Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quattro77

quote:

Orijinalden alıntı: corail

arkadaşlar,
    sıfır km fiyatları şu an hangi arada seyrediyor?
    sanıyorum advantage paket artık direkt türkiye paketi olmuş değil mi?
    ben de niyeti bozdum anlayacağınız

İnsignia var galiba avatarda gördüğüm kadarıyla, siz de dizele geçiş mi planlıyorsunuz?

evet 3.000 km de ve yaklaşık 5 aylık bir insignia 1.6T cosmo aracım var.. dizel ve otomatiğe geçmeyi planlıyorum..
    ve tabi bir de bmw ye..
    insignia yı almadan önce de gittim geldim bi epey c180k bmw320d,tiguanve insignia arasında..

• Hiç fiyat alan olmadı mı? İnanılmaz bir yoğunluk var aradığım hiçbir bayiiye ulaşamıyorum sürekli meşgul görüştüklerimde çok yoğunuz diyorlar. Euro düşünce böyle oldu diyorlar... Ne zengin millet varmış anlamadım ki... Biz kredi harç borç ancak alacağız :) hayret bişi...

Fiyat alan varmı? En uygun fiyatı nerden alabiliriz?
  • sıfır km de fiyatlar zor şu aralar.. ellerinde araç yok.. geç kaldık.. :(
  • 42.000 euro fiyat aldım... ekim teslim...

ekstradan oto klima, direksiyon ve cruse var
  • normal fiyat bahsettiğiniz donanımlar ile fiyat o çıkıyor zaten..
    bu arada yıl sonu itibariyle euro kuru ne olur sizce arkadaşlar?
    ben donanımı kendim belirleyeceğim için aralıktan önce teslim olamıyacak gibi araç eğer sipariş veririsem..
  • hocam imkanın warsa hiç kaçırma derim çok güzel bi araba
  • Sene sonunda denge nasıl olur bilinmez ama 2.00'nin üzerine çıkacağını hiç tahmin etmiyorum.
    Siz hesaplarınızı 2.00 üzerinden yaparsanız kafanız rahat olur düşük olursa sevinirsiniz.
  • quote:

Sene sonunda denge nasıl olur bilinmez ama 2.00'nin üzerine çıkacağını hiç tahmin etmiyorum.
    Siz hesaplarınızı 2.00 üzerinden yaparsanız kafanız rahat olur düşük olursa sevinirsiniz.

evet keşke bugünkü kur 1,94 ile 2,00 arasında bir rakamda gitse gelse diyorum..
    benim de hesaplamalarım en fazla 2,00 üzerinden ama burası Türkiye yarın ne olacağı belli olmaz.. hele bende böyle şans varken
    ben ne yapsam tersi olur maalesef..
  • quote:

Sene sonunda denge nasıl olur bilinmez ama 2.00'nin üzerine çıkacağını hiç tahmin etmiyorum.

evet keşke bugünkü kur 1,94 ile 2,00 arasında bir rakamda gitse gelse diyorum..
    benim de hesaplamalarım en fazla 2,00 üzerinden ama burası Türkiye yarın ne olacağı belli olmaz.. hele bende böyle şans varken
    ben ne yapsam tersi olur maalesef..
  • hayırlı uğurlu olsun
  • kontağı verde az dolanak
  • volvo yil sonunda, kasa degisiminden once 35.000 euro'ya kadar dusmustu. Belki o kadar olmaz ama kasim-aralik gibi bmw'dede kayda deger bir indirim olacaktir.
  • tüm bayiler yıl sonunda indirim olmayacağını söylüyorlar.. keşke olsa :(
    biraz da kur avantajı olsa tadından yenmez gerçekten
  • Bende araba için 3 ay beklemiştim. 46000€ vermiştim ve paranın karşılığını alıyorum sanırım. Direksiyonu sert yanlız bunu söyliyim keyif arabası öyle çok büyük bir konfor beklemeyin nede olsa BMW spor yapıyor. Gaz tepkisi mükemmel ama ayrıca yüksek hızlarda çok büyük bir avantaj oluyor direksiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Allah herkese istediği, mutlu olacağı arabayı nasip etsin inşallah! Bu da benim hayallerimdeki araç, o paraya bence alınacak en iyisi. Görüntü, konfor görecelidir. Ama performans, yakıt tüketimi, direksiyon tepkileri değil. Test sürüşüne çıktığımda en çok etkilendiğim noktalar bunlar olmuştu, gerçekten sert bir direksiyona ve süspansiyonlara sahip bir araba. Gaz ve direksiyon tepkileri mükemmel. Biraz da ne aradığınıza bağlı, yaşınız gençse memnun kalmamanız zor.

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM

bmw nin en önemli kozu sürüş zaten.
    buna biraz olsun önem veren birisi bu fiyatlara başka otomobil düşünmüyor.

• sert direksiyon için servotronic bir çözüm olmuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

sert direksiyon için servotronic bir çözüm olmuyor mu acaba?

aynı sistem zaten bir çok arabada var artık, bmw'nin direksiyon tepkilerinin değişmesine verdiği isim servotronic oluyor
    active steering ile karıştırılmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 31 Ağustos 2010; 12:11:37 >
  • servotronic zaten opsiyonel.. standartında olmaması evet bence de ilginç?
  • bmw de sürüş adına her şey alınmalı, bunu bilir bunu söylerim.
  • bence iyi yapmışsın pişman olmazsın özellikle motoru seni tatmin edecektir bende 2008 vardı çok seri araba
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.