Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kolu yukarı bikere kaldır otm olarak sensor açılır, aynı hareketi yaptıkça hızıda artar, ters harekette ise hız azalır...
  • hayırlayan herkese teşekkür ederim. yeni alanlara da hayırlı olsun.
  • arkadaşlar müzik sisteminde mute tuşu yokmu acaba?
  • maşallah araçlarımız çok şahane bakmaktan gözümü olamıyorumm kazasız beleasız kullanalımm...
    bide müziksisteminde mute tuşu yok bende bulamadım çünkü =)
  • öncelikle aracına kavuşan herkese hayırlı kazasız belasız sürüş keyfi olsun,

yeni sipariş verdim 1.3 cdti+KP beyaz 37.000
    karter+cam+boya+koltuk+motor 650

fiyatlar nasıl sizce.
    Ayrıca full kasko 1000gibi bunu her yerde standart mıdır?
  • şu bizim astraların farları ne kadardır acaba?şu benim beyaz farları classic 3 farlarıyla değiştirsek olurmu acaba?
  • beyaz daha şık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

öncelikle aracına kavuşan herkese hayırlı kazasız belasız sürüş keyfi olsun,

yeni sipariş verdim 1.3 cdti+KP beyaz 37.000
    karter+cam+boya+koltuk+motor 650

fiyatlar nasıl sizce.
    Ayrıca full kasko 1000gibi bunu her yerde standart mıdır?

hocam ben %60 hasarsızlıkla 574 TL'ye yaptırdım, 12 taksit, hasarsızlığınıza da bağlı kasko bedeli, bilginize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilgazi

beyaz daha şık bence

diyosun?
  •  2010 astra classic 3

Arkadaşlar bu resimdeki jantları Türkiye'de bulamazmıyız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreasker

şu bizim astraların farları ne kadardır acaba?şu benim beyaz farları classic 3 farlarıyla değiştirsek olurmu acaba?

siyah kasaya kesinlikle siyah zemin far lazım

bu arada o jantlarda enfesmiş, 17" sanırım, kasada güzel duruyor
  • Gerçekten çok çok hoş duruyor,muhtemelen 17'' zaten . Ayrıca bugün gaziosmanpaşa odak ile görüştük,astra classic III 1.3 cdti KP li fiyatı 37,760 dan bir kuruş aşağı inmedi ve yok hiçbir opel inemez falan gibi konuştu . Yakın zamanda 37.000 den aşağıda fiyat alan arkadaşlar varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burk! -- 8 Haziran 2010; 22:22:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burk!

Gerçekten çok çok hoş duruyor,muhtemelen 17'' zaten . Ayrıca bugün gaziosmanpaşa odak ile görüştük,astra classic III 1.3 cdti KP li fiyatı 37,760 dan bir kuruş aşağı inmedi ve yok hiçbir opel inemez falan gibi konuştu . Yakın zamanda 37.000 den aşağıda fiyat alan arkadaşlar varmı?

şubat sonunda aldım 36.350'ye. adana onatça'dan. yanında karter koruma bedava yapıldı. bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinzo

quote:

Orijinalden alıntı: emreasker

şu bizim astraların farları ne kadardır acaba?şu benim beyaz farları classic 3 farlarıyla değiştirsek olurmu acaba?

siyah kasaya kesinlikle siyah zemin far lazım

bu arada o jantlarda enfesmiş, 17" sanırım, kasada güzel duruyor

kesinlikle.Ama far karartma işlemi diye bi işlem yapıyorlar diye duymuştum forumda galiba.boşuna 1 milyar a neden farı değiştirelim karartma oluyorsa.

• siyah tabanlı farlar beyaza göre daha sportif duruyor
  • bende martın sonunda sipariş vermiştim 10 nisanda aldım aracımı 1.3 cdtı kp 35.800 + karter koruma hediye ankara reisden bilginize....
  • arkadaşlar fiyatlar gayet normal, aracı kullanmaya başlayınca göreceksiniz, donanımında eksik bişey yok gibi,yakıtı mobilet gibi daha ne olsun:))))
  • efecan arkadaş sen çok hesaplı almışsın hayırlı olsun
  • arkadaslar cam altındaki krom çıtaları nerden bulabiliriz böle siyah biraz çirkin mi duruo ne:D
  • ben de 4 kapıya eşik aldım, şimdide yan kapı çıtalarını alacağım, hepsiburada da 130 tl civarında kapı çıtaları, 40-50 de boyası tutar, orjinalini bir arkadaş 400 tl civarı yazmıştı sanırım, uyguladıktan sonra da fotograflarını paylaşırım sizlerle, bu arda cam altı çıtalarının yerini bilen varsa bana da haber versin : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 9 Haziran 2010; 12:51:41 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.