Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nerden buluyorsunuz bu araçları...

Ankarada yok, haziran sonu flan diyo adamlar, başka illeri de arıyorum, hiç de beklediğim gibi sonuçlar alamıyorum.

Bazı bayiler 37.000 altına düşmüyor, bazıları daha düşük fiyatlar veriyor... dizel düz komfor paket için

Anlam veremedim bir türlü.. Mesela Ankara da yok araba kaç zamandır...

Bildiğiniz bayi varmı fiyat - araç temini gibi sorunları olmayan..

Ayrıca bu araçlarda sipariş verilebiliyor mu? Ankara Reiz Oto'daki satış temsilcileri classic için sipariş alamadıklarını, fabrika ne yaparsa, opel TR onlara ne gönderirse onu sattıklarını söyledi.. Ne kadar doğrudur bu olay?

Sıkıldım iyice ben beklemekten...

Hazır Golfün fiyatı da uygunken onu mu alsam die de geçiriyorum içimden... 36.000 civarı golf 102bg olanı...

• Ben aracımı 1 ay önce alırken, aracım daha gemideyken almıştım. Satıcı aslında bu kampanyanın hiç iyi olmadıgını söylemişti. 'Hem biz çok yoruluyoruz hemde araçlari daha gelmeden satıyoruz, stoklar eriyor ve bekleme süreleri çok uzuyor' demişti. Gemide tüm astralar satılmıştı. Bir tek 2 metro mavi ve 1 beyaz kalmıştı. Bende maviyi almıştım. Bundan sonrada araçlar daha fabrikadan çıkmadan satılacak, araç yok demişti. Öyle gözüküyor ki, adam doğru demiş. Araç daha fabrikadan çıkmadan satılmaya başlanmış bile. Araç bekleyenlere sabır diliyorum. Beklemek çok zor gercekten. Ben 1 hafta bekleyemedim, kimisi 30gundur bekliyormuş aracını....
  • Bende aracımı 27 nisan da teslim aldım ama hiç beklemedim.1.6 easytronic konfor paket istiyordum bayrampaşa odak ta 1 tane metro mavi vardı ve de ben aldığım günün ertesi günü zam geliceği için ve beklemek istemediğimden dolayı aynı gün kapora gönderip aldım aracı iyiki de almışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

quote:

Orijinalden alıntı: caki48

Arac bekleyen arkadaslar, gemi İzmir limanına yanasmıstır. İnşallah en yakın zamanda kavusursunuz araclarınıza.

Slm dostum geminin yeni kordinatlarını verir misin,

http://www.marinetraffic.com/ais/tr/default.aspx?oldmmsi=247305000&zoom=10&olddate=5/7/2010 5:26:46 PM

• quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Bende aracımı 27 nisan da teslim aldım ama hiç beklemedim.1.6 easytronic konfor paket istiyordum bayrampaşa odak ta 1 tane metro mavi vardı ve de ben aldığım günün ertesi günü zam geliceği için ve beklemek istemediğimden dolayı aynı gün kapora gönderip aldım aracı iyiki de almışım.

Hayırlı olsun kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

araç hayırlı olsun tabi herkes farklı beklentiler içerisinde eski aracım 2,0 motortu ona alışmıştım 1,4 geçince bocaladım baya vites aralıkları ara hızlanmalar çok farlı ilk sürüş olduğundan alışırsan süresin tabi sorun olmaz.

teşekkürler...

evet doğru diyorsun. tamamen alışma meselesi. ki dediğin gibi, 2.0'a alışıp 1.4e geçerken insan biraz bocalar ilk başta. aynı motor olsa bile araçtan araca bile değişir...

bi sorum olacak bi kaç yerde okudum duydum yeni arabalar 1000 km de motor yağı değişse iyi olurmuş motor da çapaklanma yapıyormuş.. servise sordun mu yada sende duydun mu ??

valla ne yalan söyliyim, ne öyle birşey duydum nede sordum. ama olacağını da zannetmiyorum. aracı teslim alırken adamlar demonstration yaptılar. yani ne nedir, nasıl çalışıyor. sonra motoru açtı, nerden yağ konulur, silecek suyu falan. birtek kartar muhafazası taktırırsın ilerde dedi, onun dışında sormak istediğin birşey yoksa buyur anahtarlar dedi ve aracı teslim etti... öyle birşey olsaydı yağın nerden konulacağını anlatırken onu da söylerdi bence. şuan 1000km'ye biraz aştım ama bir sorun yok.

çok saol ya valla yardımın için arkadaşlar gemi gelmiş yazıyor inş benim beyaz astram da ordadır gelsin artık tak etti 45 gün oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kutolo

Hayırlı olsun kaça aldınız?

36000 e aldım karter koruma ile
  • bi sorum olacak bi kaç yerde okudum duydum yeni arabalar 1000 km de motor yağı değişse iyi olurmuş motor da çapaklanma yapıyormuş.. servise sordun mu yada sende duydun mu ??

yok öyle bir şey arkadaşım.bende aracı alırken,araçtan anladıgından süpheli oldugum tanıtan muhterem 7500 km de yağ degiştirisin demişti,ben daha sonra servise gittigimde sordum ordakı ustada ,çok zor koşullarda tozda toprakta araç kullanmıyorsan gerek yok dedi,15000 km de ki bakımda degişecek,bence bu konuda duyduklarınızı boşverin açın araçın sürücü kılavuzunu okuyun orda herşey yazıyor...
    ı
  • saolasın bende inanmadın da bi kaç yerde duyduğumdan araç gelmedi daha yaa gelsin incelerim artık
  • quote:

saolasın bende inanmadın da bi kaç yerde duyduğumdan araç gelmedi daha yaa gelsin incelerim artık

Şimdiden hayırlı olsun. Kazası belasız kullanırsın inşallah...
  • çok saol inş bütün arkadaşlara da kazasız belesız kullansınlar..

merak ettimde benden başka kaç arkadaş var astrasını bekleyen?
  • quote:

çok saol inş bütün arkadaşlara da kazasız belesız kullansınlar..

merak ettimde benden başka kaç arkadaş var astrasını bekleyen?

teknik gri 1.4 easy konfor bekliyorum 21 inden sonra elime geçecek kısmetse.

şartlarımı zorlamış olsamda verdigim parayı sonuna kadar hakeden bir araç aldıgım için gönlüm rahat

• hayırlı olsun 21 tarini bayi mi verdi ??* araç gerçekren fiyatına göre oldukça iyi imkanlar sağlıyor
  • teşekkürler

tarihi bayi verdi vermesine ama çok şartlamadım kendimi.3-4 gün sarkabilir diye düşünüyorum

dün baktıgımda valencia dan çıkmış geliyordu gemi.bugün bulamadım gemiyi ama izmire 13 ünde gelecek diye biliyorum
  • Hayırlı uğurlu olsun,iyi seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

quote:

Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

Arkadaşlar yeni astra sedan ile astra hb 2005 nin iç hacmi aynımıdır yoksa sedan da arka koltuk kısmında artı genişlik var mı?

bilgisi olan yok mu arkadaşlar?
  • 2010 1.3 cdti manuel essential + KP kullanıcıları birkaç sorum olacak,
    Sinyal kolları dokunmatik midir ve kaput kolu pistonlumudur önceki modelleri gibi,

Birde bu modelde ön konsol işciliği diğer enjoylara göre nasıl buldunuz,

Saygılarımla,
  • Sinyal kolları dokunmatik,Ön konsol işçiliği de kapıdaki ve torpidonun üzerindeki gri çıtalar hariç bir farkı yok.

Kaput kolu pistonlu mu derken tam olarak ne demek istediğini anlayamadım çünkü önceki kasada ne şekilde olduğunu bilmiyorum.
  • Sadece çubuk teli elle yerleştirme degilde,
    golflerdeki gibi pistonlu kaputu açınca kendi bir seviyede tutması.
  • amortisörlü evet arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mtnsyn~ -- 10 Mayıs 2010; 20:42:08 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.