Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asoz

Sn. ilhaneren,

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Rica ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: sntrkharun44

bende eylül ekim gibi astra classic 3 almayı düşünüyorum malum fiatlar şu ara çok yüksek acaba o zamana fiatlarda bir düşüş yaşanırmı tabi bu fiatlara bile almak için 1 ay beklenildiği düşünülürse zor gibi duruyor ama bakalım hayırlısı

opelin fiyatları bi düşer bi yükselir. Şansınıza

• euro düşmezse fiyatlarda düşmez. ben böyle düşünüyorum.
  • quote:

bende eylül ekim gibi astra classic 3 almayı düşünüyorum malum fiatlar şu ara çok yüksek acaba o zamana fiatlarda bir düşüş yaşanırmı tabi bu fiatlara bile almak için 1 ay beklenildiği düşünülürse zor gibi duruyor ama bakalım hayırlısı

Ben fiyatların daha fazla düşeceğini sanmıyorum, seçimden sonra yapılacak para politikası değişikliklerini sinyalleri şimdiden veriliyor. Yani bu nedemek?

- Euro yükselebilir, dolar yükselebilir, kredi faizleri yükseltilebilir, vs vs ....

Sonuç olarak şuan 39.500 'e verdikleri dizel Astra aracının fiyatının bundan aşağıya çekilmesi bana pek inandırıcı gelmiyor. Size acizane tavsiyem hemen alın ve binmeye başlayın..

• selam izmirde 38.450 ye bırakıyorlar clasic dizeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korfez111 -- 30 Mayıs 2011; 16:54:04 >
  • Kimisi düşer diyor ama bana açıkçası astra klasik ve sedan fiyatları gayet uygun geliyor. Daha fazla düşer mi şüpheliyim. Astra Sedan enjoy plus benzinli liste fiyatı 37800. O donanımda o fiyata pek araba yok. Fiyatlar uçmuş, VW ler karaborsa olmuş, 2. eline sıfırından fazla fiyat isteyen bile var.
  • geçen sene 1.3 cdti hb manueli karter koruma hediyeli 36000'ya almıştım. fiyatlar artmış, satmaya kalksam çok zarar etmeyeceğimi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

geçen sene 1.3 cdti hb manueli karter koruma hediyeli 36000'ya almıştım. fiyatlar artmış, satmaya kalksam çok zarar etmeyeceğimi düşünüyorum.

bende 38.000tl ye almıştım ama benimki easytronik.. bende şu an satsam kar bile edebilirim şu an 42.312tl
  • quote:

quote:

Ben fiyatların daha fazla düşeceğini sanmıyorum, seçimden sonra yapılacak para politikası değişikliklerini sinyalleri şimdiden veriliyor. Yani bu nedemek?

- Euro yükselebilir, dolar yükselebilir, kredi faizleri yükseltilebilir, vs vs ....

Sonuç olarak şuan 39.500 'e verdikleri dizel Astra aracının fiyatının bundan aşağıya çekilmesi bana pek inandırıcı gelmiyor. Size acizane tavsiyem hemen alın ve binmeye başlayın..

Kasım 2010'a göre euro yaklaşık 25-30 kuruş artışta.Kasım 2010'da araç fiyatı 35000 'lere alanlar kur avantajıyla almışlardır.Ben de şubat'ta 37500 'e aldım.Şimdi 39500 tl ama şubatta kur 2.15 seviyelerindeydi.Şuanda 10-12 kuruş yukarıda.Yılsonu fiyat ne olur bilemeyiz yalnız gerçek şu ki bu araç minimum 38000-38500 tl arasına alınır bu yıl o da euro da fazla dalgalanma olmazsa.

Aldığım fiyat ve aracın sunduğu performans gayet iyi memnunum.Tüketim 8.2 lt ama kısa yol ve istanbul trafiğinde.Otobanda 100 km gidince 0.5 lt düşüyor.Araç uzun yolda tüketimi mükemmel de şehir içinde çok yakıyor gibi,agresif de kullanıyorum biraz sanırım.Araç yeni olduğundan fazla umursamıyorum(2500 km'de).Yakıt olarak Shell V-Power Diesel+GTL kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgins34

quote:

quote:

Kasım 2010'a göre euro yaklaşık 25-30 kuruş artışta.Kasım 2010'da araç fiyatı 35000 'lere alanlar kur avantajıyla almışlardır.Ben de şubat'ta 37500 'e aldım.Şimdi 39500 tl ama şubatta kur 2.15 seviyelerindeydi.Şuanda 10-12 kuruş yukarıda.Yılsonu fiyat ne olur bilemeyiz yalnız gerçek şu ki bu araç minimum 38000-38500 tl arasına alınır bu yıl o da euro da fazla dalgalanma olmazsa.

Aldığım fiyat ve aracın sunduğu performans gayet iyi memnunum.Tüketim 8.2 lt ama kısa yol ve istanbul trafiğinde.Otobanda 100 km gidince 0.5 lt düşüyor.Araç uzun yolda tüketimi mükemmel de şehir içinde çok yakıyor gibi,agresif de kullanıyorum biraz sanırım.Araç yeni olduğundan fazla umursamıyorum(2500 km'de).Yakıt olarak Shell V-Power Diesel+GTL kullanıyorum.

bende genelde kısa yol yapıyorum, bi depoyla ortalama 700km gidiyor (bc de 6.3 gösteriyo ortalamayı) ama uzun yolda 1000 yapanlar var valla, uzun yolda cidden çok çok iyi bende pek dikkat etmiyorum agrasif kullanıyorum ve gtl kullanıyorum benimki easytronik bu arada, ağustos 2010 da aldım.. cidden fiyatına göre donanım ve performans olarak çok iyi (tabi 1.3 dizel bir araca göre) nede olsa o bir alman düşünenlere tavsiye ederim, ben çok memnunum

• arkadaşlar merhaba ben de ikinci el astra classic 3 almayı düşünüyorum... 2009 model 29000kmde Astra Classic III, 1.6i 16V - 115 HP Easytronic HB essentia konfor paket diye geçiyor araç. arabaya 31500 TL istiyorlar... sizce fiyat nasıl? bir de bu araçtan kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi acaba? opelin 2007 ve sonrası easytroniklerde herhangi bir kronik sorun olmadığını ancak daha önceki modellerde sorun olduğunu okumuştum forumda bu doğru mu acaba? daha önce hiç otomatik vites araç kullanmadım ancak öyle performans falan aramıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler
  • Arkadaşlar öncelikle nazar değmesin demek istiyorum, Astra 2008 CDTI ile İ-zmir-Ankara Şehir İçi gezme - Samsun yolculuğu yaptım, Depoyu İzmir'de fullemiştim, Samsun'a girdiğim'de uyarı ışığı yanıyordu, benzinlikte 50 L'ye depo fulledi. Ortalama 100 km hız ile gittim. 1 Depo ile 1150 km! Daha ne olsun dedim kendime.

Yakıtı genelde Total Excellium ve Opet Fullforce kullanıyorum. Tavsiye ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: bilgins34

quote:

quote:

bende genelde kısa yol yapıyorum, bi depoyla ortalama 700km gidiyor (bc de 6.3 gösteriyo ortalamayı) ama uzun yolda 1000 yapanlar var valla, uzun yolda cidden çok çok iyi bende pek dikkat etmiyorum agrasif kullanıyorum ve gtl kullanıyorum benimki easytronik bu arada, ağustos 2010 da aldım.. cidden fiyatına göre donanım ve performans olarak çok iyi (tabi 1.3 dizel bir araca göre) nede olsa o bir alman düşünenlere tavsiye ederim, ben çok memnunum

• fiyatlar sanırım düşmeye başladı 34950den başlalayn fiyatlarla yazıyor artık sitede sanırım listeyide bir hafta güncelllerler
  • @cagdascac

Uzun yolda fazlasıyla ekonomik....
  • şehiriçi de fena değil hani 5 buçuk lt civarı... Tabi kullanımım çok yumuşaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher500

arkadaşlar merhaba ben de ikinci el astra classic 3 almayı düşünüyorum... 2009 model 29000kmde Astra Classic III, 1.6i 16V - 115 HP Easytronic HB essentia konfor paket diye geçiyor araç. arabaya 31500 TL istiyorlar... sizce fiyat nasıl? bir de bu araçtan kullanan arkadaşlar varsa tavsiye ederler mi acaba? opelin 2007 ve sonrası easytroniklerde herhangi bir kronik sorun olmadığını ancak daha önceki modellerde sorun olduğunu okumuştum forumda bu doğru mu acaba? daha önce hiç otomatik vites araç kullanmadım ancak öyle performans falan aramıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler

1 senedir 2010 Astra Classic III 1.6 116 hp Easytronic kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı.Araç gayet performanslı yarı otomatik olmasından dolayı biraz sarsabilir ancak bu kısa bir süre olucak şanzımanı tanıdıktan sonra sarsma olmuyor.Tampon tampona trafikte manuel kullanırsanız daha performanslı olur.

• 1 yıl olcak aracımdan çoooooooooooooooooooooooooooooo....k memnunum beyler almayı düşünüp formu araştranlara şiddetle öneririm.
  • Bende çok memnunum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucuß3

1 yıl olcak aracımdan çoooooooooooooooooooooooooooooo....k memnunum beyler almayı düşünüp formu araştranlara şiddetle öneririm.

+1
  • Memnun olmayanı gördünüz mü?????????????*
  • Bende metalik gri 1,3 dizel düz vitesli aracı 38500 aldım. 1 temmuada teslim edilecek
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.