Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar aracı aldım alalı hiç basmamıştım bugün bi basıyım dedim 180 yaptım motor sanki 1.3 değilde 2.0 çok çabuk hızlanıyo hayret ettim resmen azım açık kaldı dahada basmadım korktum yani ibre sona dayanırdı bassaydım eğer araç muhteşemdi rüzgar sesi olmasa bide tamdı
  • performansı iyi ya. ona diyecek hiçbirşey yok. maşallah maşaallaaahhh... :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

arkadaşlar aracı aldım alalı hiç basmamıştım bugün bi basıyım dedim 180 yaptım motor sanki 1.3 değilde 2.0 çok çabuk hızlanıyo hayret ettim resmen azım açık kaldı dahada basmadım korktum yani ibre sona dayanırdı bassaydım eğer araç muhteşemdi rüzgar sesi olmasa bide tamdı

Doğru devirde doğru vites'te kullanırsanız araç fazlasıyla tatmin edici.

Kapılardan gelen rüzgar sesi için serviste kapılarınızı biraz daha sıktırabilirsiniz.
  • 2010 Astra 1.3 Cdti + Konfor Paketli araçlarda, aracı cruise control ile kullanırken herhangi bir pedala basıldığında cruise devre dışı kaldıktan sonra tekrar cruise ayarlamak mı gerekiyor yoksa eski ayarlı hıza getiren bir düğme var mı, diğer araçlardaki restore "res" tuşu gibi ??
  • Opel Astra HB 1.6 115 hp Easytronic Essentia GTC jantları ile birlikte 35900 e geldi.Birkaç gün içinde teslim alıcaz.Rengi Teknik gri artık bende aranızdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faivelley

Opel Astra HB 1.6 115 hp Easytronic Essentia GTC jantları ile birlikte 35900 e geldi.Birkaç gün içinde teslim alıcaz.Rengi Teknik gri artık bende aranızdayım.

hayırlı olsun.Jantları çok merak ettim nası duruyor acaba teknik gride.
  • quote:

Opel Astra HB 1.6 115 hp Easytronic Essentia GTC jantları ile birlikte 35900 e geldi.Birkaç gün içinde teslim alıcaz.Rengi Teknik gri artık bende aranızdayım.

Hayırlı olsun... kazasız belasız kullanman dileği ile..
  • merhaba. hayırlı olsun. 35900 e kaçtan fiyat indiler? bide konfor paketli değil sanırım..
  • Teşekkür ederim arkadaşlar araba gelsin foto çekip koyacağım.Jantlar kampanyalı diye aldık gerçekten hoş duruyor birde söylemeyi unuttum camlara filmde aldık.LLumar marka bakalım nasıl duracak teknik gri de
  • quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar araba gelsin foto çekip koyacağım.Jantlar kampanyalı diye aldık gerçekten hoş duruyor birde söylemeyi unuttum camlara filmde aldık.LLumar marka bakalım nasıl duracak teknik gri de

hayırlı olsun, benimkide aynı renk olduğu için fotografları mutlaka bekliyorum, ben de atacağımda : )) kaç numara film attınız acaba?? tekrardan kazasız belasız binmeniz dileğiyle, cümleten : )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinzo

quote:

Teşekkür ederim arkadaşlar araba gelsin foto çekip koyacağım.Jantlar kampanyalı diye aldık gerçekten hoş duruyor birde söylemeyi unuttum camlara filmde aldık.LLumar marka bakalım nasıl duracak teknik gri de

hayırlı olsun, benimkide aynı renk olduğu için fotografları mutlaka bekliyorum, ben de atacağımda : )) kaç numara film attınız acaba?? tekrardan kazasız belasız binmeniz dileğiyle, cümleten : )))

Teşekkür ederim cümletten kazasız belasız binelim.Filmler 50 numara
  • Beyaz prensesim geldi 150 km yaptım, hakketen inesim gelmiyor araçtan :)
    Foto koyacaktım ama bir türlü çözemedim,

ilk izlenimlerim,
    kalkışlar hiç fena degil 3-4 vites uçak, alışımda bana da istedigin gibi sür deselerde sakin kullanıyorum.
    Diyorum kaç binden sonra kökleyim?
    7 spekir ses sistemi gayet başarılı trance cd taktım patlamalı müziklerden abartmıyorum sonunu açamadım açtıgım yerdede hiç bozulma olmadı.
    motor sesine gelince müziği kapat motor sesini dinle :)

Bir de başıma birşey geldi az önce onu anlatayım,
    avrupa yakasından asyaya geçiyorum 2. köprü
    5 kişiyiz araç full dolu, camlarda film var içi gözükmüyo
    gişelere yaklaştım birden aracın içinden kedi sesi gelmeye başladı,
    ardından bir adam sesi, lanet olsun kedim aracın altına girdi, baktım eğilmiş sol arka lastigin iç kısımlarına bakıyo, kedi seside oradan geliyor.
    kapıyı açtım inmeden kafamı aşağı indirip, ne kedisi bilader dedim, tekerin altında değilse ileri alim bak diyorum,
    adam diyoki yok içine girdi galiba, ardından
    adam bizi araçta full görünce baktım kayboldu ortalıktan, bizde kedi sesiyle eve kadar geldik,

sanırım kedi yeni doğmuş gözleri görmediği için hareket edemeyen minnacık birşey,
    sanırım aracada hemen kendi yerleştirdi ve yine sanırım biz de aman kedi yaman kedi meymana mesmana seferber olup kedicik arıcaktık göya, o arada da araçta ne varsa çantadır ıvır zıvır uçacaktı.

Gerçekten kedinin gelmesi çok enteresan, 2.köprü gişe önü 15 şerit neredeyse, hadi kedi geldin, geldiğin gibi de atlar zıplar gidersin.
    dikkatli olun, gişe önleri hiç tekin degil. kesinlikle güvenlik güçleri olmalı.

Hiç başına bu tarz bişi gelen var mı:)

• Beyler daha önceden konuşulmuş ama tam cevabını bulamadım, bugün 3 adet opel bayiine sordum aşağıda işaretlediğim parçaların Konfor paketinde olduğunu söylediler. Benim alacağım araç 1.3 Cdti + Easytronic + Konfor Paket, aynı donanıma sahip arkadaşlara soruyorum, kapı açma kollarının arkasındaki, torpidonun üzerindeki ve far, cruise düğmelerinin oradaki gri parçalar var mı yok mu ???

Opel Astra Classic III Essentia
     2010 astra classic 3

Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi
     2010 astra classic 3

• gri şeritler yok.

olmadığı haliylede güzel duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

gri şeritler yok.

olmadığı haliylede güzel duruyor.

Valla güzel durup durmaması kişiye bağlı ama ben bu fotoları Opel'in kendi sitesinden aldım, o zaman insanları yanıltıyorlar demektir bu.. Bence gri çıtaların olan hali daha güzel... Kafam allak bullak oldu şimdi...
  • Araçları gelen arkadaşlara hayırlı olsun...

Walla arkadaşlar ne yalan söyliyim, ben pek ses sistemini beğenmedim. Yani aslında şöyle; ben baslı müziği severim, eski aracım focus trend gerçekten trend olmasına rağmen bu konuda bana en iyisini sundu elinden geldiğince, fakat astrada bu şekilde bir haz alamadım. Büyük ihtimalle hoparlörlerden kaynaklı... Anlayan varmı aranızda bilmiyorum ama ben bu astranın kapı içi hoparlörlerini değiştirirsem nasıl bir sonuç alırım..

Ayrıca park sensörü ile ilgili de sorum olacak. Tamam geri vitese taktığımızda park sensörü çalışıyor. Fakat konsoldaki düğmeye bastıımda da çalışması gerekmezmi geri vitese takmasam da? Ama çalışmıyor bende... geri vitese taktığımda çalışıyor, düğmesine bastığımda kapatabiliyorum fakat boş yada geri vites harici diğer viteslerde çalışmıyor. bende mi sorun var yoksa herkesde bu şekilde m çalışıyor? Kitapçığında düşük hızlarda düğmeye basılarak aktive edilebilir denilmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SERKAN~ -- 17 Haziran 2010; 1:11:37 >

• bana denilen o düğme sadece geri vitesteyken park sensörünü iptal etmek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Beyler daha önceden konuşulmuş ama tam cevabını bulamadım, bugün 3 adet opel bayiine sordum aşağıda işaretlediğim parçaların Konfor paketinde olduğunu söylediler. Benim alacağım araç 1.3 Cdti + Easytronic + Konfor Paket, aynı donanıma sahip arkadaşlara soruyorum, kapı açma kollarının arkasındaki, torpidonun üzerindeki ve far, cruise düğmelerinin oradaki gri parçalar var mı yok mu ???

Opel Astra Classic III Essentia
     2010 astra classic 3

Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi
     2010 astra classic 3

bu konudada benimde aklımı çok karıştı. opel in bu yaptığı kandırmacadan başka bi şeydeğill bütün herkese konfor paktsiz nasılsa o şekilde geldi iç düzeni.. bunu opel merkezi ile konuşmak lazım acaba nasıl bi cevap werecekler doğrusu

• Arkadaşlar ben kp paketli gördüm içi yine siyahtı krom görünümlü çıta yoktu.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.