Şimdi Ara

2010 BMW 320D ALMAK UZEREYIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
1
Favori
87.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.20d'lerde stop lambalarinin bozuk oldugunu gosteren teknoloji yok mu arkadaslar? C.tesi gunu TUVTURK muayenesinde gicir gicir 3.20d, yanamayan stop lambasi sebebiyle agir kusur alip, onumden yana yikila ayrildi. D segmenti araclarda uyari veriyor olmali (yanlis hatirlamiyorsam sis farlarini bile).
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tk152

3.20d'lerde stop lambalarinin bozuk oldugunu gosteren teknoloji yok mu arkadaslar? C.tesi gunu TUVTURK muayenesinde gicir gicir 3.20d, yanamayan stop lambasi sebebiyle agir kusur alip, onumden yana yikila ayrildi. D segmenti araclarda uyari veriyor olmali (yanlis hatirlamiyorsam sis farlarini bile).

evet check control var uyarı veriyor
  • vardır tabi ya 1998 model astra CD lerde bile var..
  • kasım aralık gibi fiyat düşürmelerinden ziyade şu Türkiye paketinin içeriğini yükseltseler harika olacak. geçen yıl sonunda advance paketler42000 eur a satılırken içinde çelik jant dijital klima park sensörü gibi ek donanımları vardı. ama şimdi aracın fiyatı 41500 ve sadece park sensörü jant klima 3000 eur a yakın bir rakam çıkıyor. Kasım aralık bekleyeceğim, donanım iyileşir umarım , yoksa daha ekonomik bir seçenek bakmam gerekecek.
  • Hocam o bahsettiğin fiyatlar ÖTV indirimi ile birlikteydi... BMW de çalışan arkadaşlarım var hepsi aynı konudan bahsediyor. ÖTV indirimi ile 42.000euro idi...

quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

kasım aralık gibi fiyat düşürmelerinden ziyade şu Türkiye paketinin içeriğini yükseltseler harika olacak. geçen yıl sonunda advance paketler42000 eur a satılırken içinde çelik jant dijital klima park sensörü gibi ek donanımları vardı. ama şimdi aracın fiyatı 41500 ve sadece park sensörü jant klima 3000 eur a yakın bir rakam çıkıyor. Kasım aralık bekleyeceğim, donanım iyileşir umarım , yoksa daha ekonomik bir seçenek bakmam gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

Hocam o bahsettiğin fiyatlar ÖTV indirimi ile birlikteydi... BMW de çalışan arkadaşlarım var hepsi aynı konudan bahsediyor. ÖTV indirimi ile 42.000euro idi...

quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

kasım aralık gibi fiyat düşürmelerinden ziyade şu Türkiye paketinin içeriğini yükseltseler harika olacak. geçen yıl sonunda advance paketler42000 eur a satılırken içinde çelik jant dijital klima park sensörü gibi ek donanımları vardı. ama şimdi aracın fiyatı 41500 ve sadece park sensörü jant klima 3000 eur a yakın bir rakam çıkıyor. Kasım aralık bekleyeceğim, donanım iyileşir umarım , yoksa daha ekonomik bir seçenek bakmam gerekecek.

dostum düzeltme için teşekkür ederim, bilmiyordum. Ama bmw nin Türkiye paketinin yanına birkaç güzeş donanım paketi daha eklemesi çok iyi olur.

• düşük euro kuru sebebiye de daha fazla indirim olabileceğini düşünmüyorum zaten satış temsilcileri de aynı şeyi söylüyorlar..
    zaten sipariş verirken aralık teslimi bir araç için herhangi bir kampanya ya da indirim olursa yararlanma garantisi verdiler
  • 450 eur kadar zamlanmış araç birkaç gün önce sanırım. İnternet sitesinde güncel fiyatı 42000 eur. Yılsonu kampanya olması durumunda yararlanma sözü kısmında çekinceliym açıkçası , aracın proformasını kaporayı verirken hazırlıyorlar ve onaylanıyor. Sonrasında nasıl olur bilemedim ama dedikleri gibi yaparlarsa , kur yükselme riski haricinde bir risk olmadan aracı almış olursunuz.
  • bu kısım biraz anlaşma ve biraz da zorlama ile alakalı
    evet sadece kur riski kalıyor ve haklısınız araç baz fiyatına ( vergiler öncesi ) 250 euro zam geldi 01.09 itibariyle..
    bu arada proforma fatura sadece kredi vs için gereken bir evrak..
    ortada araç yok,ne motor ne de şasi no belli değil,proforma fatura araç TR ye giriş yapmadan ve gümrükten geçmeden hazırlanamaz diye düşünüyorum?
    hazırladıkları sadece satış sözleşmesi bu da fiyatı sabitlediklerini gösteren bir belge alıcı için o kadar..
    fatura kesilmeden indirim olursa ne ala,olmaz ise fatura kesildikten sonra iş bitiyor..
    faturayı da aracı alan müşteri paranın tamamını ödemeden kesmezler.. yani süreyi belirlemek size kalmış bir nevi..
    faturayı kestikleri an ötv yi ve kdv yi ödemek zorundalar çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi corail -- 4 Eylül 2010; 11:21:40 >

• mesela yıl sonunda TR paketinin içeriğini arttırırlarsa eklenen donanımlar sayesinde fiyatta bir düşüş daha kazanmış olursunuz. Çok iyi olur.
  • TR paketin içeriğinin artacağını sanmam ama belli de olmaz tabi
  • Şahsi kanaatim 45.000 euro verip te full bir 320d almaktansan Amg ve panaromik tavanlı c180k almak çok daha mantıklı.

Birincisi 3 serisi artık eskidi, seneye yeni kasası çıkacak ve çoluğun çocuğun altında bile görür olduk. Kaportacılar bile 15 bin Tl ye akazalı 316 alıp, tamir edip arkasına 320 yazıp biniyorlar artık..

c180k ise tamamiylen prestij ve konfor arabası.

Motor olarka belki 320d nin verdiği performansı vermez ama tiptronik kullanımd a ona yakın bir zevk verecektir ve işçilik kalitesi + konfor, 3 serisinden çok daha üstün.

Saygılar
  • tek bir cevap vereyim;
    aşağıdaki şekilde bir teknik tablo ve rakamsal değerler sunan başka bir araç olsa 320d ile kıyaslayıp alıp almama hesapları yaparım ama maalesef ki yok..
    184 ps 380 Nm tork
    0-100 7,5 sn
    ortalama tüketim 5,3 lt / 100 km
    şehir içi tüketim 6,8 lt / 100 km
    şehir dışı tüketim 4,4 lt / 100 km
  • Gerçekten güzel araba nihayetinde BMW kazasız,belasız,hayırlı günlerde binmek dileğiyle
  • Cok ıyı bır tercıh yapmıssın.Gule gule kullanın.Allah buyuk kaza bela vermezse senelerce bınebılırsın ,eskıtemezsın.Karızmasıda on numara :)
  • hAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM DENEYIMLERINI LÜTFEN BİZİMLE PAYLAŞ AMA GENEDE DİĞER SEÇENEKLEREDE BAKMAKDA FAYDA VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guven uzumcu

Şahsi kanaatim 45.000 euro verip te full bir 320d almaktansan Amg ve panaromik tavanlı c180k almak çok daha mantıklı.

Birincisi 3 serisi artık eskidi, seneye yeni kasası çıkacak ve çoluğun çocuğun altında bile görür olduk. Kaportacılar bile 15 bin Tl ye akazalı 316 alıp, tamir edip arkasına 320 yazıp biniyorlar artık..

c180k ise tamamiylen prestij ve konfor arabası.

Motor olarka belki 320d nin verdiği performansı vermez ama tiptronik kullanımd a ona yakın bir zevk verecektir ve işçilik kalitesi + konfor, 3 serisinden çok daha üstün.

Saygılar

audi a4 ve passat cc ,bmw den ii dıye dusnuyorum ama fıyat-mantık ıkılemı kesınlıkle bmw en dogru tercıh,hayırlı olsun alan arkadasa
  • Merhaba,
    Bilgi ve deneyiminiz ile bana yardım ederseniz sevinirim. Ben 2011 BMW ısmarlayacağım. Üzerindeki ses sistemi pek hoşuma gitmedi. Ses sistemi olarak HiFi ses sistemmi sizce nasıl? (Bende şu anda fOrd C-max var. Üzerinde Sony müzik seti ve 10 hoparlör mevcut) Okuduğum kadarıyla hifi ses sisteminde 8 hoparlör varmış (sanırım eskiden 10 adetmiş) Bu yeterli bir müzik kalitesi verir mi yoksa paraya kıyıp Harman Kardon mu ısmarlamalıyım?
    Teşekkürler,
    Hakan Özsoy
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.