Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba ben klima muzik sistemi vs özelliklerine çok bakmayan önemsemeyen biriyim onun için benim açımdan fark etmez ama siz anladığım kadarıyla önem veriyorsunuz o yüzden harman donanımını seçmenizi önerebilirim... Herşey bir maliyet dolayısı ile faydalanabilirlik gözüyle bakmanızı öneririm...

quote:

Orijinalden alıntı: hakanozsoy

Merhaba,
    Bilgi ve deneyiminiz ile bana yardım ederseniz sevinirim. Ben 2011 BMW ısmarlayacağım. Üzerindeki ses sistemi pek hoşuma gitmedi. Ses sistemi olarak HiFi ses sistemmi sizce nasıl? (Bende şu anda fOrd C-max var. Üzerinde Sony müzik seti ve 10 hoparlör mevcut) Okuduğum kadarıyla hifi ses sisteminde 8 hoparlör varmış (sanırım eskiden 10 adetmiş) Bu yeterli bir müzik kalitesi verir mi yoksa paraya kıyıp Harman Kardon mu ısmarlamalıyım?
    Teşekkürler,
    Hakan Özsoy

• Çok insanın rüyalarını süsleyen bir araç. İnsan ölmeden en az bir kere bmw sahibi olmalı bence.
  • merhabalar,
    bende 0 kilimotre 320d almayı düşümüyorum...
    Dizel deyince herkes direkt olarak Enjeksiyon ve Turbo sorunları yaşarsın diyor ...
    gerçekten buyuk sorunlarla karşılaşma riskim nedir ?
    aslında yılda 20.000 km civarı yapıyorum , doğru tercih ne olur sizce ?
    Dizel korkusu olmasa tercihim 320d ama ...
  • Sevgili arkadaslar,

BMW 3.20d'nin kasasi ne kadar eskimis olsa bile ben asla AMG paketli bir C180'e degismem. BMW 184 Hp ve dizel. C180 156 Hp ve Benzinli. Birisi sehir icinde 7 lt mazot yakiyor. Digeri 11 lt gibi bir benzin.

BMW 3.20d almayi istiyorum. Hatta bugun Auto Show'da baktim. M paketli 3.20d ye. M paketli muthis bir gorunume sahip. Ama ne varki butcem el vermiyor.

Bence dizel ve premium serisi arac dusunenler icin 3.20d tek tercih. Yani 2012 de kasa degisecek. Surekli kafamda su sorular donup duruyor.

1) Eger yeni kasa cok guzel olursa, gordukce ic ceker miyim. Keske bekleseydim de yeni kasa alsaydim dermiyim. Nasilsa hali hazirda aracim var.
    2) BMW 3.20d nin yeni kasasini bu rakamlara satar mi? Satmaz gibime geliyor. En az %10 artisa gider gibime geliyor. Bu durumda 4000-5000 Euro fazladan para demek. Keske 2011 alsaydim diye hayiflanip dururmuyum. Firsat kacti dermiyim?

Bugun aldigim fiyat.

BMW 3.20d 2011 model 184 HP Siyah Renk
    -Turkiye paketi (Otomatik Vites,Velur Hali paspaslar,Reflektor/Ilkyardim cantasi,Elektrokrom ic ayna,Yagmur sezicisi,Ic Aydinlatma Paketi,Katlanir arka koltuk baslari,Akustik kemer uyarisi,Ingilizce on panel,Otomatik kapi kilit fonksiyonu,Karter korumasi)
    - HMJ/V Kollu,Still 360,16" Alasim Jantlar
    - Spor Deri Direksiyon
    - Katlanir Dis Aynalar
    - Parlak Siyah Ic kaplama
    - Park Mesafe Kontrol/Arka
    - Otomatik Klima
    - Cruise Control
    -Bej Sensatec Doseme

Fiyat ise: 46.200 Euro.

Bilmiyorum. Bu ozellikleri daha ucuza alabilmek mumkun mu? Sunroof olayini bende cok dusundum ama o kadar para cikamam. Yani BMW yi bu konuda elestirecegim C180'de 1200 Euro gibi bir rakama panoramik cam tavan + sunroof mumkun iken BMW de neden bu kadar pahali bu olay.

Fiyat konusunda ayni ozelliklerde baska firmalardan teklif alan arkadaslar varsa rakami paylasirlarsa sevinirim. Henuz zamanim var. 2011 de hedefim bir 3.20d sahibi olmak Allah nasip ederse.

Saygilar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruzelsat -- 30 Ekim 2010; 20:38:00 >

• bu liste fiyatı mıdır?
    yoksa bir miktar indirim yaptılar mı?
    bu arada 320d de ötv %60 olduğu için daha pahalıya geliyor sunroof donanımı ama yine de mercedes daha ucuza veriyor..
    mercedesteki panaromik..
    bu arada yeni kasa 320d için başlangıç fiyatının 50.000 euro dan başlaması çok mümkün..
    çok dolu olmayan orta karar bir donanım ile de 62.000 eurolara falan gelir yeni 3 serisi..
    tabi bu tamamen benim öngörümdür
  • hayırlı olsun allah kazasz belasız kullanmayı nasip etsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

bu liste fiyatı mıdır?
    yoksa bir miktar indirim yaptılar mı?
    bu arada 320d de ötv %60 olduğu için daha pahalıya geliyor sunroof donanımı ama yine de mercedes daha ucuza veriyor..
    mercedesteki panaromik..
    bu arada yeni kasa 320d için başlangıç fiyatının 50.000 euro dan başlaması çok mümkün..
    çok dolu olmayan orta karar bir donanım ile de 62.000 eurolara falan gelir yeni 3 serisi..
    tabi bu tamamen benim öngörümdür

Su anda BMW 3,20d'lerde Borusan Oto liste fiyatindan %4 gibi bir indirim yapiyor. Yeni kasalar 50.000 Euro'dan baslarsa cok uzulurum. Insallah 2011'de alabilirim E92 kasa bir tane :)

• işte beni 12 den vuran sloganı :)

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM
  • quote:

işte beni 12 den vuran sloganı :)

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM

Güzelmiş
  • Sehir ici test aracina baktigimda 9.4 lt idi tuketimi. Ama sonucta test aracini nasil test ettiklerini gozumle gordum. Normal bir kullanimda cok rahat 7-8 lt. ye iner diye dusunuyorum sehir icinde bile.

Aslinda hali hazirda bu araca sahip olan arkadaslar kendi kullanimlarindan sehir ici tuketim degerlerini paylassalar ne mukemmel olur....
  • EU 1.9 TL YE Gelsede 44.000 EU ya su arabayı alıp binsek..yeni kasa 10.000 eu fazla olur,oda beni asar
  • euro 1.90 a gelir mi sizce?
    var mı bir alamet bu konuda?
  • Bence araba alınırken kimseye sorulmamalı... Ben kendim istediğim için binmeliyim. Başkasının binip te ne derece zevk aldığı beni pek fazla ilgilendirmez...Benim binmekten şu an için zevk alacağım araç mercedes C serisidir.

http://www.carsales.com.au/cvr/19_7255058_f34.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacak -- 21 Kasım 2010; 20:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruzelsat

Sevgili arkadaslar,

BMW 3.20d'nin kasasi ne kadar eskimis olsa bile ben asla AMG paketli bir C180'e degismem. BMW 184 Hp ve dizel. C180 156 Hp ve Benzinli. Birisi sehir icinde 7 lt mazot yakiyor. Digeri 11 lt gibi bir benzin.

BMW 3.20d almayi istiyorum. Hatta bugun Auto Show'da baktim. M paketli 3.20d ye. M paketli muthis bir gorunume sahip. Ama ne varki butcem el vermiyor.

Bence dizel ve premium serisi arac dusunenler icin 3.20d tek tercih. Yani 2012 de kasa degisecek. Surekli kafamda su sorular donup duruyor.

1) Eger yeni kasa cok guzel olursa, gordukce ic ceker miyim. Keske bekleseydim de yeni kasa alsaydim dermiyim. Nasilsa hali hazirda aracim var.
    2) BMW 3.20d nin yeni kasasini bu rakamlara satar mi? Satmaz gibime geliyor. En az %10 artisa gider gibime geliyor. Bu durumda 4000-5000 Euro fazladan para demek. Keske 2011 alsaydim diye hayiflanip dururmuyum. Firsat kacti dermiyim?

Bugun aldigim fiyat.

BMW 3.20d 2011 model 184 HP Siyah Renk
    -Turkiye paketi (Otomatik Vites,Velur Hali paspaslar,Reflektor/Ilkyardim cantasi,Elektrokrom ic ayna,Yagmur sezicisi,Ic Aydinlatma Paketi,Katlanir arka koltuk baslari,Akustik kemer uyarisi,Ingilizce on panel,Otomatik kapi kilit fonksiyonu,Karter korumasi)
    - HMJ/V Kollu,Still 360,16" Alasim Jantlar
    - Spor Deri Direksiyon
    - Katlanir Dis Aynalar
    - Parlak Siyah Ic kaplama
    - Park Mesafe Kontrol/Arka
    - Otomatik Klima
    - Cruise Control
    -Bej Sensatec Doseme

Fiyat ise: 46.200 Euro.

Bilmiyorum. Bu ozellikleri daha ucuza alabilmek mumkun mu? Sunroof olayini bende cok dusundum ama o kadar para cikamam. Yani BMW yi bu konuda elestirecegim C180'de 1200 Euro gibi bir rakama panoramik cam tavan + sunroof mumkun iken BMW de neden bu kadar pahali bu olay.

Fiyat konusunda ayni ozelliklerde baska firmalardan teklif alan arkadaslar varsa rakami paylasirlarsa sevinirim. Henuz zamanim var. 2011 de hedefim bir 3.20d sahibi olmak Allah nasip ederse.

Saygilar,

Tam alınacak bir araç sormuşsunuz. Fiyat liste fiyatı mı? Yoksa indirim yaptılar mı bir miktar?

• quote:

euro 1.90 a gelir mi sizce?
    var mı bir alamet bu konuda?

Ben de euronun düşmesini bekliyorum ama tam tersine artacağı yönünde duyumlar aldım. Haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Tam alınacak bir araç sormuşsunuz. Fiyat liste fiyatı mı? Yoksa indirim yaptılar mı bir miktar?

%4 indirimden sonra cikan tutar :) Ne yazikki daha fazla inmiyorlar.
  • merhaba,
    bende bu aracı almak istiyorum ama 2011 sonu kasa değiştireceğinden BMW nin 2011 de ciddi indirimler veya en azından bu fiyata donanımlı araç satacağı düşüncesindeyim. ne diyorsunuz bu konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc1977
    merhaba,
    bende bu aracı almak istiyorum ama 2011 sonu kasa değiştireceğinden BMW nin 2011 de ciddi indirimler veya en azından bu fiyata donanımlı araç satacağı düşüncesindeyim. ne diyorsunuz bu konuda?

Son parti araçlar dediğin gibi olabilir ama araba ihtiyacı varsa 2-3 bin Euro için değmez bence.Ben beklemedim aldım.
  • Hayırlı olsun. Hiç düşünme 2 yıl içerisinde elden çıkarıp model yenilersen herhangi bir zararın da olmaz.
  • Arkadaslar,

Kosifler Oto'dan arandim. Normalde Borusan Oto'da 48000 Euro'luk bir 3.20d belirlemistim. Bakalim Kosifler Oto sadece bu hafta sonuna ozel kar etmeden satacakmis bu araci. Fiyat ne kadar farkeder dedim epey fark var dediler. Bakalim yarin gidip gorecegim.

Normalde 2-3 ay sonra alacak sekilde planlamistim ama fiyat ciddi farkederse aladabilirim.

Bu arada Kosifler veya Borusan farkeder mi? Yani Kosifler'den daha once alisveris yapip problem yasayan oldu mu?

Tesekkurler.
    Saygilar,
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.