Şimdi Ara

2010 astra classic 3 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.931
Cevap
7
Favori
272.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Orijinalden alıntı: erk.ozan

quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Valla iyi fikir. Daha hiç fotoğrafım bile yok arabamla...

bi kaç resim çekip tarsan çok iyi olur senide görmiş oluruz astranla beraber

Arabayı bi yıkatayım önce de... :)) otopark sürekli yaz kış rüzgar alıyor ve rüzgarla gelen çamur ve toz hemen arabaya yapışıyor. arabayı yıkatıyorum hemen 2 günde yine kirleniyor... ama az kaldı. ay sonunda kapalı otoparklı yeni eve taşınıyorum. bu dertten kurtulacağım inşallah...

tmm yıkatta yakışıklının fotolarını görelim =)) bak o toz işi çok doğru araba 2 gün durmuyor hemen tozla kaplanıyor benimde otopark açık alan.. evinde hayırlı olsun ayrıca.. beni de işte bugün bayi aradı kötü bi haber werdi beyaz renk istedim baya direttim bi ay bile fazladan bekledim yine olmadı beyaza en yakın renk olan hakim gri ayırmışlar bugün gittim baktım beyaz kadar içime sinmedi ama artık alışacağım morelim çok bozuldu bi kaç günsonra teslim alacağım astra mı temizken bende çekeyim atayım forma

• arkadaşlar ben atmaya çalışıyorum ama boyut çok büyük diyor
  • arkadaşlar ben de 2010 Essentia Konfor Paket/Teknik gri ile aranızdayım, aracı almak için karar vermem 2 dakikamı aldı, tırdan iner inmez gördüm, çok beğendim ve aldım : )) aslında focus alacaktım, eski binek aracımda focus'tu ancak fordtaki sevimsiz satış müdürü sayesinde opelci oldum, bu paraya bu doluluğu aldığım için iyiki de oldum diyorum, herkesin kazasız belasız binmesi ...

bir de sorum var, benim araçta kapı çizgisinin üzerindeki gövde rengi çıtalar yok, sizinkilerde durum nedir??
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinzo

arkadaşlar ben de 2010 Essentia Konfor Paket/Teknik gri ile aranızdayım, aracı almak için karar vermem 2 dakikamı aldı, tırdan iner inmez gördüm, çok beğendim ve aldım : )) aslında focus alacaktım, eski binek aracımda focus'tu ancak fordtaki sevimsiz satış müdürü sayesinde opelci oldum, bu paraya bu doluluğu aldığım için iyiki de oldum diyorum, herkesin kazasız belasız binmesi ...

bir de sorum var, benim araçta kapı çizgisinin üzerindeki gövde rengi çıtalar yok, sizinkilerde durum nedir??

aracınız hayırlı olsun güle güle eskitin aracınızın fotoları varsa bizlerle paylaşırsan çok iyi olur astra da kapı çıtaları yok artık düz geliyor malesef bakaç yönden kısmışlar ama kötü durmuyor böylede

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

arkadaşlar ben atmaya çalışıyorum ama boyut çok büyük diyor

kardeşim walla bende tam bilmiyorum seljoy arkaaşımız yardımcı olur resimi war formda
  • @erk.ozan
    bozma moralini.. önemli olan aracın gelmiş olması. renge o kadar çok katılma... 1-2 turladın mı arabanla hemen alışırsın... şimdiden hayırlı olsun.. güle güle kullan...

@vinzo
    hayırlı olsun.. kazasız belasız kullanırsınız inşallah... evet, kapı üzerindeki çıtalar kaldırıldı...
  • inş bugün yatırdım parasını başladılar sanırım işlemlere bi kaç gün sonra teslim alacağım gri de o kadar kötü değil tabi iyi duruyor alıştım sanırım =))
  • foto yüklemeyi deniyorum : ))

2010 astra classic 3
  • ikiiiiii : )))

2010 astra classic 3
  • üüüçççç

2010 astra classic 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 18 Mayıs 2010; 15:05:38 >
  • ve döörrttttt : ))))

2010 astra classic 3
  • vinzo arkadaşım hayırlı olsun aracınız kazasız belasız binin
  • artık opel takımına da geçersiniz heralde
  • quote:

inş bugün yatırdım parasını başladılar sanırım işlemlere bi kaç gün sonra teslim alacağım gri de o kadar kötü değil tabi iyi duruyor alıştım sanırım =))

Bence iyi yapmışsın griyi alarak.Bana göre hem beyazdan daha güzel hem de beklemene değmez.

Hayırlı olsun güle güle kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vinzo
     2010 astra classic 3

Hayırlı Olsun.Güzel renk
  • teşekkürler, hepiniz sağolun : )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: eIgHt

quote:

inş bugün yatırdım parasını başladılar sanırım işlemlere bi kaç gün sonra teslim alacağım gri de o kadar kötü değil tabi iyi duruyor alıştım sanırım =))

Bence iyi yapmışsın griyi alarak.Bana göre hem beyazdan daha güzel hem de beklemene değmez.

Hayırlı olsun güle güle kullan.

çok saol gri daha iyi
    arkadaşlar şu soruyu hepinize soruyorum acil yanıtlayın lütfen bugün bayiden aradılar trafik sigortası ile ilgili sorun olmuş işte benim yaşam küçük olduğu için yeni sisteme göre normalde 200 civarı olna sigorta 380 tl gibi rakama çıkıyor rakamları tam hatırlayamadım ben den bayai biz bu fazlalığı ödemeyiz 210 tl siz vereceksiniz diyo 89 doğumluyum ben böyle bi uygulama hiç duymadım trafiçi ben 200 yaparım diyor polis yok diyor öle bi şey ben anlamadım şimdi bayii benden haraç mı almaya çalışıyor para koparmak istiyor gibi yardım lütfen !!!!

• sigortadaki tek fark plakanızın bulunduğu illerden kaynaklanıyor diye biliyorum, yanlış yönlendirmiş de olmak istemem ama yaş ile ilgisi olması hiç mantıklı gelmedi, bayii öyle diyorsa sigortayı siz 200 e yaptırın sigorta parasını eksik ödeyin bayiye, teklif edin bakalım ne diyecekler?...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinzo -- 19 Mayıs 2010; 9:24:00 >
  • valla bana da çok saçma geldi ama istersen birde başka sigorta şirketlerine sor. kaça yapıyorlar diye.
  • https://swep.anadolusigorta.com.tr/SWEPWeb/

bak bu adresden trafik sigortanı kendin hesaplayabilirsin... yaş bilgilerini değiştirdiğim halde, istanbul için 277lira prim tutarı çıkıyor. birgörüş istersen adamlarla tekrar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.