbul-Antalya'ya gittim 800 küsür km, gece 24 te yola çıktım 8,5 saatte Antalya'ya gittim, 130-140 km hız ile 5.0 yakıt tüketimi. Bundan önceki aracım corsa d idi 75 beygirdi, aynı motor 90 beygir ve 6 vites oluşu yakıtı çok düşürüyor. Astra benden 10 üzerinden 10 aldı. Yolda beni hiç yormadıkendisi c.c. ile gitti geldi, bana sadece direksiyonu tutmak kaldı. Beldestek te çok süper belim ağrırdı öncelerden bu olay ile ortadan kalktı.

Astra clasıc düşünenler kesinlikle tavsiye edilecek araba. Tam bir aile arabası, şu an bagajımda bir bebek arabası ve 3 yaşındakı kızımın dört tekerlek bisikleti duruyor ve halen yer var.

• quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet

2011 astra clasıc kullanıcısıyım. Aracım 8.000km ve hiç bir problemim yok. Klima soğutmamasının aksıne buz gibi içerisi. Şöyle bir durum var, araç güneş altında yatmış yanmış, aç klımayı hemen soğusun, yok böyle bir araba.

Bir hafta önce İstanbul-Antalya'ya gittim 800 küsür km, gece 24 te yola çıktım 8,5 saatte Antalya'ya gittim, 130-140 km hız ile 5.0 yakıt tüketimi. Bundan önceki aracım corsa d idi 75 beygirdi, aynı motor 90 beygir ve 6 vites oluşu yakıtı çok düşürüyor. Astra benden 10 üzerinden 10 aldı. Yolda beni hiç yormadıkendisi c.c. ile gitti geldi, bana sadece direksiyonu tutmak kaldı. Beldestek te çok süper belim ağrırdı öncelerden bu olay ile ortadan kalktı.

Astra clasıc düşünenler kesinlikle tavsiye edilecek araba. Tam bir aile arabası, şu an bagajımda bir bebek arabası ve 3 yaşındakı kızımın dört tekerlek bisikleti duruyor ve halen yer var.

Yazdıklarına aynen katılıyorum.Benim aracım 1.3 CDTI 450 km'de şu an.Gerçekten çok iyi ve keyifli bir araba.Cruise control özelliği de çok iyi.Özellikle tuş ile hızı artırıp düşürebilme yeteneği şoföre büyük kolaylık sağlıyor,CC aktifken hız artırma düğmesini basılı tuttuğunda araba çok çabuk tepki veriyor ve anında hızlanıyor.Klima soğutması da çok başarılı.Öğlen saatlerinde araba 2-3 saat güneşin altında kaldıktan sonra bindiğimde 20 derece auto seçeneğine aldım.Birkaç dakika içinde içerisi buz gibi oldu.Torpidosu soğutma özellikli olsaydı daha iyi olabilirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir76 -- 12 Temmuz 2011; 18:28:09 >

• Arbasından memnun olanlar derneğine beni de ekleyin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Arbasından memnun olanlar derneğine beni de ekleyin..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: silivrilimehmet

2011 astra clasıc kullanıcısıyım. Aracım 8.000km ve hiç bir problemim yok. Klima soğutmamasının aksıne buz gibi içerisi. Şöyle bir durum var, araç güneş altında yatmış yanmış, aç klımayı hemen soğusun, yok böyle bir araba.

Yazdıklarına aynen katılıyorum.Benim aracım 1.3 CDTI 450 km'de şu an.Gerçekten çok iyi ve keyifli bir araba.Cruise control özelliği de çok iyi.Özellikle tuş ile hızı artırıp düşürebilme yeteneği şoföre büyük kolaylık sağlıyor,CC aktifken hız artırma düğmesini basılı tuttuğunda araba çok çabuk tepki veriyor ve anında hızlanıyor.Klima soğutması da çok başarılı.Öğlen saatlerinde araba 2-3 saat güneşin altında kaldıktan sonra bindiğimde 20 derece auto seçeneğine aldım.Birkaç dakika içinde içerisi buz gibi oldu.Torpidosu soğutma özellikli olsaydı daha iyi olabilirdi.

Torpido soğutmayı biraz internette araştır istersen; sadece bir boru eklentisi ile yapılabilme ihtimali var;hatta yapanlarda var. Benim araçta o borunun takılacağı yerde hazır hatta.

• Torpido soğutma için;

quote:

http://www.opelx.com/el-yapimi-home-made/7201-opel-astra-h-sogutmali-torpido-yapimi.html

• quote:

Torpido soğutma için;

quote:

http://www.opelx.com/el-yapimi-home-made/7201-opel-astra-h-sogutmali-torpido-yapimi.html

İnceledim kolay görünüyor. Araca extradan bir özellik eklemek iyi olur. Uzun yolda soğuk içecek :)

Saygılar.

• arkadaşlar 2011 mayıs ayında opel astra HB clasic 3 cdti aldım
    Ancak; yetkili servis dahil olmak üzere önerdikleri veya önerebilecekleri bir yakıt yok
    Sadece aldığınız firmanın faturalarını saklayın cevabını alıyorum
    şu an kullandığım yakıt Shell V-Pover, aracım 4000 km oldu bunun 3000 km si uzun yol, yol bilgisayarını hiç sıfırlamadım
    ortalama yakıt tüketim 5.6 lt sizlerin önerebileceği bir yakıt varmı tşkler
  • pardon yakıt değil önerdikleri firma yok
  • quote:

Torpido soğutma için;

quote:

Linki inceledim çok basit bir uygulama gibi gözüküyor.Ama araca boyle bir eklenti yaptığım zaman araç garanti kapsamından çıkmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahadir76 -- 13 Temmuz 2011; 9:47:44 >

• quote:

quote:

Torpido soğutma için;

quote:

Linki inceledim çok basit bir uygulama gibi gözüküyor.Ama araca boyle bir eklenti yaptığım zaman araç garanti kapsamından çıkmaz mı?

hiç bir şey olmaz; ben bixenon yaptım da aracı götürdüm 15000 bakımına.Sonuçta orjinal parça kullanıyorsun, sıkıntı yok.
    Zaten senin taktığın parça herhangi bir motor yada elektronik aksamda değil gönlün ferah olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: bonjovi0433

quote:

quote:

Torpido soğutma için;

quote:

hiç bir şey olmaz; ben bixenon yaptım da aracı götürdüm 15000 bakımına.Sonuçta orjinal parça kullanıyorsun, sıkıntı yok.
    Zaten senin taktığın parça herhangi bir motor yada elektronik aksamda değil gönlün ferah olsun.

Ya herşey iyi hoş da, torpidoyu nasıl sökecez?

• Arkadaşlar km göstergesinde InSP yazıyor.. sanırım servis zamanı geldi demek bu değil mi?? önümüzdeki hafta aracımı servise götüriyim diyorum.. şu an 8100km de ve 1yıl oldu.. Bi kaç sorum var;

1- İlk servis işleminde neler yapılıyor acaba?
    2- Her servis aynı işlemi mi yapıyor yoksa servisten servise değişiyormu yaptıkları işlem?
    3- Aşşa yukarı kaç para tutuyor
    4- İzmir kavuklardan aldım aracı sizce oraya mı götüreyim yoksa izmirde önereceğiniz iyi bir servis var mı? yada kavukların bi yamuğunu gördünüz mü

Edit: aracım 1.3 cdti easytronik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 14 Temmuz 2011; 22:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Arkadaşlar km göstergesinde InSP yazıyor.. sanırım servis zamanı geldi demek bu değil mi?? önümüzdeki hafta aracımı servise götüriyim diyorum.. şu an 8100km de ve 1yıl oldu.. Bi kaç sorum var;

1- İlk servis işleminde neler yapılıyor acaba?
    2- Her servis aynı işlemi mi yapıyor yoksa servisten servise değişiyormu yaptıkları işlem?
    3- Aşşa yukarı kaç para tutuyor
    4- İzmir kavuklardan aldım aracı sizce oraya mı götüreyim yoksa izmirde önereceğiniz iyi bir servis var mı? yada kavukların bi yamuğunu gördünüz mü

Edit: aracım 1.3 cdti easytronik

15000 km bakım işçiliği 147.60
    balata spreyi 7.90
    atık yönetim bedeli 3.90
    sarf malzeme 9.90
    cam temizleme sıvısı 1.99
    yağ filtresi 17.01
    hava filtresi 24.17
    karter tapa contası 1.24
    h3 sis ampülü kablolu 11.73(isteğe bağlı)
    polen filtresi 28.07
    mazot filtresi 48.73
    motor yağı 5-30 4lt 100.00
    motor iç temizleme 400ml 25.59(isteğe bağlı)
    yakıt katkısı 50ml 6.60(isteğe bağlı)

işçilik toplamı 169.30
    parça toplamı 265.13
    kdv 78.20

toplam 512.63
    opelx.com dan alıntıdır

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.