Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ayın son gemiside ulaştı izmire. grande scandinavia yı bekleyen varsa benim gibi hayırlı olsun.haftaya perşembe-cuma araçları

alırız inşallah
  • Orijinalden alıntı: ilhaneren

Orijinalden alıntı: sno-p

ya arkadaşlar allah aşkına şu dızelin amortı muhabbetını bırakalım,şimdi gıttınız aynı aracın bır dızelını bırde benzınlısını aldınız,dızele dıyelım 3000 bın tl fazla ödedınız,2 yıl kullandınız araçları satmaya karar verdınız,pekı her ıkı aracı aynı fıyatamı satarsınız yada alıcılar ıkı aracada aynı fiyatımı verırler buna evet dıyorsanız aldıgım dızel aracı hemen satacagım kazık yedıgım için,(kullanarak bu 3000 tl yı amorto edersınız ona hıç girmıyorum bıle)

0 alırken 3.000 tl fark var ama benzinliye LPG taktırırkende 1.500 - 2.000 tl arası para ödüyorsunuz !!

2. el alırken dizel ile benzinli arasında pek fark olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan3535 -- 13 Mayıs 2010; 23:35:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CuCuK

bu ayın son gemiside ulaştı izmire. grande scandinavia yı bekleyen varsa benim gibi hayırlı olsun.haftaya perşembe-cuma araçları

alırız inşallah

araç alan tüm herkese hayırlı olsun arkadaşlar kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
  • araçları gelen arkadaşlar ahayırlı olsun çok sevindim güle güle eskitin. bende bi aydaha beklemek zorunda kaldım çekecez artık ayrıca arkadaşlar bi ricam olacaktı araçları almış olanlar yada teslim alacaklar araçlarının fotolarını forma yükleye bilirler mi

• Valla iyi fikir. Daha hiç fotoğrafım bile yok arabamla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

opel astrada neden paket ismi değişti?essentia classic 3 diye neden böyle bi gereksinim duydular

Bu H kasa 5 yıl daha satılacakmış,
  • quote:

Orijinalden alıntı: -marvel-

quote:

opel astrada neden paket ismi değişti?essentia classic 3 diye neden böyle bi gereksinim duydular

Opelde gelenekseldir bu. Her yeni astra çıkınca bir önceki astra classic diye geçer.
  • quote:

quote:

aracın üretiminin devam etmesi almamda büyük bir etken.0 fiyatı belli oldugundan 2.eli

eski kasa muamelesi görüp deger kaybetmiyor.yedek parça ve servis rahatlıgıda cabası

(üretimi bitmiş araçlardada parça sıkıntısı olmaz ama satılan araç gibide olmaz bence)

• quote:

quote:

quote:

aracın üretiminin devam etmesi almamda büyük bir etken.0 fiyatı belli oldugundan 2.eli

eski kasa muamelesi görüp deger kaybetmiyor.yedek parça ve servis rahatlıgıda cabası

(üretimi bitmiş araçlardada parça sıkıntısı olmaz ama satılan araç gibide olmaz bence)

değer kaybetmemesi süper oluyo zaten

• kaç hava yastığı vardı? yanlarda var mı?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

efecan06 2010 safir siyah güle güle kullan :)
    ben de bu ay sonuna siyah cdti bekliyorum kısmetse,

Sedan cdti kullandım araç ilk kalkışta zorlandım hatta birkaç kez motoru durdurdum :) sonra alıştım ama yinede bir agırlık var gibi geldi,
    Sende kalkışlar nasıl, hb biraz daha hafif fark edemi acaba,

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

efecan06 2010 safir siyah güle güle kullan :)
    ben de bu ay sonuna siyah cdti bekliyorum kısmetse,

Sedan cdti kullandım araç ilk kalkışta zorlandım hatta birkaç kez motoru durdurdum :) sonra alıştım ama yinede bir agırlık var gibi geldi,
    Sende kalkışlar nasıl, hb biraz daha hafif fark edemi acaba,

teşekkürler -marvel- sende güle güle kullan hayırlı olsun

abi ben aracı aldığımdan buyana hiç stop ettirmedim 850 km oldu şuan çok rahat hemen alıştım dik yokuşlarda da kalkış yaptım hiç zorlanmadım evet 1.vites biraz ağır(ama hemen alışıyosun) tabi ama 2ye geçtikten sonra bi problem yok sedan kullanmadım ama farkeder gibime geliyor.

• sedan ilk çıktıgında dizeli test etmiştim.araç oldukça hantal gelmişti.geçen gün bir arkadaşınkini (30.000

civarında) denedim tekrar.test aracı ile alakası yoktu. uçmasada yeterli seviyede performansı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Valla iyi fikir. Daha hiç fotoğrafım bile yok arabamla...

bi kaç resim çekip tarsan çok iyi olur senide görmiş oluruz astranla beraber

• Haziran ayında Opel Astra 1.3 CTDİ Komfor paketli almış bulunmaktayız.

Renk bulmak zor oldu anca hazirana bulabildik Şimşek Gri.
  • şu farada bakın çok iyi ya

2010 astra classic 3

2010 astra classic 3

• quote:

Orijinalden alıntı: seljoy

şu farada bakın çok iyi ya

2010 astra classic 3

2010 astra classic 3

eweet yaa ben bu farları gördüm nette araç üstünde hiç görmemiştim çok şahane durmuş bu farın bide siyah zeminlisi war o daha iyi durur sanıyorum farla tek sorun takan bi arkadaşın yorumunu okudum kalitesi düşükmüş sanırım mercekleri iyi değilimiş

• quote:

Orijinalden alıntı: seljoy

Haziran ayında Opel Astra 1.3 CTDİ Komfor paketli almış bulunmaktayız.

Renk bulmak zor oldu anca hazirana bulabildik Şimşek Gri.

hayırlı olsun aracınız.. f/p olarak gerçekten iyi kaliteli bi araç şimdilik her kuruşunu hak ediyor gibi araç inş aldıktan sonrada düşüncem devam eder gerçekten renk knusunda çok sıkıntı çektim ben aracım gri geldi ama beyaz istedim olmayınca bi aydaha beklemeyi tercih ettim bende haziranda teslim alacağım senin gibi inş beyaz gelir artık

• opel astra 1.6 kullanan arkadaslara sorum olucaktı. yakıt tuketimi hakkında biraz bilgi verebilirseniz cok sevinicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Valla iyi fikir. Daha hiç fotoğrafım bile yok arabamla...

bi kaç resim çekip tarsan çok iyi olur senide görmiş oluruz astranla beraber

Arabayı bi yıkatayım önce de... :)) otopark sürekli yaz kış rüzgar alıyor ve rüzgarla gelen çamur ve toz hemen arabaya yapışıyor. arabayı yıkatıyorum hemen 2 günde yine kirleniyor... ama az kaldı. ay sonunda kapalı otoparklı yeni eve taşınıyorum. bu dertten kurtulacağım inşallah...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.