Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler... (: Araç 2010 aralık 18'de 36.750 TL'ye alınmış, 10 ayda bu kadar değer kaybı da normal bence... Sahibinden.com'da bu tarz bir araç 35.000-36.000 TL'den aşağı asla yok ama gerçek piyasa ile sahibinden.com piyasası farklı maalesef. Herkese kazasız, belasız, keyifli sürüşler... (;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarmaganozturk -- 24 Ekim 2011; 12:24:13 >
  • 2011 model dizel astra classic aracım var. Daha 4500 km'de. Seyir esnasında dışarıdan fazla ses alıyor. Bu duruma çözüm bulan arkadaşlar var ise beni bilgilendirirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serberk

2011 model dizel astra classic aracım var. Daha 4500 km'de. Seyir esnasında dışarıdan fazla ses alıyor. Bu duruma çözüm bulan arkadaşlar var ise beni bilgilendirirlerse sevinirim.

malesef bu araçlar böyle 100km hızdan sonrada kapı direklerinden rüzgar sesi yapar..benim şahsi fikrim astra H ler çift fitil olmayışı yani sadece gövdelerde fitil var kapılarda fitil olsaydı bu kadar ses gelmezdi.
  • @serberk;

lastiklerinizin markası nedir?

@blackdanger,

ilk çıktığında çift fitil vardı, maliyet nedeniyle tek fitil oldu. C sınıfındaki her araç belli bir hızdan sonra rüzgar sesini alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

@serberk;

lastiklerinizin markası nedir?

@blackdanger,

ilk çıktığında çift fitil vardı, maliyet nedeniyle tek fitil oldu. C sınıfındaki her araç belli bir hızdan sonra rüzgar sesini alır.

böyle bir araca malesef tek fitil yakışmıyor araç belli bir hızdan sonra rüzgar sesi tabiki alır ama astra H kadar kesinlikle değil 2001 model astra G aracımı satıp bunu aldım astra G kasada 120 km ,ye kadar rüzgar sesi yoktu.
  • @blackdanger,

İmzamdaki araç 110 - 120km/s hızdan sonra rahatsız etmeyecek kadar rüzgar sesi alıyor, daha düşük hızlardaki rüzgar sesi için servislerde kapılarınız ayarını yaptırabilirsiniz.
  • Lastiklerin markası continental premium contac
  • quote:

@blackdanger,

İmzamdaki araç 110 - 120km/s hızdan sonra rahatsız etmeyecek kadar rüzgar sesi alıyor, daha düşük hızlardaki rüzgar sesi için servislerde kapılarınız ayarını yaptırabilirsiniz.

En az 5 kere gittim ama çare bulamadılar imzanızdaki araçta belki çift fitil vardır bilemiyorum astra clasic çok ses alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: blackdanger

quote:

@blackdanger,

En az 5 kere gittim ama çare bulamadılar imzanızdaki araçta belki çift fitil vardır bilemiyorum astra clasic çok ses alıyor

Aracımda tek fitil var, arkadaşımda 2011 modeli var, ondada rahatasız edici ses yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blackdanger

quote:

@blackdanger,

Aracımda tek fitil var, arkadaşımda 2011 modeli var, ondada rahatasız edici ses yok.

Bilemiyorum benim arabamda çok rahatsız edici ses var ama şunu biliyorumki astra H lerin kronik sıkıntılarından birisi rüzgar sesisidir bunun ilgili çeşitli formlarda kullananlar dile getirmiş. diyeceğim bu

• Bu gün ecn 119103 arıza kodu aldım. Forumlarda bu arızayı sık sık yaşayanların olduğu söyleniyor. Bir de yeni bir güncelleme(yazılım) yapılarak arızanın giderildiği ifade ediliyor. Güncelleme yaptıran arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Yazılım sonucunda yakıt sarfiyatının arttığı söyleniyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serberk

Bu gün ecn 119103 arıza kodu aldım. Forumlarda bu arızayı sık sık yaşayanların olduğu söyleniyor. Bir de yeni bir güncelleme(yazılım) yapılarak arızanın giderildiği ifade ediliyor. Güncelleme yaptıran arkadaşlar varsa bu konu hakkında bilgi verirlerse sevinirim. Yazılım sonucunda yakıt sarfiyatının arttığı söyleniyor...

yazılım ile bu arıza kodu gideriliyor.

aşağıdaki linke bakınız.

http://forum.donanimhaber.com/m_45863822/mpage_4/f_/key_119103//tm.htm

• astra cdti easytronic aracın 15000 bakım maliyeti nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corci84

astra cdti easytronic aracın 15000 bakım maliyeti nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?

400 - 450 arası olması lazım.
  • quote:

quote:

astra cdti easytronic aracın 15000 bakım maliyeti nedir arkadaşlar bilgisi olan var mı acaba?

400 - 450 arası olması lazım.

bir önceki sayfada maliyeti ve değişen parçaları yazmıştım. 355 tl tuttu ağustos ayında. ancak geçen gün arkadaşım 15bin bakımını yaptırdı 400küsür lira almışlar. iyi akşamlar
  • teşekkür ederim. biraz pahalı geldi diğer modellere göre.
  • quote:

teşekkür ederim. biraz pahalı geldi diğer modellere göre.

Bölgelere ve servislere göre değişiklik gösterebiliyor. Sabit bir fiyat yok.
  • adana arpel de 1 yıllık bakımı randevu alırken sordum 400 dediler gittim 370 tl fatura çıkardılar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevdetay

iyi ramazanlar daha once 2005 model astra h 1.3 cdti aracim vardi yakit ta cok cimriydi fakat klometreler cogaldikca aracin arizasi da cogalmisti en son 104.000 km de valon baski balata bilye dagilmisti turbo ve beyin zaten bozuktu 105.000
    km de iken satmistim yerine 2010. 1.3 multijet fiorino aldim ondanda memnun degilim simdi astra 3 un 1.4 90 ps modelini kullanan varmi tavsiye edermisiniz yakit konusunda bilgi alabilirmiyim tesekkur ederim

Ben de yeni aldım gayet memnunum çok sağlam bir araç kapıları kapattığınızda bile kalitesi belli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orijinalden alıntı: gfms

quote:

Orijinalden alıntı: gfms

Merhaba Arkadaslar benim de 2010 Astra cl. 1,6lpg aracım var. yalnız dün canımı sıkan bi şey oldu, aracımı Ankara'da yıkamaya iyi bi yere verdim. Yıkama sonunda bu firmaların dikiz aynaya taktıkları kokuyu radyo önündeki boşluğa koymuşlar.benim de hiç aklıma gelmedi, o kokulu karton konsolda bir gün bekledi. ertesi gün arabaya bindiğimde kokulu kartonu radyo önündeki boşluktan aldığımda oradaki gri kısmın kabarmış-soyulmuş olduğunu gördüm o kadar canım sıkıldı ki... yıkama yapan yerle de görüştüm geri dönecekler bana sözde bakalım.

bu konuda size tavsiyem kolonya ve benzeri şeyleri uzun süre aracın plastik aksamıyla temas halinde bıramayın,

Ayrıca böyle bişey başına gelmiş olan var mı? Nasıl radyo konsolunu eski görünümüne kavustururum ? Bu konuda önerisi veya tecrübesi olan varsa bana yol gösterirse sevinirim.

Şimdiden herkese iyi bayramlar....

bugün grafik bilgi ekranımı bahsettiğim çerçevesini serviste değiştirttim. 85 tl işçilikle birlikte.canımız sıkıldı ama herkes dikkat etsin. Benden söylemesi....

paylaşım için teşekkürler...

tşk...

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.