Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cevap için teşekkürler şu ana kadar başıma gelmedi çok şükür, hiçbirimizin de gelmesin inşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonder

Cevap için teşekkürler şu ana kadar başıma gelmedi çok şükür, hiçbirimizin de gelmesin inşallah...

amin...
  • Selam millet, 33000km de 2010 Astra HB CDTİ yani Dizel+Easytronic Siyah 37000tl ye aldım.Araçtan çok memnumum.Yakıt konusunda maşallahı var.

Arkadaşlar, bu hani aracın arkasından ledli opel amblemi şeklinde fren lambası nerden bulabilirim?Fren lambası yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy22 -- 5 Ekim 2011; 21:40:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playboy22

Selam millet, 33000km de 2010 Astra HB CDTİ yani Dizel+Easytronic Siyah 37000tl ye aldım.Araçtan çok memnumum.Yakıt konusunda maşallahı var.

Arkadaşlar, bu hani aracın arkasından ledli opel amblemi şeklinde fren lambası nerden bulabilirim?Fren lambası yani.

sahibinden de satılıyor mavimsi bir ışık vern stciker şeklinde . onu alıp bagaj stop lambasına bağlaranız o görevi görecektir .
  • Yok mu aracını satan ?
    Konfor paketli düz vites astra cdti classic 3 araç düşünüyoruz.
    Km olarak 50.000 geçmemiş olması gerek, kaza, boya durumu değerlendirilecektir ama öncelik tabi ki orjinal bir araçtır.
    Renk olarak beyaz ve gümüş gri tercih sebebidir.
    Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRm

Yok mu aracını satan ?
    Konfor paketli düz vites astra cdti classic 3 araç düşünüyoruz.
    Km olarak 50.000 geçmemiş olması gerek, kaza, boya durumu değerlendirilecektir ama öncelik tabi ki orjinal bir araçtır.
    Renk olarak beyaz ve gümüş gri tercih sebebidir.
    Herkese kazasız, belasız, cezasız sürüşler...

Selamlar, Mayıs bitiminde satın alınmış 2011 model Gümüş Gri - Düz vites- 1.3 Dizel Astra Classic Konfor paketli aracım var. Şuanda km'si 11.500 'de...

Herhangi bir hatası-boyası yok.. Ekstra karter koruma ve Chip yazılım var...

Ne fiyat vermeyi düşünüyorsunuz, işime gelirse aracımı değiştirmeyi düşünebilirim...

• Aracı arkadaşım alıcak, kendisine aracınızdan bahseder size teklifini iletirim.
    Yalnız çok önemli bir husus, Chip-Tuning işlemi kim tarafından ve araç kaç kilometredeyken yapıldı ?
  • quote:

Aracı arkadaşım alıcak, kendisine aracınızdan bahseder size teklifini iletirim.
    Yalnız çok önemli bir husus, Chip-Tuning işlemi kim tarafından ve araç kaç kilometredeyken yapıldı ?

Chip işlemi 8.000 km ile 9.000 km arasında yapıldı..

Forumda ChipTuningUzmanı olarak yazıları bulunan Mehmet Gazihan tarafından - İstanbul - Ataşehir'de yapıldı..

Chip öncesi ve sonrası Dyno verileri çıktı olarak elimde mevcut..
  • quote:

Orijinalden alıntı: asoz

Arkadaşlar,

Opel Astra 1.3 CDti aracın ilk bakımında yani 15.000 bakımında yapılan işlemleri yazabilir misiniz?

Benim aklıma gelenler:

-Yağ ve yağ filtresi değişimi
    -Hava Filtresi değişimi

Bu ikisi dışında neler yapılıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim... Eğer mümkünse servis faturasının resmi de olur...

foto çektim ama net gözükmüyor onun için yazıyorum

işçilik 78
    yağ filitresi 22,63
    hava filitresi 30,13
    tapa origini 1,32
    polen filitresi 37,38
    mazot filitresi 64,57
    4 lt yağ 60
    balata spreyi 7

kdv dahil toplam 355,22 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac78

quote:

Arkadaşlar,

Opel Astra 1.3 CDti aracın ilk bakımında yani 15.000 bakımında yapılan işlemleri yazabilir misiniz?

Benim aklıma gelenler:

-Hava Filtresi değişimi

Bu ikisi dışında neler yapılıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim... Eğer mümkünse servis faturasının resmi de olur...

işçilik 78
    yağ filitresi 22,63
    hava filitresi 30,13
    tapa origini 1,32
    polen filitresi 37,38
    mazot filitresi 64,57
    4 lt yağ 60
    balata spreyi 7

Zahmet oldu size de, çok teşekkür ederim...

• quote:

quote:

Arkadaşlar,

Benim aklıma gelenler:

-Hava Filtresi değişimi

işçilik 78
    yağ filitresi 22,63
    hava filitresi 30,13
    tapa origini 1,32
    polen filitresi 37,38
    mazot filitresi 64,57
    4 lt yağ 60
    balata spreyi 7

hangi servise yaptırdınız?

• antoto ya yaptırmıştım antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertac78 -- 12 Ekim 2011; 12:59:07 >
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar,

Benim aklıma gelenler:

-Hava Filtresi değişimi

işçilik 78
    yağ filitresi 22,63
    hava filitresi 30,13
    tapa origini 1,32
    polen filitresi 37,38
    mazot filitresi 64,57
    4 lt yağ 60
    balata spreyi 7

Zahmet oldu size de, çok teşekkür ederim...

rica ederim ne demek, birbirimize yardımcı olmak için buradayız :)
    kazasız şürüşler iyi günler

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Acil fren durumunda dörtlü flaşörün yanmasını sonradan yaptırabilirmiyiz elektrikçilerde falan? Bilgisi olan varmı?

Bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar göstergelerin koruma camını silerken dikkat edin. Sileceğiniz bez çok hassas olsun yoksa kılcal şeklinde ince çizikler bırakıyor. Benim başıma geldiği için sizi de uyarmak istedim. Aynı durumu yaşanlarınız var mı?

o çiziklerden arabamda da oluştu, micro fiber bez kullanıyordum ama gene de çizildi malzeme çok yumuşak herhalde.
    gözlük camlarını çizilmeye karşı koruyan spreyler var, onlardan kullansak mı ki?
  • quote:

quote:

Acil fren durumunda dörtlü flaşörün yanmasını sonradan yaptırabilirmiyiz elektrikçilerde falan? Bilgisi olan varmı?

Sonradan yapılmaz ama dörtlü acil flaşör olmalı diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HakanGurol

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar göstergelerin koruma camını silerken dikkat edin. Sileceğiniz bez çok hassas olsun yoksa kılcal şeklinde ince çizikler bırakıyor. Benim başıma geldiği için sizi de uyarmak istedim. Aynı durumu yaşanlarınız var mı?

o çiziklerden arabamda da oluştu, micro fiber bez kullanıyordum ama gene de çizildi malzeme çok yumuşak herhalde.
    gözlük camlarını çizilmeye karşı koruyan spreyler var, onlardan kullansak mı ki?

En iyisi hiç ellemeyip arada hava tutturmak. Berbat bir malzemesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

quote:

Sonradan yapılmaz ama dörtlü acil flaşör olmalı diye biliyorum.

Çok ilginç.. ben daha çalıştırmayı başaramadım.
    Kaza anında yanıyormuş gerçi ama... benim istediğim kaza öncesi.. :))
  • quote:

quote:

Forumda ChipTuningUzmanı olarak yazıları bulunan Mehmet Gazihan tarafından - İstanbul - Ataşehir'de yapıldı..

Kusura bakmayın size geç dönüyorum.
    Arkadaşıma sizin aracınızı söylediğimde bir başkasına aracı görmek için söz vermişti ve bakmaya gittiği aracı da almış.
    2011 model Astra Classic III + konfor paket. CDTI ve düz vites. Beyaz renk. Boya-Değişen yok. Arka tamponun solunda başparmak tırnağı kadar ufak bir sürtme var. Kilometre 23.300 küsürde.
    Son alarak aldığı fiyat da 33.750 TL...

• quote:

quote:

quote:

Kusura bakmayın size geç dönüyorum.
    Arkadaşıma sizin aracınızı söylediğimde bir başkasına aracı görmek için söz vermişti ve bakmaya gittiği aracı da almış.
    2011 model Astra Classic III + konfor paket. CDTI ve düz vites. Beyaz renk. Boya-Değişen yok. Arka tamponun solunda başparmak tırnağı kadar ufak bir sürtme var. Kilometre 23.300 küsürde.
    Son alarak aldığı fiyat da 33.750 TL...

hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim...

Çok çok iyi fiyata satın almış, hiç şüphesi olmasın...

• 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.