Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamm dır hallettim sigorta işini bugun.. adamlar bana 380 tl rakam çıkarttılar kafadan sonra işte yanımızda eniştemide getirdik polisti trafikten işi biliyo o kunuştu adamların zaten direk davranışları değişti biraz ters davrandilar baktılar işi biliyorlar resmen para koparmaya çalışıyorlar kafadan.. biz kendimiz yaparız sigortayı dedik aldık şase no falan bi kaç bilgi 190 TL yaptık sigortayı.. bayidende sigota parasını alacağız teslimatta.. neyse bunuda hallettik saol yardımın iiçin.. zaten kesin bi problem daha çıkaracaklar çok sorunlu bi bayii ANTLYA HEDEF OTOMOTİV antalyada alacaklar kesinlikle uğramasınlar uzak durun HEDEF OTOMOTİV den....
  • şerefsizler yaa.. resmen dolandırıcılık yapıyorlar...

şu astrana bi kavuşsan hepimiz rahatlayacağız var ya..
  • 1.3 motora Superchips uglatan varmı ??? yada blowoff takılabılıyomu araca??
  • quote:

Orijinalden alıntı: nizam1292

1.3 motora Superchips uglatan varmı ??? yada blowoff takılabılıyomu araca??

Forumda Opel başlığı altında bununla ilgili topic vardı. Oradan bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

şerefsizler yaa.. resmen dolandırıcılık yapıyorlar...

şu astrana bi kavuşsan hepimiz rahatlayacağız var ya..

aynen kendilerini çok zeki sanıyorlar heralde... bittsin artık çilem bu kardar sorun yaşayan yoktur heralde

aynen kardeşim yaa yarın trafiğe gidiyom sabahtan cuma teslim almayı planlıyorum aksilik çıkmazsa =)) atayım fotolarını bakalım keratanın tipine =))

• ayrıca bi ayrıntı daha vereyim bu HEDEF OTOMOTİV denen yer bugün bi kaç sigortacı anlattı aynı olayı olyşu bi sene kadar önce sanırım hedeften araç alıyor biri ama araç 2, el yani adama sıfır araba diye 2. el arabayı satmışlar bu yer aracın koltuklarından çakıyor tabi olayı direk kapısına dayanıyor... böyle bi üç kağıt yapan yerden her şey beklenir benimde içime kurt düştü ya bana bozuk arzalı arç verirseler para koparamadılar ya her şeyi beklerim artık
  • arkadaşlar bana bi konuda daha yol gösterin Hangi kasko şirketini seçmeliyim sıkıntılı olmayan yada tavsiye ettiğiniz kasko şirketleri..
  • valla ben aksigortadan yaptırdım.. 1070TL'di sanırım.. daha fazla söyleyen oldu, daha az söyleyen oldu. ama büyük şirket. kafam rahat olsun diye aksigortayı seçtim...
  • Ak sigorta "full kasko" terör, halk olayı, deprem, sel vs, teminatları da 30.000-90.000-30.000 TL yaptırdım, taksitle 594 TL ama çok ciddi tanıdıktan , bu arada %60 hasarsızlık var, söyleyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 20 Mayıs 2010; 12:32:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinzo

Ak sigorta "full kasko" terör, halk olayı, deprem, sel vs, teminatları da 30.000-90.000-30.000 TL yaptırdım, taksitle 594 TL ama çok ciddi tanıdıktan , bu arada %60 hasarsızlık var, söyleyeyim...

cümlenin başından ortasına geldiğimde neredeyse kalp krizi geçiriyordum...
    %60 hasarsızlığı gördüğümde ama sakinleştim..

sağlığımız için bir daha hasarsızlığı lütfen başa yazın... hehehe...

• quote:

quote:

Ak sigorta "full kasko" terör, halk olayı, deprem, sel vs, teminatları da 30.000-90.000-30.000 TL yaptırdım, taksitle 594 TL ama çok ciddi tanıdıktan , bu arada %60 hasarsızlık var, söyleyeyim...

banada 800 civarı bir rakamdan bahsettiler.groupama fiyatı buydu.hasarsızlıgım ne kadar bilmiyorum.

2007 eylülünde pertim var.kendi aracımı 3.kez kaskolattım geçtigimiz ekim.yüzde 60 degildir sanırım.

• quote:

quote:

aslında tahmin de ettim şimdi "yuhhh" diyecekler diye

bu arada son mesajdaki "Cucuk" arkadaşım, muntemelen hasarsızlığınız epey düşüktür, neyse Allah bir daha kaza bela vermesin hiçbirimize diyorum, selamlar...

• 35 yaşına kadar birazcık pahalıymış, kaza yapma riski daha fazlaymış. Ben ak sigortadan yaptırdım ilk kez (full kasko) 902 tl.
  • bana farklı fiyatlar çıkıyor 1,700 /1,500 /1300 gibi değişik firma bunlar.. grupama şartları iyi gözüküyor baya ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

bana farklı fiyatlar çıkıyor 1,700 /1,500 /1300 gibi değişik firma bunlar.. grupama şartları iyi gözüküyor baya ne düşünüyorsunuz

onu bırakda aldın mı arabanı?
  • =)) dün imza arttım bu gün yetişirse akşama doğru teslim alacağım yetişsin istiyorum saat 2 gibi arıyıp durumu soracağım
  • quote:

=)) dün imza arttım bu gün yetişirse akşama doğru teslim alacağım yetişsin istiyorum saat 2 gibi arıyıp durumu soracağım

pazartesi akşamada kısmetse ben alacagım.hepimize hayırlı olur inş
  • sonunda yaa geldi araç aldımmm rahatladım arkadaşlar uff ne bekleşti ama resim atacaktım ama gelirken yağmur yağdı çamur oldu
    araçı ben değil babam teslim aldı işimden dolayı gidemedim yanlız şunu fark ettim araç konfor paketli herşeyi tamda sitede konfor paketli araçta ön kapı açma kollarının iç kısımda arkaya doğru uzanan bi kuşak war bende yok düz gelmiş resimdeki ile farklı diğer arkadaşların nasıl acaba???

• Tekrardan hayırlı olsun diyorum.

Hangi kuşaklardan bahsediyorsun gümüş rengi çıtalardan mı ?Aynı zaman da ön konsolda da var aynı çıtalardan ama maalesef astra classic olduktan sonra onlar yok.
    Bu kadar ufak şeylerden kar yapıyor herhalde koskoca opel.Araba da herşey iyi güzel ama o çıtaların olmamasına çok uyuz oluyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eIgHt -- 22 Mayıs 2010; 12:07:06 >
  • quote:

sonunda yaa geldi araç aldımmm rahatladım arkadaşlar uff ne bekleşti ama resim atacaktım ama gelirken yağmur yağdı çamur oldu
    araçı ben değil babam teslim aldı işimden dolayı gidemedim yanlız şunu fark ettim araç konfor paketli herşeyi tamda sitede konfor paketli araçta ön kapı açma kollarının iç kısımda arkaya doğru uzanan bi kuşak war bende yok düz gelmiş resimdeki ile farklı diğer arkadaşların nasıl acaba???

Arkadasım hayırlı ugurlu olsun insallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. O bahsettiğin cıtalar göstergelerin etrafındaki gri kaplamalar, dıs kapı kusakları ve far yıkama ne yazık ki calınmıs yani seninkinde bi sıkıntı yok.
    Tekrar hayırlı olsun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.