Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lpg ile ilgili detaylı ayrıntılı bilgi veren arkadaşlara çok çook teşekürler.. gayet güzel şekilde açıklamışsınız şu an 410 km civarındayım 120 tl benzin yaktı arcım hep şehir içi kullanım bi de 2si çocuk 6 kişi dağa çıktık motor maşallah asfaltı kazıyordu tekerler az bi süre daha geçsin öyle taktıracağım yada satıp nasipse dizel alacağım.. ömüerlük kullanırım diyodum ama yollarımızın ayrılması yakın olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erk.ozan -- 7 Haziran 2010; 1:40:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Daha yeni aldın arabanı bence bu kadar acele etme derim biraz bin daha sonra düşünürsün.
    Hem yakıttan yana bu şekilde sıkıntı yapıcaktın keşke dizel olanını alsaydın.

nette sorun oldu takılamıyom aranıza fazla muhabbet almış gidiyor

aynen içim ona yanıyor araba daha yeni yaa oldu bi aksilik az daha geçsin bi çare bulacağız

• sonsuzuncu

Aracınız çok güzel. Allah kaza bela vermesin. Nice yüzbinler görün :)
  • arkadaslar.bende 3 ay once aldım 1.3 dizel. hb..3000 km deyim..gecen arabanın yağına bi bakiim dedim..yağ siyahtı..yani koyu renk görünüyordu.sizce bi sorun olur mu.
  • Arkadaşlar, benimde arabam gelmiş, parasını yatırdım... vergi, plaka işlemlerine başlandı...

satış temsilcisi Boya + koltuk + motor + plastik aksam korumasını istersem 250 liraya yaptırabileceğimden bahsetti...

Araç rengi teknik gri...

sizce mantıklı bir hareket mi olur... Yoksa gereksiz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~SERKAN~

satış temsilcisi Boya + koltuk + motor + plastik aksam korumasını istersem 250 liraya yaptırabileceğimden bahsetti...

Arkadaşım ben tüm bu uygulamalar (Boya + koltuk + motor) için Meguiar's (DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLA) tan 150 TL fiyat aldım. İstersen bi ara konuş sende.
  • quote:

Arkadaşlar, benimde arabam gelmiş, parasını yatırdım... vergi, plaka işlemlerine başlandı...

Bu arada aracında hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim, benim araçta 10~15 güne gelecek heralde 20si gibi teslim ederiz diyordu bayii. Bekliyorum hala ama heycen hat safhada
  • quote:

Orijinalden alıntı: enclave

quote:

Arkadaşlar, benimde arabam gelmiş, parasını yatırdım... vergi, plaka işlemlerine başlandı...

Bu arada aracında hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanı dilerim, benim araçta 10~15 güne gelecek heralde 20si gibi teslim ederiz diyordu bayii. Bekliyorum hala ama heycen hat safhada

Teşekkür ederim. Bugün gördüm aracı, bayinin alt katında bekliyordu, üzeri garip mumumsu bir şeyle kaplıydı, zarar görmesin diye bu şekilde yapıyoruz dedi.

Aracı görünce çocukluğumu hatırladım, yeni bir oyuncak almışım gibi... Bakalım, trafik ıvır zıvır işlemleri de tamamlansın... Umarım sorun yaşamadan bineriz hayırlısıyla...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enclave

quote:

Teşekkür ederim. Bugün gördüm aracı, bayinin alt katında bekliyordu, üzeri garip mumumsu bir şeyle kaplıydı, zarar görmesin diye bu şekilde yapıyoruz dedi.

Aracı görünce çocukluğumu hatırladım, yeni bir oyuncak almışım gibi... Bakalım, trafik ıvır zıvır işlemleri de tamamlansın... Umarım sorun yaşamadan bineriz hayırlısıyla...

Hayırlı olsun... güle güle kazasız belasız kullanırsın inşallah.. boya-koltuk-motor korumasının yerine karter muhafazası daha çok gerekli diye düşünüyorum. yine de sen bilirsin tabii..

Dediğin gibi, aynı çocukluk günlerimize döndük sanki. bende arabayı teslim aldığımda adam bana bişiler anlatıyordu ama ben sadece sırıtıyordum. :)) hiç adamı dinleyemedim bile... :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: metucu

arkadaslar.bende 3 ay once aldım 1.3 dizel. hb..3000 km deyim..gecen arabanın yağına bi bakiim dedim..yağ siyahtı..yani koyu renk görünüyordu.sizce bi sorun olur mu.

korkma normal bi durum bu yağ kullanıldıkça koyulaşma olur 10/15 bin km arası değişim zamanıdır
  • yeni fotolar : ))

2010 astra classic 3

2010 astra classic 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 7 Haziran 2010; 21:39:03 >
  • ikiii

2010 astra classic 3
  • üçççç

2010 astra classic 3
  • dööörrt

2010 astra classic 3
  • beeşşş

2010 astra classic 3
  • ve sooon, altı....

2010 astra classic 3
  • herkese kazasız belasız sürüşler akadaşlar...
  • aminn herkese inş
  • arkadaslar bir sorum olucaktı bugun ankarada bi ara yagmura yakalandım bu yagmur sensoru olayını tam cozemedim nasıl aktif hale getirioruz bilen warmı acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.