Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla debriyajda öyle bis sorun hiç dikkatimi çekmedi...
    bir daha ki sefere dikkat ederim...

benim ise dikkatimi çeken şu oldu. sizde bir denerseniz ve sonucu yazarsanız sevinirim. Arabayı çalıştırdıktan hemen sonra çok sessiz tik tik tik sesleri geliyo direksiyonun arkasından. iyi dinlemek lazım, lakin gerçekten varla yok arasında geliyor bu sesler.. sanki plastik bir pet şişesini elinizle büzüştürür gibi. ama sadece 4-5 defa tik tik sesleri geliyor sonra kayboluyor. o sesler sizden de geliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

wayy iyi takip ediyorsun hayırlı olsun
    araçla ilgili bi yalıtım açığı yok gayet sesiz yoltutuşu çook hoşumja gitti test sonuçlarında golf ile aynı verilere sahip rahatlığına diyecek söz yok koltukları gayet iyi sarıyor insanı.. Bende bi sorun var ama arkadaşlarda cvp yazmadı debriyajla alakalı sorunda sayılmaz pek sanırım sadece pedalda titreme var ayağını koyunca hissediyorsun

evet arkadaşım aynı şey bendede var ama o sorun değil galiba sanmıyorum ayağını hafif basınca oluyor sanki frene basıp abs devreye girince ayağını itiyor ya ona benziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

valla debriyajda öyle bis sorun hiç dikkatimi çekmedi...

benim ise dikkatimi çeken şu oldu. sizde bir denerseniz ve sonucu yazarsanız sevinirim. Arabayı çalıştırdıktan hemen sonra çok sessiz tik tik tik sesleri geliyo direksiyonun arkasından. iyi dinlemek lazım, lakin gerçekten varla yok arasında geliyor bu sesler.. sanki plastik bir pet şişesini elinizle büzüştürür gibi. ama sadece 4-5 defa tik tik sesleri geliyor sonra kayboluyor. o sesler sizden de geliyor mu?

hmm.. enteresanmış tmm yarın bi bakayım bende yazarım buraya hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

quote:

wayy iyi takip ediyorsun hayırlı olsun
    araçla ilgili bi yalıtım açığı yok gayet sesiz yoltutuşu çook hoşumja gitti test sonuçlarında golf ile aynı verilere sahip rahatlığına diyecek söz yok koltukları gayet iyi sarıyor insanı.. Bende bi sorun var ama arkadaşlarda cvp yazmadı debriyajla alakalı sorunda sayılmaz pek sanırım sadece pedalda titreme var ayağını koyunca hissediyorsun

evet arkadaşım aynı şey bendede var ama o sorun değil galiba sanmıyorum ayağını hafif basınca oluyor sanki frene basıp abs devreye girince ayağını itiyor ya ona benziyor

hmm çok sorun edeilecek bi şeydeğil ama sorun ise çaresine bakmak lazım şimdiden baskı falan yemesin sonra iş çıkar başımıza dediğin gibi oluyor aynen tık tık diye vuruyor hafiften

• arkadaşlar aracına film yaptıran varmı acaba ben yaptırcamda nerden yaptırsam diye düşünüyorum
  • ankarada opel bayisinden aldığım son fiyat;
    Astra HB Classic III 1.6i 16V - 115 HP HB Essentia (Konfor paketli) metro mavi
    33.500
    Astra HB Classic III 1.6i 16V - 115 HP Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) teknik gri
    36.000

arkadaşlar bu fiyatlar nasıl sizce? bir de easytronic olmayan modelde esp desteği yok, çok önemli midir bu? ayrıca kafamdaki diğer bi soru işareti de benzinli alıp direk garantisi bozulmadan landi rezzo tüp taktırmak ya da 1 milyar fazladan verip 1.3 dizelini almak..yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..
  • quote:

quote:

valla debriyajda öyle bis sorun hiç dikkatimi çekmedi...

hmm.. enteresanmış tmm yarın bi bakayım bende yazarım buraya hemen

baktımda ben öyle bi ses duymadım. sadece benzim ponpoasının sesi geliyor hafiften bızz gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

ankarada opel bayisinden aldığım son fiyat;
    33.500
    Astra HB Classic III 1.6i 16V - 115 HP Easytronic HB Essentia (Konfor paketli) teknik gri
    36.000

arkadaşlar bu fiyatlar nasıl sizce? bir de easytronic olmayan modelde esp desteği yok, çok önemli midir bu? ayrıca kafamdaki diğer bi soru işareti de benzinli alıp direk garantisi bozulmadan landi rezzo tüp taktırmak ya da 1 milyar fazladan verip 1.3 dizelini almak..yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkürler..

walla fiyatlar gayet uygun bende o fiyata almıştım zam almadan önce..Alınderim 33 e alanlarda biliyorum
    ESP olayı sürdüğüm arabaların hiç birinde yoktu bi eksikliğini hissetmedim şahsen benim için çokta önemli değil düzgün sürdükten sonra
    Dizel benzinli olayına gilince bende ki benzinli astra 9 un altına düşmedi.. benzin alıp tüp taktıracağım diyosan bince tüpe ödediğin parayı üstüne koy dizel al şahsen ben biraz pişmanım diye bilirim dizel almadığım için neyse artık

• ben de mart ayında sanlıurfa bayiinden astra classic ııı dizel aldım..3000 kmdeyim.ortalama 5.9..teknik gri...arabadan memnunum..şık alımlı bi araba..renk de cok guzel..sadece bi sorun var..sol ön camdan rüzgar sesi geliyor..servise sorunca evet oluyor dedii.. cam fitilini değiştiririz dedi..ben de acele etmedim..birde gecenlerde sabah arabayı calısırdığmda egsozda bi titreme sesi geldi..aractan inip baktıımda gercekten egsoz azcık titriyordu..bilmiyorum belki sorun değildir..bir de egsoz dan siyah duman cıkması normal mi.onlelri opetten alırdum dizeli..son sefer shellden aldım..adıyamandayım..buralarda yakıtcılara pek guvenemiyorum.ama yapcak bişey yok..boyle denetimsiz bi ülkede yaşıoruz..almanyada yasayan kardesime türkiyede mazota su falan katıyorlar deyince bana inanmıor..olmaz ki öyle birşey diyor..

genel anlamda memnunum araçtan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: allmylife

ankarada opel bayisinden aldığım son fiyat;
    33.500
    36.000

Bence senelik yaptığın km ye göre kendin karar ver benzinli dizel olayına.Esp ye gelince kesinlikle önemli bir özellik herzaman devre de olan birşey değil ama gerekli olduğu durumda hayat bile kurtarabilir diye düşünüyorum,kesinlikle düz vites olan astralarda da olmalıydı esp.

• Bu arada diğer arkadaşlara yardımcı olması düşüncesiyle fiyatıda yazıyorum arkadaşlar buraya;

Opel astra 1.4 16V easytronic essentia teknik gri 32.750 TL aldık.Ayrıca park sensörü ve karter muhafazayada para vermedik.
  • ooo hocam hayırlı olsun hayırlı olsun güle güe eskit...
  • arkadaşlar yaa resim atamadım nasıl atıyorduk ???? aracın fotosunu koyacağım bide resimde bi yer gösterip soracağım soru var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: metucu

ben de mart ayında sanlıurfa bayiinden astra classic ııı dizel aldım..3000 kmdeyim.ortalama 5.9..teknik gri...arabadan memnunum..şık alımlı bi araba..renk de cok guzel..sadece bi sorun var..sol ön camdan rüzgar sesi geliyor..servise sorunca evet oluyor dedii.. cam fitilini değiştiririz dedi..ben de acele etmedim..birde gecenlerde sabah arabayı calısırdığmda egsozda bi titreme sesi geldi..aractan inip baktıımda gercekten egsoz azcık titriyordu..bilmiyorum belki sorun değildir..bir de egsoz dan siyah duman cıkması normal mi.onlelri opetten alırdum dizeli..son sefer shellden aldım..adıyamandayım..buralarda yakıtcılara pek guvenemiyorum.ama yapcak bişey yok..boyle denetimsiz bi ülkede yaşıoruz..almanyada yasayan kardesime türkiyede mazota su falan katıyorlar deyince bana inanmıor..olmaz ki öyle birşey diyor..

genel anlamda memnunum araçtan..

sol ön cam rüzgar sesi bende de var : ))

araç 1150 km ye geldi, yakıtından oldukça memnunum diyeblrim, en azından uzun yolda, tam dolu bagaj + 3 kişi ile ortalama 7.0 litre yaktı ki hızım ortalama 110-120km/saat, 90 ile felan gitsem neredeyse hiç yakmayacak : ))

ayrıca yol tutuşu güzel ve rüzgar sesi hariç ses izolasyonu ford'tan kesinlikle iyi, şimdilk durum budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 31 Mayıs 2010; 9:34:13 >

• rüzgar sesi bendede var
  • quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

rüzgar sesi bendede var

Rahatsız edici boyutta olmasada benim araçtada var ama 100 km'den sonra.

Kapıların ayarını yaptırdım ama yinede var.
  • sanırım herkeste ufak tefek sorunlar var aracında... benim aracımdada rüzgar ve debriyaj sorunu yok. ama arabayı ilk çalıştırdığımda çok inceden tik tik tik sesleri geliyor direksiyon veya konsolun arka kısmından. tam çözemedim...

yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. çok iyi bir fiyata almışlar...
  • quote:

sanırım herkeste ufak tefek sorunlar var aracında... benim aracımdada rüzgar ve debriyaj sorunu yok. ama arabayı ilk çalıştırdığımda çok inceden tik tik tik sesleri geliyor direksiyon veya konsolun arka kısmından. tam çözemedim...

yeni alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun. çok iyi bir fiyata almışlar...

Astra H'ların ilk başlarda kronik sorunlarından bitanesi direksiyon kutusu arızasıydı. Aracınızın garantisi bitmeden servise gösteriniz. !
  • Şarj dinamosundan cır cır diye ses gelmeye başladı, sanırım bilyalar dağıldı.

Bu arızadan dolayı servise giden var mı?
  • Ben 150 ye kadar çıktım bi süre öyle gittim ama içeriye bi rüz gar sesi gelmedi sadece yol sesi geliyordu biraz o kadar. debriyajımda çok tepede kavrama yapıyor alışamadım süremiyom yarın ayar çektireyim serviste..
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.