Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faivelley

Arkadaşlar ben kp paketli gördüm içi yine siyahtı krom görünümlü çıta yoktu.

Doğrudur da o resimleri ben OPel kendi sitesinden aldım neden böyle bişey yapıyorlar ki ?

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/modeller-ve-aksesuarlar/dosemeler-modeller.html

• benimki KP ve krom bir aksesuar yok aracın içinde, tüm parçalar siyah. konuyu opel'e soesak bile "firmanın istedği zaman modeller ve donanımlar üzerinde değişiklik yapabilme hakkı" olduğunu ve bunu tüketiciye ilanlarında defaaten beyan ettiklerini söyleyeceklerdir. Bu arada krom görünümlü parçalar da cidden şık duruyormuş, o da ayrı mevzu
  • Herhalde oraları krom görünümlü yapmak baya maaliyet artıyor
  • Metro Mavi nasıl duruyo arkadaşlar ? HB Essentia bakıyoruz. Ve Şimşek Grisi istedik fakat yokmuş ellerinde. Diğer renklerinde fazla seçeneği mevcut değil. Metro Mavisi güzel ise alacağız çünkü Şimşek girisi en geç 1 ay sonra gelebilir miş ve o zaman da fiyat da garanti veremeyecekleri için Metro Mavisi düşünüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Metro Mavi nasıl duruyo arkadaşlar ? HB Essentia bakıyoruz. Ve Şimşek Grisi istedik fakat yokmuş ellerinde. Diğer renklerinde fazla seçeneği mevcut değil. Metro Mavisi güzel ise alacağız çünkü Şimşek girisi en geç 1 ay sonra gelebilir miş ve o zaman da fiyat da garanti veremeyecekleri için Metro Mavisi düşünüyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim.

Öncelikle hayırlı olsun metro mavi astraya yakışan bir renk parkta metro mavide vardı şahsen ben beğendim.
  • Benim direk olarak istediğim renk Metro Mavi olmuştu. Gerçi daha teslim alamadım aracımı ama istediğim renk olması beklememe değer inşallah. Ama ben içerideki krom kaplamaların ve hız ve devir saatinin etrafındaki gri çizgilerin olmayışına takmış durumdayım... Aksilik çıkmaz ise yarın gidip tekrar bakıcam araca içime sinmez ise iptal ettiricem siparişi yada direticem takılması için... Renk içinde örnek koyuyorum, bu di mi ? Bende çok güzel...

2010 astra classic 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

Benim direk olarak istediğim renk Metro Mavi olmuştu. Gerçi daha teslim alamadım aracımı ama istediğim renk olması beklememe değer inşallah. Ama ben içerideki krom kaplamaların ve hız ve devir saatinin etrafındaki gri çizgilerin olmayışına takmış durumdayım... Aksilik çıkmaz ise yarın gidip tekrar bakıcam araca içime sinmez ise iptal ettiricem siparişi yada direticem takılması için... Renk içinde örnek koyuyorum, bu di mi ? Bende çok güzel...

2010 astra classic 3

KP lerde hız ve gösterge saatlerinin etrafında krom çerçeve var, ancak diğerleri yok...

• Bende konfor paketli bir araca sahibim fakat krom çerçeveli gösterge panelleri yok. Ön kapılarda ve torpido üstündeki şeritlerden de yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Bende konfor paketli bir araca sahibim fakat krom çerçeveli gösterge panelleri yok. Ön kapılarda ve torpido üstündeki şeritlerden de yok...

Olay anlaşıldı benim gelecek aracımda da bu eksikler olacak ama bakalım ne yapacaz..... Bilmiyorum ama pek içime sinmiyor sanki eski modellere göre malzeme kalitesinide düşürmüler gibi.... En iyisi müşteri temsilcimle bi görüşeyim ben...
  • Metro mavi güzel renk ama kiri ve çiziği çok belli ediyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

Bende konfor paketli bir araca sahibim fakat krom çerçeveli gösterge panelleri yok. Ön kapılarda ve torpido üstündeki şeritlerden de yok...

Olay anlaşıldı benim gelecek aracımda da bu eksikler olacak ama bakalım ne yapacaz..... Bilmiyorum ama pek içime sinmiyor sanki eski modellere göre malzeme kalitesinide düşürmüler gibi.... En iyisi müşteri temsilcimle bi görüşeyim ben...

senden haber bekliyorum kesin konuşurmusun opel müşteri temsilciliği ile bizi de bilgilendirirsen çook sewinirim

• Bugün bana en yakın Çorlu'daki Opel'e gidip tekrar araca bakıcam oradakilerle de konuşucam, daha sonra da kendi müşteri temsilcimi arayıp onunla da konuştuktan sonra nihaii kararı mı vereceğim. Gelişmeleri akşama yazarım. Bakalım hayırlısı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhaneren

Metro mavi güzel renk ama kiri ve çiziği çok belli ediyor.

Evet metro mavi çok güzel ve araca yakışan bir renk. benim aracım da metro mavi. ancak ne yazıkki, evet, kiri çok çabuk gösteriyor.
  • quote:

Bugün bana en yakın Çorlu'daki Opel'e gidip tekrar araca bakıcam oradakilerle de konuşucam, daha sonra da kendi müşteri temsilcimi arayıp onunla da konuştuktan sonra nihaii kararı mı vereceğim. Gelişmeleri akşama yazarım. Bakalım hayırlısı..

metro mavisini tavsiye ederim.Hep eksi yönlerini konuşuyoruz KP classic3 ün ama 17 jant da var 5 kollu.h kasada ise sadece cosmo da vardı 17 lik jant.
  • 20 gün kadar önce bizimkilerde 39,500'e easytronic+KP siyah aracı aldılar. 20 gün falan bekledik ama en kısa süre buydu bayilerin verdiği bekleme süresi.
    Geçen hafta Cuma günü görebildim ancak ve kısa bir turumuz oldu. araç 4.000 km oldu, BC'de ortalama yakıt 5,6 olarak gösteriyor. Bunun yaklaşık 1.500'ü şehir içinde geri kalanı şehir dışında kullanıldı. Yakıt bakımından iyi gördüm. Çekiş olarak da kötü değil bence. İlk kalkışta bi an stop edecekmiş gibi olsada sonradan ivmelenmesi iyi.
    Kumandanın fonksiyonlarını öğrenemedim, sanırım camları açıp kapatma gibi özellikleri varmış. Gerçi klavuzuna da bakamadım ki henüz.
    Aracı gelenlere allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

20 gün kadar önce bizimkilerde 39,500'e easytronic+KP siyah aracı aldılar. 20 gün falan bekledik ama en kısa süre buydu bayilerin verdiği bekleme süresi.
    Geçen hafta Cuma günü görebildim ancak ve kısa bir turumuz oldu. araç 4.000 km oldu, BC'de ortalama yakıt 5,6 olarak gösteriyor. Bunun yaklaşık 1.500'ü şehir içinde geri kalanı şehir dışında kullanıldı. Yakıt bakımından iyi gördüm. Çekiş olarak da kötü değil bence. İlk kalkışta bi an stop edecekmiş gibi olsada sonradan ivmelenmesi iyi.
    Kumandanın fonksiyonlarını öğrenemedim, sanırım camları açıp kapatma gibi özellikleri varmış. Gerçi klavuzuna da bakamadım ki henüz.

20 günde 4 bin km mi yaptınız
    arabanın hakkını vermek bu olsa gerek , 5 yılda 37 bin km yapmıştım bundan önceki arabam ile...
    vayy be

• quote:

Orijinalden alıntı: soru_yorum

quote:

Orijinalden alıntı: cherqes

20 gün kadar önce bizimkilerde 39,500'e easytronic+KP siyah aracı aldılar. 20 gün falan bekledik ama en kısa süre buydu bayilerin verdiği bekleme süresi.

20 günde 4 bin km mi yaptınız
    arabanın hakkını vermek bu olsa gerek , 5 yılda 37 bin km yapmıştım bundan önceki arabam ile...
    vayy be

Uzun yol yapmam gerektiğinden dolayı 4.000 oldu. Amasya-İzmir-Isparta-Amasya-Tokat-Amasya-K.Maraş.
    Salı gününden beri ise 100 metre Şirket aracı kullanıyorum burda. Bakalım tekrar ne zaman yola çıkarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

senden haber bekliyorum kesin konuşurmusun opel müşteri temsilciliği ile bizi de bilgilendirirsen çook sewinirim

Dün gittim ve Çorludaki OPEL bayii ile konuştum. Kapılar, aydınlatma düğmelerinin çevresi ve torpidonun üzerindeki gri çıtaların artık olmadığını söylediler. Bunlar taktırmak istersek 600 TL gibi bir fiyat olduğunu da belirtti. Ben aracımı İstanbul'dan alıyorum orası ile daha konuşmadım, oradan da bir fiyat ve bilgi alıp tekrar yazarım buraya...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

Dün gittim ve Çorludaki OPEL bayii ile konuştum. Kapılar, aydınlatma düğmelerinin çevresi ve torpidonun üzerindeki gri çıtaların artık olmadığını söylediler. Bunlar taktırmak istersek 600 TL gibi bir fiyat olduğunu da belirtti. Ben aracımı İstanbul'dan alıyorum orası ile daha konuşmadım, oradan da bir fiyat ve bilgi alıp tekrar yazarım buraya...

hmm teşekkürler.. demek 600 tl fiyat çekiyorlar iyi para istiyorlarmış bende merkeze tlf açacağım oranın cvp ını merak ediyorum

• quote:

2010 Astra 1.3 Cdti + Konfor Paketli araçlarda, aracı cruise control ile kullanırken herhangi bir pedala basıldığında cruise devre dışı kaldıktan sonra tekrar cruise ayarlamak mı gerekiyor yoksa eski ayarlı hıza getiren bir düğme var mı, diğer araçlardaki restore "res" tuşu gibi ??

merhabalar,

hız sabitleyici de üstteki tuş hafızaya alıyor. frene veya debriyaja bastıysanız (ya da arka taraftaki düğmeyle devre dışı bıraktıysanız) devreden çıkıyor. devrede değilken alttaki düğmeye basarsanız hafızaya alınmış hıza tekrar sabitliyor. devrede değilken üssteki düğmeye basarsanız bu defa o hızı hafızaya alarak sabitliyor.

güzel olan taraf gaz pedalıyla devre dışı kalmaması. yani devredeyken kısa süreli hızınızı arttırıp gazdan ayağınız kaldırınca hafızadaki hıza kadar azaltıp öyle devam ediyor. ayrıca devredeyken alttaki ve üstteki düğmelerle hızınızı 3 km/sa lik aralıklarla arttırıp azaltabiliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.