Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CuCuK

teşekkürler

tarihi bayi verdi vermesine ama çok şartlamadım kendimi.3-4 gün sarkabilir diye düşünüyorum

dün baktıgımda valencia dan çıkmış geliyordu gemi.bugün bulamadım gemiyi ama izmire 13 ünde gelecek diye biliyorum

geçenlerde gemi geldi dediler sevidim ama bayiden ses yok sanırım onda değil benim astram bu astralar farklı ülkelerde üretiliyor sanırım işçilikte fark ediyor mu acaba ülkeye göre işçilik kalitesi değişiyor mu???

• Sanırım bu araçlar yazılımla 110bg çıkıyormuş, bunu servisinde yaptırmak mümkün müdür,
    Bu durumda motorun daha fazla aşınması muhtemel, 1.3 dizel için motor yıpranmasını da düşünürsek bg artırmaya değer mi,
    Başka bir görüş daha var, 110bg fabrika çıkış değeri olup, motorun daha uzun ömürlü olması için 90bg sunulduğu önesürülüyor.

Bir de aracın kaç bg çalıştığını öğrenmek mümkün müdür?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

çok saol inş bütün arkadaşlara da kazasız belesız kullansınlar..

merak ettimde benden başka kaç arkadaş var astrasını bekleyen?

teknik gri 1.4 easy konfor bekliyorum 21 inden sonra elime geçecek kısmetse.

şartlarımı zorlamış olsamda verdigim parayı sonuna kadar hakeden bir araç aldıgım için gönlüm rahat

hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim

kaça ve nereden aldınız 1.4 KP easytroniği paylaşırsanız sevinirim

• erk.ozan;

araçlar farklı ülkelerde üretiliyormu bilmiyorum.ğretilse bile kalite farkı olmaz ben alırken yolda 3

gemi vardı.en son gelecek olan benimki.bayiyi arayıp gemi adını ögrenirsen marine traffic ten

görebilirsin yerini...

saksoy;

k.maraş bayi 35.000 e aldım.düşünürsen ve satmadılarsa 1 gümüş gri,1 teknik gri gelecek benim

araçla beraber

hepinize teşekkürler arkadaşlar.darısı aldıgınız ve alacagınız araçların başına olsun

• quote:

saksoy;

k.maraş bayi 35.000 e aldım.düşünürsen ve satmadılarsa 1 gümüş gri,1 teknik gri gelecek benim

araçla beraber

Oooo... o araçlar çoktan gemi üzerinde satılmıştır bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

Sanırım bu araçlar yazılımla 110bg çıkıyormuş, bunu servisinde yaptırmak mümkün müdür,
    Bu durumda motorun daha fazla aşınması muhtemel, 1.3 dizel için motor yıpranmasını da düşünürsek bg artırmaya değer mi,
    Başka bir görüş daha var, 110bg fabrika çıkış değeri olup, motorun daha uzun ömürlü olması için 90bg sunulduğu önesürülüyor.

Bir de aracın kaç bg çalıştığını öğrenmek mümkün müdür?

Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan var mı?
  • ya arkadaşlar beni bayiden aradılar beyaz renk gelmedi dediler nasıl yani anlamadım ben 45 gündür bekliyorum sparişi verilmiş olan bi araç.. gri verelim diyolar hala hala sinirlerim tavan yaptı bunasıl iştir yaa bi dahaki gemiyi bekleyin diyorlar o zamn bi daha kii gemi ne zamn gelecek bilen var mı ya da kaç gemi gelecek.
  • quote:

ya arkadaşlar beni bayiden aradılar beyaz renk gelmedi dediler nasıl yani anlamadım ben 45 gündür bekliyorum sparişi verilmiş olan bi araç.. gri verelim diyolar hala hala sinirlerim tavan yaptı bunasıl iştir yaa bi dahaki gemiyi bekleyin diyorlar o zamn bi daha kii gemi ne zamn gelecek bilen var mı ya da kaç gemi gelecek.

Yazılı bir anlaşma yapmismiydiniz? Yaptıkları şey çok adice olmasına rağmen bence yapılacak pek birsey yok. Biraz daha üstlerine gidin ama son care olarak gri'yi alın bence. Diğer geminin ne zaman gelecegi belli olmaması ile birlikte, o gemideki araçlar da coktan satılmış olabilir. Gri renkte şahane. Maşallah her renk yakışıyor astraya

Edit: yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızıl Baron -- 12 Mayıs 2010; 7:47:21 >

• araç gelmemesi diye birşey söz konusu olamaz.benim aldıgım bayi hangi aracın hangi gemiyle gelecegini

tarihleriyle biliyordu.aklıma birkaç şey geliyor;

ödeme yaptıysanız bayi olmayan araç satmış olabilir(zor ama hayat bu).

araç 2 kişiye satılmış olabilir.

araca yolda bir zarar gelmiş olabilir.

cidden sistem hatası ile farklı renkteki araç beyaz girilmiş olabilir.

bende beyaz istiyordum ama bulamadım.satış elemanınında telkiniyle beyazın aracı koyu renkler gibi

göstermedigine ve metalik boya farkı yokken beyaz almanın mantıksız olduguna inanıp teknik

gri aldım

ısrar etmememdeki asıl etken yakın illerde bile gelmiş yada gelecek araç olmamasıydı

• Ben alırken hazırda 2 adet beyaz astra vardı ama bence de beyaz renk diğer renkler kadar gösteremiyor aracı.Tabi bu bir zevk meselesidir ben hiç beyenmeyebilirim ama bir başkasıda en çok beyazı beyenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

Ben alırken hazırda 2 adet beyaz astra vardı ama bence de beyaz renk diğer renkler kadar gösteremiyor aracı.Tabi bu bir zevk meselesidir ben hiç beyenmeyebilirim ama bir başkasıda en çok beyazı beyenebilir.

arkadaşa katılıyorum aynen ben alırkende hazırda beyaz vardı tabi tercih meselesi bu!ama astra da en şık duran renk siyah bakımı biraz zor oluyor
  • Siyah dehşet güzel yakışıyor astraya. Bende çok aramıştım ama bulamamıştım o rengi. Beyaz ile metro mavi arasında tercih yapmalıydım ve tercihimi metro maviden yana kullandım... Hiç de pişman değilim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Siyah dehşet güzel yakışıyor astraya. Bende çok aramıştım ama bulamamıştım o rengi. Beyaz ile metro mavi arasında tercih yapmalıydım ve tercihimi metro maviden yana kullandım... Hiç de pişman değilim...

bende siyahla metro mavi arasında kalmıştım zaten o rengi görünce bayılmıştım çok sportif bir renkti ama beklememek için siyahta tercih kıldım birde füme vardı o pek yakışmamış astraya
  • Tekrar merhaba;

Mesajlara baktıkça ne kadar şanslı olduğumu farkettim.

Araç araştırırken Antalya Günlas'a gittiğimde satıcı elimde bir adet Metro Mavi 1,6 KP var, her an satılabilir, ciddi alıcı iseniz kapora verin aracı bağlıyım demişti ve ben satıcı numara yapıyor diye düşünmüştüm. Ancak forumdaki yazılanlara göre gerçeğin ta kendisi imiş.

Arkadaşlar aracımla 1000 km sınırını aştım. Ortalama yakıt tüketimi 9,0 lt (yol bilgisayarı verisi ile kendi hesaplarım birbirini tam olarak tutuyor)
    Tabi motor keyif verdiğinden olsa gerek genellikle devirli kullanıyorum. Dikkatli bir kullanımla ortalama tüketim 8 lt ler seviyesine indirmek hiç te zor değil.

Bu zaman zarfı içerisinde araçtan şikayetim yok. Sadece sürücü koltuğunda bulunan bel desteği zaman zaman garip bir ses çıkarıyor, bunuda ilk fırsatta yetkili serviste yaptıracam.

Aracı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim. Dizel tabii ki ekonomik ve mantıklı gibi dursada yılda en az 15.000 - 20.000 km yapmalısınız ki hem alış esnasındaki farkı hemde periyodik bakımlarda fazladan vereceğiniz farkı amorti etmek için.

Bu araçla ilgili olarak sormak istediğiniz bir şey olursa elimden geldiği; dilimin döndüğü kadar yanıtlamaya çalışırım.

Özel Not: Metro mavi güzel bir renk- benim esas tercihim siyahtı ancak bulamadık. Yalnız şunu söylemek isterim ki kullanımları çok zor, kiri çok çabuk gösteriyorlar, ama ara temizken de bir o kadar güzel duruyor.

Sağlıcakla kalın...

• quote:

Orijinalden alıntı: ttrmak

Özel Not: Metro mavi güzel bir renk- benim esas tercihim siyahtı ancak bulamadık. Yalnız şunu söylemek isterim ki kullanımları çok zor, kiri çok çabuk gösteriyorlar, ama ara temizken de bir o kadar güzel duruyor.

Sağlıcakla kalın...

Aracımın ruhsatında MAVİ olarak geçiyor. Ama araç mavi değil sanki. Yanar döner renk oluyor gibi. (aracı 2. el aldığımdan tam rengini bilmiyorum ) Sizin aracınız fotosu var mı?
  • Benim aracım da metro mavi
  • ya arkadaşlar allah aşkına şu dızelin amortı muhabbetını bırakalım,şimdi gıttınız aynı aracın bır dızelını bırde benzınlısını aldınız,dızele dıyelım 3000 bın tl fazla ödedınız,2 yıl kullandınız araçları satmaya karar verdınız,pekı her ıkı aracı aynı fıyatamı satarsınız yada alıcılar ıkı aracada aynı fiyatımı verırler buna evet dıyorsanız aldıgım dızel aracı hemen satacagım kazık yedıgım için,(kullanarak bu 3000 tl yı amorto edersınız ona hıç girmıyorum bıle)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

ya arkadaşlar beni bayiden aradılar beyaz renk gelmedi dediler nasıl yani anlamadım ben 45 gündür bekliyorum sparişi verilmiş olan bi araç.. gri verelim diyolar hala hala sinirlerim tavan yaptı bunasıl iştir yaa bi dahaki gemiyi bekleyin diyorlar o zamn bi daha kii gemi ne zamn gelecek bilen var mı ya da kaç gemi gelecek.

Yazılı bir anlaşma yapmismiydiniz? Yaptıkları şey çok adice olmasına rağmen bence yapılacak pek birsey yok. Biraz daha üstlerine gidin ama son care olarak gri'yi alın bence. Diğer geminin ne zaman gelecegi belli olmaması ile birlikte, o gemideki araçlar da coktan satılmış olabilir. Gri renkte şahane. Maşallah her renk yakışıyor astraya

Edit: yazım hatası

elimde araç spariş formu var.. gri rengi almadım hoşuma gitmiyor piyasada oldukça fazla war zaten olanoldu şimdi yapacak bi şey yok artık bekkliyom tekrar

• quote:

araç gelmemesi diye birşey söz konusu olamaz.benim aldıgım bayi hangi aracın hangi gemiyle gelecegini

tarihleriyle biliyordu.aklıma birkaç şey geliyor;

ödeme yaptıysanız bayi olmayan araç satmış olabilir(zor ama hayat bu).

araç 2 kişiye satılmış olabilir.

araca yolda bir zarar gelmiş olabilir.

cidden sistem hatası ile farklı renkteki araç beyaz girilmiş olabilir.

bende beyaz istiyordum ama bulamadım.satış elemanınında telkiniyle beyazın aracı koyu renkler gibi

göstermedigine ve metalik boya farkı yokken beyaz almanın mantıksız olduguna inanıp teknik

gri aldım

ısrar etmememdeki asıl etken yakın illerde bile gelmiş yada gelecek araç olmamasıydı

yani benada çok mantıksız geliyor zaten.. aracın parasını vermedim daha araç teslimine bi kaç gün kala vereceğim öyle dediler biz de tmm dedik peşin alıyorum zaten arabayı.. valla dediklerinizin hapsi olabilir.. artık yapacak çokta bi şey kalmadı. gri rengi istemedim haziran ayını bekliyeceğim.. bayide gri siyah beyaz teknik gri vardı beyaz daha gözüme hoş gözüktü ayrıca antalya sıcağı kavuruyor malum siyahta vardı aklımda vaz geçtim. opel alan arkadaşlarıma sordum ant hedef mağzasının sorunlu olduğunu söylediler aldıktan sonra söyledikleri için faydası yok ama ant olanlara duyurulur.

ayrıca astranın renkleri ile ilgili resimleri olan varsa form a ata bilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: sno-p

ya arkadaşlar allah aşkına şu dızelin amortı muhabbetını bırakalım,şimdi gıttınız aynı aracın bır dızelını bırde benzınlısını aldınız,dızele dıyelım 3000 bın tl fazla ödedınız,2 yıl kullandınız araçları satmaya karar verdınız,pekı her ıkı aracı aynı fıyatamı satarsınız yada alıcılar ıkı aracada aynı fiyatımı verırler buna evet dıyorsanız aldıgım dızel aracı hemen satacagım kazık yedıgım için,(kullanarak bu 3000 tl yı amorto edersınız ona hıç girmıyorum bıle)

0 alırken 3.000 tl fark var ama benzinliye LPG taktırırkende 1.500 - 2.000 tl arası para ödüyorsunuz !!

2. alırken dizel ile benzinli arasında pek fark olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.