Şimdi Ara

2010’ Chevrolet Aveo 1.4 LS AT Sedan (baz model) incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
2
Favori
12.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun memnun olduğunuza sevindim. Alt takımlar nasıl iyi mi ?
  • alt tıkımda herhangi bir problem yok gibi. eksper raporunda da çıkmadı. şimdilik iyi çok şükür. zaten araç 38 binde aldım... sadece saatin ön tarafında kare şekilnde parça bir plastik var ya oradan ses geliyor ama elimle bastırınca gidiyor sanırsam ya civatası varsa ki görünürde yok gevşedi yada başka birşey var nasıl yapmam gerek fikri olan var mı...birde micro usb için dönüştürücü aldım ama deneme şansım olmadı insallah çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: EROLFB

alt tıkımda herhangi bir problem yok gibi. eksper raporunda da çıkmadı. şimdilik iyi çok şükür. zaten araç 38 binde aldım... sadece saatin ön tarafında kare şekilnde parça bir plastik var ya oradan ses geliyor ama elimle bastırınca gidiyor sanırsam ya civatası varsa ki görünürde yok gevşedi yada başka birşey var nasıl yapmam gerek fikri olan var mı...birde micro usb için dönüştürücü aldım ama deneme şansım olmadı insallah çalışır

ben aldım dönüştürücü, çalışmadı, baktım ki pek ihtiyacım da yok üstüne düşmedim. Bu aracın en çabuk bozulan aksamları alt ön takımları ve frenleri, o yüzden sormuştum. Sağlam olduğuna sevindim. O tip sesler çoğu araçtan gelir, hele hele bozuk yolları olan bir diyarda yaşıyorsanız. Tabi Toyota'da, MErcedes'te çok hissedilmez ama Chevrolet'te bu seslerden çok var.

• anyhill kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısınız hocam.Arabanın en zayıf tarafı alt takımlar.Hiç bozuk yola gelmiyor araç.Benim çukura girince içim gidiyor.Malum Karadeniz yolları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb dönüştürücü denedim çalıştı merak eden arkadaşlar olursa 9-10 tl ye Dönüştürücüler den aldım çalışıyor. Birde kol dayama almak istiyorum kullanan varsa marka model yaza bilir misiniz. Her arabanın farklı oluyor muş galiba

• quote:

Usb dönüştürücü denedim çalıştı merak eden arkadaşlar olursa 9-10 tl ye Dönüştürücüler den aldım çalışıyor. Birde kol dayama almak istiyorum kullanan varsa marka model yaza bilir misiniz. Her arabanın farklı oluyor muş galiba
    kol dayama 400-500 TL civarı. yetkili servis 1000 TL ye yapar muhtemelen. Ben 30 TL'ye seyyar kolçak aldım. yüksek meblağ vermektense 30 TL ye işim görülüypr
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

kol dayama 400-500 TL civarı. yetkili servis 1000 TL ye yapar muhtemelen. Ben 30 TL'ye seyyar kolçak aldım. yüksek meblağ vermektense 30 TL ye işim görülüypr

Alıntıları Göster
    inceleme için emeğine sağlık, hayırlı olsun
  • quote:

Uygun olduğunuzda araçta Nasıl durudğunu gösteren foto paylaşırmışsınız kolçağın....saygılar

• quote:

quote:

Uygun olduğunuzda araçta Nasıl durudğunu gösteren foto paylaşırmışsınız kolçağın....saygılar

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lpg taktıran var mı aracına...acil bu konuda yardımlarınızı bekliyorum çünkü bazı form sitelerinde bu araçlara lpg taktırmanın mantıksız olduğu arıza verdiği yönünde söylentiler var...fikri olan varsa yada kattırıp kullanan varsa yardımcı olabilir mi...

• EROLFB kullanıcısına yanıt
    ben 3-4 serviste konuyu araştırdım, 2009 sonrası yani F14D4 kodu ile başlayan motorlarda lpgde sorun çıkıyor, tabi kullanıma bağlı olarak değişiyor. Hiç basmadan devri yükseltmeden kullanırsanız 60-70 bin km kadar gittikten sonra sorun açıyor, devirli kullanımda motoru erkenden indirme ihtimaliniz kuvvetli. motor kodu nedir aracınızın? Ona göre yorum yapabiliriz.
  • anyhill kullanıcısına yanıt
    usb bellek içindeki dosyalar klasör içindeyse okumuyor ben de tüm müzik parçalarını komple yükledim sorun düzeldi..
  • EROLFB kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim araç 1.2 ama yinede yazayım.
    Biz arabayı zaten haftanın 3-4 günü kullanırız en fazla.Genelde garajda yatar araba.O yüzden LPG taktirma ihtiyacı duymadık.Kullansak bile genelde kısa mesafe oluyor.En fazla yazın memlekete vs.gittiğimizde kullanıyoruz o da uzun yol olduğu için tüketim iyi.
    Eğer siz aracı sürekli kullanıyorsanız taktırın zaten açacağı masrafı büyük oranda amorti eder diye düşünüyorum.
    Eğer aracı bizim gibi fazla kullanmıyorsanız hic bulaşmayın derim.
    Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: degobar

usb bellek içindeki dosyalar klasör içindeyse okumuyor ben de tüm müzik parçalarını komple yükledim sorun düzeldi..
    Aynı aracın 2011 modelini 2011/kasımda aldım 40,000 km yol yaptım. Benim gördüğüm eksikler süspansiyon sert, A kulesi sol görüşü engelliyor, yakıt sarfiyatı biraz fazla. (şehir içi 45 kuruş, şehir dışı 32 kuruş)
    28,750 liraya aldım fiyatına göre şikayet edilmemesi gereken durum...
  • quote:

Aynı aracın 2011 modelini 2011/kasımda aldım 40,000 km yol yaptım. Benim gördüğüm eksikler süspansiyon sert, A kulesi sol görüşü engelliyor, yakıt sarfiyatı biraz fazla. (şehir içi 45 kuruş, şehir dışı 32 kuruş)

ben şehiriçi 38 , şehirdışı 24 kuruş yakıyorum aynı araçla. ancak aşırı hassas kulanıyorum bu değerleri yakalamak için.
  • quote:

ben 3-4 serviste konuyu araştırdım, 2009 sonrası yani F14D4 kodu ile başlayan motorlarda lpgde sorun çıkıyor, tabi kullanıma bağlı olarak değişiyor. Hiç basmadan devri yükseltmeden kullanırsanız 60-70 bin km kadar gittikten sonra sorun açıyor, devirli kullanımda motoru erkenden indirme ihtimaliniz kuvvetli. motor kodu nedir aracınızın? Ona göre yorum yapabiliriz.

benim aracın motor numarası da F14D4 ile başlıyor.... bir kaç kişiyle görüştüm BRC servisleriyle görüştüm edindiğim kanaat bu araçların motor subopları magnezyum olduğu için belli bir zaman sonra eriyormuş galiba...bu yüzden sorun olabilir dedi ancak brc nin vsr modeli %10 benzin püskürtmeliymiş ve bu şekilde sorunu çözmüşler...ama normal bir lpg taktırsam bile 40-50 bin km rahat gider deniliyor...zaten ben o zamana kadar aracı satarım herhalde..ama yine de çok kararsızım..bire bir kullanana var mı acaba

• degobar kullanıcısına yanıt
    Benim müzikler klasörlerde duruyor, hiç sıkıntı yaşamadım.

• quote:

Alıntıları Göster
    Hocam sizinki biraz fazla yakmış gibi.Ben pek stabil kullanmam arabayı,bazen sert bazen çok sakin kullanırım.Ona rağmen karma olarak 24-25 kuruşu yakaladığımı bilirim.Bunu denediğimde benzin 4.20-4.25 arası seviyedeydi.Bence yakıt istasyonunu değiştirin veya bakıma sokun aracı.

• gkhn2355 kullanıcısına yanıt
    günün 3 saatini İstanbul e-5 trafiğinde geçirirsen şehiriçi 45 kuruş normaldir. benzin olarak shell v-power kullanıyorum. Şehirdışında süratimi düz veya rampa 130 km geçmeyecek şekilde ayarlarım bu da 32 kuruş sarfiyat yaptırıyor.
  • Corolla’da endişeyle girdiğim virajlara Aveo ile daha rahat giriyorum.

Sonrasını okumadım

• quote:

Orijinalden alıntı: cLk

Corolla’da endişeyle girdiğim virajlara Aveo ile daha rahat giriyorum.

Sonrasını okumadım

Toyota yı abartmayin. Kaç tane aracım oldu, broadway ile birlikte en kötü yol tutuş corollada idi. Güven vermedi bana. Sizin gibi sabit fikirli lerin okumaması hoşuma gider. Keşke başını da okumasaydiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.