Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (136. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gfms

Merhaba Arkadaslar benim de 2010 Astra cl. 1,6lpg aracım var. yalnız dün canımı sıkan bi şey oldu, aracımı Ankara'da yıkamaya iyi bi yere verdim. Yıkama sonunda bu firmaların dikiz aynaya taktıkları kokuyu radyo önündeki boşluğa koymuşlar.benim de hiç aklıma gelmedi, o kokulu karton konsolda bir gün bekledi. ertesi gün arabaya bindiğimde kokulu kartonu radyo önündeki boşluktan aldığımda oradaki gri kısmın kabarmış-soyulmuş olduğunu gördüm o kadar canım sıkıldı ki... yıkama yapan yerle de görüştüm geri dönecekler bana sözde bakalım.

bu konuda size tavsiyem kolonya ve benzeri şeyleri uzun süre aracın plastik aksamıyla temas halinde bıramayın,

Ayrıca böyle bişey başına gelmiş olan var mı? Nasıl radyo konsolunu eski görünümüne kavustururum ? Bu konuda önerisi veya tecrübesi olan varsa bana yol gösterirse sevinirim.

Şimdiden herkese iyi bayramlar....

Geçmiş olsun benim eski aracım astra g,nin başına gelmişti çok çirkin bir görüntüsü var o konsol sökülüyor özel boyası var ben boyattım eskisi gibi oldu ve o çirkin görüntüden kurtuldum .

• Arkadaşlar göstergelerin koruma camını silerken dikkat edin. Sileceğiniz bez çok hassas olsun yoksa kılcal şeklinde ince çizikler bırakıyor. Benim başıma geldiği için sizi de uyarmak istedim. Aynı durumu yaşanlarınız var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar göstergelerin koruma camını silerken dikkat edin. Sileceğiniz bez çok hassas olsun yoksa kılcal şeklinde ince çizikler bırakıyor. Benim başıma geldiği için sizi de uyarmak istedim. Aynı durumu yaşanlarınız var mı?

Sanırım herkeste aynı çizikler mevcuttur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Arkadaşlar göstergelerin koruma camını silerken dikkat edin. Sileceğiniz bez çok hassas olsun yoksa kılcal şeklinde ince çizikler bırakıyor. Benim başıma geldiği için sizi de uyarmak istedim. Aynı durumu yaşanlarınız var mı?

Sanırım herkeste aynı çizikler mevcuttur.

Diğer markaların araçlarında da bu dediğim şey oluyor. Çok belli olan birşey değil ama neden daha düzgün yapmıyorlar acaba.
  • göstergelerdeki dandik plastik korumalar çok çabuk çizilyor. önceki aracımda güneş vurunca sinirlenip rahatsız oluyordum.
    2 yıl önce değiştirdiğim aracımda olmasın diye nerdeyse hiç silmiyorum, yıkamacıda hava tutturuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Eylül 2011; 14:20:00 >
  • Evet ben bu kadar basit çizikler oluşucağını hiç bilmiyordum. Peki şunu araca sakın yapma, dikkat et dediğiniz şeyler nedir?
  • merhabalar dün itibariyle kararım kesinleşti Astra 3 dizel manual almaya karar verdim. 2012 model 42000 TL. hediye olarak karter koruma, krom kaplama teklif ettiler. Ankarada OPAL, OPAN, OPİS ağız birliği etmişler. fiyat bundan aşağıya imkansız düşmez diyorlar.

Sizce bu fiyat 2012 için iyimidir. yoksa Kasım-Aralığı bekleyip kampanyalarla 40.000 tl ye alabilir miyim.?

Bir de yokuş kalkış desteği dizel manual olanlarda yok değil mi? çünkü bir kaç kişi var mı demiş ben mi yanlış anladım?
    İkincisi ESP de easyronic şanzımanda var değil mi?

Renk olarak sorun yaşıyorum. AKlımdan siyah geçiyor ama kullananlar için nasıl zor mu bakım vs?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lejyooner

merhabalar dün itibariyle kararım kesinleşti Astra 3 dizel manual almaya karar verdim. 2012 model 42000 TL. hediye olarak karter koruma, krom kaplama teklif ettiler. Ankarada OPAL, OPAN, OPİS ağız birliği etmişler. fiyat bundan aşağıya imkansız düşmez diyorlar.

Sizce bu fiyat 2012 için iyimidir. yoksa Kasım-Aralığı bekleyip kampanyalarla 40.000 tl ye alabilir miyim.?

Bir de yokuş kalkış desteği dizel manual olanlarda yok değil mi? çünkü bir kaç kişi var mı demiş ben mi yanlış anladım?
    İkincisi ESP de easyronic şanzımanda var değil mi?

Renk olarak sorun yaşıyorum. AKlımdan siyah geçiyor ama kullananlar için nasıl zor mu bakım vs?

teşekkürler.

ESP, yokuş kalkış desteği ve bir kaç özellik daha yalnızca easytronic şanzımanla alınabiliyor, manuel vitesli araçlarda bulunmuyor.
    (Elektronik Stabilite ProgramıPlus (ESPPlus) – Easytronic Şanzıman ile
    Çekiş Kontrol SistemiPlus (TCPlus) – Easytronic Şanzıman ile
    Manevra kontrol mantığı (UCL) – Easytronic Şanzıman ile
    Spor Sürüş Modu – Easytronic Şanzıman ile
    Yokuşta Kalkış Desteği (HSA) – Easytronic Şanzıman ile)

Yıl sonunda belki biraz düşebilir ama Euro düşerse asıl düşüş o zaman olur sanırım.

Biz metro mavi almıştık, koyu mavi, koyu renk dikkatli kullanılması gerekiyor.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kensai-X -- 11 Eylül 2011; 11:19:09 >

• quote:

Merhaba Arkadaslar benim de 2010 Astra cl. 1,6lpg aracım var. yalnız dün canımı sıkan bi şey oldu, aracımı Ankara'da yıkamaya iyi bi yere verdim. Yıkama sonunda bu firmaların dikiz aynaya taktıkları kokuyu radyo önündeki boşluğa koymuşlar.benim de hiç aklıma gelmedi, o kokulu karton konsolda bir gün bekledi. ertesi gün arabaya bindiğimde kokulu kartonu radyo önündeki boşluktan aldığımda oradaki gri kısmın kabarmış-soyulmuş olduğunu gördüm o kadar canım sıkıldı ki... yıkama yapan yerle de görüştüm geri dönecekler bana sözde bakalım.

bu konuda size tavsiyem kolonya ve benzeri şeyleri uzun süre aracın plastik aksamıyla temas halinde bıramayın,

Ayrıca böyle bişey başına gelmiş olan var mı? Nasıl radyo konsolunu eski görünümüne kavustururum ? Bu konuda önerisi veya tecrübesi olan varsa bana yol gösterirse sevinirim.

bugün grafik bilgi ekranımı bahsettiğim çerçevesini serviste değiştirttim. 85 tl işçilikle birlikte.canımız sıkıldı ama herkes dikkat etsin. Benden söylemesi....

• quote:

quote:

bugün grafik bilgi ekranımı bahsettiğim çerçevesini serviste değiştirttim. 85 tl işçilikle birlikte.canımız sıkıldı ama herkes dikkat etsin. Benden söylemesi....

paylaşım için teşekkürler...

• Bursa neskar yetkili satıcının söylediğini paylaşayım 2012 yılında astra H kasa üretimi bitiyormuş bilginize
  • merhabalar

2012 Opel Astra Classic 3 1.3 Dizel manual siyah renk aldım. Herhangi sorularınızı merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim.
  • quote:

merhabalar

2012 Opel Astra Classic 3 1.3 Dizel manual siyah renk aldım. Herhangi sorularınızı merak ettiklerinizi yanıtlayabilirim.

Hayırlı olsun.
    Kaç'a aldınız?

Almayı düşünen arkadaşlara fikir olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 16 Eylül 2011; 15:50:56 >
  • Bende 1 ay önce 2011 astra classic 1.3 dizel siyah :) aldım. yangın tüpü, trafik seti dahil 40000 verdim, bakalım 2012 yi kaça almış arkadaş
  • quote:

quote:

merhabalar

Hayırlı olsun.
    Kaç'a aldınız?

Almayı düşünen arkadaşlara fikir olur.

42000 tlye aldım. karter koruma, kışlık paspas ve cam kenarı krom kaplama hediye.
  • Araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.
  • quote:

Araçlarınız hayırlı olsun arkadaşlar.

eyvallah daha iyileri sizlerin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: savash123

Bende 1 ay önce 2011 astra classic 1.3 dizel siyah :) aldım. yangın tüpü, trafik seti dahil 40000 verdim, bakalım 2012 yi kaça almış arkadaş

bu arada 2011 model için ağustos ayında ilk olarak gitmiştim. 38500 tl fiyat vermişlerdi.
  • Arkadaşlar,

Opel Astra 1.3 CDti aracın ilk bakımında yani 15.000 bakımında yapılan işlemleri yazabilir misiniz?

Benim aklıma gelenler:

-Yağ ve yağ filtresi değişimi
    -Hava Filtresi değişimi

Bu ikisi dışında neler yapılıyor ? Bilgilendirirseniz sevinirim... Eğer mümkünse servis faturasının resmi de olur...
  • Garanti kapsamında servise elimizde kendi seçtiğimiz yağ bidonu ile gidebiliyormuyuz?

Yoksa illa servisin koyacağı yağa mı gebeyiz?
  • 
Sayfa: önceki 134135136137138
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.